Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 18
    Περιοχή
    Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    NOVA
    DSLAM
    Wind - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Nokia κάτι
    Path Level
    Fastpath
    Ο νέος λογαριασμός έληξε στις 5/3, τον πλήρωσα στις 7/3 και σήμερα με πήραν τηλέφωνο απο δικηγορικό γραφείο....
    ΟΚ, nrg, για να χρησιμοποιήσω μια φράση που τη λέγανε στην πιάτσα οι παλιοί και ντόμπροι: Θα μου κάνεις τα 3 -2 και το μακρύ κοντό.

31 χρόνια ένσημα έχω, 50 ετών είμαι και επειδή είμαι στο ΤΜΕΔΕ μπορώ να πάω να αράξω σε μια σπηλιά του Ολύμπου και να πληρώνω μόνος μου τα ένσημα για αλλα 9 χρόνια μέχρι το GoodBye.
    Λιγούρηδες.

ΥΓ: στο θέμα μας: Αν δεν υπήρχε η ΔΕΗ, το 20% περίπου των Ελλήνων θα ήταν σήμερα με κεριά και λάμπες αερίου....
    Antec C8 Constellation
    Asrock X870 PRO RS
    7950X3D
    G.Skill f5-5600j2834f16gx2 (28-34-34-89)
    RX6800XT
    Corsair 850x

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kadronarxis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο νέος λογαριασμός έληξε στις 5/3, τον πλήρωσα στις 7/3 και σήμερα με πήραν τηλέφωνο απο δικηγορικό γραφείο....
    ΟΚ, nrg, για να χρησιμοποιήσω μια φράση που τη λέγανε στην πιάτσα οι παλιοί και ντόμπροι: Θα μου κάνεις τα 3 -2 και το μακρύ κοντό.

31 χρόνια ένσημα έχω, 50 ετών είμαι και επειδή είμαι στο ΤΜΕΔΕ μπορώ να πάω να αράξω σε μια σπηλιά του Ολύμπου και να πληρώνω μόνος μου τα ένσημα για αλλα 9 χρόνια μέχρι το GoodBye.
    Λιγούρηδες.

ΥΓ: στο θέμα μας: Αν δεν υπήρχε η ΔΕΗ, το 20% περίπου των Ελλήνων θα ήταν σήμερα με κεριά και λάμπες αερίου....
    Συγγνωμη πληρωσες το λογαριασμο με 2 μερες καθυστερηση και φταιει ο προμηθευτης που εβαλαν δικηγορικο να σε καλεσει για διαδικασια εισπραξης οφειλης??
    Δεν σε καλεσαν για μετρα αναγκαστικης εκτελεσης ή κατασχεση.
    Εδω και χρονια πολλα δικηγορικα εχουν συστησει και βραχιονες τηλεφωνικης ενημερωσης οφειλετων για collections activities, εισπραξη καθυστερουμενων οφειλων, πρωτιστως απο τραπεζες αλλα εχουν επεκταθει σε διαφορους τομεις υπηρεσιων που πελατες μπορει να χρωστανε.

Και τι σχεση εχει η ΔΕΗ με ολο αυτο? Αν πας σε γειτονικο φορουμ θα δεις επισης διαμαρτυριες πελατων της ΔΕΗ που για λιγες μερες καθυστερηση πληρωμης λογαριασμου τους εχει καλεσει εισπρακτικη τηλεφωνο.

Περιοχή
    Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    NOVA
    DSLAM
    Wind - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Nokia κάτι
    Path Level
    Fastpath
    Από σήμερα είμαι στη ΔΕΗ στο πρόγραμμα MyHome4students.

Πάμε λίγο, σιγά σιγά, με τρόπο πάντα, και δυναμώνουμε κατά βούληση.

Antec C8 Constellation
    Asrock X870 PRO RS
    7950X3D
    RX6800XT
    Corsair 850x

Περιοχή
    Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    NOVA
    DSLAM
    Wind - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Nokia κάτι
    Path Level
    Fastpath
    Φίλε Sebu, το σύστημα της nrg δεν ενημερώνεται αυτόματα με την κάθε πληρωμή, αλλά χρειάζονται 3 ημέρες για να φανεί η οποιαδήποτε πληρωμή.

Αν εσύ το κρίνεις σωστό 2 ημέρες μετά τη λήξη του λογαριασμού να στέλνεις τον πελάτη σου στα δικηγορικά γραφεία, τη στιγμή που γνωρίζεις πως το σύστημά σου δεν ενημερώνεται ΑΜΕΣΑ με την κάθε πληρωμή, με γεια σου με χαρά σου.

Εγώ δε το δέχομαι.

Απλά και όμορφα.

ΥΓ: υπάρχει και μια εγγύηση 50 ευρώ στην nrg. Δεν περιμένω να τα πάρω πίσω, διότι έμπλεξα με λιγούρια.
    Antec C8 Constellation
    Asrock X870 PRO RS
    7950X3D
    RX6800XT
    Corsair 850x

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλά μη φας, έχει γλάρο.

Δεκαετίες συνεπής καταναλωτής,
    κι εμένα η ΔΕΗ μου απέστειλε «επιστολή όχλησης» και με χρέωσε και τόκους υπερημερίας,
    επειδή έμεινε απλήρωτος ο λογαριασμός που έβαλα να πληρωθεί με πάγια εντολή
    και τον οποίο η ΔΕΗ μου είχε αποστείλει και επιβεβαιωτικό SMS ότι θα πληρωθεί τις τάδε του μηνός

κι επειδή εγώ έμεινα και ήσυχος μέχρι τον επόμενο μήνα
    έμεινε μετά κι ο επόμενος λογαριασμός απλήρωτος για ...1 μέρα από την ημερομηνία λήξης του και με χρέωσαν από πάνω και τόκους υπερημερίας για ...ολόκληρο το μήνα μπροστά από τη λήξη του δεύτερου λογαριασμού !!!

Επειδή το σύστημα της ΔΕΗ απέτυχε
    κι ενώ έχω πάρει και βεβαίωση από την τράπεζα για την σωστή κατάθεση της πάγιας εντολής.

Όλοι βράζουν στο ίδιο ζουμί.

Περιοχή
    Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    NOVA
    DSLAM
    Wind - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Nokia κάτι
    Path Level
    Fastpath
    Γλάρους δεν τρώω, κάνω δίαιτα διότι έρχεται καλοκαίρι.

Στο σύστημα της ΔΕΗ, σήμερα πληρώνεις, την επόμενη ημέρα εμφανίζεται στο σύστημα(ορισμένες φορές μου έχει τύχει να εμφανιστεί η πληρωμή μέσα σε λιγες ώρες).
    Το γεγονός οτι στην nrg πληρώνεις σήμερα και εμφανίζεται η πληρωμή τρεις ημέρες μετά, σημαίνει 2 πράγματα:
    Ή το σύστημα είναι για γέλια ή τα χρήματα μεταφέρονται στη .....Μαδαγασκάρη.

Μέτοχος της ΔΕΗ δεν είμαι. Στα τελευταία 50 χρόνια ποτέ δεν είχα θέμα με τη ΔΕΗ.
    Δεύτερη και προτελευταία που συναλλάσσομαι με παρόχους για γέλια.

Η τελευταία θα είναι μεσα στην ερχόμενη βδομάδα, όταν θα μεταφέρω το αέριο στο άλλο μου σπίτι, στη ΔΕΗ αέριο.
    Antec C8 Constellation
    Asrock X870 PRO RS
    7950X3D
    RX6800XT
    Corsair 850x

Downloads
    3
    Uploads
    0
    πληροφοριακά , η ΔΕΗ είναι υπεύθυνη για τα σημερινά χάλια . (με τους εκάστοτε διαχειριστές της)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    700/90
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    πληροφοριακά , η ΔΕΗ είναι υπεύθυνη για τα σημερινά χάλια . (με τους εκάστοτε διαχειριστές της)
    Δεν είναι η ΔΕΗ υπεύθυνη, οι επιλογές αυτών που ψηφίσαμε είναι υπεύθυνες για αυτό που συμβαίνει σήμερα στην αγορά της ενέργειας.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    ZYXEL VMG8623-T50B
    Το συστημα της ΔΕΗ με RF ενημερώνεται σε 10' και σου βγαζει την πληρωμη στο mydei
    Εχει ομως ενα ελαττωμα εαν εχεις κανει διακανονισμο και πας να πληρωσεις σου δινουν το ιδιο RF
    Σου περναει την πλήρωμη στο λογαριασμο και οχι στον διακανονισμο και σε βγαζει εκτος.
    Πρεπει να παρεις το 800 900 1000 και να το διορθωσουν
    KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από koukaki Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το συστημα της ΔΕΗ με RF ενημερώνεται σε 10' και σου βγαζει την πληρωμη στο mydei
    Εχει ομως ενα ελαττωμα εαν εχεις κανει διακανονισμο και πας να πληρωσεις σου δινουν το ιδιο RF
    Σου περναει την πλήρωμη στο λογαριασμο και οχι στον διακανονισμο και σε βγαζει εκτος.
    Δεν ειναι ελλατωμα . εφοσον εχεις κανει διακανονισμο , εχεις την μηνιαια δοση που θα πληρωνεις .
    εχεις ομως και τον τρεχων λογαριασμο. που πρεπει να ΜΗΝ εχει υπολοιπο , προκειμενουν να συνεχισει να ισχυει η ρυθμιση .

Οποτε εφοσον βαζεις λεφτα για την "δοση " , θα πρεπει να βαλεις λεφτα και για τον μηνιαιο λογαριασμο .
    και ας εχουν τον ιδιο RF .
    The gr81 .

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Φίλε Sebu, το σύστημα της nrg δεν ενημερώνεται αυτόματα με την κάθε πληρωμή, αλλά χρειάζονται 3 ημέρες για να φανεί η οποιαδήποτε πληρωμή.

Αν εσύ το κρίνεις σωστό 2 ημέρες μετά τη λήξη του λογαριασμού να στέλνεις τον πελάτη σου στα δικηγορικά γραφεία, τη στιγμή που γνωρίζεις πως το σύστημά σου δεν ενημερώνεται ΑΜΕΣΑ με την κάθε πληρωμή, με γεια σου με χαρά σου.

Εγώ δε το δέχομαι.

Απλά και όμορφα.

ΥΓ: υπάρχει και μια εγγύηση 50 ευρώ στην nrg. Δεν περιμένω να τα πάρω πίσω, διότι έμπλεξα με λιγούρια.
    Δυστυχως σχεδον κανενα συστημα στον κοσμο δεν εμφανιζει την πληρωμη την ιδια στιγμη. Και αυτο γιατι μεσολαβουν τριτοι παροχοι πληρωμων/τραπεζες, valeur κτλ. Για αυτο παντα σου λενε ως best practice για να εισαι safe να μην αφηνεις την πληρωμη για την τελευταια μερα. Για να αποφευγονται τετοιες καταστασεις.

Εσυ ομως στο αρχικο ποστ σου ανεφερες οτι καθυστερησες 2 μερες να πληρωσεις μετα την ημερομηνια πληρωμης. Αν βαλεις και τις 3,χ μερες να εμφανιστει εφτασες στο 5νθημερο, λογικο ειναι στο συστημα τους να σε εμφανισει σε καθυστερηση και να ανατεθεις για διαχειριση. Θα ειχες καθε λογο και δικιο να διαμαρτυρεσαι αν ειχες πληρωσει εστω την τελευταια καταληκτικη ημερομηνια, αλλα με 2 μερες καθυστερηση δεν παυει να ειναι καθυστερηση οποτε μεριδιο ευθυνης και στην πλευρα σου (δεν βγαζω λαδι τον παροχο απλα εφοσον και εσυ ειχες καθυστερησει ειναι foul-foul η φαση).

Ειχα προ ετων παρομοιο προβλημα με τραπεζα για δανειο αυτοκινητου.
    Με ενεργη παγια εντολη παρακαλω. Η δοση επεφτε καθε Χ του μηνα και την ιδια μερα το συστημα επρεπε να τραβαει την παγια. Για αγνωστους δικους τους συστημικους λογους το συστημα ενω χρεωνε τη δοση, τραβαγε μεν τα χρηματα με την παγια απο τον τραπεζικο λογαριασμο αλλα εμφανιζε την πιστωση/πληρωμη την επομενη εργασιμη με αποτελεσμα να βγαινω καθε μηνα σε καθυστερηση bucket 1 για 1 μερα. Μετα απο παραπονα τελικα παραμετροποιησαν το συστημα τους ωστε ολες οι παγιες να πεφτουν στο δανειακο λογαριασμο και να πιστωνονται μετα τις 22:00 την ημερα που ετρεχε η παγια και οχι το επομενο πρωι. Εκτοτε το δανειο εμφανιζοταν ορθως πληρωμενο καθε μηνα.

Για αυτο και προ πολλων ετων για να σταματησουν οι οχλησεις απο τις εισπρακτικες στις τραπεζες αλλαξε ο νομος και οι πρωτες 8 μερες σε καθυστερηση αν θυμαμαι καλα, ο εισπρακτορας δεν εχει δικαιωμα, βασικα απαγορευεται να σε καλεσει. Για να καλυψει ο νομοθετης τετοιες περιπτωσεις αναιτιας οχλησης. Επειδη ειναι ο νομος 3869 που αφορα τις εταιρειες ενημερωσης οφειλων, περι οποιασδηποτε οφειλης οχι μονο τραπεζικης, θεωρητικα αφορα και την περιπτωση σου, αρα κανε μια καταγγελια ηλεκτρονικα στη ΓΓΚ και αστη να το ψαξει. Επι παραβασης σκαει καλα προστιμα και συνηθως στρωνουν επιδερμιδα και διορθωνονται. Σε υποτροπες δε βαραει 6ψηφια οποτε εκει και αν στρωνουν.

Ιδιο θεμα εχει και η ΔΕΗ και η Προτεργια και ολοι ως προς την απεικονιση των πληρωμων. Λχ ΔΕΗ αν πληρωσεις ακομα και απο το σαιτ της μεσω του mydei η πληρωμη εμφανιζεται καπως εργασιμες μετα. Το ιδιο και στην Προτεργια, ενω πληρωνεις αμεσα μεσω του σαιτ και η πληρωμη εμφανιζεται, ο λογαριασμος απεικονιζεται "Ανεξοφλητος" για αρκετες εργασιμες μεχρι να ενημερωθουν ολα τα συστηματα τους.

That's life εφοσον τα συστηματα σε καμια εταιρεια παροχης υπηρεσιων, αγαθων, ακομα και στις τραπεζες δεν λειτουργουν παντα 100% με online ενημερωση.

Θα φριξεις αν μαθεις οτι ακομα και μερικες συστημικες δεν εχουν λαιβ διασυνδεση συστηματων αλλα σε αρκετα τρεχουν batch ροες ακομα και με το χερι ημερησια ή/και εκτοκισμοι ημερησιοι με χερατη ροη γιατι το συστημα αδυνατει να εκτοκισει ημερησια κτλ.

- - - Updated - - -

Δεν ισχυει, οσο ημουν ΔΕΗ, εκανα πληρωμη μεσω του Mydei με καρτα και στο mydei εκανε τουλαχιστον 3+ εργασιμες να εμφανιστει η πληρωμη στο μενου πληρωμης και ο λογαριασμος ως πληρωμενος στο mydei.
    Μεσω Alpha η οποια ειναι γνωστο χειροκινητο σαπακι που πληρωνεις κατι σημερα και στην καλυτερη το λογιστικοποιουν αυριο και ενημερωνεται ο παροχος/τριτο μερος μερικες εργασιμες αργοτερα με αρχειο πληρωμων.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sebu : 21-03-25 στις 22:21.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    εκανα πληρωμη σημερα μεσω του Mydei με καρτα και στο mydei εκανε τουλαχιστον 3+ εργασιμες να εμφανιστει η πληρωμη στο μενου πληρωμης και ο λογαριασμος ως πληρωμενος στο mydei.
    Ισχύει ακόμα.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    ZYXEL VMG8623-T50B
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από griniaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειναι ελλατωμα . εφοσον εχεις κανει διακανονισμο , εχεις την μηνιαια δοση που θα πληρωνεις .
    εχεις ομως και τον τρεχων λογαριασμο. που πρεπει να ΜΗΝ εχει υπολοιπο , προκειμενουν να συνεχισει να ισχυει η ρυθμιση .

Οποτε εφοσον βαζεις λεφτα για την "δοση " , θα πρεπει να βαλεις λεφτα και για τον μηνιαιο λογαριασμο .
    και ας εχουν τον ιδιο RF .
    Ειχα δοση καθε 5 του μηνα και λογαριασμο που εληγε 16 του μηνα.
    Εβαλα το ποσο της δοσης και το αφαιρεσε απο τον λογαριασμο.
    Πηρα στο τηλεφωνικο και το διορθωσαν.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mzaf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισχύει ακόμα.
    Οταν πληρωνω με το RF στην εφαρμογη της Eurobank σε 20' στο myDEI εχει φανει η πληρωμη...
    KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    δεν ειναι ο ιδιος rf κωδικος , σε καθε λογαριασμο , για καθε παροχη ;
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Οταν πληρωνω με το RF στην εφαρμογη της Eurobank σε 20' στο myDEI εχει φανει η πληρωμη...
    Εγώ εξοφλώ μέσα από το myDei και εμφανίζεται η πληρωμή μετά από τρεις μέρες.
    Το γράφει και στην ιστοσελίδα τους εξ'άλλου.

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία