καλησπέρα μου έχουν δώσει ένα whats up που είναι σε διαφορετικό όνομα και όχι στο δικό μου για να τους βάλω data.
διαβάζω για το cosmote neo ότι είναι δωρεάν ένας μήνας.
επειδή δεν θέλω να ακολουθεί κάποιο πακέτο που μπορεί να φέρει χρέωση στο μέλλον στον ιδιοκτήτη του whats up τι μου προτείνετε να κάνω?
αυτό το νούμερο το έχουν μόνο για ίντερνετ επάνω σε ένα router.
έχω κάνει login στο application whats up
είναι εύκολο το μπες βγες στο πακέτο αυτό χωρίς να ασχοληθεί κάποιος άλλος πέρα από μένα?
συγκεκριμένα θα χρειαστώ internet για ενάμιση μήνα.
θα μπορούσα να βάλω και το πακετο 100GB του whats up αλλά αν υπάρχει δυνατότητα για απεριόριστα ακόμα καλύτερα.
μπορώ να έχω ένα μήνα απεριόριστα και τον άλλο τα 100 του what'sup ή οτιδήποτε άλλο συνδυασμό μου προτείνετε?
επίσης ξέρετε αν αλλάζει το apn και ποια χρησιμοποιούν τα cosmote neo και whats up.
(αν είναι να αφήσω ένα το οποίο είναι κοινό)
ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-13 από 13
Θέμα: cosmote neo βοήθεια
-
13-06-24, 18:34 cosmote neo βοήθεια #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas2005 : 13-06-24 στις 18:43.
-
13-06-24, 23:49 Απάντηση: cosmote neo βοήθεια #2
το neo ειναι καρτοσυμβολαιο. δεν μπαινεις σε αυτο αν το θες για 1 μηνα.
-
14-06-24, 07:42 Απάντηση: cosmote neo βοήθεια #3
ξενερωσα έτσι και αλλιώς δεν θα το κανω.
αρκετα εσκασα για τα "λεφτα μας" πολλα η λιγα.
τι Νασα τι μασα ας δοκιμάσουμε το δεύτερο μπορεί να ζήσουμε λιγο παραπάνω αρκετά έσκασα.
για τον επόμενο που θα διαβάσει και για να τους κατευθύνεται οποίος θέλει απαντάει
-
17-06-24, 08:56 Απάντηση: cosmote neo βοήθεια #4
Το NEO δεν είναι καρτοσυμβόλαιο
Οπότε θέλεις το βάζεις και μετά από ένα μήνα το ακυρώνεις και το κάνεις πάλι καρτοκινητό
Δεν έχει καμμία δέσμευση
Καλό θα ήταν οποίοι δεν ξέρουν μην απαντάνε ότι ναναι
- - - Updated - - -
Κανεις μεγάλο λάθος δεν είναι καρτοσυμβολαιο το NEO
Και αν δεν ξέρεις μην απαντας και μπερδεύεις τον κόσμο
-
17-06-24, 14:53 Απάντηση: cosmote neo βοήθεια #5
Κατ αρχας χαλαρωσε και γραφε πιο ευγενικα.
Κατι που δεν ειναι συμβολαιο, αλλα δεν ειναι και καρτοκινητη, αλλα χρεωνεται καθε μηνα με παγια εντολη σε καρτα, σε καρτοσυμβολαιο παραπεμπει.
Το οτι το ακυρωνεις οποτε θες, δε σημαινει οτι δεν ειναι καρτοσυμβαιο. Το μονο που σημαινει ειναι οτι ειναι αοριστου χρονου.
Αν εχεις επισημη τεκμηριωση απο την cosmote για το τι ειναι βαφτισμενο, την παραθετεις
-
17-06-24, 22:18 Απάντηση: cosmote neo βοήθεια #6
Το καρτοσυμβολαιο δεν μπορείς να το διακόψεις όποτε θέλεις και δεν μπορείς να το κανεις πάυση όποτε θέλεις και δεν μπορείς να το αλλάζεις πρόγραμμα κάθε μήνα όπως το NEO
Είναι ένα DIGITAL πρόγραμμα καμία σχέση με καρτοσυμβολαο
Το έχω και το ξέρω
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Συνημμένο Αρχείο 256838
Τώρα σε έπεισα ότι δεν είναι καρτοσυμβοαλοο? Η ακόμη;
-
18-06-24, 08:25 Απάντηση: cosmote neo βοήθεια #7
Περί σημειολογίας ο λόγος. Δεν θα αναφερθώ στο τι είναι και τι δεν είναι, το γεγονός είναι πως το αλλάζεις όποτε θες αυτόματα σε άλλο καρτοκινητό του ομίλου.
Πώς μπορώ να μετατρέψω το COSMOTE Neo μου σε What’s Up / COSMOKARTA ή Frog;
Μπορείς να μετατρέψεις το COSMOTE Neo σε καρτoκινητό, αποστέλλοντας από το COSMOTE Neo σου με SMS την λέξη "ΑΛΠΑΚ" στο 1314 και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα λάβεις με SMS. Εάν επιλέξεις να προχωρήσεις με την αλλαγή θα χάσεις τα υπόλοιπά σου σε GB, λεπτά ομιλίας και SMS.hnesne
-
18-06-24, 09:10 Απάντηση: cosmote neo βοήθεια #8
να του βρούμε την σωστή λέξη τότε.
και εγω καρτοσυμβολαιο θα το περιγραφα και τελικά όπως τα λετε μαλλον του ταιριάζει κάποιο αλλο όνομα
το μπες βγες πόσο εύκολο είναι?
αν μπω και πληρώσω πχ τον μήνα που το χρειάζομαι πρέπει να περιμένω την τελευταία μερα του μήνα για την διακοπή για να μην χασω το υπόλοιπο?
λογικά ναι.
-
18-06-24, 09:46 Απάντηση: cosmote neo βοήθεια #9
Μπαίνεις αμέσως από την εφαρμογή της cosmote (εφόσον είσαι ταυτοποιημένος και έχεις ήδη καρτοκινητό cosmote). Βγαίνεις επίσης αμέσως με το ΑΛΠΑΚ. Αν θες να εκμεταλλευτείς τα πακέτα μέχρι τέλους ναι, προφανώς πρέπει να περιμένεις την τελευταία μέρα, αφού με την επιστροφή σε καρτοκινητό χάνονται τα πάντα εκτός από το χρηματικό υπόλοιπο.
- - - Updated - - -
Η ομοιότητα με τα συμβόλαια ξεκινά με τα πακέτα που πάνε αναγκαστικά μήνα-μήνα και δεν έχουν επικαλύψεις και σταματά εκεί. Δεν υπάρχει χρονική δέσμευση, δεν υπάρχει η έννοια ότι καταναλώνω πρώτα και πληρώνω μετά. Και με τη δυνατότητα επιστροφής ανά πάσα στιγμή στο καρτοκινητό δεν θα το έλεγα ούτε καρτοσυμβόλαιο. Απλά, κατά την ταπεινή μου άποψη, τα πακέτα και οι χρεώσεις του δεν αξίζουν με την καμία, με μοναδική εξαίρεση την καλοκαιρινή προσφορά του ενός μηνός δωρεάν, προφανώς για το απεριόριστο πακέτο. Αλλά γούστα είναι αυτά, καταλαβαίνω κι αυτούς που δεν θέλουν να τρέχουν κάθε μήνα με ανανεώσεις, να μετράνε υπόλοιπα κ.λπ.hnesne
-
18-06-24, 09:48 Απάντηση: cosmote neo βοήθεια #10
ευχαριστούμε!
-
18-06-24, 11:19 Απάντηση: cosmote neo βοήθεια #11
-
18-06-24, 14:24 Απάντηση: cosmote neo βοήθεια #12
Μου επιτρέπεις να έχω δική μου άποψη, ε; Όχι, δεν αξίζει με την καμία, εκτός και θέλει κάποιος εν έτει 2024 τα 2000 SMS. Ίσως για όσους κάνουν το κινητό σκουλαρίκι, σε ρεαλιστικά σενάρια μόνο κάτι ταξιτζήδες που βαριούνται τη ζωή τους έχω δει.
hnesne
-
18-06-24, 14:28 Απάντηση: cosmote neo βοήθεια #13
Bookmarks