Και καπως ετσι εσπασε το sync του calendar Με το windows agenta
(το μενου κατω δεξια στο ημερολογιο που σου δειχνει με ενα hover τα events σου στη μερα)
Δουλευε με το sync Που ειχε το Mail&Calendar των windows10.
Εμφάνιση 16-30 από 44
Θέμα: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο
-
11-01-25, 22:34 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #16
-
11-01-25, 23:46 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #17
100% συμφωνώ...
Έχω αγοράσει νόμιμα κλειδί Office με Outlook και θέλει με το ζόρι να μου το βάλει στο PC... Το PC ανήκει σε μένα και το Outlook δεν είναι μέρος του λειτουργικού ώστε να έχει νόημα να μπει με το ζόρι ...Ανεξάρτητα αν μπορώ να το βγάλω ή όχι γιατί πρέπει να μου πειράζει την εγκατάσταση ....
Αυθαιρεσίες της Microsoft ....Το linux δεν χωράει στην κουβέντα ...
- - - Updated - - -
Δεν θα σχολιάσω που το Outlook για χρόνια ήταν rock solid εφαρμογή με τεράστια σε μέγεθος pst/ost άνω των 20-30 GB και δεν έβγαζε ποτέ σφάλμα ...Κανά 4 μήνες έχει αρχίζει να κρασσάρει αδικαιολόγητα... Μάλλον επίτηδες για να πάμε στο άλλο ... Ναι με 30 GB pst αργούσε δεν λέω αλλά crash δεν έκανε ποτέ !
-
11-01-25, 23:59 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #18
-
12-01-25, 04:58 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #19
-
12-01-25, 14:25 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #20
Με δημοκρατικές διαδικασίες
-
12-01-25, 15:15 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #21
Η Microsoft θα εξαναγκασει.....
Δλδ bullying, τραμπουκιζουν...... καποια substances !!!Άλλα Ντάλλα....
-
12-01-25, 19:28 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #22
Αντικαθιστούν ένα εργαλείο δουλειάς με ένα web-παιχνίδι.
Είναι λες και έχουν κάνει κατάληψη 5χρονια στην Microsoft και από προϊόν σε προϊόν και από έκδοση σε έκδοση, θέλουν να τα κάνουν όλα άχρηστα για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί προϊόντα Microsoft για να κάνει πραγματική/αποδοτική δουλειά.
-
12-01-25, 21:00 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #23
Ενδεικτικά:
How to repair corrupted .pst file Microsoft Outlook 365
On March 14, 2023 Windows updated 11 verison 21 H2 all editions. I had significant issues after that update but most importantly I couldn't access Outlook. I utilize Outlook through Microsoft 365 not with an outlook address but through an earthlink account. I worked with the Microsoft technicians over the months to address the issues and finally I could access outlook and could view and download my emails related to my earthlink pst account but could not send an email from that address.
Now as of today the file is corrupted and I can't access it at all. I have tried the Microsoft tool and the scan pst tools and neither of them work. what are my options? This is a business email account which I desperately need access and I need resolution asap. Please advise
Σε πολλούς δεν έχει συμβεί ποτέ, αλλά το πρόβλημα παραμένει για εκείνους που την πάτησαν!¯\_(ツ)_/¯
-
12-01-25, 21:08 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #24
-
12-01-25, 21:38 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #25
-
12-01-25, 21:56 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #26
Το express ηταν το καλυτερο, ερχοταν μαζι με τα windows και δε χρειαζοταν να στηνεις office και πολυ λειτουργικο, ομορφο ευκολο περιβαλλον.
Άλλα Ντάλλα....
-
12-01-25, 23:00 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #27
Σε ποιο outlook αναφέρεται; Την εφαρμογή ανεξάρτητου office ή την native του office;
Για το office, είχα βάλει την new beta που βασικά είναι web αλλά κάτι έλλειπε και επέστρεψα στο classic.
Δεν μπορώ να θυμηθώ όμως τι με χάλασε. Ήταν κάτι λειτουργικό.Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
13-01-25, 02:11 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #28
Δουλεύω Outlook από την εποχή προ 2000. Το main pst μου στο γραφείο το έχω δημιουργήσει από 2001... Δεν έχω χάσει pst.. ΠΟΤΕ !!! Αν υπάρχει μια εφαρμογή που ξέρω από θέμα συμπεριφοράς αυτή είναι το Outlook.. Αναλογα με την έκδοση ξέρω και το προβλήματα έχει ... και πως να τα διαχειριστώ ώστε να μην χάσω κάτι !
Όμως σε φυσιολογική χρήση πέραν του migrate/move to another pc/και δεν ξέρω τι άλλο ποτέ δεν είχα πρόβλημα και ούτε σε τερματικά στο γραφείο (όχι 1-2 και με Exchnage κατα περιόδους)) είχαμε...
Δεν αμφισβητώ ότι έχουν χάσει pst κάποιοι ... Αλλά κάτι έκαναν και το προκάλεσαν αυτό ... Το Outlook είχε και έχει παραξενιές .. Θέλει να τις μάθεις και να τις διαχειρίζεσαι ..Όμως πέραν αυτών από φέτος θα ξανα πω δεν είχα ποτέ πρόβλημα... Σε σχέση δε με άλλες email εφαρμογές ήταν πολλλλλλλλλλλυ καλύτερη
Τώρα όσο αναφορά το SCANPST και η ύπαρξη του ... Το Outlook σαν εφαρμογή θέλει πόρους πολλούς για να δουλέψει σωστά. Θέλει RAM/CPU/Δίσκο.. Αν έχεις μικρά μηχανάκια και μεγάλα pst σε μεγεθος δεν δουλεύει σωστά.. Εχω δει πολλάκις σε εταιρίες σε μηχανάκια χρέπια (4RAM/HDD αργό) pst 20GB... Για να ανοίξει μόνο το Outlook έκανε 5-10 λεπτά. Και όταν ο χρήστης έκανε ένα μαζικό delete εκει βάραγε 100% CPU ο δίσκος 100% και ο χρήστης που δεν καταλάβαινε τι γινόταν πάταγε ότι να ναι συνεχώς και έσκαγε το Outlook.. Εκεί ναι έτρεχες ένα SCANPST γιατί το αρχείο είχε προβλήματα... Δεν φταίει το Outlook όταν για να δουλέψει σωστά ζητάει πόρους που εσύ δεν έχεις... και ναι θα γίνει corrupt το pst... Σε γρήγορα μηχανάκια με σωστές για την εποχή και την έκδοση δεν είχα ποτέ πρόβλημα...
Τώρα αν για μια εφαρμογή email client θέλει για να δουλέψει τόσο καλό hardware αυτό είναι μια άλλη κουβέντα... που δεν είναι θέμα του topic...
- - - Updated - - -
Ναι όμορφο και εύχρηστο αλλά μέχρι εκεί ... Τρελά προβληματικό ... Πολλές άλλαζες έκδοση από Windows σε Windows και τα αρχεία από την έκδοση δεν έπαιζαν στην νέα. Πολλές φορές πήγαινες να το στήσεις με κάποιους mailservers και δεν συνεργαζόταν και αυτό πολλές φορές ήταν ανάλογο της έκδοσης....
100% thunderbird παρά Express ...
Ποτέ δεν το συμπάθησα !
-
13-01-25, 11:58 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #29FRITZ!Box 4060 (AX) + Huawei B535 Cat.7 @ Frog Unlimited
-
13-01-25, 17:41 Απάντηση: Η Microsoft θα εξαναγκάσει την εγκατάσταση του νέου Outlook σε υπολογιστές Windows 10 τον Φεβρουάριο #30
Όλα αυτά ενώ το κλασσικό Outlook όσο πάει κολλάει και λαγκάρει απίστευτα σε όλους τους υπολογιστές μου... τυχαίο;
Bookmarks