Σελ. 85 από 117 ΠρώτηΠρώτη ... 65758083848586879095105 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.261-1.275 από 1743
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsigarid Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά δε με νοιάζει αν είναι όμορφη ή όχι η ταυτότητα, αλλά το ότι δε χωράει στο πορτοφόλι μου!
    Εμένα που είναι 22 ετών, έχει ξεφλουδίσει μπρος πισω κι έχει μείνει το εσωτερικό, το οποίο είναι μαλακό και το διπλώνω στη μέση και χωράει μια χαρά στο πορτοφόλι
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα που είναι 22 ετών, έχει ξεφλουδίσει μπρος πισω κι έχει μείνει το εσωτερικό, το οποίο είναι μαλακό και το διπλώνω στη μέση και χωράει μια χαρά στο πορτοφόλι
    επειδή και εμενα ειναι ετσι και ρωτησα στη αστυνομία μου ειπαν οτι πας αυτοφορο και κατηγορια παραποίηση ταυτότητας
    εχει ανοίξει μονο η πλαστικοποίηση και ζητησα απλα να μου κανουν νεα πλαστικοποιση (στο ιδιο μερος και γραφειο ειχε εκδοθει και μπροστα μου ειχαν κανει τοτε την πλαστικοποίηση Μου ειπε δεν γινεται πλεον πρεπει να πληρωσω να βγαλω νεα Ρωτησα τον αστυνομικό τι θα γινει αν με σταματησουν για ελεγχο μεχρι να βγαλω νεα και ειπε αναλογα σε ποιον θα πεσεις !
    Ακομα την εχω αλλα σε αστυνομια θα δείξω την ψηφιακή στο κινητο .... γιατι δεν ξερω σε ποιον πεσω
    Οποτε να ξερεις οτι αν πεσεις σε @@ θα σε τρεχει

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dim80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    επειδή και εμενα ειναι ετσι και ρωτησα στη αστυνομία μου ειπαν οτι πας αυτοφορο και κατηγορια παραποίηση ταυτότητας
    εχει ανοίξει μονο η πλαστικοποίηση και ζητησα απλα να μου κανουν νεα πλαστικοποιση (στο ιδιο μερος και γραφειο ειχε εκδοθει και μπροστα μου ειχαν κανει τοτε την πλαστικοποίηση Μου ειπε δεν γινεται πλεον πρεπει να πληρωσω να βγαλω νεα Ρωτησα τον αστυνομικό τι θα γινει αν με σταματησουν για ελεγχο μεχρι να βγαλω νεα και ειπε αναλογα σε ποιον θα πεσεις !
    Ακομα την εχω αλλα σε αστυνομια θα δείξω την ψηφιακή στο κινητο .... γιατι δεν ξερω σε ποιον πεσω
    Δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα. Και αν με πάνε αυτόφωρο για τέτοια μπούρδα, απλώς θα γελάω με τα χάλια τους.

Παραποίηση ταυτότητας είναι το ίδιο το μπλε χάλι που έχουμε για "ταυτότητα".

Εγώ θα την αλλάξω μόνο με νέου τύπου. Δεν τρέχω ΑΤ για να αλλάξω ένα μπλε κουρέλι, με ένα άλλο μπλε κουρέλι. Τόσο απλά
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aSMiLoN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευτυχως που καποιος ειχε τα @@ να κανει το αυτο που χρειαζοταν για να ξεφυγουμε απο τις ατερμονες διαδικασιες διαγωνισμων, στους οποιος αυτος που τους εχανε πηγαινε μεχρι το ΣτΕ για να τους ακυρωσει και να τους ξαναδιοργανωσει. Πανω απο 15 χρονια συζηταμε για το ζητημα των νεων ταυτοτητων.
    Τελικά αυτός με τα @@ παίρνει τα εύσημα και όταν ανακοινώνει μεγαλεπήβολα σχέδια με βιομετρικά και ψηφιακά πιστοποιητικά και όταν τα ακυρώνει για απευθείας αναθέσεις. Τυχερός...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zeronero Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιος θα πάει να βγάλει νέα ταυτότητα τώρα (λόγω λήξης) που ο Μηταράκης ανακοίνωσε τις νέες από Σεπτέμβριο;
    ε μα αυτο
    δηλαδη και να βγαλεις νεα τι νοημα εχει μηπως εχει τιποτα καινουργιο?

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά αυτός με τα @@ παίρνει τα εύσημα και όταν ανακοινώνει μεγαλεπήβολα σχέδια με βιομετρικά και ψηφιακά πιστοποιητικά και όταν τα ακυρώνει για απευθείας αναθέσεις. Τυχερός...
    15 χρονια με διαγωνισμους για πες μου τι καταφεραμε; Να γινομαστε ο περιγελος των αλλων χωρων μηπως;

Οσον αφορα τα χαρακτηριστικα ασφαλειας της ταυτοτητας για πες τι εχουν παραπανω απο μια συγχρονη ταυτοτητα ευρωπαικης χωρας;

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    15 χρονια με διαγωνισμους για πες μου τι καταφεραμε; Να γινομαστε ο περιγελος των αλλων χωρων μηπως;

Οσον αφορα τα χαρακτηριστικα ασφαλειας της ταυτοτητας για πες τι εχουν παραπανω απο μια συγχρονη ταυτοτητα ευρωπαικης χωρας;
    Μαζί το καταφέραμε ?
    Εγώ, εσύ και οι γκόμενες ?
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Εγώ, αν και δεν έληξε ακόμα αυτή που έχω,
    σκέφτομαι να πάω να βγάλω την νέα.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    και εγω ετσι το ειχα σκεφτει αλλα εχω κατι πληροφοριες που λενε οτι μπορει και μετα την νεα να υπαρξει πιο νεα..... (εκτος αν εχεις chip που θα μπορει να παρει ενημερωση. Χλωμοτατο)
    υπαρχει η σκεψη να υπαρχουν 2 ¨"καρτες"
    Η μια ειναι η πιστωτικη η κλασικη μας αλλα θα γινεται δεκτη παντου πχ θα μπαινεις στο μετρο και δεν θα κοβεις, εκδιδεις εισητηριο. Θα περνας την πιστωτικη και κραταει το αντίτιμο οπως στο σουπερ μαρκετ
    Η δευτερη καρτα θα ειναι η ταυτοτηα οπου ολα θα γινονται με το ΑΦΜ μας που θα υπαρχει εκει οχι με τον ΑΤ (για αυτο και προσπαθουν σε μικροτερη ηλιικια να βγαινει ΑΦΜ)

Αυτα δεν ξερω ΑΝ και ποτε θα .... αλλα εχουν τεθει στο τραπεζι "εσωτερικα"

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Path Level
    Interleaved
    Άσχετα. Το πρώτο όντως θα γίνει σταδιακά, ήδη κάποιες μικρές πόλεις έχουν στα λεωφορεία τους POS και ετοιμάζεται και η σύνδεση φοιτητικού πάσο με Athena Card. Ο ΟΑΣΑ έχει αναφερθεί στη πληρωμή εισιτηρίου κατευθείαν στην πύλη, με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης το κοντινό 2026 αν θυμάμαι σωστά

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από paanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άσχετα. Το πρώτο όντως θα γίνει σταδιακά, ήδη κάποιες μικρές πόλεις έχουν στα λεωφορεία τους POS και ετοιμάζεται και η σύνδεση φοιτητικού πάσο με Athena Card. Ο ΟΑΣΑ έχει αναφερθεί στη πληρωμή εισιτηρίου κατευθείαν στην πύλη, με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης το κοντινό 2026 αν θυμάμαι σωστά
    Χτές στην Πάτρα μπήκα στο λεωφορείο και πλήρωσα με πιστωτική στο τερματικό μπροστά στον οδηγό. Βέβαια πλήρωσα επιβαρυμένο αλλά απο το να τρέχω να ψάχνω εισητήρια πολύ καλύτερα. Γενικά μας έλυσαν τα χέρια με αυτό.
    Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαζί το καταφέραμε ?
    Εγώ, εσύ και οι γκόμενες ?
    Δεν αποτελεις μερους του συνολου αυτης της χωρας; Ή εισαι με την χωρα στις επιτυχιες και το παιζεις κινεζος στις αποτυχιες;

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Δεν αποτελεις μερους του συνολου αυτης της χωρας; Ή εισαι με την χωρα στις επιτυχιες και το παιζεις κινεζος στις αποτυχιες;
    Υποσύνολο είμαι
    Κι αυτό που εσύ λες επιτυχία, εγώ μπορεί να το λέω αποτυχία, και ανάποδα.
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από paanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πλέον σε αεροδρόμια παίζει έλεγχος. Κάνουν σύσταση αν δουν πάνω από 10ετια, κυρίως όταν σκανάρουν ταυτότητα μέσω gov (Aegean μόνο το κάνει από όσο έχω δει)
    Δεν μου έχει πει κανείς κάτι. Δεν με αφορά από πότε είναι η ταυτότητα, αυτό είναι το επίσημο έγγραφο το οποίο διαθέτω. Πιο επίσημο δε γίνεται.
    Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..

Εθνικισμός και μετανάστες

Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υποσύνολο είμαι
    Κι αυτό που εσύ λες επιτυχία, εγώ μπορεί να το λέω αποτυχία, και ανάποδα.
    To υποσυνολο δεν ειναι μερος του συνολου; Αρα που ενοχλει ο πληθυντικος;

Και οχι 15 χρονια να σερνεται η υποθεση των ταυτοτητων στα δικαστηρια επειδη ο δευτερος καθε φορα προσφευγει στο ΣτΕ δεν ειναι επιτυχια, ποσο μαλλον οταν μας αναγκαζει να εχουμε αυτο το κουρελι που χαροποιει μονο τους πλαστογραφους.

Σελ. 85 από 117 ΠρώτηΠρώτη ... 65758083848586879095105 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία