Σελ. 37 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 17273235363738394247 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 541-555 από 735
    Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lab1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βλεπουμε περιεχομενο χωρις αδεια (Οποιος εχει torbox διαμοιράζει κιολας ΕΔΩ)
    Αυτό που λες γιατί διαλέγω στο Fen Light μόνο cached downloads και δεν εμφανίζονται πουθενά στο λογαριασμό μου στο torbox όταν μπαίνω.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραία. Ποιό είναι αυτό το χαρακτηριστικό και πως το αντλεί αν δεν του το προσφέρεις;

Παράδειγμα: έστω ότι μπαίνω πρώτη φορά στο net και βρίσκω το RD και κάνω εγγραφή χρησιμοποιώντας εξαρχής VPN IP.

Έστω ότι τα στοιχεία που μου ζητάει και του δίνω, δεν είναι τα πραγματικά μου, αλλά generic-fake.

Έστω ότι η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά και μόνο με paysafe που έχω αγοράσει απ'το περίπτερο με μετρητά ξέρω 'γω.

ΠΩΣ ακριβώς θα με ταυτοποιήσει το RD, πέρα απ'την VPN IP που δεν είναι καν η real IP μου;

Προφανώς και το RD λοιπόν, θα "απαιτεί" να του δώσω αληθινά στοιχεία (πχ όχι single use mail ανώνυμο).

Οπότε ναι, αν ισχύει το τελευταίο, όντως η VPN IP δεν χρειάζεται ΑΛΛΑ αυτό καθιστά και τη συγκεκριμένη υπηρεσία (RD) παντελώς ακατάλληλη για όσους θέλουν anonymity.

Ο φίλος που ρώτησε εξαρχής για αν χρειάζεται VPN στο RD, προφανώς και έχει τέτοια concerns, οπότε η απάντηση είναι: Ναι, δεν χρειάζεται VPN εφόσον δεν είναι εξασφαλισμένη η ανωνυμία, οπότε και το ίδιο το RD είναι ακατάλληλο για την περίπτωσή του.

Γι'αυτό κι εγώ, επειδή σκέτο το stremio γίνεται απάλευτο με τα bufferings και επειδή δεν εμπιστεύομαι υπηρεσίες (RD, κλπ) που δεν μου εξασφαλίζουν anonymity, η μόνη viable λύση για μένα είναι torrenting με αποκλειστική χρήση σοβαρού VPN provider με zero logs policy (ναι προφανώς δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι γι'αυτό, αλλά τουλάχιστον το no logs policy είναι καλύτερο από providers που δεν το προσφέρουν) και χρήση killswitch.

Για όσους έχουν basic γνώσεις από docker, υπάρχει πολύ άνετη υλοποίηση για jellyfin/jellyseerr/radarr/sonarr όπου κατεβάζεις την ταινία με ένα κλικ τοπικά (στο background κάνει αυτόματα το indexing του αρχειου από trackers που θα του έχεις δηλώσει, θα το πασάρει αυτόματα στο torrent που θα του έχεις πει και στο τέλος θα καταλήξει στο jellyfin lib σου όπου μπορείς να το streamαρεις είτε τοπικά, είτε απομακρυσμένα) και όλα πίσω από VPN μέσω πχ του glutun.

Αν σας ενδιαφέρει η φάση, μπορώ να κάνω ένα mini guide σχετικό για να κατατοπιστείτε.
    Συμφωνούμε απόλυτα.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Όσο πιάνει
    ISP
    Cosmote-LTE
    Router
    Mikrotik Chateau LTE18
    Βαλτε DOH DOT DNS στο ρουτερ και δε θα μπορουν να ξερουν τι κατεβαζεις.
    Άλλα Ντάλλα....

