Σελ. 20 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 10151819202122 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 286-300 από 356
    Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Την εποχή του Ηρώδη είναι σίγουρο ότι η απογραφή έγινε πιο γρήγορα... Φαντάσου τώρα για να προχωρήσουν σε τρίτη φάση, πόσοι "λείπουν"
    Have you been to Samos? No you have not been to Samos! :D :p

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ψύχραιμο σε βλέπω. Αν ήταν τίποτα άλλο θα είχες ήδη βρίσει και μπει στα GitHub issues
    Ψυχραιμος ειμαι επειδη εχω τελειωσει εντελως εδω και 2 μηνες πλεον και εχω καταθεσει και το κ@λοχαρτο που ζητησανε για την πληρωμη, παρολο που δεν μας εχουν πληρωσει ακομα. Ο γνωστος μου που λεω παραπανω ειχε βγαλει το ιδιο χαρτι και δεν ηξερε οτι πρεπει να το καταθεσει στη στατιστικη, γιατι κανεις δεν τους το ειπε.

Επισης, εχω σβησει την σαπια τους εφαρμογη απο το κινητο, οποτε δεν γινετια να με βρουν πλεον τηλεφωνικα και εχω σβησει τα 2 bookmarks της σελιδας της απογραφης απο τον browser μου. Εχω κρατησει μονο το excel με τα σπιτια για να δω ποσα θα παρω στο τελος.
    ديميتريس

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Έχω κολλητό μου που ακόμα απογράφει, άλλοι λένε ακόμα δεν τελείωσε η διαδικασία. Γενικά εντελώς χάλι μαύρο η διαδικασία της απογραφής. Πέφτει πολύ κλάψα και γκρίνια, ξεκίνησαν μια διαδικασία για συγκεκριμένο χρόνο και αμοιβή και τώρα με τις παρατάσεις εκτιμάται πως θα διαρκέσει παραπάνω, μέχρι Μάρτη σίγουρα.

Σε εμάς στο μεταξύ επειδή δεν περνούσε ο απογραφέας και είχαμε θέματα, τους πήρα τηλέφωνο την ημέρα της δήθεν καταληκτικής προθεσμίας και μου έστειλαν έναν ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής και μπήκα στο σύστημα για την αυτοαπογραφή, παλαιότερα ενώ τους τηλεφωνούσα και έδινα τηλέφωνο για να επικοινωνήσει μαζί μου ο απογραφέας τελικά δεν επικοινώνησε ποτέ.

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Περι τηλεφωνων.
    Εμενα με πηρανε 1-2 φορες απο σπιτια που δεν ηταν στην δικαιοδοσια μου να ρωτησουν ποτε θα ξαναπερασω γιατι δεν πηρανε χαρτακι. Επισης, σε μια γνωστη μου ο απογραφεας αφησε χαρτακι με το λαθος νουμερο. Πηρε πολλες φορες στο νουμερο για το support, αφησε μηνυματα, αλλα ο απογραφεας δεν ξαναηρθε. Μετα πηρε στην ελστατ, τους εκραξε, μιας και οντως δεν ξερουν αν ο απογραφεας ακουει τα μηνυματα που αφηνει ο κοσμος, και μετα απο <30 λεπτα περασε ο απογραφεας και αφησε καινουριο χαρτακι.

Οπως ειπε και μια γιαγια, επρεπε να το ορισουν για μονο 2-3 συγκεκριμενες μερες, να ειναι ολοι στα σπιτια τους και να περναει ο απογραφεας απο σπιτι σε σπιτι οπως παλια, παρα αυτο το χαλι.
    ديميتريس

Περιοχή
    City of light with thy violet crown
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    200/20Mbps
    ISP
    Cosmote FTTH
    Router
    Opnsense
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περι τηλεφωνων.
    Εμενα με πηρανε 1-2 φορες απο σπιτια που δεν ηταν στην δικαιοδοσια μου να ρωτησουν ποτε θα ξαναπερασω γιατι δεν πηρανε χαρτακι. Επισης, σε μια γνωστη μου ο απογραφεας αφησε χαρτακι με το λαθος νουμερο. Πηρε πολλες φορες στο νουμερο για το support, αφησε μηνυματα, αλλα ο απογραφεας δεν ξαναηρθε. Μετα πηρε στην ελστατ, τους εκραξε, μιας και οντως δεν ξερουν αν ο απογραφεας ακουει τα μηνυματα που αφηνει ο κοσμος, και μετα απο <30 λεπτα περασε ο απογραφεας και αφησε καινουριο χαρτακι.

Οπως ειπε και μια γιαγια, επρεπε να το ορισουν για μονο 2-3 συγκεκριμενες μερες, να ειναι ολοι στα σπιτια τους και να περναει ο απογραφεας απο σπιτι σε σπιτι οπως παλια, παρα αυτο το χαλι.
    Έτσι ακριβώς είχε γίνει όταν συμμετείχα στην απογραφή του 2001 ως απογραφέας. Επειδή ήμουν στην απογραφή του 2011 στο ΗΒ η διαδικασία γινόταν ή ηλεκτρονικά ή χεράτα με αποστολή φόρμας που συμπλήρωνε η κάθε οικογένεια και την έστελνε πίσω μέσω ταχυδρομείου. Αν η στατιστική υπηρεσία δε λάμβανε τίποτα από τα δύο, τότε περνούσε απογραφέας (το γνωρίζω γιατί είχα καθυστερήσει να απογραφώ). Βασικά ότι πήγαν να κάνουν και σε εμάς, αλλά προφανώς τα σκάτωσαν.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης

Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion -
    Michael Jordan

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Εχουν περασει 2+ μηνες απο την ληξη της απογραφης και απο τοτε που εγω κατεθεσα ακομα και το τελευταιο χαρτι για να πληρωθω. Η πληρωμη θα γινοταν τον Ιανουαριο και μετα μας ειπανε για Μαρτιο μαλλον. Εχουμε Απριλιο πλεον και δεν εχει μπει δραχμη!

Και χτες ηρθε ακυρο mail, που ειχε απλα το screenshot μιας φορμας με ΟΛΑ τα στοιχεια (αμκα, τηλεφωνο, αριθμος ταυτοτητας, iban, α.μ.α. κλπ) για να επιβεβαιαωσουμε πως οντως ισχυουν! Αυτη η φορμα νομιζω πως ειχε ζητηθει να την συμπληρωσουμε οταν καναμε την αιτηση για συμμετοχη στην απογραφη, ~6 μηνες πριν δηλαδη, αρα συμπληρωθηκε απο τον απογραφεα. Επισης, ΟΛΑ τα στοιχεια που περιεχει ειναι στα χαρτια που ζητηθηκαν πριν και μετα την απογραφη, οποτε γιατι μας σπαμμαρουν ετσι?
    ديميتريس

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Εύχομαι κάποτε να πληρωθείτε

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    προεκλογικα ειπαμε οι πληρωμες.
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG788v v3
    SNR / Attn
    14.2(dB) / 27(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τελικά πόσοι είμαστε, ξέρει κανείς πότε θα βγουν τα αποτελέσματα;
    ἀναφαίρετον ὅπλον ἡ ἀρετή

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    Έτσι όπως έγινε η απογραφή και αποτελέσματα να βγούνε ότι να ναι θα δείξουν.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ArchAngel Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι όπως έγινε η απογραφή και αποτελέσματα να βγούνε ότι να ναι θα δείξουν.
    Εδω δειχνουν οτι να ναι σε πραγματα που ειναι verifiably διαφορετικα απ'αυτα που ισχυριζονται, οπως η ανεργια.

https://www.naftemporiki.gr/finance/...i-apokleiontai

Επισημαίνεται ότι, με βάση τα τελευταία συγκρίσιμα στοιχεία του φετινού Ιανουαρίου, η διαφορά ανάμεσα στους ανέργους της ΕΛΣΤΑΤ (587.152 άτομα) και στους εγγεγραμμένους ανέργους του ΟΑΕΔ (1.112.551 άτομα) είναι 525.399 άτομα.
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  gelaeiokosmos.jpg 
Εμφανίσεις:  13 
Μέγεθος:  120,0 KB 
ID: 236794

Του ΟΑΕΔ τα στοιχεια ειναι up to date μεχρι αηδιας (ανανεωση απ'τον ανεργο 4 φορες το χρονο). Και ομως η κυβερνηση με τα Greek statistics θεωρει οτι τα 1.11εκ του ΟΑΕΔ δεν ισχυουν αλλα ειναι καπου ...οι μισοι. Εντωμεταξυ επρεπε να συμβαινει το αναποδο, δλδ η ΕΛΣΤΑΤ να σηκωσει το τηλεφωνο, να ρωτησει τον ΟΑΕΔ ποσοι ειναι οι επισημοι ανεργοι και στη συνεχεια να προσθεσει επανω τους και ενα 10-20-30% επιπροσθετο ποσοστο που ειναι ανεργοι αλλα δεν πανε στον ΟΑΕΔ (σαν αυτους που τους κλεβουν και δε πανε στην αστυνομια γιατι ...δεν εχει νοημα) και εμφανιζονται ως αεργοι.

Και ομως η ΕΛΣΤΑΤ καταφερε να μειωσει στο μισο ακομα και τα επισημα του ΟΑΕΔ. Περιμενει μετα κανεις σοβαρα και αξιοπιστα στοιχεια για συσταση πληθυσμου, οικονομετρια (πληθωρισμος, λεει, μονο 7.2% ) μεχρι και ...excess mortality οταν κανουν τετοιες καφριλες με verifiably wrong data?

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG788v v3
    SNR / Attn
    14.2(dB) / 27(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MNP-10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Του ΟΑΕΔ τα στοιχεια ειναι up to date μεχρι αηδιας (ανανεωση απ'τον ανεργο 4 φορες το χρονο). Και ομως η κυβερνηση με τα Greek statistics θεωρει οτι τα 1.11εκ του ΟΑΕΔ δεν ισχυουν αλλα ειναι καπου ...οι μισοι. Εντωμεταξυ επρεπε να συμβαινει το αναποδο, δλδ η ΕΛΣΤΑΤ να σηκωσει το τηλεφωνο, να ρωτησει τον ΟΑΕΔ ποσοι ειναι οι επισημοι ανεργοι και στη συνεχεια να προσθεσει επανω τους και ενα 10-20-30% επιπροσθετο ποσοστο που ειναι ανεργοι αλλα δεν πανε στον ΟΑΕΔ (σαν αυτους που τους κλεβουν και δε πανε στην αστυνομια γιατι ...δεν εχει νοημα) και εμφανιζονται ως αεργοι.
    Έχουν phd στην εξαπάτηση εγώ αυτό κατάλαβα εδώ και πάρα πολύ καιρό, για αυτό και τους σιχάθηκα όλους σχεδόν.
    Statistics : The Art of Deception
    ἀναφαίρετον ὅπλον ἡ ἀρετή

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG788v v3