Παλια που έκανα, με το mkvtoolnix ήταν ο μόνος τρόπος
https://www.dvd-guides.com/guides/bl...blu-ray-to-mkv
Από εκεί και πέρα με το DVDfab
https://www.dvdfab.cn/
Εμφάνιση 151-165 από 165
-
07-11-23, 22:36 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #151There's no substitute for experience
CorollaClub
-
07-11-23, 22:53 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #152
Δες και το MakeMKV.
-
08-11-23, 10:51 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #153
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους 2 σας για την βοήθειά σας!
Και μια τελευταία ερώτηση.
Ένα καλό πρόγραμμα για downscale video.
Ενδιαφέρομαι για μετρατροπή από 3840×2160 (4K) σε 1920x1080.
Ευχαριστώ πολύ!!!
-
08-11-23, 11:42 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #154
Downscale γιατί θες να κάνεις? από περιέργεια ρωτάω.. αν είναι για το σπίτι, εγώ θα έστηνα plex όπου εκεί πας και του λες σε ένα βίντεο, φτιάξτο μου και σε χαμηλότερες αναλύσεις. Εκεί το plex παίρνει το πρωτότυπο και το κάνει σε ότι ανάλυση του πεις εύκολα και αυτόματα.... μήπως αυτό σε βοηθάει?
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
08-11-23, 12:07 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #155
Καλημέρα φίλε BlueChris
Όλες οι ταινίες που έχω είναι σε ανάλυση 1920x1080.
Και τις βλέπω από τους σκληρούς δίσκους που έχω στην τηλεόραση (μέσω SMB) με το Kodi ή παρόμοια προγράμματα.
Η αλήθεια είναι πως και ταινίες που είχα παλαιότερα κατεβάσει σε 4K δεν εντόπισα μεγάλες διαφορές στην εικόνα.
Συν τοις άλλοις, έχω πρόβλημα χώρου στους δίσκους και δεν μπορώ να κατεβάζω όλες τις ταινίες σε 4K.
Επειδή όμως πολλές φορές δεν βρίσκω πουθενά την ταινία που θέλω σε 1080p αναγκαστικά την κατεβάζω σε 2160p και μετά την μετατρέπω σε 1080p.
Πιάνουν λιγότερο χώρο.
Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνεις ένα καλό πρόγραμμα για downscale από 2160p σε 1080p lossless (δηλαδή χωρίς να χάσω ποιότητα).
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
-
08-11-23, 12:08 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #156
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 24
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 9500 εως 6500 /650
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 9.5(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Interleaved
το handbrake κανει τετοια δουλεια
αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
-
08-11-23, 12:13 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #157There's no substitute for experience
CorollaClub
-
08-11-23, 12:53 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #158
Έχω Android TV και έχω κατεβάσει και το Plex TV και το Stremio αλλά δεν ξέρω πως δουλεύουν. Έψαχνα να βρω Ελληνικούς υπότιτλους και δεν έβρισκα.
Συγγνώμη που ρωτάω και σε κουράζω αλλά είμαι άσχετος από αυτά!!
- - - Updated - - -
Καλημέρα φίλε Badweed
Το έχω ήδη το Handbrake αλλά επειδή είμαι άσχετος δεν ξέρω καθόλου να το δουλεύω!
Βάζω αρχείο mkv σε ανάλυση 2160p που έχει μέγεθος 16GB και μετά την μετατροπή σε 1080p το αρχείο μου βγαίνει 80GB!!!!!!
Προφανώς και κάτι κάνω λάθος στις ρυθμίσεις!
-
08-11-23, 13:43 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #159
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 24
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 9500 εως 6500 /650
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 9.5(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Interleaved
εχει καποιες προεπιλογες το handbrake στο τι θα το μετατρεψεις , εχει καποιες προεπιλογες αναλογα με το περιβαλον και την συσκευη (iphone , youtube video )
δεν εχω πλουσιες γνωσεις πανω στο handbrake , και εγω για μετατροπη μεγεθους λογο ογκου το χρησιμοποιησα , για κατι βιντεο απο dashcam που επι το πλειστον ηταν αδιαφορααντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
-
08-11-23, 13:59 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #160
- Downloads
- 44
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 30
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 300/300 Mbps
- ISP
- Inalan
- Router
- EdgeRouter™ X
-
08-11-23, 15:50 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #161
-
08-11-23, 16:59 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #162
Οκ, όπως έχεις τα αρχεία στο PC σου, εγκαθιστάς plex server επάνω του. Του φτιάχνεις Movie βιβλιοθήκη και του δηλώνεις τα path των ταινιών. Επίσης το Plex αν η ταινία δεν έχει υπότιτλο embed ή δε έχεις βάλει εσύ .srt στο φάκελο της ταινίας, υποστηρίζει κατέβασμα υποτίτλων με plugin από το opensubtitles.org. Από εκεί και πέρα αφού κάνει το 1ο parse να φτιάξει τη βιβλιοθήκη κλπ, πας σε όποια ταινία θες και του λες να την κάνει και σε άλλες εκδόσεις και του διαλέγεις αναλύσεις και συμπιέσεις.
Μετά πας στην android tv σου και στο store σίγουρα θα βρεις τον plex client. Εκεί δηλώνεις το ip του σέρβερ που τρέχει ο plex server και τέλος.. τα έχεις όλα πιάτο. Σε πολλές τηλεοράσεις σύγχρονες χωρίς android πχ όπως οι LG, ο plex client υπάρχει κανονικά στο store τους.
Μπορεί ακόμα το plex να κάνει onthefly transcode την ταινία για τη συσκευή χωρίς ποιο πριν να το έχεις βάλει να κάνει άλλες εκδόσεις σε άλλη ανάλυση. Απλά ξεκινάς την ταινία, πατάς γρανάζι και του αλλάζεις την ανάλυση. Αν ο plex server έχει πάνω καλή κάρτα γραφικών, τότε το transcode γίνεται εύκολα και ποιο καλά. Αν δεν έχεις κάρτα γραφικών τότε εξαρτάσαι από τη CPU οπότε μπορεί να μην αντέχει και εκεί η λύση είναι να κάνεις downscale σε άλλες αναλύσεις όπως είπα ποιο πριν.
Είναι πολύ καλό το plex, εγώ έχω συνδρομή κανονικά.
- - - Updated - - -
Βρίσκεις εσύ τώρα που πέθανε το rarbg εύκολα τέτοια? οκ...There's no substitute for experience
CorollaClub
-
09-11-23, 03:08 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #163
- Downloads
- 44
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 30
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 300/300 Mbps
- ISP
- Inalan
- Router
- EdgeRouter™ X
Ααα οκ, μιλάμε για Blu-ray remux συγκεκριμένα, πάω πάσο, είχα στο μυαλό μου σειρές. Αλλά και πάλι, κάποια Blu-ray δεν γίνονται release σε HDR (παλιότερα κυρίως), απλά τα περισσότερα πλέον γίνονται release σε HDR.
Αυτό δλδ δεν είναι θέμα του remux, το ίδιο πρόβλημα θα έχεις και με το Blu-ray δισκάκι.
Αυτό που θες είναι ο player να κάνει καλό tone-mapping από HDR σε SDR. Δεν αλλάζει δλδ είτε βρεις 2160p, τι βρεις 1080p (αν το Blu-ray source είναι HDR), θες tone-mapping (εκτός αν βρεις ήδη tone-mapped encoding 2160p ή 1080p).OK boomer
-
09-11-23, 10:22 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #164
Καλημέρα σε όλους!!
Φίλε BlueChris σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου!
Θα το προσπαθήσω και εάν αντιμετωπίσω δυσκολία θα σου πω.
Κάτι αντίστοιχο με το Plex TV είναι και το Stremio;
-
09-11-23, 13:08 Απάντηση: Τέλος εποχής για το RARBG #165There's no substitute for experience
CorollaClub
Bookmarks