Μετά απο 3 τηλεφωνήματα στο 121 για χαμηλή ταχύτητα γραμμής σήμερα 2 "υπάλληλοι" του ΟΤΕ ήρθαν σπίτι μου να "ελέγξουν" την γραμμή μου...
Το "συνεργείο" αποτελούνταν από έναν άνδρα και μια γυναίκα νεαρής ηλικίας όπως κι εγω...
Με το πήγαμε στον υπολογιστή η Δεσποινίς για να εξακριβώσει την χαμηλή ταχύτητά μου τί έκανε???????????
Μπήκε εδώ (adslgr.com) και χρησιμοποίησε το adsl speed meter του site!!!!!!!!!
Αν είναι δυνατόν!!!
Στην παρατήρησή μου ότι αυτά τα προγράμματα είναι ενδεικτικά συνδέθηκε και με το albetronica.com
Απο την συζήτηση κατάλαβα ότι τα δυο παιδιά γνώριζαν για adsl πολύ λίγα πράγματα και ότι μπροστά τους ήμουν καθηγητής με διδακτορικό...
Τους μίλησα για attenuation κτλ και με κοίταγαν με απορία...
Ασε που δεν μου φαίνεται να ήταν κανονικοί υπάλληλοι του αθάνατου ΟΤΕ...
Τι εννοώ?Μου φάνηκαν σαν υπάλληλοι απο σύμβαση έργου με το δημόσιο... (για τους γνωρίζοντες)
Εν τέλει τίποτα δεν έγινε και καμία άκρη δεν βρέθηκε.....
Η γραμμή εξετάστηκε με τον τρόπο που προείπα και με ένα τηλέφωνο στην έδρα του atm...(Πατρα) όπου με διαβεβαίωσαν ότι θα γίνουν αναβαθμίσεις στην περιοχή μου και όολα θα φτιάξουν....
Πραγματικά έχω χάσει την μπάλα....
PS:Δεν ξέρω αν το ποστ ταιριάζει εδώ..Αν όχι τότε παρακαλώ να το μεταφέρετε όπου είναι πιο σωστό....
Εμφάνιση 1-15 από 57
-
07-08-07, 15:41 Ρε δεν πάμε καθόλου καλα......... #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemesis1 : 07-08-07 στις 15:47.
-
07-08-07, 15:47 Απάντηση: Ρε δεν πάμε καθόλου καλα......... #2
εγώ τι να πώ? Πηγαίνω στο γερμανό και λέω: "μια κάρτα μνήμης για psp θα ήθελα" και μου δίνει η άλλη ένα memory unit για το xbox 360!
Η κατάληξη? Μετά από 10 λεπτά ψάξιμο στην αποθήκη του γερμανού το βρήκα... ενώ η υπάλληλος με κοίταγε σαν χάνος...
Ρώτησα τη 'μυγδαλιά: "Αδερφή , τι είναι θεός;"
Και η 'μυγδαλιά , άνθισε.
-Νίκος Καζαντζάκης
-
07-08-07, 15:55 Απάντηση: Ρε δεν πάμε καθόλου καλα......... #3
Φοιτητές σε πρακτική ήταν κατά 99.99999%
Βέβαια συνήθως αυτοί πηγαίνουν με έναν (κανονικό) τεχνικό του ΟΤΕ και όχι μόνοι τους.
Καμμιά ταβέρνα/καφετέρια μήπως έχεις κοντά στο σπίτι σου; Αν ναι τότε εκεί θα έβρισκες τα "ζευγάρια" των φοιτητώνΤελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 07-08-07 στις 15:55.
Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
07-08-07, 15:55 Απάντηση: Ρε δεν πάμε καθόλου καλα......... #4
-
07-08-07, 15:56 Απάντηση: Ρε δεν πάμε καθόλου καλα......... #5
nemesis τους ειπες να γινουν μελη μπας και μαθουν τπτ?
-
07-08-07, 15:56 Απάντηση: Ρε δεν πάμε καθόλου καλα......... #6
Γιατι σοκάρεσαι μια χαρα speedtest εχουμε
-
07-08-07, 16:00 Απάντηση: Ρε δεν πάμε καθόλου καλα......... #7
-
07-08-07, 18:18 #8
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 07-08-07 στις 18:40.
Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
07-08-07, 18:32 Απάντηση: Ρε δεν πάμε καθόλου καλα......... #9
- Περιοχή
- Περιστέρι Αττικής
- Downloads
- 0
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 12
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 500M/250M
- ISP
- Cosmote
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Speedport Plus 2
- Path Level
- Interleaved
Κάτι τέτοια διαβάζω και αισθάνομαι τυχερός που έχω τον αριθμό κινητού τηλ. πολύ καλού τεχνικού του ΟΤΕ στην περιοχή μου για ότι χρειαστεί (μακάρι να μην ξαναχρειαστεί !
)
Βέβαια, χρειάστηκε τελικά να έρθει αρκετές φορές ο άνθρωπος, λύσαμε όμως τα προβλήματα της γραμμής, αλλά όχι δεν ήρθε μαζί με φοιτητή !Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jazzer : 07-08-07 στις 18:33.
Jazz is the teacher, Funk is the preacher !
-
07-08-07, 19:18 #10
χαχαχαχαχαχαχααχ
ΕΛΕΟΣ......
για οσους υποστηριζουν τον οτε !!!
αν ειαι δυνατον !!!!ο οτε αντι να πηγαινει μπροστα παει πισω..πολυ πισω ομως !!
φασρα ? εμενα οταν ειχαν ερθει δυο μεγαλοι δεν ηξεραν να περασουν στο router τους το username και το pass ενος λογαριασμου οτενετ που ειχαν.. και τελικα εβγαλαν οτι για τις χαμηλες ταχυτητες εφταιγε το ρουτερ μου
τι να πει κανεις ..απλα μακρυα απο τον οτε.. οσο πιο μακρυα γινεται ομως
-
07-08-07, 21:43 Απάντηση: Ρε δεν πάμε καθόλου καλα......... #11
-
07-08-07, 21:59 Απάντηση: Ρε δεν πάμε καθόλου καλα......... #12
-
07-08-07, 22:54 Απάντηση: Ρε δεν πάμε καθόλου καλα......... #13
να μην απορειτε καθολου.
για υπαλληλους του οτε δεν ξερω,απλως φανταζομαι ,ξερω ομως για τεχνικους της ΕΡΤ.
ε να μη τα λεμε καλυτερα,τεχνικοι σε κεντρο εκπομπης της ΕΡΤ δεν ξερουν να τοποθετησουν ουτε μια
απλη uhf κεραια,με μεσο μπηκανε.
ο ενας μαλιστα γιατι ηταν ο πατερας του φυλακας σε ραδιοφωνικο σταθμο(της ερτ).εβγαλε μια κουτσοσχολη και αυτην με μεσο και μπηκε.
μην απορειτε εσεις οι νεοι,και σεις ψαχνετε για δουλεια με μεσο,με γνωστο,με δοντι(οκ οχι ολοι)
ε γιατι σας εκπλησει αν καποιος τεχνικος του οτε δεν ξερει τα βασικα;;
φανταστειτε μονο ποσο μπροστα θα ηταν αυτη η χωρα αν ολα γινονταν αξιοκρατικα.(αυτο ειναι ανεκδοτο)
τελικα ο οτε ειναι ιδιωτικη εταιρεια;οι υπαλληλοι ομως δημοσιοι;πως οχι ολοι; οι πιο παλιοι;
δεν ξερω,τετοιο μπερδεμα μονο στην ελλαδα θα μπορουσε να γινει.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος l_satsok : 07-08-07 στις 22:57.
-
07-08-07, 22:59 Απάντηση: Ρε δεν πάμε καθόλου καλα......... #14
-
07-08-07, 23:04 Απάντηση: Ρε δεν πάμε καθόλου καλα......... #15
Δεν φτάνει που διαφημίζουν το Site κοροϊδεύετε κιόλας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Director CrisAK : 07-08-07 στις 23:04.
Παρόμοια Θέματα
-
Δεν τα παμε καλα
Από iwpantel στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routersΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-07, 00:14 -
Δεν πάμε καλά...
Από Hwoarang στο φόρουμ ADSLgr.com Folding@Home team # 36673Μηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-06, 14:42 -
Δεν πάμε καθόλου καλά!
Από tschris στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-06, 18:43 -
Καλα παμε.....
Από nxenos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-05, 13:54
Bookmarks