Περνώντας πριν από τη διασταύρωση Αρχαίου Θεάτρου και Λιοσίων παρατήρησα συνεργείο που έκανε εμφύσηση της οπτικής ίνας στον αγωγό που είχε εγκαταστήσει η Vodafone. Ρώτησα τον υπεύθυνο και μου είπε ότι λογικά η διαθεσιμότητα ftth δε θα βγει εκτός χρονοδιαγράμματος που αναφέρεται στο broadband-assist.gov.gr , όπου αναφέρει ως η ημερομηνία διαθεσιμότητας στο δίκτυο ftth στο κέντρο του Μενιδίου και 550 μ. πέριξ του παλιού Α.Κ. του ΟΤΕ όπου τα σκαψίματα ολοκληρώθηκαν προ τριμήνου , την 21η Ιουλίου . Άντε , με το καλό γιατί δεν παλεύεται άλλο η 30άρα
Εμφάνιση 1-15 από 62
Θέμα: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι )
-
30-06-23, 10:27 FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #1
-
22-08-23, 17:13 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #2
Απο ότι βλέπω απο το site της vodafone έχει αρχίσει και δίνει την δυνατότητα αιτήσεων για σύνδεση με οπτική ίνα μέχρι 1gbps.
Όχι όμως όπου έχει εγκαταστήσει καμπίνες.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος savvas994 : 22-08-23 στις 17:20.
-
24-08-23, 16:34 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #3
Αυτά στην περιοχή γύρω από το Α/Κ , δηλαδή στο κέντρο ;
-
31-08-23, 13:46 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #4
Σήμερα βρίσκεται στη γειτονιά συνεργείο της Vodafone που περνάει την οδική ίνα μέσα στους σωλήνες και όπως μου είπε ο υπεύθυνος σε ένα περίπου μήνα θα φανεί σε όλο το κεντρικό Μενιδι διαθεσιμότητα 1 Gbps . Για να δούμε …
-
08-09-23, 08:58 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #5
Από σήμερα διαθέσιμη ταχύτητα έως 1 Gbps για όλο το κεντρικό Μενιδι μέσω Vodafone fiber ! Ένα δάκρυ κύλησε …!
-
11-09-23, 22:32 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #6
Παιδια να ρωτησω οποιος γνωριζει, σκοπευω να μετακομισω στο Μενιδι τους επομενους μηνες, στην περιοχη Μποσκιζα! Ξερει κανεις τι παιζει εκει απο ιντερνετ? Γνωστος μου ειχε μεγαλο θεμα εκει περυσι με vdsl που ειχε βαλει που του εκανε συνεχεια διακοπες και δεν επιανε ποτε 100αρι! Ξερουμε αν μπηκαν εκει οπτικες ινες ή αν ειναι στο προγραμμα να μπουν?
-
12-09-23, 10:56 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #7
Δεν έχουν μπει οπτικές ίνες, δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο αρχείο που να έχει την περιοχή στα υπόψιν θέλω να πιστεύω οτι είμαστε οι επόμενοι αφού στο κεντρικό Μενίδι οι εργασίες ολοκληρώθηκαν.
Απο ίντερνετ έχω cosmote όντως σε 100αρι δεν το συζητάμε αλλά η 50αρα δεν δείχνει να έχει συχνά προβλήματα.
-
12-09-23, 11:16 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #8
Τσεκάρεις τον χάρτη εδώ τι γίνεται..
https://www.broadband-assist.gov.gr/...03941208%7D%7D
θα ανανεώνεται συνέχεια με νέα έργα..
-
12-09-23, 15:50 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #9
Εσυ ποιο προγραμμα εχεις συγκεκριμενα? Ο φιλος που λεω ειχε βαλει 100αρι vdsl και πραγματικα αγανακτησε με τις διακοπες (κυριως) και την ταχυτητα που το αλλαξε τελικα σε δίκτυο με σιμ μεχρι να δει τι θα κανει!
Αυτο απο οτι βλεπω αναφερει μονο για FTTH/B? Επειδη ειμαι λιγο ψιλοασχετος, αυτο ειναι γενικα το που εχουν τοποθετηθει καφαο με οπτικη ινα μεχρι το σπιτι ή γενικα να εχει μπει οπτικη στην περιοχη? Γιατι στην περιοχη που μενω τωρα, δειχνει ναι μεν το καφαο που εχουμε απο εξω αλλα εκει που γραφει αν εχει συνδεθει στο δικτυο, λεει οχι, ενω στην πραγματικοτητα εχω 100αρι fiber!
-
12-09-23, 16:41 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #10
Είναι για FTTH/Β μόνο.. (όχι FTTC/VDSL)
και βασικά δείχνουν τα σπίτια που έχουν συνδεθεί ή θα συνδεθούν το αμέσως επόμενο διάστημα..
Τα στοιχεία τα δίνουν οι πάροχοι.
-
20-09-23, 13:43 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #11
εχουν σκάψει στην περιοχή γύρω απο το νεκροταφειο στα ορια με φιλαδελφεια (πανω στην φιλαδελφειας και σε παράδρομους).
Ξέρει κανεις ποιος απο τους παρόχους ειναι; Ο ΟΤΕ;
-
28-09-23, 19:05 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #12
Και με 50ρι είχα διακοπές έτσι πήγα σε ADSL.
Και vodaphone και Cosmote.
-
07-02-24, 17:01 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #13
Εμφανίζεται ο δήμος μας στο πρόγραμμα της ΔΕΗ για ανάπτυξη οπτικών ινών.
https://www.powergame.gr/start-ups-d...-optikon-inon/
-
08-02-24, 17:17 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #14
-
13-02-24, 21:03 Απάντηση: FTTH-Αχαρνές (Μενίδι ) #15
Παιδιά με αίτηση από μέσα Νοέμβρη, έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσκεψη των εργολάβων για την "επιθεώρηση" των χώρων της πολυκατοικίας αλλά έκπτοτε είναι εξαφανισμένοι. Η αίτηση έχει γίνει στην Cosmote (αν και η περιοχή ανήκει στην Vodafone), οι οποίοι μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες που έχω κάνει μου είπαν ότι το πράγμα έχει κολλήσει στην έγκριση του Δήμου για τις "εργασίες".
Έχει τύχει σε κανέναν άλλον κάτι παρόμοιο; Πού κολλάει ο Δήμος; Δεν υποτίθεται ότι έχουν περαστεί οι ίνες για να είναι εμπορικά διαθέσιμο το προϊόν στο δρόμο μου;
Bookmarks