Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 28
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Ειπα να ποσταρω κι εγω την ιστορια μου προς γνωσην μελλοντικων πελατων (ειδικα δε των εταιρικων).

Στο μαγαζι του πατερα μου εχουμε εταιρικο double play VDSL 50Mbps (απο καφαο της Vodafone).
    Απο την Τριτη μεχρι σημερα ειναι κομμενη η γραμμη, ο τεχνικος της Vodafone ηρθε στον κατανεμητη και διαπιστωσε οτι το προβλημα ειναι μεταξυ του καφαο του ΟΤΕ και του κατανεμητη (μια αποσταση περιπου 20 μετρα βαρια-βαρια).

Με παιρνει σημερα τηλεφωνο η τεχνικη υποστηριξη και μου ανακοινωνει οτι ο ΟΤΕ δεν δυναται να φτιαξει την βλαβη λογω αντικειμενικων δυσκολιων κι οτι θα στειλουν την περιπτωση μου στο εμπορικο τμημα.
    Κοινως μου ειπαν οτι σαπισε το καλωδιο, δεν μπορουμε να παρεχουμε υπηρεσια ουτε θα πιεσουμε τον ΟΤΕ να την φτιαξει γιατι κοστιζει χρηματα να την φτιαξει και θα σας αποδεσμυεσουμε.

Η ειρωνια της υποθεσης ειναι οτι πριν ενα μηνα ανανεωσα το εταιρικο πακετο αναγκαστικα, γιατι ηθελα να το γυρισω σε οικιακο λογω του οτι θα το κλεισουμε καποια στιγμη και δεν αξιζε η δεσμευση σε εταιρικο. Κι οταν καλεσα και ζητησα να μου μετατρεψουν την γραμμη μου ειπαν τις κορυφαιες παπατζες, οτι αυτο δεν γινεται γιατι θα πρεπει να ζητησουμε νεα γραμμη με φορητοτητα (!!), οτι αυτο θα κοστισει, θα παρει χρονο και στο μεταξυ μπορει να χασουμε και τον αριθμο (!!). Με λιγα λογια με αναγκασαν να μεινω στο εταιρικο πακετο οπως και εμεινα.

Τους ξεκαθαρισα οτι ναι μεν καταλαβαινω οτι οι βλαβες ειναι ανθρωπινο να συμβουν, πλην ομως εγω δεν θα αποδεχθω να μην διορθωθει η βλαβη, οτι το πακετο ειναι εταιρικο και να φροντισουν να πιεσουν τον ΟΤΕ να φτιαξει την βλαβη διοτι σε διαφορετικη περιπτωση θα το τραβηξω οσο παει.

Για κακη τους τυχη ενας συμμαθητης μου απο το σχολειο ηταν νομικος συμβουλος στην ΕΕΤΤ οποτε θα τον ρωτησω να μου πει κι αυτος τη γνωμη του.

Πλην ομως η εταιρικη υποστηριξη της Vodafone ειναι

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙ
    Έτσι είναι φίλε με τους εναλλακτικούς (δηλ. οποιοδήποτε άλλο, πλην (κοσμ)οτε). Δυστυχώς κάνεις την προσευχή σου, μην τυχόν και σκάσει κανένα πρόβλημα.
    Έτσι και σκάσει κανένα θέμα και ιδιαίτερα αρμοδιότητας (κοσμ)οτε (π.χ. καλωδιακό - last mile), τότε καληνύχτα.
    NetBSD Rocks!
    http://www.netbsd.org

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Εστω και για την τιμη των οπλων δεν θα το αφησω ετσι.
    Εν τελει δουλεια θα γινει καθως ακριβως διπλα στο μαγαζι υπαρχει κατανεμητης της Inalan.

Αλλα τοσα χρονια ταριφες last mile στον ΟΤΕ και να σου λενε οτι "δεν θα το λυσουμε" παει πολυ.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    Mikrotik 5009
    Να ζητησεις τις ηχογραφημενες συνομιλιες σου (πριν και μετα)

Αυτο ειναι αλητεία απ οποιον παροχο που το κανει.

Περιοχή
    κερατεα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    +booster 50.7down/Up 5.35
    ISP
    COSMOTE Home SpeedBooster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ
    Router
    HUAWEI DN9245X6-10
    SNR / Attn
    8(dB) / 37,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hetfield Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειπα να ποσταρω κι εγω την ιστορια μου προς γνωσην μελλοντικων πελατων (ειδικα δε των εταιρικων).

Στο μαγαζι του πατερα μου εχουμε εταιρικο double play VDSL 50Mbps (απο καφαο της Vodafone).
    Απο την Τριτη μεχρι σημερα ειναι κομμενη η γραμμη, ο τεχνικος της Vodafone ηρθε στον κατανεμητη και διαπιστωσε οτι το προβλημα ειναι μεταξυ του καφαο του ΟΤΕ και του κατανεμητη (μια αποσταση περιπου 20 μετρα βαρια-βαρια).

Με παιρνει σημερα τηλεφωνο η τεχνικη υποστηριξη και μου ανακοινωνει οτι ο ΟΤΕ δεν δυναται να φτιαξει την βλαβη λογω αντικειμενικων δυσκολιων κι οτι θα στειλουν την περιπτωση μου στο εμπορικο τμημα.
    Κοινως μου ειπαν οτι σαπισε το καλωδιο, δεν μπορουμε να παρεχουμε υπηρεσια ουτε θα πιεσουμε τον ΟΤΕ να την φτιαξει γιατι κοστιζει χρηματα να την φτιαξει και θα σας αποδεσμυεσουμε.

Η ειρωνια της υποθεσης ειναι οτι πριν ενα μηνα ανανεωσα το εταιρικο πακετο αναγκαστικα, γιατι ηθελα να το γυρισω σε οικιακο λογω του οτι θα το κλεισουμε καποια στιγμη και δεν αξιζε η δεσμευση σε εταιρικο. Κι οταν καλεσα και ζητησα να μου μετατρεψουν την γραμμη μου ειπαν τις κορυφαιες παπατζες, οτι αυτο δεν γινεται γιατι θα πρεπει να ζητησουμε νεα γραμμη με φορητοτητα (!!), οτι αυτο θα κοστισει, θα παρει χρονο και στο μεταξυ μπορει να χασουμε και τον αριθμο (!!). Με λιγα λογια με αναγκασαν να μεινω στο εταιρικο πακετο οπως και εμεινα.

Τους ξεκαθαρισα οτι ναι μεν καταλαβαινω οτι οι βλαβες ειναι ανθρωπινο να συμβουν, πλην ομως εγω δεν θα αποδεχθω να μην διορθωθει η βλαβη, οτι το πακετο ειναι εταιρικο και να φροντισουν να πιεσουν τον ΟΤΕ να φτιαξει την βλαβη διοτι σε διαφορετικη περιπτωση θα το τραβηξω οσο παει.

Για κακη τους τυχη ενας συμμαθητης μου απο το σχολειο ηταν νομικος συμβουλος στην ΕΕΤΤ οποτε θα τον ρωτησω να μου πει κι αυτος τη γνωμη του.

αφου σε αποδεσμεουνε τοτε φυγε απο την vodafone . Μετακινησε την γραμμη σου για να μην χασεις το νουμερο σε παροχο voip ή κανε αιτηση στην inalan . Εαν δεν τα καταφερεις τοτε πες στην vodafone αφου δεν μπορειτε να μου προσφερετε υπηρεσιες τοτε δωστε μου ενα προγραμα με router με απεριοριστα data και μια καρτα σημ με τις παροχες του εταιρικου σταθερου που ειχες . Εαν δεν καταφερεις τιποτα απο τα παραπανω , τοτε κοιτα για ιντερνετ με ασυρματο παροχο ( οχι κινητης ) .ή πολυ απλα κοιτα για fiber to the home σε αλλο παροχο. Τελος μενει το δορυφορικο ιντερνετ αλλα το δικτυο κινητης το βλεπω πιο ευκολο σαν λυση .

Περιοχή
    Βόλος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112637 \ 11255 kbps
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZXHN H268Q
    SNR / Attn
    16.8(dB) / 3.4(dB)
    Εστω και για την τιμη των οπλων δεν θα το αφησω ετσι.
    Δεν μπορείς να φανταστείς, την στεναχώρια και το αδιέξοδο, που νοιώθουν οι τεχνικοί Cosmote ως άνθρωποι, οι οποίοι επιβεβαιώνουν βλάβες τις οποίες η εταιρεία είναι σε άρνηση να ανοίξει εργολαβίες επιδιόρθωσης.

Έχεις κότσια ? Πήγαινε στο κεντρικό κτίριο της εταιρείας , διοίκηση Cosmote, η σε εισαγγελέα.

Δεν βαράμε τα παιδάκια στο Help-desk και του τεχνικούς, για τέτοια ζητήματα.

Εναλλακτικά, μαζεύεις υπογραφές από όλους τους ιδιοκτήτες του κτιρίου, και όλοι οι θιγόμενοι γίνονται ομάδα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kiriakos.tap : 11-04-23 στις 11:38.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG788v v3
    SNR / Attn
    14.2(dB) / 27(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kiriakos.tap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις κότσια ? Πήγαινε στο κεντρικό κτίριο της εταιρείας , διοίκηση Cosmote, η σε εισαγγελέα.

εννοείται δεν φταίνε τα παιδιά αυτό είναι αυτονόητο.
    Και στον Εισαγγελέα να πάει νομίζεις θα γίνει κάτι;

Μόνο αν πάει στο ευρωπαικό δικαστήριο.
    Αλλά είναι ξεφτίλα να πηγαίνεις εκεί για τέτοιο θέμα δείχνει το επίπεδο διαφθοράς στη Χώρα.
    Ουγκάντα καταντήσαμε.

- - - Updated - - -

Καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι.
    https://findbiz.gr/el/company/vodafo...a/601000203023

Είναι και συνονόματος πανάθεμα τον
    ἀναφαίρετον ὅπλον ἡ ἀρετή

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan

Φιλε μου αυτο εννοειται, και το ξεκαθαρισα στο παιδι οτι δεν τα βαζω μαζι του αλλα με τη νοοτροπια και τη γραμμη της Vodafone και της Cosmote.

Απο ΄κει και περα και για την ωρα η κατασταση βολευεται με ενα cosmote mobile με καρτα (για ποσο ομως ακομα δεν ξερω), υπαρχει και το κουτακι της Inalan ακριβως εξω απο το μαγαζι που περιμενει.

Ομως η αρνηση τους να επιδιορθωθει η βλαβη σε ενα δικτυο που το εχουμε πληρωσει 500 φορες, ειναι προκλητικο. Αλλιως γιατι πληρωνεται ο ΟΤΕ χρηματα για την γραμμη αν δεν θελει να επιδιορθωνει τις γραμμες;
    Περιμενω να δω τι θα μου πουν σημερα, παντως δεν ειμαι διατεθειμενος να το αφησω να περασει ετσι.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/150000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    GL-MT6000 (+openwrt)
    Καλά τα λέτε, και κατανοητή η αγανάκτηση.

Τυπικά η vodafone θα το δώσει βλάβη στην cosmote,
    και η cosmote θα το φτιάξει (αν και όταν μπορεί/κρίνει).
    Συνήθως το φτιάχνει άμεσα, ειδικά αν είναι πολλοί οι θιγόμενοι.
    Μπορεί όμως να υπάρχουν όντως τεχνικές δυσκολίες ή/και να μην συμφέρει,
    μπορεί να είναι προγραμματισμένο με αναβάθμιση του δικτύου στην περιοχή (σε 3 τέρμινα),
    μπορεί νάχουν παρατήσει το χαλκό λόγω επερχόμενου ftth,
    μπορεί πολλά, ή μπορεί επίσης η vodafone κάτι να μην λέει καλά.

*Αλλά*, όσον αφορά την υποχρέωση του isp, το "business" πρόγραμμα που λέτε μια vdsl είναι.
    Μπορεί ως "business" να έχει μικρότερο overbooking και ενδεχομένως μια static ip,
    και ίσως(?) λίγο καλύτερο support, αλλά πάλι μια vdsl είναι.
    vdsl = *no-sla* (no-sla = θα έχετε υπηρεσία... συνήθως. Άμα μπορούμε δλδ, άμα χαλάσει κρίμα, και μην μας πρήζετε κιόλας...).
    vdsl = πατάει στο κοινό τηλ. δίκτυο (που μπορεί να είναι 50++ ετών...).

Χάλασε η vdsl? (ατυχές αλλά συμβαίνει), θα πάρεις το support, θα μιλήσεις με τα παιδιά του call-center,
    θα ανοίξεις ticket (ένα, μεταξύ χιλιάδων...) θα το δούνε κάποια στιγμή, κλπ.

Σε ότι σύνδεση δεν έχει sla, ο x isp προσφέρει την όποια υπηρεσία αν/όταν/όσο μπορεί.
    Αν η βλάβη χρονίζει θα σας αποχρεώσει τα ανάλογα πάγια για τις μέρες που δεν είχατε υπηρεσία
    και (τυπικά) θα σας δώσει data σε μια sim (ως χειρονομία καλής θέλησης, δεν είναι υποχρεωμένος).
    Αν η βλάβη κριθεί ότι είναι ανέφικτο (ή στην πραγματικότητα μάλλον ασύμφορο...) να διορθωθεί,
    θα σας αποδεσμεύσει να πάτε να βρείτε αλλού την τύχη σας και να πάτε στο καλό.
    Και αυτό ήταν... δεν υποχρεούται σε κάτι περεταίρω, δεν υποχρεούται σε αποζημίωση,
    δεν υποχρεούται καν να σας προσφέρει την όποια υπηρεσία.

Οπότε, σαφώς να κάνετε καταγγελία στην ΕΕΤ
    (ωφέλιμο είναι, αν μαζευτούν πολλές θα γίνουν οι σχετικές "συστάσεις" στον isp),
    ή/και έγγραφο παράπονο στην διοίκηση της cosmote (και αυτό ωφέλιμο),
    και στον εισαγγελέα ενδεχομένως (θα γελάει ο άνθρωπος), και στο διεθνές δικαστήριο(???),
    αλλά μην περιμένετε να τραβήξει κάποιος το αυτί του isp.

"Μα-μα-μα.. εγώ θέλω τηλέφωνο/internet/whatever, καίγομαι, μου είναι απαραίτητο, δεν μπορούμε να δουλέψουμε, χανόμαστε," κλπ...

Μια χαρά, 2 λύσεις:

1. Μισθωμένη/DIA με sla (κατά προτίμηση απο 2 isp για να είμαστε πιο σίγουροι...).
    Εδώ έχεις sla, αν/όταν χαλάσει ο isp υποχρεούται να τσακιστεί να το φτιάξει,
    αν δεν το φτιάξει υπάρχουν ρήτρες, και εδώ *έχεις* έδαφος να πάς στα δικαστήρια.
    Πληρώνεις = απαιτείς υπηρεσία (και έχεις τα σχετικά συμφωνημένα από πριν στο sla).
    Ιδανική λύση αλλά κοστίζει.

2. Δεν έχουμε ικανά βαθιές τσέπες για το #1 παραπάνω?
    Ok, κρατάμε την φτηνή (φτηνή = καλή) xdsl σύνδεση μας,
    και κάνουμε fail-over σε lte (ή σε έταιρη xdsl, ή σε wisp, ή uplink με την ταράτσα του φίλου 2 τετράγωνα πιο πάνω, κάτι τέλος πάντων...) .
    Δεν είναι ιδανικό, πάλι δεν έχει sla, αλλά να χαλάσουν όλα ταυτοχρόνως είναι στατιστικά δύσκολο.

Οπότε, αν ήταν δικό μου το πρόβλημα,
    θα κοίταζα μήπως στήσω κανα lte σε καμιά ταράτσα + ένα router με load balancing/failover να κάνω την δουλειά μου.
    Ή ίσως θα το γύρναγα σε cosmote (αν η cosmote μπορεί να προσφέρει υπηρεσία) + mobile backup.
    Disclaimer:
    Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Το LTE ειναι ηδη στημενο (να 'ναι καλα ενα spare router που ειχα) γιατι προκειται για καταστημα.

Η συνδεση ειναι επαγγελματικη.
    Η απαντηση τους σημερα παντως ηταν αυτη που περιγραφεις: δεν θα λυθει, το δικτυο ειναι απερχομενο.
    Ρωτησα τωρα και τον φιλο μου, πρωην δικηγορο της ΕΕΤΤ και θα μου πει κι αυτος την αποψη του, οποτε θα πραξω κι αναλογα.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/150000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    GL-MT6000 (+openwrt)
    Ρωτησα τωρα και τον φιλο μου, πρωην δικηγορο της ΕΕΤΤ και θα μου πει κι αυτος την αποψη του, οποτε θα πραξω κι αναλογα.
    Μια χαρά.
    Αν θυμηθείς, ενημέρωσε σχετικά το νήμα με το ποιά η άποψη του.
    Disclaimer:
    Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.

Περιοχή
    Βόλος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112637 \ 11255 kbps
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZXHN H268Q
    SNR / Attn
    16.8(dB) / 3.4(dB)
    Φιλε μου αυτο εννοειται, και το ξεκαθαρισα στο παιδι οτι δεν τα βαζω μαζι του αλλα με τη νοοτροπια και τη γραμμη της Vodafone και της Cosmote.
    Δεν υπάρχει νοοτροπία ούτε κοινή γραμμή.

Λόγο των επανειλημμένων αντιπαραθέσεων Vodadone προς Cosmote, για θέματα εμπορικού ανταγωνισμού, η Cosmote όταν καβαλάει το καλάμι, ούτε η Vodafone μπορεί να τα βάλει μαζί της.
    Αυτό σου είπαν, και θέλησε η Vodafone να σε αποζημιώσει.

Με λίγα λόγια, η Vodafone πήρε μόνη της την ευθύνη, να σε στηρίξει όσο γίνονταν, και αυτό να θυμάσαι.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG788v v3
    SNR / Attn
    14.2(dB) / 27(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Θα βοηθούσε και άλλους χρήστες να μας πεις τι ενέργειες έκανες.
    Ώστε να πράξουμε και εμείς αναλόγως.

Ιδέα δεν θα βοηθούσε καθόλου να δημιουργήσεις ένα θέμα για το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο στην Ελλάδα στο change.org να μαζευτούν υπογραφές.
    Όπως έγινε με τα τέμπη για παράδειγμα.
    ἀναφαίρετον ὅπλον ἡ ἀρετή

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Ναι, θα ενημερωνω με καθε εξελλιξη.

Ακομα δεν εχω μιλησει με το φιλο μου, πλην ομως χθες εφυγε η καταγγελια σε ΕΕΤΤ και σημερα πηρε αριθμο πρωτοκολλου στο crm της ΕΕΤΤ.
    Η καταγγελια απεσταλη αυτοματα απο την ΕΕΤΤ σε ΟΤΕ και Vodafone κι εχουν περιθωριο 3 βδομαδες για να δωσουν απαντηση.

Και στο μεταξυ αν αποδειχθει οτι υπηρξε καθυστερηση απο οποιαδηποτε μερια, εκει θα το χοντρυνω κι αλλο.

- - - Updated - - -

Δεν υπάρχει νοοτροπία ούτε κοινή γραμμή.

Λόγο των επανειλημμένων αντιπαραθέσεων Vodadone προς Cosmote, για θέματα εμπορικού ανταγωνισμού, η Cosmote όταν καβαλάει το καλάμι, ούτε η Vodafone μπορεί να τα βάλει μαζί της.
    Αυτό σου είπαν, και θέλησε η Vodafone να σε αποζημιώσει.

Με λίγα λόγια, η Vodafone πήρε μόνη της την ευθύνη, να σε στηρίξει όσο γίνονταν, και αυτό να θυμάσαι.
    Η Vodafone δεν θελησε να με αποζημειωσει με κανεναν τροπο, παρα μονο να με αποδεσμευσει (αυτο ελειπε κιολας), κι ουτε προκειται να ξεχασω οτι στην ουσια με αναγκασαν να δεσμευτω για αλλα 2 χρονια στο εταιρικο πακετο οποτε τωρα θα απαιτησω απο αυτους να κανουν αυτα που οφειλουν.
    Τι αποζημειωση αλλωστε μπορει να δωσει η Vodafone στην περιπτωση μου, που καλουν οι πελατες στο καταστημα 8 μερες και νομιζουν οτι εχει κλεισει;

Ισα ισα, απο αυτα που καταλαβαινω ειναι οτι η σταση του ΟΤΕ και της Vodafone ειναι κοινη.
    Δηλαδη "καποια στιγμη στο μελλον θα μπουν οπτικες ινες απο το καφαο στους κατανεμητες, αρα σταματαμε την συντηρηση του last mile γιατι δεν αξιζει".
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hetfield : 12-04-23 στις 11:05.

Περιοχή
    Βόλος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112637 \ 11255 kbps
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZXHN H268Q
    SNR / Attn
    16.8(dB) / 3.4(dB)
    Δηλαδη "καποια στιγμη στο μελλον θα μπουν οπτικες ινες απο το καφαο στους κατανεμητες, αρα σταματαμε την συντηρηση του last mile γιατι δεν αξιζει".
    Τον πονηρό δεν κάνω, αλλά ναι... αυτές είναι οι διαφορές που έφερε η απόλυτη ιδιωτικοποίηση.
    Ο ισχυρισμός διαφυγόντα κέρδη και ζημίες, δεν παίζει.
    Η αποδέσμευση συμβολαίου χωρίς πέναλτι, είναι θετικό βήμα. (πάντα βάση συμβολαίου).

Αυτά..

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία