Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 40
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Oav051 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστούμε. Να σε καλά. Ρώτησε όμως και το κατάστημα πρώτα.
    Εννοείται! Είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω αύριο μόλις ανοίξουν τα μαγαζιά. Ευχαριστώ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Προφανώς και είναι μια υπηρεσία που δίνεται κατ' αυτόν τον τρόπο. Τα στοιχεία της κάρτας δεν τα χρειάζεσαι. Αν δεν σου αρέσει, προφανώς και την ακυρώνεις.

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    .......
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails actor-miranda-priestly-215143_large.jpg  

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdragon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς και είναι μια υπηρεσία που δίνεται κατ' αυτόν τον τρόπο. Τα στοιχεία της κάρτας δεν τα χρειάζεσαι. Αν δεν σου αρέσει, προφανώς και την ακυρώνεις.
    Είναι προφανές ότι σε νέα σύνδεση σου δίνουν συσκευή χρησιμοποιημένη; Δεν πρόκειται για χρησιδάνειο, είναι δική μου. Συγγνώμη, δεν το βρίσκω καθόλου προφανές. Έχεις πάρει ποτέ κινητό να έχει τη σιμ μέσα έτοιμη;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NURSE MARIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    .......
    Ναι τι

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G
    Ε δεν ειναι και σοβρακο..

Εστω οτι ανοιχτηκε πριν 2 εβδομαδες. Τι επαθε?
    Ελεγθηκε οτι δεν ειναι doa. Γιατι να χαλασει γρηγοροτερα?
    Αν δεν βρωμαει τσιγαρο, εχει γρατζουνιες και βρωμα, αυτα που λες ειναι απλα αντιοικολογικα.

Χαρτινα καλαμακια εχεις, η κρατουσες στοκ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε δεν ειναι και σοβρακο..

Εστω οτι ανοιχτηκε πριν 2 εβδομαδες. Τι επαθε?
    Ελεγθηκε οτι δεν ειναι doa. Γιατι να χαλασει γρηγοροτερα?
    Αν δεν βρωμαει τσιγαρο, εχει γρατζουνιες και βρωμα, αυτα που λες ειναι απλα αντιοικολογικα.

Χαρτινα καλαμακια εχεις, η κρατουσες στοκ?
    Καθόλου αντιοικολογικά. Θα τους το επιστρέψω να το ανακυκλώσουν να φτιάξουν καινούριο με e-sim να μην έχουμε πρόβλημα οι περίεργοι.

Με τα καλαμάκια δεν έχω θέμα, αρκεί να μην μου δίνουν ανοιγμένα…

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από uniqov Εμφάνιση μηνυμάτων
    να μην έχουμε πρόβλημα οι περίεργοι.
    Ε αφου το παραδεχεσαι, I rest my case

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Τελικά πήγα στο κατάστημα και το ακύρωσα τελείως. Δεν είχαν διαθέσιμο άλλο ρουτερ εκείνη τη στιγμή για να το δούμε και επειδή είναι νέα υπηρεσία δεν έχουν ακόμα πλήρη ενημέρωση για τη σιμ. Ό,τι νά´ναι δηλαδή…

Παιδιά το ξέρω ότι οι περισσότεροι διαφωνείτε αλλά εμένα όλο αυτό μου φαίνεται τελείως απαράδεκτο για μια εταιρεία σαν την COSMOTE. Κι αν όντως δίνουν ανοιγμένα ρουτερ σε όλους, δεν πρέπει να σου το εξηγούν πριν υπογράψεις;

Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τη συζήτηση.

Περιοχή
    ΠΛΑΚΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500/100
    ISP
    Cosmote 5G
    Router
    Teltonika RUTX50
    Καλησπέρα!
    Παρέλαβα σήμερα τον εξοπλισμό (indoor) για την υπηρεσία αλλά το μόντεμ ήταν ανοιγμένο και είχαν ήδη βάλει την κάρτα μέσα. Επίσης δεν είχε φάκελο με pin & puk, τίποτα απολύτως! Από την COSMOTE μου είπαν ότι ¨ετσι πάει με αυτο¨ αλλά εμένα δεν μου αρεσει καθόλου. Φοβάμαι ότι μου έχουν δώσει μεταχειρισμένο και θα χαλάσει μόλις λήξει το συμβόλαιο.

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Τι να κάνω; Θέλω να το επιστρέψω και να μου δώσουν κλειστό ή να το ακυρώσω τελείως.
    Καινουργιο ειναι φιλε μου απλα ανοιγουν την συσκευσια για να μπει η καρτα nano sim. Tο εχουν προεγκαταστημενο μετο που το βαλεις στην πριζα να παρει σημα. Και το αλλο που θα σου ερθει ανοιχτο θα ειναι.

Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Καλησπέρα!
    Παρέλαβα σήμερα τον εξοπλισμό (indoor) για την υπηρεσία αλλά το μόντεμ ήταν ανοιγμένο και είχαν ήδη βάλει την κάρτα μέσα. Επίσης δεν είχε φάκελο με pin & puk, τίποτα απολύτως! Από την COSMOTE μου είπαν ότι ¨ετσι πάει με αυτο¨ αλλά εμένα δεν μου αρεσει καθόλου. Φοβάμαι ότι μου έχουν δώσει μεταχειρισμένο και θα χαλάσει μόλις λήξει το συμβόλαιο.

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Τι να κάνω; Θέλω να το επιστρέψω και να μου δώσουν κλειστό ή να το ακυρώσω τελείως.
    Εγώ έχω από οκτώ/2024 το double play sim 4G+ unlimited.
    Το ρούτερ που μου ήρθε ZTE MF297D ήταν καινούργιο. Η sim ήταν στο φάκελλο της ΑΛΛΑ Χωρις pin και puk. Όταν παρήγγειλα τηλεφωνικά το πακέτο η υπάλληλος του 13888 μου είχε πει ότι το ρούτερ θα έρθει έτοιμο ΜΕ ΤΗ sim ΕΝΤΟΣ και χωρίς pin και puk γιατί δεν τα χρειάζομαι στο συγκεκριμένο πακέτο. Ο φάκελλος της sim είχε μόνο το τηλεφωνικό νούμερο της sim.
    Ενώ μου είχαν πει ότι θα έρθει έτοιμο με τη sim μέσα αυτό ήρθε με τη sim στο φάκελλο της και την έβαλα εγώ.
    Σε μένα άργησε 2 μέρες να γίνει ενεργοποίηση πακέτου από την ημέρα που παρέλαβα το ρούτερ.

Θεωρώ ότι δεν σου δώσανε μεταχειρισμένο. Έμα ΜΤΧ φαίνεται ... Και δεν μυρίζει καινουργιλα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimiSCOOBY : 08-02-25 στις 19:43.

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Βλακείες λέει ο τύπος.
    Η Cosmote έχει κέντρο με υπαλλήλους που κάνουν αυτή τη δουλειά, ασχολούνται με τον εξοπλισμό.
    Ανάλογοι πάροχοι στο εξωτερικό διαφημίζουν plug and play.
    Και αυτά είναι μεταχειρισμένα;
    Μπούρδες.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΙΟ
    Και στο δικό μου η κάρτα ήταν προεγκατεστημένη αλλά ήταν καινούργιο και όχι μεταχειρισμένο.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι πρόβλημα αυτό

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NURSE MARIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βλακείες λέει ο τύπος.
    Η Cosmote έχει κέντρο με υπαλλήλους που κάνουν αυτή τη δουλειά, ασχολούνται με τον εξοπλισμό.
    Ανάλογοι πάροχοι στο εξωτερικό διαφημίζουν plug and play.
    Και αυτά είναι μεταχειρισμένα;
    Μπούρδες.
    Γιατί το παίρνεις προσωπικά; Οι χαρακτηρισμοί για ποιο λόγο; Έχεις πάρει εσύ ποτέ σου ανοιγμένη συσκευή από την COSMOTE; Δεν μιλάω για παρακμιακές σαν την ΟΝ, για την COSMOTE λέμε.

Δε σου το λένε ποτέ, το ανακαλύπτεις μόνος σου και κανένας υπάλληλος ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο κατάστημα δεν ξέρει να σου πει 100% γιατί είναι ανοιγμένο το ρουτερ.

Επίσης, ούτε το plug & play ισχύει γιατί πρέπει πρώτα να επιστραφεί το συμβόλαιο ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ούτε καν στο κοντινότερο κατάστημα) και μετά ενεργοποιείται. Δηλαδή: plug, wait 1 week & play. Αυτό όμως δεν το κάνω καν θέμα γιατί θα έρθεις να με βρεις να με πλακώσεις.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    pop corn time !

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jimmynet Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και στο δικό μου η κάρτα ήταν προεγκατεστημένη αλλά ήταν καινούργιο και όχι μεταχειρισμένο.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι πρόβλημα αυτό
    Πώς βγαίνει το συμπέρασμα ότι είναι μεταχειρισμένο;
    Ειλικρινά...

- - - Updated - - -

Γιατί το παίρνεις προσωπικά; Οι χαρακτηρισμοί για ποιο λόγο; Έχεις πάρει εσύ ποτέ σου ανοιγμένη συσκευή από την COSMOTE; Δεν μιλάω για παρακμιακές σαν την ΟΝ, για την COSMOTE λέμε.

Δε σου το λένε ποτέ, το ανακαλύπτεις μόνος σου και κανένας υπάλληλος ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο κατάστημα δεν ξέρει να σου πει 100% γιατί είναι ανοιγμένο το ρουτερ.

Επίσης, ούτε το plug & play ισχύει γιατί πρέπει πρώτα να επιστραφεί το συμβόλαιο ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ούτε καν στο κοντινότερο κατάστημα) και μετά ενεργοποιείται. Δηλαδή: plug, wait 1 week & play. Αυτό όμως δεν το κάνω καν θέμα γιατί θα έρθεις να με βρεις να με πλακώσεις.
    Πες μου πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι είναι μεταχειρισμένο και μιλάμε.

Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία