Δοκίμασε τι παίζει τώρα να έχεις εικόνα. Μια ιδέα είναι να περιμένεις να πάει 1 του μηνός που ανοίγουν όλα τα ραντεβού για 3 ή 4 μήνες μετά και τα κλείνεις τότε τα διαδοχικά. Μετά τις 2-3 του μήνα θα είναι σποραδικά διαθέσιμα μόνο.
Στις τράπεζες θέλει να ξεκινήσεις εσύ τη διαδικασία. Σε τράπεζα που χρειάστηκε να περάσουν το νέο νούμερο και δεν έχω web-banking αναγκάστηκα να κλείσω ραντεβού ειδικά για αυτό τον λόγο. Στις άλλες κανονικά μέσω KYC, χωρίς πρόβλημα.
Σε cosmote τους έδειξα τη νέα ταυτότητα, με εξυπηρέτησαν για το θέμα που πήγα (σκανάρισαν την ταυτότητα για να με εξυπηρετήσουν) και μου είπαν να πάω άλλη φορά επί τούτου να περάσουν την καινούργια. Αν χρειαστεί κάποτε θα το δω, δεν με αγχώνει.
Για την αλλαγή της προηγούμενης πριν χρόνια μόνο στην εφορία στο μητρώο είχαν τσινήσει που δεν τους είχα ενημερώσει αμέσως όταν βγήκε, τώρα όντως όμως ενημερώθηκαν αμέσως.
Αυτό με τους φωτογράφους δεν το καταλαβαίνω. Όποιος σκέφτεται έτσι θα μείνει σύντομα χωρίς δουλειά. Ο δικός μου μού είπε πως είναι πολλοί όμως που ζούνε από τέτοια, διπλώματα, διαβατήρια, ταυτότητες και δεν έχουν βαφτίσεις, γάμους κ.λπ. που είναι το ψωμοτύρι τους. Πάντως είναι αστείο το ποσό που παίρνουν, αν ζητήσει πάνω από 6-8 ευρώ πας στον διπλανό.
Εμφάνιση 1.681-1.695 από 2467
-
09-06-24, 18:04 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1681hnesne
-
09-06-24, 19:22 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1682
-
09-06-24, 19:23 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1683
-
09-06-24, 19:34 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1684
-
09-06-24, 20:53 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1685
Δε νομίζω να μπορείς να κλείσεις για άλλους. Θεωρώ πως ο φίλος το λέει αν έχεις τα στοιχεία του taxis της οικογένειας σου
-
09-06-24, 21:28 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1686
-
10-06-24, 22:32 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1687
Ακόμα μία ερώτηση, παραλαβή γίνεται υποχρεωτικά από το τμήμα κατάθεσης δικαιολογητικών, ή μπορούμε να παραλάβουμε από αλλού;
-
10-06-24, 23:57 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1688
Τι ερωτήσεις κάνεις τώρα κι εσύ... Είναι η πιο γραφειοκρατική διαδικασία, στην πιο γραφειοκρατική υπηρεσία
Αυτοπροσώπως και από το ίδιο γραφείο εκδόσεως. 10 μέρες λένε, σιγά μην ειδοποιούν, στην πράξη κάτι παραπάνω γιατί μεσολαβούν τα ΕΛΤΑ.
16. Μπορεί να παραλάβει κάποιος τρίτος για λογαριασμό μου το δελτίο ταυτότητάς μου;
Όχι. Το δελτίο ταυτότητας είναι αυστηρά προσωπικό έγγραφο και παραδίδεται από την αρμόδια Αρχή μόνο στον ίδιο τον κάτοχό του.
17. Μπορώ να ζητήσω να σταλεί το νέο δελτίο στο σπίτι μου με ταχυδρομείο;
Όχι. Το δελτίο ταυτότητας μπορεί να σας παραδοθεί μόνο ιδιοχείρως, από την ίδια Αρχή στην οποία υποβάλλατε την αίτησή σας.
Η νέα σας ταυτότητα αποκτά ισχύ και εμφαίνεται ως ενεργή μόλις σας επιδοθεί, ανεξαρτήτως του πότε εκτυπώθηκε.hnesne
-
11-06-24, 00:03 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1689
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Στο δικό μας αστυνομικό τμήμα πρέπει να ανέβεις μια πολύ απότομη σκάλα και δεν έχει ασανσέρ.
Ένας γέρος ή ένας ανάπηρος, εφόσον δεν μπορεί να ανέβει αυτήν την σκάλα, θα είναι παράνομος όταν λήξει η προθεσμία αλλαγής από την παλιά στην νέα ταυτότητα;
-
11-06-24, 00:20 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1690
OK, ευχαριστώ, άρα η ιδέα να βγάλω ταυτότητα όταν θα είμαι διακοπές (επειδή στο εκεί τμήμα έχει ραντεβού) απορρίπτεται. Θα περιμένω να λήξει η ταυτότητά μου και να πάω να τη βγάλω στην πρεσβεία όταν αποφασίσουν να το επιτρέψουν.
Να παει σε άλλο τμήμα, δεν είναι ανάγκη να πάει στο πιο κοντινό.
-
11-06-24, 07:22 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1691
-
11-06-24, 07:47 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1692
μου ειπαν σε περιπου μια εβδομαδα θα ειναι ετοιμη
σε 5 μερες ηρθε email ηταν ετοιμη για παραλαβη
η φωτο μου δεν ειναι μαυρη αλλα σιγουρα σκοτεινη Ευτηχως που δεν την εβγαλα Αυγουστο γιατι μαλλον θα ηταν μαυρη
στο wallet αλλαζει αυτοματα η πρεπει να κανω ανακληση της υπαρχουσας παλιας και να προσθεσω την νεα ?
-
11-06-24, 07:53 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1693There's no substitute for experience
CorollaClub
-
11-06-24, 08:03 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1694
-
11-06-24, 10:44 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1695
Σου απάντησε ο BlueChris για το wallet, αφού παραλάβεις.
Σε μας λένε 10 μέρες και δεν ασχολούνται να στείλουν email, από τμήμα σε τμήμα διαφέρει. Εγώ άφησα να περάσει κανένα 3βδόμαδο να παραλάβω, όταν πήγα να τη βγάλω ήταν κάποιος που είχαν περάσει οι 10 μέρες και του έλεγαν αύριο-μεθαύριο, ενώ έβλεπαν από το σύστημα πως είχε σταλεί, μας καθυστερούν τα ΕΛΤΑ. Επειδή με την ευκαιρία που έβγαλα φωτογραφίες άλλαξα και το παλιό χάρτινο δίπλωμα οδήγησης, είναι σαν οι υπηρεσίες να βρίσκονται σε άλλο αιώνα, μαντέψτε ποιος έχει κολλήσει στον προηγούμενο.hnesne
Bookmarks