Σελ. 29 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 9192427282930313439 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 421-435 από 735
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από djpar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνώμη αλλά αν πας με pay safe ζητάνε όνομα και επώνυμο... Ε βάλε Γιάννης Καραγιάννης ξέρω εγώ. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί, το πρόβλημα είναι ότι σου κραταει την ip, μετά θα μου πεις βάζω και VPN. Πολύ κούραση, εδώ ακόμα ξέρω άτομα με σπασμένη nova και cosmote που δεν τους καίγεται καρφί και πιθανά να μην πιαστούν και πότε
    εχει συζητηθει εκτενώς το θεμα ....
    για την ip πρεπει να ψαξουν προσωπκα εσενα και αν γινει αυτο θα σε βρουν ακομα και αν εχεις vpn Το εχουμε δει οτι τα δινουν τα στοιχεια Το θεωρω απιθανο να ψαξουν προσωπικα καποιον (εκτος αν πουλαει) Επισης η ip δε θα υπαρχει για παντα καπου
    Πληρώνοντας με αλλη καρτα εκτος paysafe θα υπαρχει για παντα η συναλλαγη επωνυμο και αγορα υπηρεσιας για παρανομη θεαση χωρις αδεια (με ΤΒ και για διαμοιρασμο περιεχομενου ) λογο τραπεζας

Εμεις απλα αναφέρουμε τι δυνατοτητες και επιλογες που υπαρχουν

ο καθενας αποφασιζει για την παρτυ του
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dim80 : 29-12-24 στις 18:57.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dim80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχει συζητηθει εκτενώς το θεμα ....
    για την ip πρεπει να ψαξουν προσωπκα εσενα και αν γινει αυτο θα σε βρουν ακομα και αν εχεις vpn Το εχουμε δει οτι τα δινουν τα στοιχεια Το θεωρω απιθανο να ψαξουν προσωπικα καποιον (εκτος αν πουλαει) Επισης η ip δε θα υπαρχει για παντα καπου
    Πληρώνοντας με αλλη καρτα εκτος paysafe θα υπαρχει για παντα η συναλλαγη επωνυμο και αγορα υπηρεσιας για παρανομη θεαση χωρις αδεια (με ΤΒ και για διαμοιρασμο περιεχομενου ) λογο τραπεζας

Εμεις απλα αναφέρουμε τι δυνατοτητες και επιλογες που υπαρχουν

ο καθενας αποφασιζει για την παρτυ του
    Αυτό με την ip το ξέρεις σίγουρα εσύ τώρα πως δεν ψάχνουν? γιατί ξέρω άνθρωπο που τον κυνήγησαν και είχε και vpn. Ξάδελφος μετανάστης στη Γερμανία.
    Αν θέλουν να βρουν θα βρουν εφόσον αυτό που κάνει κάποιος δεν είναι νόμιμο και μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας στο ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος παράνομης θέασης.
    Μη μου πείτε αυτά δεν γίνονται Ελλάδα γιατί θα γελάσω, πόσο τους πήρε σχεδόν να εξαφανίσουν το iptv σχεδόν?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό με την ip το ξέρεις σίγουρα εσύ τώρα πως δεν ψάχνουν? γιατί ξέρω άνθρωπο που τον κυνήγησαν και είχε και vpn. Ξάδελφος μετανάστης στη Γερμανία.
    Αν θέλουν να βρουν θα βρουν εφόσον αυτό που κάνει κάποιος δεν είναι νόμιμο και μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας στο ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος παράνομης θέασης.
    Μη μου πείτε αυτά δεν γίνονται Ελλάδα γιατί θα γελάσω, πόσο τους πήρε σχεδόν να εξαφανίσουν το iptv σχεδόν?
    οχι δεν γνωριζα περιπτωση που να κυνηγησαν καποιον Για να το λες θα ισχυει Ξρω μονο σε Γερμανια και αλλες εκει γυρω χωρες οτι τους στελνουν προστιμο στο σπιτι για παρανομο dowload (για θεαση δε γνωριζω)

δε ειπα σε κανεναν πως να αγοραζει και τι να κανει Εσυ αν θελεις αγοραζεις με πιστωτικη με ονομα κ επωνυμο Επετρεψε μου ομως αν εγω αγοραζα παρανομη υπηρεσια να το εκανα χωρις μεσολάβηση τραπεζας Εγω δεν βρισκω λογο να πληρωσω με πιστωτικη οταν υπαρχει η Paysafe ανωνυμα

Στην Ελλαδα μεχρι στιγμης δεν γνωριζω να εχουν ψαξει akoma για θεαση ταινιων απ την ip δλδ τυπικο χρηστη kodi stremio
    Ξερω μονο αυτους που πιανουν που πουλανε Νοvα Cosmote παρανομα

για αυτο με τη vpn που λες φυσικα συμφωνω οτι αν σε ψαξουν θα σε βρουν Ο αλλος ομως θελει vpn Εσυ θες πιστωτικη Δικαιωμα του του καθενος να κανει οτι νομιζει

Η διαφωρα μας δλδ ειναι οτι λες πληρωστε με πιστωτικη με ονομα επωνυμο και εγω λεω με paysafe πληρωμη χωρις ονομα

Εχουν ξανασυζητηθει ομως γιατι τα επαναφερουμε ?
    ειπαμε ο καθενας κανει οτι θελει Δικαιωμα του
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dim80 : 29-12-24 στις 22:35.

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και είμαι full χρήστης του stremio εδώ και πολλά χρόνια, πλέον άρχισα να κουράζομαι με τα αδικαιολόγητα buffering issues που προκύπτουν συχνά-πυκνά.

Ήθελα να κάτσω να δω τον νέο κύκλο του Squid Game τις προάλλες και ενώ είχε αμέτρητες επιλογές σε streams με κοντά 4ψήφιο αριθμό από peers, εντέλει κολλούσε διαρκώς με αποτέλεσμα να μου σπάσει τα νεύρα.

Κατέληξα να αγοράσω ένα μήνα netflix για να το δω με την άνεσή μου.

Κρίμα που συμβαίνει αυτό ενώ υπάρχουν τόσα peers.

Ευτυχώς υπάρχει και η εναλλακτική του Popcorn time όπου εκεί έχω παρατηρήσει λίγο καλύτερη συμπεριφορά ως προς το buffering issue.

Επίσης να πω, πως χρησιμοποιώ το stremio με 3 διαφορετικούς τρόπους:

- Με docker container σε server, όπου βλέπω το content από browser απευθείας

- Με linux app όπου βλέπω το content απ'το app ή με external player

- Με android app σε κινητό και tablet.

Δυστυχώς, το θέμα με τα κολλήματα προκύπτει σε οποιοδήποτε απ'τις παραπάνω μεθόδους.

Την λύση του TB και του RD την είχα εξετάσει παλιότερα, αλλά δεν προχώρησα γιατί δεν θέλω να υπάρχουν στοιχεία πληρωμής με τέτοιες υπηρεσίες, για ευνόητους λόγους.

Βασίζομαι στο VPN privacy στα θέματα του streaming, που κι αυτό είναι επίφοβο, αλλά τουλάχιστον υπάρχει ένα point of breach αντί για ένα έξτρα (τη σύνδεση των στοιχείων πληρωμής με τη χρήση).
    Είσαι σίγουρος ότι φταίει το στρεμιο? Δηλαδή και μένα τα ίδια μου κάνει, αλλά νομίζω η λογική του streaming a torrent file Τα εχει αυτα τα θέματα
    VAMOS ARIS

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    οχι δεν γνωριζα περιπτωση που να κυνηγησαν καποιον Για να το λες θα ισχυει Ξρω μονο σε Γερμανια και αλλες εκει γυρω χωρες οτι τους στελνουν προστιμο στο σπιτι για παρανομο dowload (για θεαση δε γνωριζω)

δε ειπα σε κανεναν πως να αγοραζει και τι να κανει Εσυ αν θελεις αγοραζεις με πιστωτικη με ονομα κ επωνυμο Επετρεψε μου ομως αν εγω αγοραζα παρανομη υπηρεσια να το εκανα χωρις μεσολάβηση τραπεζας Εγω δεν βρισκω λογο να πληρωσω με πιστωτικη οταν υπαρχει η Paysafe ανωνυμα

Στην Ελλαδα μεχρι στιγμης δεν γνωριζω να εχουν ψαξει akoma για θεαση ταινιων απ την ip
    Ξερω μονο αυτους που πιανουν που πουλανε Νοvα Cosmote παρανομα

για αυτο με τη vpn που λες φυσικα συμφωνω οτι αν σε ψαξουν θα σε βρουν

Η διαφωρα μας δλδ ειναι οτι λες πληρωστε με πιστωτικη με ονομα επωνυμο να ειναι και εγω λεω με paysafe πληρωμη χωρις ονομα

Εχουν ξανασυζητηθει ομως γιατι τα επαναφερουμε ?
    ειπαμε ο καθενας κανει οτι θελει Δικαιωμα του
    Όχι, απλά λέω πως δεν μπορείς να κρυφτείς ότι και να κάνεις. Στο θέμα της πιστωτικής συμφωνούμε, καλό είναι να αποφεύγουμε να δίνουμε τα στοιχεία μας. Κάτι σε στυλ revolut εκτός Ευρώπης και Αμερικής υπάρχει?

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    ρε να πεις εκει που ξερεις δε σου μιλησε κανεις και πετάγεσαι σαν ....
    ποτε δε γραφεις κατι για το θεμα μονο απευθύνεσαι σε αλλους και βαζεις φατσουλες Ελεος δλδ Ποστ μαζευεις ?
    Ο macro είναι από τα μέλη που έχουν συνεισφέρει πολλά στο θέμα streaming. Εσύ τι έχεις συνεισφέρει και κρίνεις τους πάντες?
    VAMOS ARIS

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Σε γρήγορο ψάξιμο, βρηκα fintech στυλ στη Βραζιλία
    https://www.nomadglobal.com/en/international-card
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι, απλά λέω πως δεν μπορείς να κρυφτείς ότι και να κάνεις. Στο θέμα της πιστωτικής συμφωνούμε, καλό είναι να αποφεύγουμε να δίνουμε τα στοιχεία μας. Κάτι σε στυλ revolut εκτός Ευρώπης και Αμερικής υπάρχει?
    δεν γνωριζα κτι εκτος τραπεζικου συστηματος
    η Revolut ειναι κανονικη τραπεζα οταν εφυγε απο Αγγλια πηγε Λιθουανία Αν και απ οτι διαβασα τωρα Λονδινο την βγαζει δλδ εκτος ΕΕ δε ξερω....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dim80 : 29-12-24 στις 22:50.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Να ρωτήσω, τί μπορείς να δεις online με το stremio και Kodi που να είναι νόμιμο εκτός από τοπικό περιεχόμενο.

Γιατί κάθε stream τηλεοπτικού σταθμού είναι παράνομο. Ακόμα και το YouTube που λέει ο λόγος χωρίς διαφημίσεις είναι παράνομο.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    δεν νομιζω να υπαρχει κατι που να εχουν αγοραστει δικαιωματα Εγω δλδ δεν εχω δει ποτε κατι
    για youtube δε ξερω (δε ξερω αν ειναι παρανομο να κοβεις διαφημίσεις Δε νομιζω ομως γιατι πολλα προσθετα θα ηταν παρανομα)

υγ μπορει να υπαrχει νομιμο περιεχομενο γιατι το βαζουν και σαν εφαρμογη η τηλεορασεις και το kodi k to stremio
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dim80 : 29-12-24 στις 23:08.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    δεν νομιζω να υπαρχει κατι που να εχουν αγοραστει δικαιωματα Εγω δλδ δεν εχω δει ποτε κατι
    για youtube δε ξερω (δε ξερω αν ειναι παρανομο να κοβεις διαφημίσεις Δε νομιζω ομως γιατι πολλα προσθετα θα ηταν παρανομα)

υγ μπορει να υπαrχει νομιμο περιεχομενο γιατι το βαζουν και σαν εφαρμογη η τηλεορασεις και το kodi k to stremio
    Η ερώτηση μου περιλαμβάνει οτιδήποτε και όχι αυστηρά δωρεάν. Add-on φυσικά.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ερώτηση μου περιλαμβάνει οτιδήποτε και όχι αυστηρά δωρεάν. Add-on φυσικά.
    και η απαντηση μου σε ολα αναφέρεται

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200
    ISP
    INALAN
    Router
    HG8546M
    ναι εχει αναφερθει πολλες φορες και σε αλλο νημα και δεν υπαρχει πουθενα το ονομα σε αγορα ετσι
    δεν εχουν λογο να μην δεχονται Να πληρωθουν θελουν Αν θελουν το ονομα επωνυμο ντε και καλα κατι μυριζει...

οπως εχω πει πολλες φορες ομως ο καθενας κανει οπως νομιζει
    δεν νομίζω να είναι έτσι, μπορείς να πληρώσεις μέσω paysafe μεν αλλά ο λογαρισμός που δηλώνεις έχει τα πλήρη στοιχεία σου.....ονομα επώνυμο αφμ
    Καμπάνες καμπανίζουν, κανόνια κανονίζουν..ΗΡΘΑΜΕ ρεεε...το νου σας!!!!!!

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Σας δουλεύει το Filter Movies/New/2025;
    Εμένα βγάζει κενή λίστα.
    Αν το γυρίσω σε Popular είναι οκ.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219.995/21.999