Εμφάνιση 1.261-1.275 από 1743
-
18-07-23, 14:46 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1261"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
18-07-23, 14:55 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1262
επειδή και εμενα ειναι ετσι και ρωτησα στη αστυνομία μου ειπαν οτι πας αυτοφορο και κατηγορια παραποίηση ταυτότητας
εχει ανοίξει μονο η πλαστικοποίηση και ζητησα απλα να μου κανουν νεα πλαστικοποιση (στο ιδιο μερος και γραφειο ειχε εκδοθει και μπροστα μου ειχαν κανει τοτε την πλαστικοποίηση Μου ειπε δεν γινεται πλεον πρεπει να πληρωσω να βγαλω νεα Ρωτησα τον αστυνομικό τι θα γινει αν με σταματησουν για ελεγχο μεχρι να βγαλω νεα και ειπε αναλογα σε ποιον θα πεσεις !
Ακομα την εχω αλλα σε αστυνομια θα δείξω την ψηφιακή στο κινητο .... γιατι δεν ξερω σε ποιον πεσω
Οποτε να ξερεις οτι αν πεσεις σε @@ θα σε τρεχει
-
18-07-23, 14:58 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1263
Δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα. Και αν με πάνε αυτόφωρο για τέτοια μπούρδα, απλώς θα γελάω με τα χάλια τους.
Παραποίηση ταυτότητας είναι το ίδιο το μπλε χάλι που έχουμε για "ταυτότητα".
Εγώ θα την αλλάξω μόνο με νέου τύπου. Δεν τρέχω ΑΤ για να αλλάξω ένα μπλε κουρέλι, με ένα άλλο μπλε κουρέλι. Τόσο απλά"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
18-07-23, 15:02 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1264
-
18-07-23, 15:16 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1265
-
18-07-23, 15:23 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1266
-
18-07-23, 15:45 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1267
-
18-07-23, 16:21 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1268
Εγώ, αν και δεν έληξε ακόμα αυτή που έχω,
σκέφτομαι να πάω να βγάλω την νέα.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
18-07-23, 16:33 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1269
και εγω ετσι το ειχα σκεφτει αλλα εχω κατι πληροφοριες που λενε οτι μπορει και μετα την νεα να υπαρξει πιο νεα..... (εκτος αν εχεις chip που θα μπορει να παρει ενημερωση. Χλωμοτατο)
υπαρχει η σκεψη να υπαρχουν 2 ¨"καρτες"
Η μια ειναι η πιστωτικη η κλασικη μας αλλα θα γινεται δεκτη παντου πχ θα μπαινεις στο μετρο και δεν θα κοβεις, εκδιδεις εισητηριο. Θα περνας την πιστωτικη και κραταει το αντίτιμο οπως στο σουπερ μαρκετ
Η δευτερη καρτα θα ειναι η ταυτοτηα οπου ολα θα γινονται με το ΑΦΜ μας που θα υπαρχει εκει οχι με τον ΑΤ (για αυτο και προσπαθουν σε μικροτερη ηλιικια να βγαινει ΑΦΜ)
Αυτα δεν ξερω ΑΝ και ποτε θα .... αλλα εχουν τεθει στο τραπεζι "εσωτερικα"
-
18-07-23, 17:38 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1270
Άσχετα. Το πρώτο όντως θα γίνει σταδιακά, ήδη κάποιες μικρές πόλεις έχουν στα λεωφορεία τους POS και ετοιμάζεται και η σύνδεση φοιτητικού πάσο με Athena Card. Ο ΟΑΣΑ έχει αναφερθεί στη πληρωμή εισιτηρίου κατευθείαν στην πύλη, με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης το κοντινό 2026 αν θυμάμαι σωστά
-
18-07-23, 18:34 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1271
-
19-07-23, 11:17 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1272
-
19-07-23, 12:10 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1273
-
19-07-23, 18:26 Re: Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1274Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
19-07-23, 23:47 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1275
To υποσυνολο δεν ειναι μερος του συνολου; Αρα που ενοχλει ο πληθυντικος;
Και οχι 15 χρονια να σερνεται η υποθεση των ταυτοτητων στα δικαστηρια επειδη ο δευτερος καθε φορα προσφευγει στο ΣτΕ δεν ειναι επιτυχια, ποσο μαλλον οταν μας αναγκαζει να εχουμε αυτο το κουρελι που χαροποιει μονο τους πλαστογραφους.
Bookmarks