εσκασε και το jmctech.
ψώνιζα από κει το έλεγα ότι θα σκάσει γι'αυτό μονο με καρτα
κάποιοι βέβαια επιμεναν να ψωνίζουνε με rf οπότε πηραμε, πηρανε τα 3
Εμφάνιση 1-9 από 9
Θέμα: jmctech
-
06-06-24, 09:44 jmctech #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas2005 : 06-06-24 στις 09:53.
-
06-06-24, 16:38 Απάντηση: e-banking #2
-
06-06-24, 22:44 Απάντηση: jmctech #3
με κάρτα δεν νομίζω να μην επαιρνες τα χρήματα πίσω.
εγώ έκανα αγορές υποψιασμένος και το εξηγούσα.
όμως παρόλα αυτά ο περίγυρος μου έκανε το λάθος.
Ασταμάτητα το έλεγα αλλα για κάποιο λόγο κάποιοι επέμεναν με τραπεζικές μεταφορές, rf και λοιπά.
Προσπαθούσα να σωσω την κατάσταση γιατί το περίμενα και έκανα τις αγορές μέσω bestprice με το πρόγραμμα ασφάλισης που προσφέρει.
Ομως και και εκει έχει όρους.
Πχ νομίζω αν περάσουν 4 εβδομάδες απο την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης εχεις 8 μέρες να πάρεις τηλ..
Στην περίπτωση μας ομως ενας όρος που δεν εκατσα να δω απο πριν (εννοείται οταν οι άλλοι με έχουν σκάσει να το εξηγω Ασταμάτητα.) ειναι οτι το ασφαλιστηριο ειναι ατομικό και η πληρωμή έγινε με τρόπο πληρωμής που δεν ειναι στο όνομα μου.
Πρέπει να "κλαίει" κόσμος.
-
09-06-24, 13:01 Απάντηση: jmctech #4
κι εγώ πήρα κάτι ψιλά από εκεί αρχές Μαϊου , μέσω καλαθιού skroutz όμως
ήρθαν οκ μέσα σε λίγες μέρες
-
10-06-24, 07:16 Απάντηση: jmctech #5
ρε το λαμόγιο... "εμεις" μήνες περιμέναμε την τελευταία παραγγελία.
τους έγινε μάθημα.
μου έσπασαν οι φλεβες στο κεφάλι να το λέω.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas2005 : 10-06-24 στις 11:00.
-
29-06-24, 20:46 Απάντηση: jmctech #6
Πρόστιμο 120.000 ευρώ σε e-shop και διακοπή της λειτουργίας του
Περί jmctech ο λόγος, το είχε γράψει εδώ και κανά μήνα ο Κώστας, σε διάφορα fora βόαγε ο τόπος από τον Μάη κάποια στιγμή.
hnesne
-
30-06-24, 17:37 Απάντηση: jmctech #7
Δε θα ήταν σωστό το πρόστιμο να πάει σε πελάτες που εξαπατήθηκαν;
-
01-07-24, 14:22 Απάντηση: jmctech #8
Δίκιο έχεις αλλα αυτοι θα έχουν μαζέψει εκατομμύρια απο τον κόσμο συν αυτα που τσίμπησαν από τις τράπεζες.
κάποιος που το έχει με τα οικονομικά ας μας πει πόσα χρήματα μπορεί να έχουνε πάρει από τις τράπεζες πριν εξαφανιστούν.
Απο το 2007 ή το 2017 ήταν αυτοι...?
Μήπως δεν το περίμεναν οι τράπεζες?
Μηοως δεν τους το ειχε πει καποιος?
Οπως οι αλλοι με τα πειρατικά...
πχ 100.000 συνδρομητές..
η αυτοι με τα 5ψηφια... που τα είχαν και τα εχουν ανθρωποι του "κρατους"
θυμάμαι κάτι τζίρους
κάτσε Βάλτα κατω να δεις ποσα εβγαζαν τον μήνα .
Να εδωσαν και ενα δυο εκατομμύρια σε μερικα καθίκια να την βγαλουν λαδι... και βέβαια αξίζει.
αν ξαναγενιόμουν θα ήθελα να γίνω
απατεώνας σαν αυτούς απλα γιατί μας αξιζει, η ρακοσυλλέκτης στα 80 γιατι αξιζε και ηταν ευχάριστο.
Δεν θα ηθελα να ειμαι ενας απο αυτους που εχουν ιδιωτικοποιήσει τα πάντα αλλα αν ήταν να ιδιωτικοποιηθεί η να πουληθεί η Ακρόπολη για ένα ευρω θα ήθελα να εχει την υπογραφή μου.
(θα μπορούσα να σκεφτώ και για ανεμογεννήτριες στου φιλοπάππου αλλά είναι λίγο δύσκολο, όχι ακατόρθωτο.
(και οι γύφτοι με τα επιδόματα το έχουν πιάσει το νόημα αλλα πολύ βρώμα χωρίς ουτε στιγμή καθαριότητας αλλά και οι κλέφτες (πάντα έξω είναι απλα δεν έχουν έχουν απευθείας ασφαλεια))Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas2005 : 01-07-24 στις 14:29.
-
03-07-24, 20:26 Απάντηση: jmctech #9
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2