Τώρα επικοινώνησα παλι με 13888 και ακούστε τι μου απάντησαν στο αίτημά μου να μου ενεργοποιήσουν την ειδοποίηση κλήσεων οταν ειναι κατειλημμένη η γραμμή.Η απάντηση που μου έδωσε ο υπάλληλος ηταν πως για να εχω ειδοποίηση χαμένων κλήσεων οταν ειναι κατειλημμένη η γραμμή πρέπει λεει να ειναι ενεργοποιημένος ΚΑΙ ο τηλεφωνητής.......COSMOTE
Εμφάνιση 16-30 από 34
-
23-09-23, 13:11 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #16
-
23-09-23, 13:17 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #17
Απλά ενεργοποίησε το call waiting απο το μενου της συσκευης σου. Και θα βλέπεις ποιος σε καλεί την ώρα που μιλας και θα μπορείς να απαντήσεις ή όχι ή να παρεις μετά πίσω.
- - - Updated - - -
Ναι ετσι λειτουργει το call waiting
Δεν θα παθει κατι αυτος που σε καλει
Αν ειναι επειγον απαντας και βαζεις τον αλλον σε αναμονη
Αν δεν ειναι καλεις μετά
-
23-09-23, 16:10 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #18
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
24-09-23, 12:33 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #19
-
24-09-23, 14:33 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #20
-
24-09-23, 15:54 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #21
Σε καμιά κινητή, απ όσο ξέρω, δεν υπάρχει η λειτουργικότητα της σταθερής
όπου εμφανίζεται το ακουστικό μήνυμα "παρακαλώ μην κλείσετε αν δεν ακούσετε σήμα κατειλημμένο".
Έτσι αυτός που καλεί δεν έχει καμία ένδειξη ότι εσύ μιλάς εκείνη την στιγμή.
Νομίζει ότι απλά δεν του απαντάς.
Άντε μετά να του εξηγήσεις.| "Anyone can build a fast CPU.
-
24-09-23, 16:24 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #22
-
24-09-23, 16:38 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #23
-
25-09-23, 16:55 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #24
Δεν χρειάζεται να εξηγήσεις τίποτα.
Δηλαδή αν μίλαγες στο σταθερό τι διαφορά θα είχε; Πάλι αν σε έπαιρναν στο κινητό, ότι δεν απαντάς δεν θα έβλεπαν;
Έχεις υπογράψει κάποια σύμβαση με αυτούς που σε καλούν ότι είσαι υποχρεωμένος να απαντάς αμέσως κάθε τους κλήση;
Αν είσαι στην τουλέτα; Αν κάνεις μπάνιο; Αν κοιμάσαι; Αν είσαι στη θάλασσα; Αν έχεις λερωμένα χέρια; Αν είσαι σε συνάντηση; Αν δεν έχεις το κινητό κοντά σου;
Αν για οποιοδήποτε λόγο (που δεν τους αφορά), δεν μπορείς εκείνη την ώρα να απαντήσεις;
Μην τρελαθούμε.
Αν θες να είσαι σωστός, όταν κλείσεις παίρνεις πίσω και τέλος.
Εδω δεν σας φταίει ο τρόπος λειτουργίας της υπηρεσίας. Μάλλον έχετε δώσει πολύ θάρρος σε όποιους σας καλούν, αν σας κάνουν και παράπονα οτι σας πήραν και δεν απαντούσατε στο δευτερόλεπτο.
-
01-10-23, 00:12 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #25
Δεν κατάλαβες εδώ λέμε όταν μιλάς στο κινητό και ΔΕΝ έχεις ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσεων τότε αυτός που σε καλεί ακούει το μήνυμα ότι (ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατειλημμένος παρακαλώ καλέστε αργότερα) και τερματίζετε η κλίσει και ΔΕΝ σου έρχεται μήνυμα ποιος σε κάλεσε. Λοιπόν στην Cosmote για να έχεις επιστροφή μήνυμα ποιος σε κάλεσε πρέπει υποχρεωτικά να έχεις ενεργοποιημένο και τον τηλεφωνητή. Τότε θα σου έρθει μήνυμα ποιος σε πήρε και στην προκειμένη περίπτωση σου λέει το μήνυμα (ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατειλημμένος Η κλίσει σας προωθείτε) και μετα είτε αφήσει μήνυμα είτε όχι αυτός που σε καλεί τότε και μόνο τότε θα σου έρθει επιστροφή μήνυμα ποιος σε πήρε.
-
01-10-23, 11:02 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #26
-
01-10-23, 13:04 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #27
-
01-10-23, 22:03 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #28
-
01-10-23, 22:11 Απάντηση: Διαχειριση τηλεφωνητη cosmote #29