καλημέρα τα πιο πρόσφατα τώρα τι συμφέρει . πια εταιρεία για απεριοριστο mobile internet
εγώ έχω σταθερου άγονη γραμμή μέχρι 3 το πολύ γιαυτό θα βάλω mobile internet ψάχνω το καλύτερο σήμα έχω όλες της εταιρείες το πιο οικονομικό που υπάρχει τώρα με wind να δω μια βοηθεια αν ξέρει κανείς τι να βάλω ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-9 από 9
-
16-01-23, 08:46 Τι mobile internet να βάλω #1
-
16-01-23, 12:02 Απάντηση: Nova: προγράμματα mobile internet και 4G/5G για το σπίτι #2
Καλημέρα.
Κοίτα.. ένα βασικό είναι να μπορέσεις να δεις ποιά εταιρία έχει καλύτερο σήμα στην περιοχή που είσαι..
2ον να αποφασίσεις εάν θα βάλεις κάποιο ρούτερ για πρόσβαση πολλές ώρες ή πιθανόν σε βολεύει και USB σύνδεση με κάποιο κινητό. (σε PC/Laptop)
3ον εάν θα πας σε λύση 4G ή 5G.
Τέλος.. υπάρχουν 2 λύσεις για την περίπτωση που συζητάμε..
τα επίσημα πακέτα που δίνουν οι εταιρίες για Mobile Internet, όπως αυτά εδώ,
και τα άλλα της Cosmote εδώ :
https://www.adslgr.com/forum/threads...ble-Play-4G-5G
και της Vodafone..
https://www.vodafone.gr/eshop/intern...dband/c-100123
&
https://www.vodafone.gr/eshop/syskeu...ntou/c-120207/
ή θα κάνεις δουλειά με συμβόλαιο ή πακέτα Data για κινητό.
Στην περίπτωση αυτή είτε βρίσκεις συνδρομή με πάροχο που δίνει 2 (και περισσότερες) SIM, εάν θέλεις να έχεις σύνδεση σε κινητό + ρούτερ..
ή μία SIM αποκλειστικά σε ρούτερ (ή κινητό)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 16-01-23 στις 12:09.
-
16-01-23, 12:20 Απάντηση: Nova: προγράμματα mobile internet και 4G/5G για το σπίτι #3
πια εταιρεία δίνει 2 καρτες μια για το κινητό και μια για το ρουτερ στο ίδιο νούμερο γίνεται αυτό
-
16-01-23, 12:28 Απάντηση: Nova: προγράμματα mobile internet και 4G/5G για το σπίτι #4
Η Cosmote σίγουρα..
και πιθανόν και άλλη, αλλά δεν είμαι σίγουρος τώρα, γιατί ακούω διάφορα..
Να σου πει κάποιος που έχει.
-
16-01-23, 17:23 Απάντηση: Nova: προγράμματα mobile internet και 4G/5G για το σπίτι #5
έχω αυτό το Huawei 4G Router 3 Pro B535-232 4G και έβαλα μια δοκιμαστική καρτα της vodafone παη πολύ καλά 30 με 40 παη θα δοκιμάσω μόλις βάλω μια frog από της κεραίες της cosmote νομίζω δουλεύουν η κανω λαθος δοκιμαστικά να δω τι παίζει
- - - Updated - - -
για frog ρυθμίσεις για το ρουτερ ξέρει κάποιος αν είναι ίδιες με cosmote
-
18-01-23, 12:06 Απάντηση: Τι mobile internet να βάλω #6
Frog, cosmokarta και what's up όλες ανήκουν στην Cosmote και έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις.
-
18-01-23, 14:13 Απάντηση: Τι mobile internet να βάλω #7
μήπως ξέρεις αν δίνουν της ίδιες ταχύτητες frog και cosmote από την ίδια κεραία
-
18-01-23, 14:32 Απάντηση: Τι mobile internet να βάλω #8
Ίδια είναι σε όλα, όσον αφορά τις συνδέσεις. Η διαφορά είναι στα πακέτα και τα προγράμματα που η κάθε κάρτα δίνει, αφού στοχεύει σε διαφορετικές κατηγορίες πελατών καρτοκινητής.
-
18-01-23, 15:29 Απάντηση: Τι mobile internet να βάλω #9
Μια ερώτηση. Υπάρχει δυνατότητα να μάθω εάν η κεραία κινητής που πιάνω εκπέμπει 5g; To iphone 14 γράφει 5g το iphone 10 γράφει 4g, ίδιο κατέβασμα 80-100 mb. Κεραία σε απόσταση 6 km,με οπτική επαφή (Ψίον ανατολικής Μάνης). Ευχαριστώ για κάθε απάντηση.
Bookmarks