Εμφάνιση 5.296-5.310 από 5418
-
05-12-24, 12:56 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5296There's no substitute for experience
CorollaClub
-
05-12-24, 13:27 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5297Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
05-12-24, 13:41 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5298
Εγώ δεν είχα κανένα θέμα να το προσθέσω στην εφαρμογή του μέσω wifi. Φυσικά έκανες πρώτα λογαριασμό εκεί? (αυτονόητα ναι υποθέτω).
Επίσης το δικό μου πλυντήριο πιάτων, ΔΕΝ έχει χειριστήριο/διακόπτη, αλλά οθόνη touch screen.....περνάει το χέρι της η γυναίκα όταν καθαρίζει και αυτό ανοίγει και την "τρομοκρατεί"
Το μόνο θέμα που είχα με το wifi του εγώ ήταν ότι κάποιες στιγμές δεν συνδέονταν (μετά την αρχική ενεργοποίηση). Άνοιξα ticket...επικοινώνησαν άψογα μαζί μου και η αντιπροσωπεία και η εταιρία....έφτασαν να μου πούνε να το αντικαταστήσουν.....τελικά "ανακάλυψα" ότι το πρόβλημα διορθωνόταν με πλήρη αφαίρεση του ρεύματος και ξανά τοποθέτηση...επειδή μάλιστα μετά την τοποθέτηση ήταν δύσκολο ναα το τραβάς έξω (είναι "εντοιχισμένο" κάτω από το ν πάγκο της κουζίνας), απλά έκλεινα τον διακόπτη από τον πίνακα για μερικά δεύτερα και μετά όλα ΟΚ....Μάλιστα εδώ και πολλούς μήνες δεν το ξαναέκανε...ίσως ήταν μέχρι να μας συνηθίσει...Έχε το υπόψιν σου αυτό το απλό τιπ.
Πάντως παλιά όταν είχα Miele και πλυντήριο ρούχω + στεγνωτήριο τα είχα σε "στήλη", το ένα επάνω στο άλλο.
-
05-12-24, 13:52 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5299
Αυτή η Shelly πολύ καθυστερεί να κάνει την αποστολή.
Από τις 2/12 που έκανα την παραγγελία το μόνο που έχουν κάνει είναι να δημιουργήσουν το tracking label..
- - - Updated - - -
Έκανα κανονικά λογαριασμό πρώτα, αφού σε πήγαινε με απλά βήματα. Απλά όταν μου είπε να πάω να σκανάρω το QR code του στεγνωτηρίου μου έβγαλε μήνυμα ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζεται από το Candy Simply Fi, αλλά από άλλη εφαρμογή και με ρώτησε αν θέλω να με πάει να την κατεβάσω. Πάτησα ναι, με πήγε απευθείας Play Store στην εφαρμογή hon και την κατέβασε και μετά η διαδικασία ήταν μια από τα ίδια, scan QRcode, επικοινωνία με bluetooth, πέρασμα wifi credentials και τέλος.
Δεν κόλλησε πουθενά, μια χαρά τα έκανε όλα, απλά με διαφορετική εφαρμογή.
Υποθέτω ότι Haier και Candy χρησιμοποιούν παρόμοιο λογισμικό στα στεγνωτήρια και στα πλυντήρια πιάτων έχουν τη δικιά τους.
Κατα τα άλλα όλα καλά...Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
05-12-24, 14:00 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5300
-
05-12-24, 14:07 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5301
-
05-12-24, 19:29 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5302
Είχα έναν λέβητα αερίου της Ariston τον Class One Ext 25. Για 4 χρόνια ήταν με το "απλό" χειριστήριο και χωρίς wifi. Αποφάσισα να του βάλω το extra module "Ariston Net Light Gateway" (για wifi) που απλά κουμπώνει πίσω από τον ήδη υπάρχοντα πίνακα χειροκίνητου χειρισμού. Χειρισμός πλέον και μέσω του apk της Ariston αλλά και εύκολη ενσωμάτωση στο Home Assistant. Εάν κάποιος τυχαίνει να έχει ενδιαφέρον, γράφω επιπλέον λεπτομέρειες.
-
05-12-24, 19:57 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5303
Shelly 28/11 παραγγελία και σήμερα παρέλαβα στην Κρήτη.
Έχω και την 1η απώλεια μάλλον εκτός εγγύησης.
Δεν ξυπνάει ένα Shelly 1 που έχω 2-3 χρόνια αλλά πρέπει να έπιανε μεγάλες θερμοκρασίες γιατί ήταν μέσα σε πλαστικό κουτί-καπάκι απο το μοτέρ της αυλόπορτας και δεν έχει σκιά.
Θα το ανοίξω κάποια στιγμή απο περιέργεια να δώ τί έχει και μήπως μπορώ να το αναστήσω.
-
05-12-24, 20:02 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5304
-
05-12-24, 21:12 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5305There's no substitute for experience
CorollaClub
-
05-12-24, 22:55 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5306
Κάτι γίνεται με τα Shelly gen 2 και τα Tapo H110… Έκανα rollback στη 2024.11.3 καλού κακού αλλά πιο πιθανό το UniFi να έχει θέμα. Νομίζω θα αφήσω να φτιάξουν μόνα τους…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος John82 : 05-12-24 στις 23:01.
-
05-12-24, 22:57 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5307There's no substitute for experience
CorollaClub
-
05-12-24, 23:07 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5308
-
05-12-24, 23:32 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5309There's no substitute for experience
CorollaClub
-
06-12-24, 01:00 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5310
Αλλαγή καναλιού δεν βλέπω, f/w update ούτε. Άλλαξα κανάλι, τίποτα…
- - - Updated - - -
Αν κάνω Reconnect από το UniFi κάνει για πολύ λίγο σύνδεση και παει να ανοίξει το web UI. Το έπιασαν τα μυστήρια του φαίνεται γιατί το σήμα δεν είναι απαγορευτικό…
Bookmarks