Πήγα σήμερα και δήλωσα τον νέο αριθμό ταυτότητας στον ΕΦΚΑ επί της ευκαιρίας αφού πήγα να δω αν υπάρχουν εκκρεμότητες με μια online αίτηση που έχω κάνει για να πληρωθώ επίδομα ασθενείας μετά από νοσηλεία.
Εμφάνιση 1.036-1.050 από 2432
-
06-11-23, 15:33 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1036
-
12-11-23, 15:07 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1037
Εγώ πάλι άλλαξα ταυτοτητα πριν περίπου 40 μέρες, εμφανίστηκε γρήγορα στο Wallet και λέω είμαι οκ.
Πήγα να βγάλω μια πιστωτική σε τράπεζα χτες και μου πέταξε μύνημα "στη βάση δεδομένων του Τειρεσία η ταυτότητα σας εμφανίζεται ως κλεμενη ή απολεσθείσα".
Άρχισα να το ψάχνω και βλέπω σε GOV-KYC δεν έχω καθόλου ταυτότητα πλέον....ουτε τη παλιά ουτε την καινούρια, στο Ε.Μ.Επ έχω την παλιά ταυτότητα, ενώ στο wallet κανονικά την καινούρια.
Τα έκαναν μπάχαλο άραγε ή θέλουν και άλλο χρόνο οι τυποι για να ενημερωθούν (λες και 40 μερες δεν ειναι αρκετες); Έστειλα και ένα μυνημα στο GOV-KYC μέσω support.gov και περιμένω να δω τι θα πούνε.. Σε εσάς σε πόσο καιρό ενημερώθηκε το KYC???
-
12-11-23, 15:29 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1038There's no substitute for experience
CorollaClub
-
12-11-23, 15:48 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1039
-
12-11-23, 15:49 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1040There's no substitute for experience
CorollaClub
-
12-11-23, 15:51 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1041
-
12-11-23, 16:23 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1042
Καλυτερα να πας απο κοντα,γιατι μπορει κανενας αργοσχολος να εκανε καμια μπαμια,40 ημερες ειναι πολλες για να μην εχουν ενημερωθει τα συστηματα,μην περιμενεις απο το support να απαντησουν,πηγαινε στο τμημα,περιεγραψε τι συμβαινει και αυτοι ας βγαλουν ακρη τι και πως.Σε εναν φιλο που ειχε κανει αιτηση για νεα ταυτοτητα,του ειπαν οτι δεν εφμανιζεται το ονομα της μητερας και δεν μπορει να εκδοθει η ταυτοτητα,να παει στο δημοτολογιο να τους ενημερωσει για να κανουν την διορθωση,να αναρτηθει το ονομα και να εκδοθει,εκανε αυτη την διαδικασια επιτυχως,αλλα ουτε τηλεφωνο/e-mail ειδοποιησης απο το τμημα δεχτηκε,οταν πηγε απο εκει του ειπε μια υπαλληλος οτι πρεπει να ξανακανει την διαδικασια απο την αρχη,να πληρωσει τα παραβολα παλι κλπ,τελικα ο φακελος με την ταυτοτητα ειχε ερθει στο τμημα και ηταν θεμα πληρους αδιαφοριας η ασυνεννοησίας μεταξυ φορεων,υπαλληλων κλπ.
Θα περασεις απο το τμημα,θα πεις ομορφα ωραια,μαγκες,συμβαινει αυτο,τι γινεται,υπαρχει προβλημα?
-
12-11-23, 16:23 Re: Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1043
-
12-11-23, 16:36 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1044
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι όλοι εσείς που βιαστήκατε να πάτε γίνατε beta testers του συστήματος
-
12-11-23, 17:13 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1045
-
12-11-23, 17:31 Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1046
Και η προηγουμενη 15 χρόνια ήταν η ισχύς της και την κράτησα 25 έτη χωρίς προβλήματα. Παντού έκανα τη δουλεια μου.. Οπότε τώρα που έβγαλα νέα..τώρα είναι σα να μην έχω ταυτότητα τουλάχιστον για το κράτος τις τράπεζες κλπ! χαχα!
- - - Updated - - -
Καλά 'μπάμια' έχουν κάνει έτσι και αλλιώς στο σταθερό μου τηλέφωνο το οποίο είναι πλέον 13 ψηφιο.. αλλά δε μπορούσαν να το διορθώσουν και το άφησαν έτσι..
Θα δώσω λίγο καιρό ακόμα γιατί βαριέμαι να τρέχω μήπως ξυπνήσει το σύστημα (μιας και στο wallet υπάρχει κανονικά η ταυτότητα η νέα)..
-
12-11-23, 17:48 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1047
Το ό,τι συνέβαινε να αγνοούν το γεγονός ότι έληξε με τις παλιού τύπου, δεν είναι κάτι που θα συνεχίσει να ισχύει με τις νέου τύπου απαραιτήτως.
Σίγουρα στο εξωτερικό θα έχεις πρόβλημα αν θες να ταξιδέψεις και δεν έχεις διαβατήριο.
Τώρα είσαι προσωρινά χωρίς ταυτότητα λόγω λάθους. Δεν είναι το ίδιο πράγμα με το να μένεις με ληγμένη ταυτότητα για μεγάλο διάστημα."Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
12-11-23, 17:52 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1048
Νεότερα
Το παλιό wallet εξακολουθεί να δείχνει την παλιά ταυτοτητα ή τον null null, ανάλογα με τα κέφια.
Με πλήρες uninstall και ξανά install του wallet, ρούφηξε την καινούργια.
Για πόσο δεν ξέρω .." Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
12-11-23, 17:55 Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1049
Ο πιερρακακης αφησε συντρίμμια
,να δουμε ο νεος τι θα κανει.
-
12-11-23, 23:12 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέες Ταυτότητες. Ερωτήσεις-Απαντήσεις και Διαδικασία έκδοσης #1050
Ποιος ειπε οτι ειμαι προσωρινά χωρίς ταυτότητα; Μια χαρά ταυτότητα έχω και στο gov wallet και φυσική ταυτότητα. Για το GOV-KYC ειμαι χωρίς ταυτότητα μέχρι να ξυπνήσουν και ενημερωθούν και αυτό μου προκαλεί ταλαιπωρία με τράπεζες.. Όσο ημουν με τη ληγμένη ταυτότητα εδώ και δεκα χρόνια δεν ειχα κανένα απολύτως πρόβλημα ουτε με τράπεζες ούτε με κάτι άλλο, ακόμα και διαβατήριο είχα βγάλει με τη 'ληγμένη' ταυτότητα.
Να φτιαξουν το σύστημα τους, και ο τυπικός πολίτης να μη ταλαιπωριέται όταν βγάζει νέα ταυτότητα. Μέχρι στιγμής ο ασυνεπής με τη ληγμένη ταυτότητα μια χαρά είναι, ο συνεπής ταλαιπωριέται. Για αυτό ειπα μεταξυ σοβαρού και αστείου ότι με αυτά που κάνουν θα το σκεφτώ πάρα πολύ σε δεκα χρόνια να το ξαναπεράσω όλο αυτό.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος baskon : 12-11-23 στις 23:18.
Bookmarks