Σελ. 46 από 98 ΠρώτηΠρώτη ... 2636414445464748515666 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 676-690 από 1467
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Vodafone
    Έχουμε κανά νέο για τους ελ. επαγγελματίες και την αίτηση σαν ιδιώτης;
    Μου ζητάει ακόμα νομικούς εκπροσώπους, στοιχεία από το Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων κτλ ενώ είμαι ατομική επιχείρηση

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙ
    Εμένα πάντως, από την ημέρα που πήρα το voucher, με έχουν λυσάξει στα τηλέφωνα. Κάθε 3-4 μέρες, βλέπω κλήσεις στο σταθερό από 13888 (cosmote). Δεν ξέρω αν έχουν ενημερωθεί με κάποιο τρόπο, οτι έχω πάρει voucher και θέλουν να με καβατζώσουν.

Εννοείται ότι δεν το σηκώνω καν...

Θα κάνω τη μετάβαση, οπότε θέλω εγώ, όχι οπότε θέλουν εκείνοι.
    NetBSD Rocks!
    http://www.netbsd.org

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mosfet Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα πάντως, από την ημέρα που πήρα το voucher, με έχουν λυσάξει στα τηλέφωνα. Κάθε 3-4 μέρες, βλέπω κλήσεις στο σταθερό από 13888 (cosmote). Δεν ξέρω αν έχουν ενημερωθεί με κάποιο τρόπο, οτι έχω πάρει voucher και θέλουν να με καβατζώσουν.

Εννοείται ότι δεν το σηκώνω καν...

Θα κάνω τη μετάβαση, οπότε θέλω εγώ, όχι οπότε θέλουν εκείνοι.
    Λογικα δεν ξερουν οτι εχεις παρει το voucher αλλιως θα προκειται για διαρροη προσωπικων δεδομενων (για πολλοστη φορα) απο το Δημοσιο προς τριτους.
    Το πιθανοτερο ειναι οτι θελουν να σε ενημερωσουν οτι εχει βγει το voucher και να το ψαξεις αν σε καλυπτει. Για να καβατζωσουν αλλο ενα πελατη.
    Εκτος και αν εισαι κοντα σε ληξη συμβολαιου οποτε αρχιζουν απο τωρα το μασαζ να ανανεωσεις σε αυτους αντι να πας σε αλλον.

Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
    Κι εγώ πήρα voucher και έκανα αίτημα φορητότητας στην cosmote για να μου περάσουν οπτική αλλά πήρε και η nova για αντιπροσφορα και μου λένε ότι παρόλο που η ίνα στο δρόμο είναι της cosmote μπορούν να με δώσουν μέχρι 1000αρα, ισχύει αυτό;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnnyar : 26-11-24 στις 18:43.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογικα δεν ξερουν οτι εχεις παρει το voucher αλλιως θα προκειται για διαρροη προσωπικων δεδομενων (για πολλοστη φορα) απο το Δημοσιο προς τριτους.

Δε θα σοκαριζομουν τόσο αν με το που γράφτηκα στη ΔΥΠΑ δεν άρχιζαν τα τηλέφωνα από κέντρα δια βίου μάθησης για voucher επιμόρφωσης.. Εντελώς τυχαία

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitris17 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχουμε κανά νέο για τους ελ. επαγγελματίες και την αίτηση σαν ιδιώτης;
    Μου ζητάει ακόμα νομικούς εκπροσώπους, στοιχεία από το Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων κτλ ενώ είμαι ατομική επιχείρηση
    +1 Γραμμένους μας έχουν...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gpapas640 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν μια πολυκατοικία έχει ήδη υποδομή COSMOTE, μπορεί να ζητήσει να την ξηλώσει ώστε να μπει δική της μέσω smart readiness?
    Αν υπάρχει ήδη ενδοκτηριακή καλωδίωση οπτικών ινών, αυτό φαίνεται από το ΧΕΜΔ (https://www.broadband-assist.gov.gr/).
    Σε αυτή την περίπτωση το κτήριο δυστυχώς δεν είναι επιλέξιμο για το Smart Readiness.

Η Cosmote μαζί με την ΕΕΤΤ κρατούν κρυφές τις λεπτομέρειες του deal της ενδοκτηριακής καλωδίωσης.
    Εξαιτίας του Smart Readiness μάθαμε ότι η Cosmote δεν κάνει "δωρεάν" την ενδοκτηριακή καλωδίωση. Χρεώνει 2,5€/μήνα ανά σύνδεση FTTH για πάντα. Και η ενδοκτηριακή καλωδίωση δεν ανήκει στην πολυκατοικία, ανήκει στην Cosmote. Είναι σαν να έβαλε η Cosmote κεραία κινητής στην πολυκατοικία σου.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jokio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να καταγγείλω σε Ευρωπαϊκό επίπεδο την κακομεταχείρηση του κονδυλίου παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα.
    Αν το πρόβλημα είναι με τους παρόχους που ανεβάζουν τις τιμές όταν εμφανίστηκε το voucher, τότε

1. στέλνεις email με τα στοιχεία σου στο https://www.eett.gr/epikoinonia/ και παίρνεις αριθμό πρωτοκόλλου.
    Περιμένεις από την ελληνική διακοσμητική επιτροπή τηλεπικοινωνιών να δράσει.

2. Αν δεν δράσει η ελληνική διακοσμητική επιτροπή τηλεπικοινωνιών, τότε καταγγέλεις στην ΕΕ, αναφέρεις και τον αριθμό της καταγγελίας που έκανες στην ΕΕΤΤ και δεν έγινε τίποτα.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    ZYXEL VMG8623-T50B
    Αν μια πολυκατοικία έχει ήδη υποδομή COSMOTE, μπορεί να ζητήσει να την ξηλώσει ώστε να μπει δική της μέσω smart readiness?
    Oχι και καλυτερα να μην μπλεξεις με smart readiness για πολλους λογους.
    Εκτος απο την χαρτουρα και το κοστος ...
    Εαν παθει βλαβη η καλωδιοση θα ειναι δικη σου ευθυνη οπως γινεται τωρα με τον χαλκο οταν ειναι μεσα στην πολυκατοικια που σου λενε φερε ηλεκτρολογο.
    Ενω εαν την εχει βαλει ο παροχος θα την φτιαξει για να συνεχιζει να παρεχει/νοικιαζει υπηρεσιες.
    Αυτα με το οτι δεν ανηκει στην πολυκατοικια και περι κρυφων χρεωσεων 2,5€/μηνα δεν ισχυουν ...
    KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από emilio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν υπάρχει ήδη ενδοκτηριακή καλωδίωση οπτικών ινών, αυτό φαίνεται από το ΧΕΜΔ (https://www.broadband-assist.gov.gr/).
    Σε αυτή την περίπτωση το κτήριο δυστυχώς δεν είναι επιλέξιμο για το Smart Readiness.

Η Cosmote μαζί με την ΕΕΤΤ κρατούν κρυφές τις λεπτομέρειες του deal της ενδοκτηριακής καλωδίωσης.
    Εξαιτίας του Smart Readiness μάθαμε ότι η Cosmote δεν κάνει "δωρεάν" την ενδοκτηριακή καλωδίωση. Χρεώνει 2,5€/μήνα ανά σύνδεση FTTH για πάντα. Και η ενδοκτηριακή καλωδίωση δεν ανήκει στην πολυκατοικία, ανήκει στην Cosmote. Είναι σαν να έβαλε η Cosmote κεραία κινητής στην πολυκατοικία σου.
    Δεδομένου ότι μέσα από την καλωδίωση της Cosmote μπορεί να δώσει υπηρεσίες και άλλη εταιρία, αυτό σημαίνει ότι ένα μέρος του παγίου (προφανώς υπο μορφήν αύξησης του συγκριτικα με το αν υπήρχε ιδιοκτήτη καλωδίωση) αποδίδεται στην Cosmote ως "μίσθωμα" επειδή χρησιμοποιούμε την καλωδίωση της;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    ZYXEL VMG8623-T50B
    Δεδομένου ότι μέσα από την καλωδίωση της Cosmote μπορεί να δώσει υπηρεσίες και άλλη εταιρία, αυτό σημαίνει ότι ένα μέρος του παγίου (προφανώς υπο μορφήν αύξησης του συγκριτικα με το αν υπήρχε ιδιοκτήτη καλωδίωση) αποδίδεται στην Cosmote ως "μίσθωμα" επειδή χρησιμοποιούμε την καλωδίωση της;
    Η ενδοκτιριακη ειναι το λιγοτερο στην ενοικιαση της γραμμης απο αλλο παροχο...
    Το οποιο δεν το πληρωνουμε εμεις...
    Μονο στην αρχη η Nova ειχε διαφορετικες τιμες στο δικο της δικτυο.
    Βαλε οτι νοικιαζει ολη την ινα στο δρομο ,στην καμπινα κτλ..
    Το κοστος για τα σκαψιματα και τις καμπινες στην περιοχη σε σχεση με το κοστος μεσα σε μια πολυκατοικια ειναι σταγονα στον ωκεανο...
    Αλλα οι παροχοι πλεον τα βρισκουν μεταξυ του γιατι νοικιαζει ενας απο τον αλλο.
    Πχ σε σενα που εχει κανει εγκατασταση η COSMOTE την νοικιαζει σε VODAFONE και NOVA.
    Στην δικη μου περιοχη η VODAFONE νοικιαζει σε COSMOTE ,NOVA τις δικες της γραμμες και σε μια τριτη περιοχη η NOVA νοικιαζει τις γραμμες της στους 2 πρωτους...
    Οποτε σε εμας πλεον δεν εχει καμια διαφορα....

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Η Cosmote (και κατ' επέκταση Nova ή Vodafone, αν αυτές έχουν κάνει την ενδοκτηριακή καλωδίωση σε περιοχές ευθύνης τους) νοικιάζει με χονδρική τις γραμμές FTTH σε άλλους παρόχους. Δεν νοικιάζει ειδικά και μόνο την ενδοκτηριακή καλωδίωση σε τρίτους. Νοικιάζει όλη την υποδομή (ίνες στον δρόμο) μαζί με την ενδοκτηριακή καλωδίωση σε τρίτους.

Μέχρι στιγμής η Cosmote νοικιάζει με χονδρική σε Nova και Vodafone. Ίσως και σε HCN (μόνο σε μερικούς δήμους).

Όμως αν είσαι πάροχος που έχει δική του ξεχωριστή υποδομή οπτικών σε μια περιοχή (ίνες στο δρόμο), τότε τι κάνεις; Η Cosmote δεν νοικιάζει ειδικά μόνο την ενδοκτηριακή καλωδίωση οπτικών ινών, ίσως επειδή δεν υπήρχαν τότε τέτοιες προδιαγραφές σε παλιές εγκαταστάσεις, αλλά πολύ περισσότερο γιατί ο άλλος που επένδυσε εκατομμύρια για την υποδομή, στο τέλος δεν μπορεί να πουλήσει στον καταναλωτή!

Αν είσαι καταναλωτής, τότε θέλεις η ενδοκτηριακή καλωδίωση να ανήκει στην πολυκατοικία.
    Έτσι συμβαίνει με την ενδοκτηριακή καλωδίωση χαλκού. Ο πάροχος έχει ευθύνη μέχρι τον κεντρικό κατανεμητή.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    ZYXEL VMG8623-T50B
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από emilio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Cosmote (και κατ' επέκταση Nova ή Vodafone, αν αυτές έχουν κάνει την ενδοκτηριακή καλωδίωση σε περιοχές ευθύνης τους) νοικιάζει με χονδρική τις γραμμές FTTH σε άλλους παρόχους. Δεν νοικιάζει ειδικά και μόνο την ενδοκτηριακή καλωδίωση σε τρίτους. Νοικιάζει όλη την υποδομή (ίνες στον δρόμο) μαζί με την ενδοκτηριακή καλωδίωση σε τρίτους.

Μέχρι στιγμής η Cosmote νοικιάζει με χονδρική σε Nova και Vodafone. Ίσως και σε HCN (μόνο σε μερικούς δήμους).

Όμως αν είσαι πάροχος που έχει δική του ξεχωριστή υποδομή οπτικών σε μια περιοχή (ίνες στο δρόμο), τότε τι κάνεις; Η Cosmote δεν νοικιάζει ειδικά μόνο την ενδοκτηριακή καλωδίωση οπτικών ινών, ίσως επειδή δεν υπήρχαν τότε τέτοιες προδιαγραφές σε παλιές εγκαταστάσεις, αλλά πολύ περισσότερο γιατί ο άλλος που επένδυσε εκατομμύρια για την υποδομή, στο τέλος δεν μπορεί να πουλήσει στον καταναλωτή!

Αν είσαι καταναλωτής, τότε θέλεις η ενδοκτηριακή καλωδίωση να ανήκει στην πολυκατοικία.
    Έτσι συμβαίνει με την ενδοκτηριακή καλωδίωση χαλκού. Ο πάροχος έχει ευθύνη μέχρι τον κεντρικό κατανεμητή.
    Καμια σχεση με τον χαλκο... Εαν ο χαλκος εχει προβλημα μετα τον κατανεμητη οι παροχοι σου λενε φερε ηλεκτρολογο.
    Εαν εχει προβλημα η οπτικη την επισκευαζουν..

Περιοχή
    Λαμπρινή
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙ
    Router
    AVM FRITZ 7590
    SNR / Attn
    29(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους και είπαν οτι γνωρίζουν το πρόβλημα με τους επαγγελματίες και θα το διορθώσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας
    Από ότι κατάλαβα εδώ γράφουν φοιτητές , ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι και άνθρωποι που δεν δουλεύουν και όχι ελεύθεροι επαγγελματίες. Δύο τρεις έχουν επισημάνει το πρόβλημα με το voucher ενώ η πλειοψηφία ασχολείται με τη τοιχοποιία .
    Πάντως ο τίτλος θα έπρεπε να διορθωθεί σε « πως γίνεται η εγκατάσταση της ίνας στους τοίχους αφού πάρουμε το gigabit voucher »

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    Leox -> MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από incisiv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως ο τίτλος θα έπρεπε να διορθωθεί σε « πως γίνεται η εγκατάσταση της ίνας στους τοίχους αφού πάρουμε το gigabit voucher »
    Υπάρχουν πάμπολλα threads στο forum που καλύπτεται αυτή η απορία αρκεί να ψάξει κάποιος.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnnyar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εγώ πήρα voucher και έκανα αίτημα φορητότητας στην cosmote για να μου περάσουν οπτική αλλά πήρε και η nova για αντιπροσφορα και μου λένε ότι παρόλο που η ίνα στο δρόμο είναι της cosmote μπορούν να με δώσουν μέχρι 1000αρα, ισχύει αυτό;
    Ισχύει, όπως γινόταν και με τον χαλκό που ήταν του ΟΤΕ. Και το αντίθετο, βέβαια - και ο ΟΤΕ μπορεί να δώσει δίκτυο από ίνα της Nova.

Σελ. 46 από 98 ΠρώτηΠρώτη ... 2636414445464748515666 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία