Καλημέρα!
Έχω καρτοκινητό στην Nova/Wind. Θα ήθελα να να έχω δύο sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim. Τηλεφώνησα στην Nova, Vodafone και Cosmote και μου είπαν ότι δεν μπορεί η μία να είναι sim και η άλλη e-sim αλλά δεν φάνηκε να ήταν και τόσο σίγουροι. Γνωρίζει κάποιος αν παίζει αυτό το σενάριο σε κάποιον πάροχο;
Εάν δεν γίνεται σε καρτοκινητή υπάρχει κάποια άλλη επιλογή (πχ σε συμβόλαιο);
Ευχαριστώ!
Εμφάνιση 1-15 από 21
-
10-07-23, 08:55 διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #1
-
10-07-23, 14:15 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #2
-
10-07-23, 19:33 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #3
Μπερδεύτηκα λίγο όπως τα λες.
Έχεις:
1) Μια esim για τον αριθμό σου και άλλη μια φυσική sim με τον αριθμό σου
ή
2) Σε esim τον κανονικό σου αριθμό και μια φυσική sim μόνο για τα δεδομένα του προγράμματός σου
Αν έχεις το 1) , πως το κατάφερες; Θέλω και εγώ αλλά μου λένε ότι δεν γίνεται διπλή sim με τον ίδιο αριθμό και η μία να είναι esim.
-
10-07-23, 21:01 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #4
Το 2 εχω μια esim με τον αριθμο μου και μια φυσικη καρτα που ειναι τα δεδομενα μονο
-
10-07-23, 22:32 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #5
-
12-07-23, 22:21 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #6
Μαλλον εννοει την twin sim που ειναι ενας αριθμος αλλα 2 διαφορετικες sim εκ των οποιων μονο η μια μπορει να ειναι ενεργη στο δικτυο.
Όμως twin sim με συνδυασμο φυσικη + esim δεν προσφερει νομιζω κανενας. Η cosmote σιγουρα οχι γιατι το ρωτησα και εγω. Με 2 φυσικες ναι.
Εκτος και αν εννοει υπηρεσια τυπου multisim. Οποτε εκει παιζουν ολες ταυτοχρονα στο δικτυο. Απλα αυτα ειναι για συνδυασμους smartphone + smartwatch (που μπορει να παρει sim/esim).
-
14-07-23, 12:23 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #7
Γεια σας παιδιά,
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
ναι θέλω να έχω έναν αριθμό σε δύο διαφορετικές SIM, απλά θέλω η μία να είναι φυσική και η άλλη e-sim.
Θέλω να εχω τον αριθμό σε ένα android και ένα iphone. Στο iphone ήδη υπάρχει μία φυσική SIM την οποία δεν μπορώ να την κάνω e-SIM.
Δυστυχώς ρώτησα όλους τους παρόχους κανένας δεν προσφέρει προς το παρόν twin sim με φυσική και esim.
-
18-07-23, 22:23 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #8
Παρέχει η Cosmote κάτι όμοιο με twin. Στα συμβόλαια μόνο
-
23-07-23, 10:49 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #9
-
25-07-23, 10:02 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #10
Με την Multi SIM μπορείς να πάρεις μέχρι 4 εξτρα κάρτες, eSIM ή φυσικές, οι οποίες λαμβάνουν κλήσεις ταυτόχρονα και χρησιμοποιούν δεδομένα ταυτόχρονα. SMS λαμβάνει μόνο η πρώτη.
Κόστος 5€ (η κάθε μια) αν έχεις πρόγραμμα με GB ή 25€ (η κάθε μια) αν έχεις απεριόριστα δεδομένα
-
06-08-24, 21:15 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #11
Μήπως έχει αλλάξει προς διάθεση sim και eSIM με τον ίδιο αριθμό από κάποια εταιρία
-
08-08-24, 23:32 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #12
multi-sim ή twin sim εννοεις?
-
08-08-24, 23:51 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #13
-
09-08-24, 00:20 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #14
Δεν νομιζω. Αν θες 2 φυσικες...
Καλου κακου ρωτα στα καταστηματα.
Για την cosmote δεν το βλεπω παντως, καθως πλεον δεν σου δινει χαρτι ή καρτελακι με το qr code για την esim. Στην στελνει με email.
Οποτε πως θα σου δωσει esim + φυσικη? Δεν το βλεπω η ξακουστη Χανα (SAP S4/HANA) να ειναι παραμετροποιημενη να κανει κατι τετοιο. Οχι πως δεν μπορει βεβαια...Αλλα το θεμα ειναι αν η Cosmote θελει.
-
10-08-24, 22:22 Απάντηση: διπλή sim με τον ίδιο αριθμό εκ των οποίων η μία να είναι esim #15
Bookmarks