Χθες ακύρωσα το ebill
Σήμερα με κάλεσαν για το "αίτημα" και για να με "ενημερώσουν" ότι
Ο λογαριασμός θα γίνει 2 μηνιαίος αναγκαστικά!
Δεν θα μπορώ να πληρώνω μέσω του Cosmote app αλλά θα πρέπει να πηγαίνω σε κατάστημα γιατί πλέον ΔΕΝ θα φαίνεται εκει το ποσό!
Κάπου εκεί δεν άντεξα και ζήτησα επίσημο email με την υπογραφή της cosmote ότι όλα αυτά ισχύουν.
Φυσικά ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν μπορώ να σας στειλω email κτλ.
Ζήτησα λοιπόν επισήμως να μου τα δώσουν σε χαρτί όλα αυτά και δεν το ΄δεχόντουσαν.
Turbo με έκανε ο άτιμος.
Κάπου έκει απλά τερμάτισα την συζήτηση έως ότου με ενημερώσουν για όλες αυτές τις αλλαγές επίσημα και όχι απο το τηλέφωνο
Εμφάνιση 181-195 από 210
-
11-10-23, 17:23 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #181
-
11-10-23, 18:10 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #182
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι οι οφειλές δεν θα φαίνονται τουλάχιστον στο My Cosmote..
btw εδώ και χρόνια ο λογαριασμός μου είναι διμηνιαίος.. (με e-bill)
Από το site δεν μπορούσε να αλλάξει η επιλογή..
Κάποια στιγμή που πήγα για ανανέωση στον Γερμανό, ούτε και από εκεί μπορούσαν να το αλλάξουν..
Τελικά είπα καλύτερα κάποια στιγμή, για να μην έχω πληρωμές κάθε μήνα..
(Δεν το αποφάσισα ακόμη να βάλω πάγια..)
-
11-10-23, 18:38 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #183
Είναι δυνατόν να μην φαίνεται χρέος μου και να μην έχω την επιλογή να το πληρώσω απο το πολυδιαφημισμένο τους app?
Επίσης η επιλογή για 2μηνιαιο ή όχι είναι ανοικτή στο dashborad του λογαριασμού μου, με ebill ή όχι.
Όχι ότι θα βγάλω άκρη, αλλά δεν γίνεται να μας φλομώνουν στα ψέμματα απλά και μόνο για να γλιτώσουν και τον έντυπο.
Το πράγμα με τις εταιρείες κινητής/σταθερής έχει ξεφύγει και απο τα όρια τις ξεφτίλας πλέον και κάνεις δεν κάνει τίποτα.
Εδώ που λέμε βέβαια, όλες αυτές οι "ανεξάρτητες" αρχές έλεγχου, μόνο ανεξάρτητες δεν είναι και ελεγκτικές.
Ορίστε και η σελίδα για online πληρωμές ανεξαρτητα του ενεργού ebill
https://my.cosmote.gr/selfcare/jsp/pay_ebill.jsp
-
11-10-23, 19:25 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #184
-
11-10-23, 21:45 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #185
-
12-10-23, 00:42 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #186
Turbo η οχι, "μια χαρα "στα ειπαν. Δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου πουν τιποτε εγγραφως.
Οτι ισχυει στη συμβαση που υπεγραψες.
ΚΑι οταν λαβεις τον εγχαρτο λογαριασμο, στην ουρα να τον πληρωσεις. Εκδοθηκε λογαριασμος, σταλθηκε με το ταχυδρομειο. Ακομα και αν δεν τον ελαβες, μπορουν να αποδειξουν οτι εκδοθηκε.
Εσυ δεν δεχτηκες την υπηρεσια e-bill, οπότε είναι καλυμμένοι.
Αφου το ebill ειχε εκπτωση, που καταργηθηκε, και ο εγχαρτος δεν χρεωνεται, οι βασικες υποχρεωσεις εκδοσης εχουν καλυφθεί.
Δυστυχως.
-
12-10-23, 13:53 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #187
-
12-10-23, 17:18 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #188
Θα το δοκίμαζα και εγώ, για να δω τι μας λέει ο καθένας στην εξυπηρέτηση..
Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι ίσως κλειδωθεί κάποιος μετά στον διμηνιαίο λογαριασμό, όπως έγινε και με μένα..
-
13-10-23, 09:35 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #189
Η κατάργηση της έκπτωσης e-bill για υφιστάμενους πελάτες ανακοινώθηκε στις 21/8/2023 και τέθηκε σε ισχύ από 1/10/2023.
Πράγματι, στον λογαριασμό της σταθερής μου που εκδόθηκε στις 9/10/2023, υπάρχει αύξηση 1€.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι πουθενά στον λογαριασμό δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση. Δεν θα έπρεπε -εκτός από την γενική εμπορική ανακοίνωση- να υπάρχει και μήνυμα στον λογαριασμό μου;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyridop : 13-10-23 στις 09:47.
Του κόσμου το στενό γεφύρι
Θα το περάσουμε μαζί
Θα 'ναι η καρδιά σου παραθύρι
Τα λόγια σου παλιό κρασί
-
13-10-23, 14:35 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #190
Σε εμένα στους προηγούμενους λογαριασμούς πριν την 1/10 είχε σημείωσή << Σημαντική ενημέρωση! Σας ενημερώνουμε ότι από την 01/10/23 καταργείται η παροχή της
έκπτωσης e-λογαριασμού >>
<< Από την 01/10/2023 καταργείται η παροχή της έκπτωσης e-λογαριασμού 1€/μήνα (0,77€ προ ΦΠΑ και τέλους σταθερής τηλεφωνίας),
την οποία λαμβάνετε ανά σύνδεση σε συμβατό οικονομικό πρόγραμμα επειδή έχετε επιλέξει τον ηλεκτρονικό λογαριασμό. Έχετε το
δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής σας αζημίως έως και 2 μήνες από την ημερομηνία εφαρμογής της διακοπής της έκπτωσης στο
λογαριασμό σας. Σε περίπτωση καταγγελίας ισχύει η υποχρέωση επιστροφής τερματικού εξοπλισμού, σύμφωνα με τους όρους της
σύμβασής σας. >>
σε λογαριασμούς σταθερής και κινητής αυτά15/09/23 Διαθεσιμότητα FTTH
18/09/23 Καταχώρηση αίτησης Nova
21/09/23 Επιθεώρηση πολυκατοικίας
04/10/23 Εργασίες κάθετης εγκατάστασης κόλλησης ινών
10/10/23 Ολοκλήρωση κάθετης και εργασίες για κατασκευή οπτικής ίνας
14/10/23 Ενεργοποίηση Υπηρεσίας FTTH
-
13-10-23, 14:39 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #191
Σε εμένα η «σημαντική ενημέρωση» δεν υπάρχει ούτε στον προηγούμενο λογαριασμό έκδοσης 9/9/2023 !
Του κόσμου το στενό γεφύρι
Θα το περάσουμε μαζί
Θα 'ναι η καρδιά σου παραθύρι
Τα λόγια σου παλιό κρασί
-
13-10-23, 14:46 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #192
-
13-10-23, 14:52 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #193
-
13-10-23, 16:03 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #194
-
13-10-23, 16:31 Απάντηση: COSMOTE: ανακοίνωση λήξης προωθητικής ενέργειας #195
Αφού ήρθε και sms ρε παιδιά …
Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
Bookmarks