Έχουμε κανά νέο για τους ελ. επαγγελματίες και την αίτηση σαν ιδιώτης;
Μου ζητάει ακόμα νομικούς εκπροσώπους, στοιχεία από το Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων κτλ ενώ είμαι ατομική επιχείρηση
Εμφάνιση 676-690 από 1467
-
26-11-24, 15:26 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #676
-
26-11-24, 15:30 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #677
Εμένα πάντως, από την ημέρα που πήρα το voucher, με έχουν λυσάξει στα τηλέφωνα. Κάθε 3-4 μέρες, βλέπω κλήσεις στο σταθερό από 13888 (cosmote). Δεν ξέρω αν έχουν ενημερωθεί με κάποιο τρόπο, οτι έχω πάρει voucher και θέλουν να με καβατζώσουν.
Εννοείται ότι δεν το σηκώνω καν...
Θα κάνω τη μετάβαση, οπότε θέλω εγώ, όχι οπότε θέλουν εκείνοι.NetBSD Rocks!
http://www.netbsd.org
-
26-11-24, 16:42 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #678
Λογικα δεν ξερουν οτι εχεις παρει το voucher αλλιως θα προκειται για διαρροη προσωπικων δεδομενων (για πολλοστη φορα) απο το Δημοσιο προς τριτους.
Το πιθανοτερο ειναι οτι θελουν να σε ενημερωσουν οτι εχει βγει το voucher και να το ψαξεις αν σε καλυπτει. Για να καβατζωσουν αλλο ενα πελατη.
Εκτος και αν εισαι κοντα σε ληξη συμβολαιου οποτε αρχιζουν απο τωρα το μασαζ να ανανεωσεις σε αυτους αντι να πας σε αλλον.
-
26-11-24, 17:06 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #679
Κι εγώ πήρα voucher και έκανα αίτημα φορητότητας στην cosmote για να μου περάσουν οπτική αλλά πήρε και η nova για αντιπροσφορα και μου λένε ότι παρόλο που η ίνα στο δρόμο είναι της cosmote μπορούν να με δώσουν μέχρι 1000αρα, ισχύει αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnnyar : 26-11-24 στις 18:43.
-
26-11-24, 17:19 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #680
-
26-11-24, 19:22 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #681
-
26-11-24, 20:15 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #682
Αν υπάρχει ήδη ενδοκτηριακή καλωδίωση οπτικών ινών, αυτό φαίνεται από το ΧΕΜΔ (https://www.broadband-assist.gov.gr/).
Σε αυτή την περίπτωση το κτήριο δυστυχώς δεν είναι επιλέξιμο για το Smart Readiness.
Η Cosmote μαζί με την ΕΕΤΤ κρατούν κρυφές τις λεπτομέρειες του deal της ενδοκτηριακής καλωδίωσης.
Εξαιτίας του Smart Readiness μάθαμε ότι η Cosmote δεν κάνει "δωρεάν" την ενδοκτηριακή καλωδίωση. Χρεώνει 2,5€/μήνα ανά σύνδεση FTTH για πάντα. Και η ενδοκτηριακή καλωδίωση δεν ανήκει στην πολυκατοικία, ανήκει στην Cosmote. Είναι σαν να έβαλε η Cosmote κεραία κινητής στην πολυκατοικία σου.
- - - Updated - - -
Αν το πρόβλημα είναι με τους παρόχους που ανεβάζουν τις τιμές όταν εμφανίστηκε το voucher, τότε
1. στέλνεις email με τα στοιχεία σου στο https://www.eett.gr/epikoinonia/ και παίρνεις αριθμό πρωτοκόλλου.
Περιμένεις από την ελληνική διακοσμητική επιτροπή τηλεπικοινωνιών να δράσει.
2. Αν δεν δράσει η ελληνική διακοσμητική επιτροπή τηλεπικοινωνιών, τότε καταγγέλεις στην ΕΕ, αναφέρεις και τον αριθμό της καταγγελίας που έκανες στην ΕΕΤΤ και δεν έγινε τίποτα.
-
26-11-24, 20:19 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #683
Oχι και καλυτερα να μην μπλεξεις με smart readiness για πολλους λογους.
Εκτος απο την χαρτουρα και το κοστος ...
Εαν παθει βλαβη η καλωδιοση θα ειναι δικη σου ευθυνη οπως γινεται τωρα με τον χαλκο οταν ειναι μεσα στην πολυκατοικια που σου λενε φερε ηλεκτρολογο.
Ενω εαν την εχει βαλει ο παροχος θα την φτιαξει για να συνεχιζει να παρεχει/νοικιαζει υπηρεσιες.
Αυτα με το οτι δεν ανηκει στην πολυκατοικια και περι κρυφων χρεωσεων 2,5€/μηνα δεν ισχυουν ...KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!
-
26-11-24, 20:28 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #684
Δεδομένου ότι μέσα από την καλωδίωση της Cosmote μπορεί να δώσει υπηρεσίες και άλλη εταιρία, αυτό σημαίνει ότι ένα μέρος του παγίου (προφανώς υπο μορφήν αύξησης του συγκριτικα με το αν υπήρχε ιδιοκτήτη καλωδίωση) αποδίδεται στην Cosmote ως "μίσθωμα" επειδή χρησιμοποιούμε την καλωδίωση της;
-
26-11-24, 20:35 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #685
Η ενδοκτιριακη ειναι το λιγοτερο στην ενοικιαση της γραμμης απο αλλο παροχο...
Το οποιο δεν το πληρωνουμε εμεις...
Μονο στην αρχη η Nova ειχε διαφορετικες τιμες στο δικο της δικτυο.
Βαλε οτι νοικιαζει ολη την ινα στο δρομο ,στην καμπινα κτλ..
Το κοστος για τα σκαψιματα και τις καμπινες στην περιοχη σε σχεση με το κοστος μεσα σε μια πολυκατοικια ειναι σταγονα στον ωκεανο...
Αλλα οι παροχοι πλεον τα βρισκουν μεταξυ του γιατι νοικιαζει ενας απο τον αλλο.
Πχ σε σενα που εχει κανει εγκατασταση η COSMOTE την νοικιαζει σε VODAFONE και NOVA.
Στην δικη μου περιοχη η VODAFONE νοικιαζει σε COSMOTE ,NOVA τις δικες της γραμμες και σε μια τριτη περιοχη η NOVA νοικιαζει τις γραμμες της στους 2 πρωτους...
Οποτε σε εμας πλεον δεν εχει καμια διαφορα....KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!
-
26-11-24, 21:42 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #686
Η Cosmote (και κατ' επέκταση Nova ή Vodafone, αν αυτές έχουν κάνει την ενδοκτηριακή καλωδίωση σε περιοχές ευθύνης τους) νοικιάζει με χονδρική τις γραμμές FTTH σε άλλους παρόχους. Δεν νοικιάζει ειδικά και μόνο την ενδοκτηριακή καλωδίωση σε τρίτους. Νοικιάζει όλη την υποδομή (ίνες στον δρόμο) μαζί με την ενδοκτηριακή καλωδίωση σε τρίτους.
Μέχρι στιγμής η Cosmote νοικιάζει με χονδρική σε Nova και Vodafone. Ίσως και σε HCN (μόνο σε μερικούς δήμους).
Όμως αν είσαι πάροχος που έχει δική του ξεχωριστή υποδομή οπτικών σε μια περιοχή (ίνες στο δρόμο), τότε τι κάνεις; Η Cosmote δεν νοικιάζει ειδικά μόνο την ενδοκτηριακή καλωδίωση οπτικών ινών, ίσως επειδή δεν υπήρχαν τότε τέτοιες προδιαγραφές σε παλιές εγκαταστάσεις, αλλά πολύ περισσότερο γιατί ο άλλος που επένδυσε εκατομμύρια για την υποδομή, στο τέλος δεν μπορεί να πουλήσει στον καταναλωτή!
Αν είσαι καταναλωτής, τότε θέλεις η ενδοκτηριακή καλωδίωση να ανήκει στην πολυκατοικία.
Έτσι συμβαίνει με την ενδοκτηριακή καλωδίωση χαλκού. Ο πάροχος έχει ευθύνη μέχρι τον κεντρικό κατανεμητή.
-
26-11-24, 22:37 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #687
-
27-11-24, 10:33 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #688
Μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους και είπαν οτι γνωρίζουν το πρόβλημα με τους επαγγελματίες και θα το διορθώσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας
Από ότι κατάλαβα εδώ γράφουν φοιτητές , ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι και άνθρωποι που δεν δουλεύουν και όχι ελεύθεροι επαγγελματίες. Δύο τρεις έχουν επισημάνει το πρόβλημα με το voucher ενώ η πλειοψηφία ασχολείται με τη τοιχοποιία .
Πάντως ο τίτλος θα έπρεπε να διορθωθεί σε « πως γίνεται η εγκατάσταση της ίνας στους τοίχους αφού πάρουμε το gigabit voucher »
-
27-11-24, 10:40 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #689
-
27-11-24, 11:10 Απάντηση: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα #690
Bookmarks