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Σας χαίρομαι ρε μάγκες γιατί όλοι ξέρετε καλύτερα από όσους γράφουν στο Reddit.
    Επίσης, σας είπα κάτι και αμφιβάλλω κανείς να το έψαξε.
    Αφού λοιπόν ήδη βγήκε πόρισμα ότι πιο σημαντικό είναι το VPN από το Read Debrid, ε δείτε μασημένη τροφή με θέμα:
    https://www.reddit.com/r/RealDebrid/...ot_need_to_be/
    9/10 ποστ λένε ότι δε χρειάζεται VPN

Επίσης, ελπίζω να ξέρετε ότι υπάρχει ήδη προστασία μέσα στο Real Debrid με secured environment για encrypted downloads. Απλά το βλέπετε στο My account, κάτω στο Account settings.
    Αν και αυτό δεν το πιστεύετε, ε διαβάστε λίγο εδώ: https://www.reddit.com/r/RealDebrid/...d_not_secured/
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από macro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαλτε DOH DOT DNS στο ρουτερ και δε θα μπορουν να ξερουν τι κατεβαζεις.
    Σε χάνω, τι σχέση έχει το DNS resolve με το από που κατεβάζεις και που συνδέεσαι μετά? care to elaborate? κρύβεται με κάποιο τρόπο το link σου μετά? ή απλά μιλάς για το ότι στο DNS Query δεν θα ξέρουν τι ψάχνεις? έχει παιδικό νόημα αυτό.
    CorollaClub

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σας χαίρομαι ρε μάγκες γιατί όλοι ξέρετε καλύτερα από όσους γράφουν στο Reddit.
    Επίσης, σας είπα κάτι και αμφιβάλλω κανείς να το έψαξε.
    Αφού λοιπόν ήδη βγήκε πόρισμα ότι πιο σημαντικό είναι το VPN από το Read Debrid, ε δείτε μασημένη τροφή με θέμα:
    https://www.reddit.com/r/RealDebrid/...ot_need_to_be/
    9/10 ποστ λένε ότι δε χρειάζεται VPN

Επίσης, ελπίζω να ξέρετε ότι υπάρχει ήδη προστασία μέσα στο Real Debrid με secured environment για encrypted downloads. Απλά το βλέπετε στο My account, κάτω στο Account settings.
    Αν και αυτό δεν το πιστεύετε, ε διαβάστε λίγο εδώ: https://www.reddit.com/r/RealDebrid/...d_not_secured/
    Το πόρισμα είναι πως εφόσον το RD (και κάθε RD) προϋποθέτει έστω και ένα αληθινό στοιχείο σου, είναι άχρηστο-ακατάλληλο για fully anonymity.

Και προφανώς, ναι, δεν χρειάζεται VPN υπό αυτή την έννοια, γιατί το πρόβλημα σε όλο το chain είναι ότι το RD έχει μέρος από τα πραγματικά σου στοιχεία.

Οπότε όποιος θέλει RD, ρισκάρει να φάει πρόστιμο.

Όσες προστασίες και να προσφέρει το ίδιο το RD, αν το τσακώσουν και του κατασχέσουν τους servers (όπως είχε γίνει και με το MEGA κάποτε), περίμενε να προστατευτείς απ'τα encryption του RD.

Το ίδιο βέβαια μπορεί να συμβεί και σε έναν VPN provider, με τη μόνη διαφορά ότι τον VPN provider δεν θα του κατασχέσουν servers κλπ, θα του ζητήσουν logs κυρίως, όπου εδώ έρχεται και κουμπώνει και το no logs policy αλλά μεγάλο ρόλο παίζει και το juristiction.

Υπάρχουν providers που δεν ανήκουν στο USA-EU juristiction οπότε είναι ένα έξτρα layer προστασίας.

Από 'κει και πέρα, ο καθένας ζυγίζει τις επιλογές του και χρησιμοποιεί ότι κρίνει καλύτερο.

Στο τέλος όμως, το πρόστιμο θα το φάει αυτός που θα χρησιμοποιήσει, ότι είναι να χρησιμοποιήσει.

Οπότε προσωπικά, δεν θα προτείνω τίποτα σε κανέναν. Μόνο πληροφορίες δίνω.

Το σημαντικό στην όλη υπόθεση, είναι τι στοιχεία δίνουμε και σε ποιους.
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Όσο πιάνει
    ISP
    Cosmote-LTE
    Router
    Mikrotik Chateau LTE18
    To link σου δε κρυβεται, αλλα δε ξερει ο provider τι κατεβαζεις. Βλεπει τι κινηση, μπορει να υποπτευεται οτι κατεβαζεις λογω των πολλων συνδεσεων, αλλα δε ξερει ομως τι και δε μπορει να το αποδειξει.
    Άλλα Ντάλλα....

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    To link σου δε κρυβεται, αλλα δε ξερει ο provider τι κατεβαζεις. Βλεπει τι κινηση, μπορει να υποπτευεται οτι κατεβαζεις λογω των πολλων συνδεσεων, αλλα δε ξερει ομως τι και δε μπορει να το αποδειξει.
    Δεν νομίζω πως αποτελεί valid επιχείρημα το μεγάλο εύρος συνδέσεων για να σου προσάψουν torrenting.

Μπορεί πχ να κάνεις κάποιο network scanning σε κάποιο δικό σου endpoint και να κάνει εκατομμύρια connections. Δεν λέει κάτι αυτό.

Το σημαντικό είναι να υπάρχει encrypted tunnel και σε επίπεδο connection αλλά και σε επίπεδο DNS resolving.

Συνήθως οι VPN providers έχουν και encrypted DNS resolution.

Αν και το βασικό είναι να μην καταφέρουν να σε συνδέσουν με κάποια δραστηριότητα.
    Γιατί αν είναι να φτάσει το πράγμα να μπουκάρουν σπίτι σου και να κατασχέσουν hardware (τραβηγμένο απ'τα μαλλιά αλλά όχι απίθανο), εκεί τελειώνει η ιστορία.

Στο τελευταίο που λέω, σε "σώζει" ίσως αν τα έχεις όλα encrypted στους δίσκους.
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που λες γιατί διαλέγω στο Fen Light μόνο cached downloads και δεν εμφανίζονται πουθενά στο λογαριασμό μου στο torbox όταν μπαίνω.
    δεν αμφιβαλω οτι δεν εμφανιζεται κατι
    το λεει ομως η υπηρεσια που χρησημοποιεις και αποδεχεσια τους ορους οτι ολοι οι χρηστες διαμοιράζουν Ετσι λειτουργει η υπηρεσια Απλα δε κρταει log τι και ποσο Δλδ διαμοιράζεις αλλα δε ξερουν ποσο και αυτο με επιφύλαξη γιατι μπορει να κραταει log αλλα να μην το εμφανιζει στο πελατη

- - - Updated - - -

Ωραία. Ποιό είναι αυτό το χαρακτηριστικό και πως το αντλεί αν δεν του το προσφέρεις;

Παράδειγμα: έστω ότι μπαίνω πρώτη φορά στο net και βρίσκω το RD και κάνω εγγραφή χρησιμοποιώντας εξαρχής VPN IP.

Έστω ότι τα στοιχεία που μου ζητάει και του δίνω, δεν είναι τα πραγματικά μου, αλλά generic-fake.

Έστω ότι η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά και μόνο με paysafe που έχω αγοράσει απ'το περίπτερο με μετρητά ξέρω 'γω.

ΠΩΣ ακριβώς θα με ταυτοποιήσει το RD, πέρα απ'την VPN IP που δεν είναι καν η real IP μου;

Προφανώς και το RD λοιπόν, θα "απαιτεί" να του δώσω αληθινά στοιχεία (πχ όχι single use mail ανώνυμο).

Οπότε ναι, αν ισχύει το τελευταίο, όντως η VPN IP δεν χρειάζεται ΑΛΛΑ αυτό καθιστά και τη συγκεκριμένη υπηρεσία (RD) παντελώς ακατάλληλη για όσους θέλουν anonymity.

Ο φίλος που ρώτησε εξαρχής για αν χρειάζεται VPN στο RD, προφανώς και έχει τέτοια concerns, οπότε η απάντηση είναι: Ναι, δεν χρειάζεται VPN εφόσον δεν είναι εξασφαλισμένη η ανωνυμία, οπότε και το ίδιο το RD είναι ακατάλληλο για την περίπτωσή του.

Γι'αυτό κι εγώ, επειδή σκέτο το stremio γίνεται απάλευτο με τα bufferings και επειδή δεν εμπιστεύομαι υπηρεσίες (RD, κλπ) που δεν μου εξασφαλίζουν anonymity, η μόνη viable λύση για μένα είναι torrenting με αποκλειστική χρήση σοβαρού VPN provider με zero logs policy (ναι προφανώς δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι γι'αυτό, αλλά τουλάχιστον το no logs policy είναι καλύτερο από providers που δεν το προσφέρουν) και χρήση killswitch.

Για όσους έχουν basic γνώσεις από docker, υπάρχει πολύ άνετη υλοποίηση για jellyfin/jellyseerr/radarr/sonarr όπου κατεβάζεις την ταινία με ένα κλικ τοπικά (στο background κάνει αυτόματα το indexing του αρχειου από trackers που θα του έχεις δηλώσει, θα το πασάρει αυτόματα στο torrent που θα του έχεις πει και στο τέλος θα καταλήξει στο jellyfin lib σου όπου μπορείς να το streamαρεις είτε τοπικά, είτε απομακρυσμένα) και όλα πίσω από VPN μέσω πχ του glutun.

Αν σας ενδιαφέρει η φάση, μπορώ να κάνω ένα mini guide σχετικό για να κατατοπιστείτε.
    προτείνω να αφησουμε εξω το θεμα πληρωμής γιατι ειναι ξεκαθαρο ποτε και πως και αν ..(αλλωστε δε διαφωνουμε καπου)
    Επισης ξερουμε κα απο γεγομοτα τι γινετα αν την πεσουν σε μαι υπηρεσια οτι τα δινει ολα στης αρχες ακομα και αν ελεγα οτι δεν κραταγαν αρχεια η ητανι encrypted (μαιλ client) VPN ktl

παμε στη ταυτοποιση του RD
    θα το πω οσο πιο απλοποιημένα μπορω
    ειμαι ο RD και εισαι ο Gentoo
    θελεις να σου στελνω μια ταινια καθε μερα
    Σε ρωταω που θελεις να στην στελνω καθε μερα και μου μια διεύθυνση αποστολης
    Την αλλη μερα εγω μεσο ταχυδρομειου (διαδυκτιο) στελνω την ταινια στη διευθυνση σου
    Εσυ εχει κρυψει την διευθυνση (VPN) και ο ταχυδρομος δεν βρισκει την διευθυνση να στο παραδοσει αρα δεν παίρνεις την ταινια
    Αν παρεις την ταινια σημαινει οτι εγω ο RD βρισκω την διεθυνση σου παρολο που την νομιζεις οτιν κρυβεις
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lab1 : 21-02-25 στις 12:46.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Νομίζω ότι η συζήτηση έχει ξεφύγει από το stremio καθώς ότι γράφεται αφορά και τα streamio, Kodi και γενικά την χρήση online providers content. Και ένοχος και εγώ.

Προσωπικά καταλαβαίνω την λογική vpn για το θέμα ip. Το πιο σημαντικό, όσο περισσότερα barrier τόσο καλύτερα. Το πώς γίνεσαι anonymous αυτό είναι πιο δύσκολο, ειδικά με το email αν δεν περνάνε της μιας χρήσης σε κάποιες υπηρεσίες.

Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι σχετικά με torbox vs realdebrid
    Στο realdebrid τα αρχεία που είναι downloaded είναι global για όλους τους χρήστες. Όμως το Rd έχει history για το ποια αρχεία από την global cache έχεις προσπελάσει.

Στο torbox κατά βάση παίρνεις ένα μίνι σέρβερ με torrent client και δικό σου space. Δηλαδή το κατεβαστηρι είναι στο account σου αν και αναρωτιέμαι αν υπάρχει διαχωρισμός σε επίπεδο process. Όμως από πού βρίσκει τα αρχεία γρήγορα; Δηλαδή έχει κάποια global cache? Και τι διάολο, αντιγράφει κάθε αρχείο αριστερά δεξιά; Γιατί κάποια αρχεία κατεβαίνουν αργά και κάποια σχεδόν άμεσα.

Η πληρωμή μέσω paysafe είναι ένας μηχανισμός ανωνυμίας αλλά και αυτή θέλει account αν και γίνεται από ότι διάβασα χωρίς λογαριασμό μέσω των καρτών. Κάτι που δεν έχω καταλάβει είναι αν η κάθε κάρτα κρατάει υπόλοιπο όταν δεν ξοδεύετε όλο το ποσό; Μπορείς να πληρώσεις με πολλαπλές κάρτες;
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    παμε στη ταυτοποιση του RD
    θα το πω οσο πιο απλοποιημένα μπορω
    ειμαι ο RD και εισαι ο Gentoo
    θελεις να σου στελνω μια ταινια καθε μερα
    Σε ρωταω που θελεις να στην στελνω καθε μερα και μου μια διεύθυνση αποστολης
    Την αλλη μερα εγω μεσο ταχυδρομειου (διαδυκτιο) στελνω την ταινια στη διευθυνση σου
    Εσυ εχει κρυψει την διευθυνση (VPN) και ο ταχυδρομος δεν βρισκει την διευθυνση να στο παραδοσει αρα δεν παίρνεις την ταινια
    Αν παρεις την ταινια σημαινει οτι εγω ο RD βρισκω την διεθυνση σου παρολο που την νομιζεις οτιν κρυβεις
    Ωραία. Με το παράδειγμά σου, ουσιαστικά επιβεβαιώνεις πως το RD θέλει να ξέρει την real IP σου, οπότε ναι, προφανώς το VPN δεν χρειάζεται γιατί θα κάνει τη λειτουργία άχρηστη έτσι όπως το περιγράφεις, οπότε ακυρώνεται το όλο anonymity concept.

Οπότε αν κάποιος θέλει anonymity, πάει σε torrenting + VPN

αλλιώς πάει σε RD + όποιο protection προσφέρει το ίδιο το RD με όποιο ρίσκο ενέχει αυτό.

Τα κατάλαβα σωστα;

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Χωρίς VPN δεν ξέρει ότι από τον τάδε σέρβερ κατεβάζεις ταινία ? το λες σοβαρά τώρα αυτό? ή μιλάς για torrent τώρα και κατεβάσματα που καναμε το 1821?
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ωραία. Με το παράδειγμά σου, ουσιαστικά επιβεβαιώνεις πως το RD θέλει να ξέρει την real IP σου, οπότε ναι, προφανώς το VPN δεν χρειάζεται γιατί θα κάνει τη λειτουργία άχρηστη έτσι όπως το περιγράφεις, οπότε ακυρώνεται το όλο anonymity concept.

Οπότε αν κάποιος θέλει anonymity, πάει σε torrenting + VPN

αλλιώς πάει σε RD + όποιο protection προσφέρει το ίδιο το RD με όποιο ρίσκο ενέχει αυτό.

Τα κατάλαβα σωστα;
    περιπου
    στο 2 κ 3 συμφωνουμε

στο 1
    το RD θέλει να ξέρει την real IP σου, οπότε ναι, προφανώς το VPN δεν χρειάζεται γιατί θα κάνει τη λειτουργία άχρηστη έτσι όπως το περιγράφεις, οπότε ακυρώνεται το όλο anonymity concept.

Aν εχεις VPN k RD και βλεπεις ταινιες σημαινει οτι το VPN τσαμπα το εχεις γιατι δε σου προσφερει κατι γιατι δε κρυβεσε απ τη χρηση RD
    το μονο που καταφερνεις ειναι να εχεις περιορισμενη ταχυτητα λογο VPN
    H χρηση RD VPN δε προσφερει κατι

Γενικα πρεπει να μπει σε εφαρμοφη ο νομος για να δουμε τι γινεται και ποιος τον εφαρμόζει Λογικα εχουν παρει και τεχνογνωσια απο ψωρες που εφαρμοζεται
    πχ στο εξωτερικο μπορει να σου στελνει πρόστιμο και ο παροχος (αν δε κανω λαθος Βελγιο η Γερμανια) Εχω τεραστια επιφυλαξη αν κατι τετοιο θα γινει εδω
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lab1 : 21-02-25 στις 13:03.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Aν εχεις VPN k RD και βλεπεις ταινιες σημαινει οτι το VPN τσαμπα το εχεις γιατι δε σου προσφερει κατι γιατι δε κρυβεσε απ τη χρηση RD
    Πως δεν σου προσφέρει κάτι όταν η κίνηση προς τον RD server είναι μέσο VPN οπότε δεν είναι direct που σημαίνει πως αν σε παρακολουθεί ο provider δεν ξέρει καν που πας? ούτε καν ξέρει τι είναι αυτό που μετακινείται στο stream εφόσον είναι VPN κρυπτογραφημένη επικοινωνία?
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως δεν σου προσφέρει κάτι όταν η κίνηση προς τον RD server είναι μέσο VPN οπότε δεν είναι direct που σημαίνει πως αν σε παρακολουθεί ο provider δεν ξέρει καν που πας? ούτε καν ξέρει τι είναι αυτό που μετακινείται στο stream εφόσον είναι VPN κρυπτογραφημένη επικοινωνία?
    μπορεις να κρυφτεις απ το provider οτι κανεις χρηση RD
    Μιλαγα για το αν την πεσουν στο RD και στο καθε RD οτι δεν μπορεις να κρυψεις την επικοινωνια εσενα με το RD γιατι ο RD ξερει παντα είτε εχεις VPN ειτε oxi που εισαι για να σου στελνει το περιεχομενο
    ο RD εχει αποθυκευμενα τα στοιχεια σου (διευθυνση) στο σερβερ του

υγ οταν λεμε κρυφτεις ειναι παντα σχετικο ετσι Οπως ειπες κα ιεσυ νομιζω πριν αν σε ψαξουν θα σε βρουν απλα τους κανεις την ζωη δυσκολη
    Πιστευω ομως οτι ποτε δε θα ψαξουν οικιακο χρηστη και ακομα και πεσει τυχαια στα χερια τους απο ελεγχο ενας που απλα βλεπει (δλδ η μινιμουμ παρανομια) δε θα κανουν κατι Το κυνήγι γινετα σε αυτους που μοιραζουν και πρωτα το εμπορο που βγαζει κερδος Για αυτο και εξακολουθω κ βλεπω με KODI k stremio (ασε που βλεω και μεσο app της τηλεορασης που ειναι και loged in στο account Samsoung)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lab1 : 21-02-25 στις 13:17.

Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219.995/21.999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    Speedport Plus+RT AX 82U
    SNR / Attn
    14(dB) / 28,5(dB)
    Το rd δέχεται συγκεκριμένα vpn που τα λέει στο site. Κάτι παραπάνω δεν ξέρω μιας και δεν έχω βάλει

Σελ. 37 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 17273235363738394247 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία