Δηλαδή το κράτος του νοιάζει μόνο ότι είναι παράνομο να έχεις ένα Box που βλέπεις πειρατικά αθλητικούς αγώνες και κανάλια πχ της Cosmote, ενώ αν από μόνος σου αγοράσεις μια συνδρομή που μπορείς να δεις το ίδιο περιεχόμενο μέσω IPTV η ιστοσελίδα, δεν τους νοιάζει και αφήνει την κάθε Cosmote να κυνηγάει αυτούς που τα βλέπουν;;
Εμφάνιση 91-105 από 1001
-
23-02-25, 14:53 Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #91
-
23-02-25, 15:00 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #92
Με τη δημοτικότητα της κυβέρνησης να πέφτει άραγε αξίζει να ρισκάρουν να εκνευρίσουν κόσμο παραπάνω με τέτοια νομοσχέδια?
-
23-02-25, 16:11 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #93
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το vpn. Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά για το expressvpn για torrenting. Λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και σε 8 συσκευές.
Αυτό σημαίνει ότι μπορώ ταυτόχρονα να το χρησιμοποιήσω και εγώ που είμαι στην μία πόλη και ο φίλος μου σε άλλη με μία πληρωμή; Επίσης αν ξεχαστεί και δεν ενεργοποιήσει το vpn και φανεί η ip του θα έχω πρόβλημα και εγώ που το μοιραζόμαστε ή όχι;
Ευχαριστώ!
-
23-02-25, 16:22 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #94
Γιατί να νοιάζει ένα οποιοδήποτε κράτος το ότι επιλέγεις official site εταιρείας σε φτηνότερη χώρα? To απαγορεύει κάποιος νόμος? Ασφαλώς κι όχι.
Ας νοιαστεί η ίδια η εταιρεία που σε αφήνει να μπαίνεις και να πληρώνεις σε sites της ανεξαρτήτως στοιχείων τηλεφώνου/διεύθυνσης/πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας και IP. Κάποια δεν θέλουν ούτε καν VPN!
Είναι σαν να μου λες ότι είναι παράνομο το να βάζεις πχ aimbot ή να κάνεις exploit ένα bug σε ένα game. Είναι ενάντια στο Terms of Service της εταιρείας αλλά προφανώς δεν είναι ενάντια σε κάποιο νόμο κράτους.
Τα Boxάκια που πουλάνε τρίτοι είναι ξεκάθαρα παράνομα...
-
23-02-25, 18:28 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #95
-
23-02-25, 22:00 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #96
εγω δηλαδη που δεν εχω VPN και εχω μονο Qbitorrent τι θα γινει?απολυτως τιποτα νομιζω
-
23-02-25, 22:42 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #97There's no substitute for experience
CorollaClub
-
23-02-25, 22:45 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #98
Το πιο εύκολο πράγμα είναι αυτό. Υπάρχουν εταιρείες που βλέπουν τις IP στο swarm που ανεβοκατεβάζουν πειρατικό περιεχόμενο και στέλνουν στους αντίστοιχους ISP για παραβίαση copyrights των πελατών τους. Το ότι οι ISP στην Ελλάδα πετάνε αυτά τα mail στα σκουπίδια είναι άλλο θέμα. Στη Γερμανία και στην Ολλανδία, για παράδειγμα, μια χαρά θα το μεταφέρει σε εσένα ο ISP, με τις όποιες κυρώσεις.
-
23-02-25, 23:01 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #99There's no substitute for experience
CorollaClub
-
24-02-25, 00:06 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #100
Δεν βγηκε κατι ομως που να το απαγορευει ελλαδα και αν γινει αυτο ΕΑΝ.......
- - - Updated - - -
Με ενα παιδι εως τεσσερις συσκευες mullvad VPN ΤΡΟΜΕΡΟ σε αρκετους σερβερ βαραει 950mbps down up 400mbps!!!
-
24-02-25, 10:44 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #101
-
24-02-25, 10:48 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #102
Απολυτως ασχετα πραγματα. Με την static της fg λεει οτι κατεβηκαν διαφορα, κυριως xxx, αλλα καμμια σχεση με αυτα που πραγματικα κατεβηκαν. Ουτε ενα δεν πετυχε.
-
24-02-25, 10:58 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #103
Σε μένα έπεσε 100% μέσα, δεν κατέβασα τίποτα λέει
-
24-02-25, 11:02 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #104
Σε μένα έπεσε μέσα 4 στα 10
-
24-02-25, 11:14 Re: Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #105
Τι νομίζεις; αυτές τις παπάτζες θα προσκομίσουν ως στοιχεία για να σου εκδώσουν το πρόστιμο. Θα χρησιμοποιήσουν την πράξη επιβολής προστιμου για υποβολή έγκλησης για ποινική δίωξη.
Πολύ αμφιβάλω για την ικανότητα των οργάνων να ξεχωρίσουν ποιοι ακριβώς ηταν πίσω απο μια μοιραζόμενη IP
Bookmarks