Εμφάνιση 16-30 από 45
-
23-02-22, 12:17 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #16
-
23-02-22, 14:45 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #17
Πιθανον να φταιει το software. Εγω θα πηγαινα σε καποιο πιο γνωστο. Δοκιμασε το stbemu.
Άλλα Ντάλλα....
-
23-02-22, 16:57 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #18
-
23-02-22, 19:31 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #19
Δλδ δεν ειναι android η τηλεοραση σου να κατεβασεις οποιο θες? Αν ειναι ετσι δεν εχεις καμια τυχη να δεις iptv.
Άλλα Ντάλλα....
-
24-02-22, 15:39 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #20
-
24-02-22, 15:52 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #21
Μην μπεις σε έξοδα τσάμπα. Να βεβαιωθείς ότι το θέμα σου είναι μπλοκάρισμα από τη vodafone, τίποτα δεν αποκλείεται, αλλά μπορεί να είναι πολλά άλλα πράγματα. Δοκίμασε σε ένα PC με το VLC media player ή με μια από τις εφαρμογές για PC αν έχεις τη συνδρομή σε μορφή λίστας. Αν δεν παίξει τότε δοκίμασε και με το VPN στο PC να δεις αν σου λυθεί το πρόβλημα. Αν λυθεί και μόνο τότε έχει νόημα να πάρεις tv box.
Επίσης, μπερδεύεις το θέμα με την εφαρμογή της Samsung TV, εκεί χρειάζεται να κάνεις ενεργοποίηση αλλά και να τους ανεβάσεις στο site τη λίστα της συνδρομής, αν δεν τα έχεις κάνει αυτά δεν θα παίξει. Λύσε πρώτα το θέμα να μπορείς να δεις από τη σύνδεσή σου και, αν δεν είναι θέμα VPN το βλέπεις κι αυτό.hnesne
-
24-02-22, 17:04 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #22
Τη σύνδεση την έχω στο κινητό και δουλεύει μια χαρά με vpn. Χώρις άλλες φορές παίζει άλλες κολλάει. Οπότε το θέμα είναι στην τηλεόραση. Γιατί δεν μπορώ να περάσω vpn αφού δεν είναι android. Οπότε έχω καταλήξει είναι θέμα τηλεόρασης. Θέλω android box
Αλλά το. Θέμα είναι ποιο?
- - - Updated - - -
Το έχω κάνει στη τηλεόραση έχω ανεβάσει τη λίστα στο site του iptv προγράμματος αλλά κολλάει η δεν παίζει καθόλου ανάλογα τη ώρα τη μέρα
-
24-02-22, 17:06 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #23
Από αυτό που λες καταλαβαίνω πως δεν έχεις θέμα vpn/vodafone ή παρόμοιο, είναι θέμα παρόχου της iptv.
hnesne
-
24-02-22, 18:16 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #24
-
24-02-22, 19:17 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #25
Το "μια δουλεύει, μια κολλάει, μια δεν δουλεύει καθόλου" παραπέμπει σε θέμα ή παρόχου iptv ή παρόχου ISP ή εσωτερικής ταχύτητας σύνδεσης. Σίγουρα όχι θέμα κοψίματος, αν το έκοβε η vodafone δεν θα έπαιζε σε καμία περίπτωση χωρίς vpn.
hnesne
-
24-02-22, 19:26 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #26
Δοκιμασε στο pc με το stalker portable player 7.1 by sahbaz. O vlc δε παιζει portals.
Άλλα Ντάλλα....
-
24-02-22, 19:34 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #27
Θα το δοκιμάσω και θα σας πω
- - - Updated - - -
Δουλεύει μόνο με μόντεμ ρουτερ του ΟΤΕ όταν βάζω της Vodafone δεν δουλεύει το h300s. Ναι κατάλαβα τι λες έστειλα @μνμ στην εταιρία iptv που έχω πάρει κ μ είπαν είναι θέμα παρόχου ίντερνετ αυτοί το κόβουν. Πραγματικά έχω τρελαθεί δνε ξέρω τι γίνεται θα δοκιμάσω στο pc να δω αν δουλεύει εκεί. Πάντως από το κινητό όταν συνδέομαι με wifi δουλεύει με vpn άψογα. Αυτό το έχω παρατηρήσει
-
24-02-22, 19:44 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #28
Για αυτό κι εγώ έγραψα "αν έχει τη συνδρομή σε μορφή λίστας". Ούτε η εφαρμογή που λέει για samsung παίρνει στοιχεία portal. Και αν δεν έχει tv box πώς έδωσε MAC για να αγοράσει συνδρομή; Κι αν πήρε μια τυχαία συνδρομή από τις λίστες που ανέφερες κι εσύ αναμενόμενο είναι έτσι κι αλλιώς μία να παίζει μία να μην παίζει. Πολύ συγκεχυμένες πληροφορίες.
- - - Updated - - -
Θα μας τρελάνεις;Το router αλλάζεις ή πας σε άλλο χώρο που έχει otenet για πάροχο; Μήπως μπαίνεις με wireless και είναι σάπιο ή σε λάθος κανάλι το wifi του router?
hnesne
-
25-02-22, 10:13 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #29
Δουλεύει μόνο όταν ενεργοποιώ το vpn και δουλεύει μια χαρά
- - - Updated - - -
Έχω 2 ρουτερ το h300 της Vodafone κ του ΟΤΕ που είχα πριν βάλω Vodafone. Η σύνδεση γίνεται με καλώδιο όχι με wifi
- - - Updated - - -
???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ????????
-
25-02-22, 11:06 Απάντηση: Iptv προβλήματα με vodafone #30
Καταλαβαινεις ότι και με του ΟΤΕ το router από τη vodafone παίρνεις σύνδεση. Δεν φταίει η Vodafone, ρυθμίσεις στο router ίσως. Εκτός και είχες περάσει VPN καπως στου ΟΤΕ.
hnesne
Bookmarks