Εμφάνιση 16-30 από 40
-
08-02-25, 00:15 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #16
-
08-02-25, 00:29 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #17
Προφανώς και είναι μια υπηρεσία που δίνεται κατ' αυτόν τον τρόπο. Τα στοιχεία της κάρτας δεν τα χρειάζεσαι. Αν δεν σου αρέσει, προφανώς και την ακυρώνεις.
-
08-02-25, 00:30 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #18
.......
COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.
-
08-02-25, 00:54 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #19
-
08-02-25, 08:03 Απάντηση: Cosmote 5G wifi: το modem παραδίδεται με ανοιγμένη τη συσκευασία; #20
Ε δεν ειναι και σοβρακο..
Εστω οτι ανοιχτηκε πριν 2 εβδομαδες. Τι επαθε?
Ελεγθηκε οτι δεν ειναι doa. Γιατι να χαλασει γρηγοροτερα?
Αν δεν βρωμαει τσιγαρο, εχει γρατζουνιες και βρωμα, αυτα που λες ειναι απλα αντιοικολογικα.
Χαρτινα καλαμακια εχεις, η κρατουσες στοκ?
-
08-02-25, 09:58 Απάντηση: Cosmote 5G wifi: το modem παραδίδεται με ανοιγμένη τη συσκευασία; #21
-
08-02-25, 10:32 Απάντηση: Cosmote 5G wifi: το modem παραδίδεται με ανοιγμένη τη συσκευασία; #22
-
08-02-25, 16:41 Απάντηση: Cosmote 5G wifi: το modem παραδίδεται με ανοιγμένη τη συσκευασία; #23
Τελικά πήγα στο κατάστημα και το ακύρωσα τελείως. Δεν είχαν διαθέσιμο άλλο ρουτερ εκείνη τη στιγμή για να το δούμε και επειδή είναι νέα υπηρεσία δεν έχουν ακόμα πλήρη ενημέρωση για τη σιμ. Ό,τι νά´ναι δηλαδή…
Παιδιά το ξέρω ότι οι περισσότεροι διαφωνείτε αλλά εμένα όλο αυτό μου φαίνεται τελείως απαράδεκτο για μια εταιρεία σαν την COSMOTE. Κι αν όντως δίνουν ανοιγμένα ρουτερ σε όλους, δεν πρέπει να σου το εξηγούν πριν υπογράψεις;
Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τη συζήτηση.
-
08-02-25, 17:30 Απάντηση: Cosmote 5G wifi: το modem παραδίδεται με ανοιγμένη τη συσκευασία; #24
-
08-02-25, 18:49 Απάντηση: Cosmote 5G wifi: το modem παραδίδεται με ανοιγμένη τη συσκευασία; #25
Εγώ έχω από οκτώ/2024 το double play sim 4G+ unlimited.
Το ρούτερ που μου ήρθε ZTE MF297D ήταν καινούργιο. Η sim ήταν στο φάκελλο της ΑΛΛΑ Χωρις pin και puk. Όταν παρήγγειλα τηλεφωνικά το πακέτο η υπάλληλος του 13888 μου είχε πει ότι το ρούτερ θα έρθει έτοιμο ΜΕ ΤΗ sim ΕΝΤΟΣ και χωρίς pin και puk γιατί δεν τα χρειάζομαι στο συγκεκριμένο πακέτο. Ο φάκελλος της sim είχε μόνο το τηλεφωνικό νούμερο της sim.
Ενώ μου είχαν πει ότι θα έρθει έτοιμο με τη sim μέσα αυτό ήρθε με τη sim στο φάκελλο της και την έβαλα εγώ.
Σε μένα άργησε 2 μέρες να γίνει ενεργοποίηση πακέτου από την ημέρα που παρέλαβα το ρούτερ.
Θεωρώ ότι δεν σου δώσανε μεταχειρισμένο. Έμα ΜΤΧ φαίνεται ... Και δεν μυρίζει καινουργιλα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimiSCOOBY : 08-02-25 στις 19:43.
-
08-02-25, 20:22 Απάντηση: Cosmote 5G wifi: το modem παραδίδεται με ανοιγμένη τη συσκευασία; #26
Βλακείες λέει ο τύπος.
Η Cosmote έχει κέντρο με υπαλλήλους που κάνουν αυτή τη δουλειά, ασχολούνται με τον εξοπλισμό.
Ανάλογοι πάροχοι στο εξωτερικό διαφημίζουν plug and play.
Και αυτά είναι μεταχειρισμένα;
Μπούρδες.COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.
-
08-02-25, 21:34 Απάντηση: Cosmote 5G wifi: το modem παραδίδεται με ανοιγμένη τη συσκευασία; #27
Και στο δικό μου η κάρτα ήταν προεγκατεστημένη αλλά ήταν καινούργιο και όχι μεταχειρισμένο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι πρόβλημα αυτό
-
08-02-25, 21:58 Απάντηση: Cosmote 5G wifi: το modem παραδίδεται με ανοιγμένη τη συσκευασία; #28
Γιατί το παίρνεις προσωπικά; Οι χαρακτηρισμοί για ποιο λόγο; Έχεις πάρει εσύ ποτέ σου ανοιγμένη συσκευή από την COSMOTE; Δεν μιλάω για παρακμιακές σαν την ΟΝ, για την COSMOTE λέμε.
Δε σου το λένε ποτέ, το ανακαλύπτεις μόνος σου και κανένας υπάλληλος ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο κατάστημα δεν ξέρει να σου πει 100% γιατί είναι ανοιγμένο το ρουτερ.
Επίσης, ούτε το plug & play ισχύει γιατί πρέπει πρώτα να επιστραφεί το συμβόλαιο ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ούτε καν στο κοντινότερο κατάστημα) και μετά ενεργοποιείται. Δηλαδή: plug, wait 1 week & play. Αυτό όμως δεν το κάνω καν θέμα γιατί θα έρθεις να με βρεις να με πλακώσεις.
-
08-02-25, 21:59 Απάντηση: Cosmote 5G wifi: το modem παραδίδεται με ανοιγμένη τη συσκευασία; #29
pop corn time !
-
08-02-25, 22:28 Απάντηση: Cosmote 5G wifi: το modem παραδίδεται με ανοιγμένη τη συσκευασία; #30COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.
Bookmarks