Εννοείτε ότι θα εξευτελιστούν σε αυτό …….εκτός και εάν κάνουν καμία έκπτωση στις premium ή προχωρήσουν σε free upgrade των ταχυτήτων αλλά πρέπει κανονικά να πάνε πάνω από 1G που χλομό το βλέπω γιατί που υποστηρίζετε το XGPON
Εμφάνιση 31-45 από 47
-
26-11-24, 23:01 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #31
-
27-11-24, 07:34 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #32
Μπορεί και 26... Υποθέτω...
Να φανταστώ ότι δεν είσαι σε ιδιόκτητο Νόβα ε; Γιατί αν ήσουν θα ήταν πολύ πιο κάτω η τιμή....
Κατά τα άλλα όπως λες, στον ΟΤΕ είναι πιο εύκολο να παίξουν οι υπηρεσίες που συζητάμε...
Και εγώ για ΟΤΕ 100 με sfbb στα 28-29 πήγαινα αλλά ακύρωσα όταν έσκασε μύτη η προσφορά 26@500 από Νόβα..
Το πιο πιθανό πάντως είναι ότι αν ήμουν σε περιοχή ΟΤΕ, όπως στο εξοχικό, το πιο πιθανό θα ήταν ότι η θα είχα πακέτο μικρής ταχύτητας, που αμφιβάλλω λίγο, η ότι δεν θα είχα καθόλου γραμμή...
Λόγω τιμών φυσικά....
Άλλο είναι το 26@500 και άλλο το 29@50vdsl.... Παράδειγμα....-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
27-11-24, 11:02 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #33
Ναι, δεν είμαι σε υποδομή της nova.
29€ η nova, 32,5€ ο οτε = δεν έχει νόημα.
Αν το κάνει 22,5€ η nova να το σκεφτώ,
αλλιώς δεν έχω καμία όρεξη να γνωρίσω απο κοντά το φημισμένο support της nova.
Δεν αντέχουν τα νεύρα μου την σύγχιση.
Όντως.
Βέβαια, απ'την άλλη πλευρά, και με 50 κάνω μια χαρά την δουλειά μου (και με 5 στην ανάγκη...),
φτάνει να υπάρχει....
Σε έκαστη περιοχή θα πληρώσεις (ή όχι...) ότι ζητάει ο x isp που προσφέρει την υπηρεσία,
και αυτή θα είναι ανάλογη με τις υπάρχουσες υποδομές (που μπορεί να είναι χαλκός πεντηκονταετούς ωρίμανσης).
Αν όχι, θα κοιτάξεις άλλες λύσεις.
Στο δικό μου "εξοχικό" θα τα πλήρωνα ευχαρίστως αν ήμουν εντός δικτύου, δυστυχώς δεν είμαι.
Κάποτε, ~40 χρόνια πριν, που ο οτε έκανε ακόμα επεκτάσεις στο ακραίο δίκτυο,
μας είχε βγάλει ένα κόστος ο εργολάβος του οτε κοντά στο εκατομμύριο για να φέρει το δίκτυο μέχρι το σπίτι.
Το εκατομμύριο τότε ήταν αρκετά λεφτάκια, δεν το κάναμε.
Άπλωσα μόνος ένα καλώδιο 300m (παρατύπως πάντα)
από ένα αντλιοστάσιο μας που είχε τηλέφωνο (μέχρι εκεί έφτανε το δίκτυο)
μέχρι το σπίτι.
Το τηλέφωνο τις εποχές που ήταν pstn κουτσά-στραβά έπαιζε (πάνω απο φερέσυχνο),
internet με φερέσυχνο και >5 Km από το AK = γιόκ.
Θα επιμείνω πάντως ότι αν είσαι επαρχία,
το πιο σοφόν είναι να είναι ο οτε ο isp σου.
Και είμαστε πλέον απολύτως ΟΤ.Disclaimer:
Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.
-
27-11-24, 18:08 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #34
Ερώτηση κρίσεως, μετά τις 14 μέρες της υπαναχώρησης μπορείς με κάποιο τρόπο να ακυρώσεις τη φορητότητα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnnyar : 28-11-24 στις 15:03.
-
29-11-24, 15:00 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #35
Νομίζω υπάρχει ένα πολύ μικρό παράθυρο λίγων ωρών την ημέρα της ενεργοποίησης...
Αυτό από μνήμη..
Πιο πολλά οποίος θυμάται η ξέρει περισσότερα....-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
29-11-24, 16:49 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #36
-
04-12-24, 00:47 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #37
Ο ΟΤΕ έβαλε στο Site του νέο Banner.. Επιδότηση έως 248 ευρώ..
Δεν βρήκα τι παίζει..
-
04-12-24, 00:51 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #38
Δεν έψαξες πολύ
Kέρδισε επιπλέον 48€ από το Πρόγραμμα Smart Readiness !
Τώρα με το Πρόγραμμα Smart Readiness επιχορηγούνται οι εργασίες εγκατάστασης του δικτύου οπτικών ινών μέσα σε κτίρια που δεν έχουν ακόμα εγκατεστημένη οπτική υποδομή. Σε περίπτωση λοιπόν που διαμένεις σε κτίριο που θα κατασκευαστεί η οπτική υποδομή με επιχορήγηση του Προγράμματος Smart Readiness, κερδίζεις έκπτωση 2€/μήνα για διάστημα 24 μηνών στο πρόγραμμα COSMOTE Fiber με υποδομή Fiber To The Home που θα επιλέξεις.
Μάθε περισσότερα στο https://smartreadiness.gov.gr
-
04-12-24, 01:08 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #39
Ωραίος!
αλλά.. που το βρήκες αυτό στις συχνές ερωτήσεις ?
Δεν βλέπω κάτι..
-
04-12-24, 01:14 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #40
-
04-12-24, 01:29 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #41
Από PC μάλλον δεν το εμφανίζει αυτό..
ή μου κόβει κάτι ο FF..
Τελικά τώρα μου το φόρτωσε αυτό ο FF στην "μέσα" σελίδα !!
- - - Updated - - -
Οπότε φωνάζω τεχνικό από το πρόγραμμα και εάν θέλει να του δώσω και εγώ πάνω από 48 ευρώ..
του λέω άστο καλύτερα!!
-
04-12-24, 08:03 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #42
Θα λιώσει στη δουλειά ο Emilio's
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
11-01-25, 21:32 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #43
Καλή χρονιά.
Σας εχει κανει καμια προσφορά ο COSMOTE για την 300αρα με gigabit voucher? Και πόσο σας έδωσε τελική τιμή/μήνα ?
-
11-01-25, 23:09 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #44
Καλή χρονιά..
Τι εννοείς.. ?
Και Voucher και έξτρα προσφορά μαζί ?
-
12-01-25, 17:07 Απάντηση: COSMOTE: προγράμματα FTTH μέσω της δράσης Gigabit Voucher #45
Από Δεκέμβρη είχα πάρει από valuedeals 32,71 που θα ίσχυε από Γενάρη και μετά, όσο δηλαδή ακριβώς δίνει και στο site η cosmote τώρα. Έδιναν όμως και σε 2 καρτοκινητά από 1000 λεπτά ομιλίας και 3GB, με μοναδικό κόστος την ελάχιστη ανανέωση 8 ευρώ / τρίμηνο (ή ανά 2μηνο αν θες να μαζεύονται, οπότε με τα ρέστα προσθέτεις και κανένα GB παραπάνω).
hnesne
Bookmarks