Να προτείνω πρώτα ένα ρεσετ από το κουμπάκι πίσω κάτω που το έχει.. Συνήθως με καρφίτσα η οδοντογλυφίδα...
Από ρεσετ πρέπει να παίζει η 5αρα μπάντα....
Αν δεν, πάρε την τεχνική υποστήριξη η μέσω τσατ ζητά τεχνικό και ζητά να σου την ανοίξουν....
Και από εκεί και μετά βλέπεις αν θες αλλαγή εξοπλισμού η όχι...
Εμφάνιση 511-525 από 804
-
14-11-23, 21:21 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #511-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
18-11-23, 19:31 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #512
-
21-11-23, 22:19 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #513
https://techmaniacs.gr/vodafone-super-wifi/
Δίνουν λέει extender "πιατάκι" που θα δουλεύει ως mesh με το router, Ala speedport smart .
Σημφωνα με το άρθρο θα είναι με χρέωση 3€/μηνα
Το μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας είναι 3€/μήνα για κάθε extender και ισχύει για 24 μήνες. Σε περίπτωση διακοπής της υπηρεσίας εντός της περιόδου δέσμευσης εφαρμόζεται τέλος αποσύνδεσης 20€ εφάπαξ.
-
22-11-23, 14:13 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #514
Μπορείτε να βάλετε κάποια screenshots απο την εφαρμογή του κινητού για την διαχείρηση του συγκεκριμένου ρούτερ;
Από στατιστικά της γραμμής δείχνει τίποτα;
-
22-11-23, 18:55 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #515
Καλησπέρα παιδιά,
Σήμερα ήρθε ο εξωτερικός συνεργάτης σπίτι μου για να με μεταφέρει από τη Wind (νυν Nova) στη Vodafone φέρνοντας μαζί του αυτό το ρουτεράκι. Μπαίνοντας μέσα στο Web Interface ως end user με το λογαριασμό vodafone διαπίστωσα ότι δυστυχώς είναι αρκετά πενιχρό όσον αφορά τις επιλογές παραμετροποίησης. Ψάχνοντας στο Ίντερνετ δεν κατάφερα να ανακτήσω πολλές πληροφορίες για τον εν λόγω δρομολογητή. Έπεσα βέβαια πάνω στο λήμμα του OpenWRT Wiki για το Vox30 το οποίο αναφέρει ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές διαμορφώσεις υλικού, μία της Technicolor και μία της Sercomm το οποίο παρέχει η Vodafone Ιταλίας. Το πρώτο που ήθελα να κάνω ήταν να δω τι έχω, προτιμότερα χωρίς να χρειαστεί να το αποσυναρμολογήσω. Στην ενότητα Settings και υποενότητα Configuration βρίσκεται η επιλογή αποθήκευσης των ρυθμίσεων σε αρχείο. Ζητάει κωδικό για να μας δώσει το αρχείο και δε σε αφήνει να προχωρήσεις αν δε δώσεις κωδικό, αυτός ο έλεγχος παρακάμπτεται αν στείλουμε δικό μας request (Edit and Resend στο Firefox). Κατεβαίνει ένα αρχείο κωδικοποιημένο σε base64, κωδικοποίηση η οποία χρησιμοποιείται εκτενώς στα Requests που στέλνει αυτό το λογισμικό. Ακόμα και αν καταφέρουμε να μη δώσουμε κωδικό το αρχείο που προκύπτει θα ειναι κρυπτογραφημένο με PKCS 7 σήμφωνα με το file. Παρά ταύτα μπορούμε προς το τέλος να δούμε τα strings sercomm, jiangsu, suzhou και την IP του router χρησιμοποιώντας strings ή hexedit.
Το δεύτερο ενδιαφέρον αποτέλεσμα που ανακάλυψα ήταν αυτό το project το οποίο αποσκοπεί στη δημιουργία ενός SMB server με δικαιώματα υπερχρήστη. Το endpoint το οποίο χρησιμοποιεί αυτό το project είναι το ip/data/settings_content_sharing_device.json όμως το δικό μας router δε φαίνεται να το προσπελαύνει, χρησιμοποιεί το ip/data/sharing_content_sharing_device.json αντ' αυτού. Ευτυχώς δεν τελειώνει εδώ, το endpoint υπάρχει και στο δικό μας μοντέλο και περιέχει κάτι πολύ ενδιαφέρον
Αυτά κάνουν update κάθε λίγα ms
Δε γνωρίζω ακόμα που και αν χρησιμοποιούνται αυτά αλλά τα έχουμε δει και χρειαστεί σε άλλα ρουτεράκια στο παρελθόν.
Ο FTP server δεν τρέχει ως root, προσπάθησα να κάνω ένα symlink στο /etc/passwd αλλά δεν υπήρχαν τα κατάλληλα δικαιώματα για να δουλέψει αυτό.
Έχουμε την επιλογή να διαλέξουμε Ελληνικά ή Αγγλικά για τη διεπαφή αλλά υπάρχουν και Ιταλικά μέσα στα αρχεία κι ας μην υπάρχει επιλογή στη διεπαφή.
Όταν εισάγουμε ένα στικάκι για DLNA δημιουργείται βάση δεδομένων μέσα στο στικάκι με τις διαδρομές των αρχείων, δεν έχω αποπειραθεί να το εκμεταλευτώ αυτό ακόμα.
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει περαιτέρω, κάποια πληροφορία ή κάποιο κενό ασφαλείας;
EDIT:
Μετά από λίγο ακόμα ψάξιμο έπεσα πάνω σε αυτό το νήμα το οποίο περιέχει αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες καθώς και το firmware του Station Revolution το οποίο είναι εφάμιλλο με αυτό που τρέχει και το Power Station. Επίσης τα strings από το Backup είναι τελικά από το certificate του config το οποίο κατάφερα να βρω με binwalk και opensslΤελευταία επεξεργασία από το μέλος samantas : 22-11-23 στις 20:10.
-
23-11-23, 05:25 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #516
Παρέλαβα και γω σήμερα το συγκεκριμένο μετά από αναβάθμιση από 100 σε 200 mbps.. Χρησιμοποιούσα ένα ZTE H267a καθώς αρνούμουν πεισματικά να μεταβώ στο σκουπίδι που λεγόταν Η300s αλλά αυτό είναι θέμα άλλου τόπικ... Ανάμεικτα πρώτα συναισθήματα. Στα θετικά ότι μπορείς να κάνεις αρκετές παραμετροποιήσεις για μοντιφαρισμένο UI από την vodafone.. Από την άλλη η default κατάσταση των ρυθμίσεων ήταν κακή και έπρεπε να πειράξω αρκετές για να το φέρω σε αποδεκτό επίπεδο κυρίως σε θέμα wifi. Ας πούμε στην αρχή κατέβαζα με 20 στο λάπτοπ! Θετικό ότι υποστηρίζει WPA3 αλλά και αυτό δεν είναι ενεργοποιημένο από default.. Το ping και download/upload ταχύτητες είναι άριστες αλλά παρατήρησα πολυ μεγάλο latency κυρίως στο upload κατα τη διάρκεια όλων των speedtests που έκανα με καλώδιο και μη της τάξεως των 400+ ms (ανέβαινε και σε 1600+ κατα τη διάρκεια) ενώ αντίθετα με το H267a έχω 80... Υστερεί σε διαχείρηση του bandwidth λοιπόν κάτι που πιθανότατα θα γίνει αισθητό με πολλούς χρήστες ταυτόχρονα.. Σε gaming δεν παρατήρησα κάποιο αισθητό πρόβλημα αλλά ήμουν μόνος στο σπίτι και δεν είχα τη γυναίκα να μου τρώει bandwidth... Θα επανέλθω αν παρατηρήσω κάτι άλλο..
-
25-11-23, 07:34 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #517
Παιδια το ρουτερακι ειναι μια χαρα και υπεραρκετο για εναν απλο χρηστη, δεν προοριζεται για απαιτητικους και ψαγμενους. Σε αυτες τις περιπτωσεις υπαρχει το fritz, και μη περιμενετε πολλα απο ενα τζαπε ρουτερακι. Το μονο κακο δυστυχως το firmware το εχουν υποβαθμισμενο σε σχεση με το Ιταλικο οπως και η εφαρμογη που την εχουν ακομα στην ver1, και η Ιταλικη vod δινει πιο νεα και πιο εξελιγμενα vοχ, το συγκεκριμενο για την Ιταλια παλιωσε. Παντως η Ιταλικη vod κοιταει πιο σοβαρα τους πελατες σε σχεση με την Ελληνικη που μονο να εισπρατουν ξερουν και να αναβαθμιζονται σε χρονους χελωνας, και αρκετα ακριβοτερα.
https://www.vodafone.it/privati/area...6-station.htmlΤελευταία επεξεργασία από το μέλος faniskorg : 25-11-23 στις 08:08.
-
28-11-23, 05:13 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #518
Αν υπάρχει κάποιος που έχει το 268Q και δεν το χρειάζεται παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα. Είμαι Αθήνα. Ευχαριστώ.
-
28-11-23, 11:53 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #519
Vodafone Power Station:
(Sercomm/Technicolor)
SoC Broadcom BCM63136SVKFSBG
WiFi Broadcom BCM43602KMLG
Με μια ματιά το θεωρώ το πιο ωραίο ρούτερ παρόχου.
Τα LEDάκια δίνουν ένα ωραίο underglow εφέ.
Απο συμπεριφορά δεν ξέρω πως τα πάει όμως. Θα το κουμπώσω μάλλον σήμερα.
@AlexT544
-
28-11-23, 22:46 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #520
Σαν μετριος χρηστης που ειμαι και δεν εχω και πολλες απαιτησεις, μπορω να πω οτι ειναι αρκετα πιο σταθερο απο τα υπολοιπα, και αν το αναβαθμισουν οπως το Ιταλικο θα κανει πολλα περισσοτερα σε λειτουργιες ειδικα στο app του κινητου. Εκει που υστερει οπως ολα ειναι στο wifi, αν υπαρχουν πολλες συσκευες και ειναι ενοποιημενες οι μπαντες 2,4-5 κρασαρει, πχ εγω εχω 15 συνολικα και αναγκαστικα τις ξεχωρισα επειδη ειχα θεματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος faniskorg : 28-11-23 στις 22:52.
-
28-11-23, 23:43 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #521
-
29-11-23, 00:53 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #522
Σαν hardware το WiFi του είναι δυνατό (5GHz 4x4 MIMO).
Λογικά τέτοια προβλήματα είναι θέμα λογισμικού που θα διορθωθούν κάποια στιγμή με update.
Το κούμπωσα στη γραμμή, παρόμοιος συγχρονισμός με τα Fritz. Μέχρι και ίδια εξασθένηση μου έδωσε με Fritz.
Με το ΖΤΕ H268Q συγχρόνιζε πιο κάτω.
2 θεματάκια έχω:
Δεν μ'αφήνει να βάλω κωδικό μόνο με νούμερα και γράμματα στο WiFi.
Δεν μπορώ να δω το ρούτερ απομακρυσμένα απο την εφαρμογή Vodafone Wi-Fi. Δοκίμασα με public IP, UPnP On αλλά τίποτα. Τι παίζει;
-
29-11-23, 08:54 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #523
Για να βαλεις οτι απλο κωδικο θες μονο απο την εφαρμογη σε αφηνει. Οπως εγραψα μονο αν το κανουν οπως το Ιταλικο θα τα εχουμε ολα, ειδοποιησεις για κλησεις στο σταθερο, κανεις το κινητο ασυρματο τηλεφωνο δλδ λαμβανεις και κανεις κλησεις μεσω σταθερου, απομακρυσμενο ελεγχο, speedtest, κτλ. Δυστυχως η καλη μας Ελληνικη vod οπως παντα μενει πισω σε ολα. Για να καταλαβεις η Ιταλια εβγαλε την v4.8 και εμεις ημαστε ακομα στην v1.
Εδω θα βρεις το Ιταλικο app και αν θες το δοκιμαζεις αλλα δεν θα λειτουργει το τηλεφωνο και το speedtest, βγαζει σφαλμα στο sip service.
https://apkcombo.com/vodafone-statio...eply.cordless/Τελευταία επεξεργασία από το μέλος faniskorg : 29-11-23 στις 09:40.
-
29-11-23, 21:53 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #524
Επειδή δεν επιθυμώ να το ανοίξω, έχει κάνει κάποιος dump τη ROM; Υπάρχει κάπου το Firmware διαθέσιμο προς λήψη;
- - - Updated - - -
Κατάφερα να αποκρυπτογραφήσω το config, ο κωδικός του admin είναι w1$%FL_s3r-0M22! αλλά δε με αφήνει να μπω
-
29-11-23, 22:56 Απάντηση: Vodafone Power Station Wi-Fi 6 #525
Bookmarks