Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 44
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112640/11255 D/U
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ
    Router
    pfsense & TG789vac rooted
    SNR / Attn
    15.4(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Και καπως ετσι εσπασε το sync του calendar Με το windows agenta

(το μενου κατω δεξια στο ημερολογιο που σου δειχνει με ενα hover τα events σου στη μερα)
    Δουλευε με το sync Που ειχε το Mail&Calendar των windows10.

μεχρι και το 20 πηγαιναν τοσο καλα τα windows ως μια σταθερη πλατφορμα (με τα Buggs της, δεν διαφωνω, αλλα ηξερα σε ποιο μερος θα βρω τι για να το φτιαξω) χωρις τεραστια braking changes κυριως στη Ux πλευρα... τι τους επιασε πρωτα με τα windows 10x , μετα τα 11 , τις αλλαγες αυτες στο outlook και τελος με τη καταργηση του control panel..

και δε θελω κουβεντα για οτι πιγκουινοειδες, δουλεια θελω να κανω , οχι να νταντεύω λειτουργικό

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    CISCO Systems K9 SMB
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από finos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και καπως ετσι εσπασε το sync του calendar Με το windows agenta

(το μενου κατω δεξια στο ημερολογιο που σου δειχνει με ενα hover τα events σου στη μερα)
    Δουλευε με το sync Που ειχε το Mail&Calendar των windows10.

μεχρι και το 20 πηγαιναν τοσο καλα τα windows ως μια σταθερη πλατφορμα (με τα Buggs της, δεν διαφωνω, αλλα ηξερα σε ποιο μερος θα βρω τι για να το φτιαξω) χωρις τεραστια braking changes κυριως στη Ux πλευρα... τι τους επιασε πρωτα με τα windows 10x , μετα τα 11 , τις αλλαγες αυτες στο outlook και τελος με τη καταργηση του control panel..

και δε θελω κουβεντα για οτι πιγκουινοειδες, δουλεια θελω να κανω , οχι να νταντεύω λειτουργικό

100% συμφωνώ...

Έχω αγοράσει νόμιμα κλειδί Office με Outlook και θέλει με το ζόρι να μου το βάλει στο PC... Το PC ανήκει σε μένα και το Outlook δεν είναι μέρος του λειτουργικού ώστε να έχει νόημα να μπει με το ζόρι ...Ανεξάρτητα αν μπορώ να το βγάλω ή όχι γιατί πρέπει να μου πειράζει την εγκατάσταση ....

Αυθαιρεσίες της Microsoft ....Το linux δεν χωράει στην κουβέντα ...

- - - Updated - - -

Δεν θα σχολιάσω που το Outlook για χρόνια ήταν rock solid εφαρμογή με τεράστια σε μέγεθος pst/ost άνω των 20-30 GB και δεν έβγαζε ποτέ σφάλμα ...Κανά 4 μήνες έχει αρχίζει να κρασσάρει αδικαιολόγητα... Μάλλον επίτηδες για να πάμε στο άλλο ... Ναι με 30 GB pst αργούσε δεν λέω αλλά crash δεν έκανε ποτέ !

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Various
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DVader Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι με 30 GB pst αργούσε δεν λέω αλλά crash δεν έκανε ποτέ !
    Ε, περιστασιακά (κι όχι ιδιαίτερα σπάνια) κατέστρεφε το .pst και σε έστελνε αδιάβαστο, αλλά στα υπόλοιπα γενικά συμφωνώ.
    ¯\_(ツ)_/¯

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    CISCO Systems K9 SMB
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από acct Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε, περιστασιακά (κι όχι ιδιαίτερα σπάνια) κατέστρεφε το .pst και σε έστελνε αδιάβαστο, αλλά στα υπόλοιπα γενικά συμφωνώ.
    Ποτέ δεν έχω χάσει pst έτσι όπως το λές...εκτός και αν έχεις ματσακουλιά ! You know what i mean ....

Περιοχή
    Down on the beach
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11-330/70
    ISP
    Cosmote
    Router
    S.Plus 2/ZTE MC801A
    SNR / Attn
    9,7(dB) / 14,2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Με δημοκρατικές διαδικασίες

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Όσο πιάνει
    ISP
    Cosmote-LTE
    Router
    Mikrotik Chateau LTE18
    Η Microsoft θα εξαναγκασει.....

Δλδ bullying, τραμπουκιζουν...... καποια substances !!!
    Άλλα Ντάλλα....

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    Cosmote
    Router
    MikroTik
    Αντικαθιστούν ένα εργαλείο δουλειάς με ένα web-παιχνίδι.

Είναι λες και έχουν κάνει κατάληψη 5χρονια στην Microsoft και από προϊόν σε προϊόν και από έκδοση σε έκδοση, θέλουν να τα κάνουν όλα άχρηστα για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί προϊόντα Microsoft για να κάνει πραγματική/αποδοτική δουλειά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Various
    Ποτέ δεν έχω χάσει pst έτσι όπως το λές...εκτός και αν έχεις ματσακουλιά ! You know what i mean ....
    Ενδεικτικά:
    How to repair corrupted .pst file Microsoft Outlook 365

On March 14, 2023 Windows updated 11 verison 21 H2 all editions. I had significant issues after that update but most importantly I couldn't access Outlook. I utilize Outlook through Microsoft 365 not with an outlook address but through an earthlink account. I worked with the Microsoft technicians over the months to address the issues and finally I could access outlook and could view and download my emails related to my earthlink pst account but could not send an email from that address.

Now as of today the file is corrupted and I can't access it at all. I have tried the Microsoft tool and the scan pst tools and neither of them work. what are my options? This is a business email account which I desperately need access and I need resolution asap. Please advise
    Αλλά και μόνο η ύπαρξη του SCANPST και τα πάμπολλα άρθρα που το μνημονεύουν είναι μια ένδειξη ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάνει... ματσακονιά (?) για να σκάσει.

Σε πολλούς δεν έχει συμβεί ποτέ, αλλά το πρόβλημα παραμένει για εκείνους που την πάτησαν!
    ¯\_(ツ)_/¯

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kostinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ερώτημα είναι γιατί θα πρέπει στο pc να έχω δύο εφαρμογές;
    Πιο παλια παραλληλα με το Outlook ειχες το Outlook Express, μετα το Mail app και τωρα το New Outlook. Οσα ειχες εχεις και τωρα, δεν αλλαξε κατι στον αριθμο των εφαρμογων.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Various
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aSMiLoN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιο παλια παραλληλα με το Outlook ειχες το Outlook Express, μετα το Mail app και τωρα το New Outlook. Οσα ειχες εχεις και τωρα, δεν αλλαξε κατι στον αριθμο των εφαρμογων.
    Two apps enter, one app leaves lives...
    ¯\_(ツ)_/¯

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Όσο πιάνει
    ISP
    Cosmote-LTE
    Router
    Mikrotik Chateau LTE18
    Το express ηταν το καλυτερο, ερχοταν μαζι με τα windows και δε χρειαζοταν να στηνεις office και πολυ λειτουργικο, ομορφο ευκολο περιβαλλον.
    Άλλα Ντάλλα....

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Σε ποιο outlook αναφέρεται; Την εφαρμογή ανεξάρτητου office ή την native του office;

Για το office, είχα βάλει την new beta που βασικά είναι web αλλά κάτι έλλειπε και επέστρεψα στο classic.

Δεν μπορώ να θυμηθώ όμως τι με χάλασε. Ήταν κάτι λειτουργικό.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    CISCO Systems K9 SMB
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από acct Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενδεικτικά:
    How to repair corrupted .pst file Microsoft Outlook 365

Αλλά και μόνο η ύπαρξη του SCANPST και τα πάμπολλα άρθρα που το μνημονεύουν είναι μια ένδειξη ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάνει... ματσακονιά (?) για να σκάσει.

Σε πολλούς δεν έχει συμβεί ποτέ, αλλά το πρόβλημα παραμένει για εκείνους που την πάτησαν!

Δουλεύω Outlook από την εποχή προ 2000. Το main pst μου στο γραφείο το έχω δημιουργήσει από 2001... Δεν έχω χάσει pst.. ΠΟΤΕ !!! Αν υπάρχει μια εφαρμογή που ξέρω από θέμα συμπεριφοράς αυτή είναι το Outlook.. Αναλογα με την έκδοση ξέρω και το προβλήματα έχει ... και πως να τα διαχειριστώ ώστε να μην χάσω κάτι !
    Όμως σε φυσιολογική χρήση πέραν του migrate/move to another pc/και δεν ξέρω τι άλλο ποτέ δεν είχα πρόβλημα και ούτε σε τερματικά στο γραφείο (όχι 1-2 και με Exchnage κατα περιόδους)) είχαμε...

Δεν αμφισβητώ ότι έχουν χάσει pst κάποιοι ... Αλλά κάτι έκαναν και το προκάλεσαν αυτό ... Το Outlook είχε και έχει παραξενιές .. Θέλει να τις μάθεις και να τις διαχειρίζεσαι ..Όμως πέραν αυτών από φέτος θα ξανα πω δεν είχα ποτέ πρόβλημα... Σε σχέση δε με άλλες email εφαρμογές ήταν πολλλλλλλλλλλυ καλύτερη

Τώρα όσο αναφορά το SCANPST και η ύπαρξη του ... Το Outlook σαν εφαρμογή θέλει πόρους πολλούς για να δουλέψει σωστά. Θέλει RAM/CPU/Δίσκο.. Αν έχεις μικρά μηχανάκια και μεγάλα pst σε μεγεθος δεν δουλεύει σωστά.. Εχω δει πολλάκις σε εταιρίες σε μηχανάκια χρέπια (4RAM/HDD αργό) pst 20GB... Για να ανοίξει μόνο το Outlook έκανε 5-10 λεπτά. Και όταν ο χρήστης έκανε ένα μαζικό delete εκει βάραγε 100% CPU ο δίσκος 100% και ο χρήστης που δεν καταλάβαινε τι γινόταν πάταγε ότι να ναι συνεχώς και έσκαγε το Outlook.. Εκεί ναι έτρεχες ένα SCANPST γιατί το αρχείο είχε προβλήματα... Δεν φταίει το Outlook όταν για να δουλέψει σωστά ζητάει πόρους που εσύ δεν έχεις... και ναι θα γίνει corrupt το pst... Σε γρήγορα μηχανάκια με σωστές για την εποχή και την έκδοση δεν είχα ποτέ πρόβλημα...

Τώρα αν για μια εφαρμογή email client θέλει για να δουλέψει τόσο καλό hardware αυτό είναι μια άλλη κουβέντα... που δεν είναι θέμα του topic...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από macro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το express ηταν το καλυτερο, ερχοταν μαζι με τα windows και δε χρειαζοταν να στηνεις office και πολυ λειτουργικο, ομορφο ευκολο περιβαλλον.
    Ναι όμορφο και εύχρηστο αλλά μέχρι εκεί ... Τρελά προβληματικό ... Πολλές άλλαζες έκδοση από Windows σε Windows και τα αρχεία από την έκδοση δεν έπαιζαν στην νέα. Πολλές φορές πήγαινες να το στήσεις με κάποιους mailservers και δεν συνεργαζόταν και αυτό πολλές φορές ήταν ανάλογο της έκδοσης....

100% thunderbird παρά Express ...

Ποτέ δεν το συμπάθησα !

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    Ταχύτητα
    160/49
    ISP
    Cosmote 4G+
    Router
    Huawei 535 Cat.7
    Δουλεύω Outlook από την εποχή προ 2000. Το main pst μου στο γραφείο το έχω δημιουργήσει από 2001... Δεν έχω χάσει pst.. ΠΟΤΕ !!! Αν υπάρχει μια εφαρμογή που ξέρω από θέμα συμπεριφοράς αυτή είναι το Outlook.. Αναλογα με την έκδοση ξέρω και το προβλήματα έχει ... και πως να τα διαχειριστώ ώστε να μην χάσω κάτι !

Το αυτο και εδω. Απο το 2004 περιπου ειμαι με outlook και απλα μεταφερω το PST απο γενια σε γενιά office ή σε νεα setup υπολογιστων. Ποτε κανενα θέμα και το καλυτερο ειναι οτι ειναι απλα ενα αρχειο το οποιο και παιρνεις πανευκολα backup και εξισου ευκολα το κανεις restore.
    FRITZ!Box 4060 (AX) + Huawei B535 Cat.7 @ Frog Unlimited

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Όλα αυτά ενώ το κλασσικό Outlook όσο πάει κολλάει και λαγκάρει απίστευτα σε όλους τους υπολογιστές μου... τυχαίο;

Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία