Μπορείτε να μου πείτε με cosmote neo βάζοντας την κάρτα sim στο ρούτερ ZTE MF286R Ασύρματο 4G Mobile εκτός από το ίντερνετ αν θα μπορώ να χρησιμοποιώ συνδέοντας σταθερή συσκευή στη θύρα phone του ρούτερ τα λεπτά ομιλίας του προγράμματος μου;
Εμφάνιση 1-10 από 10
Θέμα: Router για Cosmote neo
-
16-09-24, 15:28 Router για Cosmote neo #1
-
16-09-24, 17:20 Απάντηση: Router για Cosmote neo #2
Απ’ ότι βλέπω στη θύρα τηλεφώνου μπορείς να συνδέσεις μόνο VOIP αριθμό.
-
17-09-24, 08:27 Απάντηση: Router για Cosmote neo #3
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα θα μείνω μόνο με το ίντερνετ όπου ήταν και η αρχικος στόχος . Να έχω απεριόριστα χωρίς δέσμευση συμβολαιου.
-
18-09-24, 00:49 Απάντηση: Router για Cosmote neo #4
Στο MF286R το rj11 port το διαχειρίζεται το modem. Οπότε λογικά θα έχεις κανονικά τηλεφωνο με μια απλη συσκευή. Κανε μια δοκιμή, αρκεί να είναι ενεργοποιημένο το VoLTE στη sim
Who? Me??? I just want to cut a little "z" in your forehead!
-
18-09-24, 08:50 Απάντηση: Router για Cosmote neo #5
Ευχαριστώ για το χρονο σου. Θα βάλω τη sim σε κινητό που υποστηρίζει wifi calling ενεργοποιώντας το από το μενού και θα στείλω και WIFICALL στο 1333 . Λογικά θα μου έρθει μήνυμα ενεργοποιησης .Ελπίζω στη συνέχεια όταν βάλω τη sim στο zte να έχω και τηλεφωνία.
-
18-09-24, 09:57 Απάντηση: Router για Cosmote neo #6
Είπα αυτό που αναφέρεται στις προδιαγραφές του και από αναφορές που βρήκα στο διαδίκτυο. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα.
Στο δικό μου ZTE MC801A π.χ., αγορασμένο Ιούνιο 2023 - αρχικά υπήρχε μόνο VOIP. Πήρε 3 αναβαθμίσεις μαζεμένες πριν 3-4 μήνες για να εμφανιστεί αυτή η δυνατότητα.
-
18-09-24, 13:14 Απάντηση: Router για Cosmote neo #7
Αν δεν κάνω λάθος, έχουν βγει 3 διαφορετικά revisions του MF286R. Εγώ έχω αυτό της Cosmote με το Marvel modem.
Δεν το έχω δοκιμάσει ούτε εγώ, γιατί το δουλεύω μόνο με extra sim, που δεν έχει voice έτσι κι αλλιώς.
Απ' όσα διάβασα στο eko.one.pl πριν του περάσω OpenWrt, το modem θα δώσει voice (αν υπάρχει) στο rj11, κι αυτό δούλευε ανεξάρτητα με το firmware του router (π.χ. αν έβαζες openwrt).
Δεν διαφωνώ μ' αυτό που λες, απλά στο firmware της Cosmote (που το δοκίμασα το 2022) δεν υπήρχε επιλογή για VoIP account (κι αν δεν κάνω λάθος, ούτε στα υπόλοιπα fw που είχαν ανέβει τότε π.χ. turkcell, tim, elisa?)Who? Me??? I just want to cut a little "z" in your forehead!
-
18-09-24, 19:58 Απάντηση: Router για Cosmote neo #8
Επειδή δεν είμαι γνώστης σε όλα αυτά που γράφετε. Γνωριζετε κάποιο ρούτερ το οποίο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τηλεφωνία συνδέοντας συσκευή σταθερή, εκτός από ίντερνετ για cosmote neo?
-
18-09-24, 23:15 Απάντηση: Router για Cosmote neo #9
Το TP-LINK NX510V σίγουρα.
-
19-09-24, 11:46 Απάντηση: Router για Cosmote neo #10
Οπως και το FRITZ 6850 5G
Εγώ αυτό έχω με το connote NEO
Και χρησιμοποιώ το πρόγραμμα και σαν σταθερό και σαν κινητό και έκοψα το σταθερό μου
Bookmarks