Σελ. 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση 31-42 από 42
    Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    απλα πηρα την αποφαση και εγω κοιταω την παρτη κανω οτι γουσταρω με αυτα που εχω το DSL το εχω σκισει στο κατεβασμα απο FTP / DC++ / TORRENT και τραβαω οτι μπορω.

ως ιδιωτης δεν μπορω να κανω τιποτα μονος μου γιατι ουτε το ΙΝΚΑ ουτε η ΕΕΤΤ πειραζει τον πΟΤΕ
    και μαλιστα επειδη τους ειχα πρηξει με την βλαβη καποιος ευγενεστατος υπαλληλος του πΟΤΕ μου ειπε ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΣ και ολα θα φτιαξουν φυσικα δεν ειπε το ονομα του και το τηλεφωνο που με πηρε ηταν ΑΠΟΡΡΗΤΟ συστηθηκε ως ΤΕΧΝΙΚΟΣ ADSL (υπευθυνος).
    αναγκαστηκα και ηρεμησα και ως μαγειας φτιαξανε και την βλαβη που ταλαιπωρουσε εμενα κυριως γιατι σε 5 τετραγωνα μονο εγω εχω DSL και πληρωνω 130 ευρω παγια.

τα σχολια δικα σας.

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ.

ΥΣ το μονο που εχω μετανοιωσει ειναι που εφυγα μικρος απο την αγγλια που γεννηθηκα και ηρθα στην ελλαδα (ασχετο αν ειμαι υπερηφανος που ειμαι ελληνας) ολα τα υπολοιπα προβληματα που εχω τωρα εδω λογω της γραφειοκρατιας εκει δεν θα τα ειχα και με τα λεφτα που εδω πληρωνω εκει θα ειχα γραμμη πανω απο 1mbps και οχι 384kbps

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    καλα ρε ειστε καλα; μη μπαινετε με isdn τι μας πιανει που μας πιανει τον κ.λο θα του δινετε και αλλα λεφτα;
    εγω εδω και 9 μηνες με adsl εχω μπει θεμα 2-3 φορες απ το σπιτι μου με isdn...

Καταλαβαινω αναγκες υποχρεωσεις κλπ αλλα τα ευρω ειναι ευρω τι δηλαδη θα πληρωνουμε διπλο και τριπλο ιντερνετ επειδη ο οτε ειναι μ@λ@κ.ς;

ακουσα τωρα κατι ιστοριες για μαγισες με σκουποξυλα και φπαδες 19% αυξησεις του adsl αντι για μειωσεις και λοιπα...μαζεψτε τα νευρα σας και πριξτε τους στα τηλεφωνα και στα μαιλ, αν δεν αποφασιζουμε να κανουμε κατι γενικο..ζαλιστε τους στις αναφορες..στειλτε μαιλ στην εετ ινκα κλπ ασχετως το τι κανουνε...εσεις στελνετε παντως...

Τουλαχιστον να παιρνουμε αυτο που πληρωνουμε τπτ αλλο η τπτ το δυσκολο...
    και οι τιμες ας κανουν οτι θελουν...σημασια εχει να παιρνουμε αυτο που δικαιουμαστε...

αμαν πια δηλαδη...επειδη ο ποτε ξεσκιστηκε με την isdn...να μη μπορουμε να ξεκολισουμε ποτε απ την isdn και τις ταχυτητες της επειδη στα ματια του οτε ολες οι συνδεσεις λενε isdn...με το καταραμενο 15-16...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 29-03-05 στις 21:27.
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Zer0c00L Guest
    δεν κανουν τιποτα φιλε μου το ΙΝΚΑ και η ΕΕΤΤ σου μιλαω εγω ο οποιος τους τα επρηξα το μονο που εγινε να με παρουν απο τον ΟΤΕ τοτε με την βλαβη και να μου πουν ηρεμηστε κυριε λιγο για να φτιαξουν ολα αλλιως θα εχετε και αλλα προβληματα.

το ΙΝΚΑ και η ΕΕΤΤ δεν τους εκανε τιποτα ακομα και οταν αναφερα το γεγονος για απειλη.

Zer0c00L Guest
    Οσο για το θεμα που λες δεν μπορω να κανω τιποτε ξερω τα ευρωπουλα ειναι πολυτιμα τωρα που δεν εχω και πολυ δουλεια αλλα τι αλλο να κανω τα ιντερνετ καφε της περιοχης δεν το εχουν και δεν επιτρεπεται να το βαλω εγω ωστε να πηγαινω εκει και οι αναγκες τις ομαδας ειναι πολλες.

ΥΣ και οπως ειπα και πριν φιλε ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αλλα επειδη ο καθενας κοιταει την παρτη (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) δεν κανουμε τιποτα απλα βλεπουμε και πληρωνουμε η παμε σε περιοχες που ειναι λιγα τα ατομα "προνομιουχοι" και απολαμβανουμε το γρηγορο ιντερνετ.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Arrow
    εχεις δικιο δεν λεω!!
    συμφωνω μαζι σου...ετσι ειναι στην ελλαδα τα πραγματα...νταβατζιλικι...
    Αλλα να τους δινουμε και αλλα λεφτα με το isdn,δεν ειναι καπως;
    αλλα αν δεν εχεις αλλη λυση...τι θα κανεις θα μου πεις...

Αλλα αυτο που σου ειπαν ρε μεγαλε τι ηταν δηλαδη;
    ηρεμηστε αλλιως θα εχετε αλλα προβληματα;
    να μη τους χ.σw τους κ@ρ@βλ@χους μεσα στην γιαφκα του ποτε...απειλη ηταν;
    ηδη εμενα μου πεταξαν μια φορα ενα τυπου: και τι θελετε να κανω εγω τωρα; να αλλαξω τον κανονισμο του οτε; δηλαδη ο κανονισμος τι λεει; πιταρισμα και μαζικο συρσιμο;

αμα μου πεταγαν κατι τετοιο σαν αυτο που σου ειπαν ενω πληρωνω και δεν παιρνω αυτο που δικαιουμαι...πραγματικα δεν ξερω τι θα γινοταν...

ωραια κυριε...θα ηρεμησω αλλα μιας και δεν παιρνω αυτα που πληρωνω μειωσε μου τα τιμολογια..τι ειμαι ιδιοκτησια σου να μου λες τι θα κανω ενω πληρωνεσαι μεσω των χρηματων που δινω στον ποτε; γιατι και οι τεχνικοι μεσω εμας πληρωνονται στην ουσια...ακου εκει θρασος οι τρ@μπουκοι να πουμε...

Και υστερα σου λενε οτι με την ευγενεια λυνονται ολα...ισως σε μερικες περιπτωσεις ναι , αλλα αν σε πατανε κατω τι θα τους πεις και ευχαριστω πολυ; θα τους παρει καμια ωρα εκει μεσα στον ποτε....

Αν ειναι ευγενικοι και ειλικρινης απεναντι σου τοτε εισαι και εσυ,ετσι ναι...τωρα κατα ποσο τους αφηνει ο ποτες να ειναι ειλικρινεις....αν και υπαρχουν και μερικοι "σωστοι" οτετζηδες..

Χωρις παρεξηγησεις,και με το συμπαθειο ολα τα παραπανω...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 29-03-05 στις 22:45.
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Zer0c00L Guest
    Να σου απαντησω εγω φιλε μου οτι ειπαν και αυτοι αν δεν σας κανει η συνδεση κυριε ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΗΝ και πηγαινετε αλλου δεν σας υποχρεωνει κανεις να παραμεινετε στην εταιρεια μας τα μεγιστα για την ADSL 384KBps ειναι 48.5KB/s max αν πιανεις min 20KB/s εισαι ΟΚ αλλιως εχει βλαβη και οι ταχυτητες συμφωνα με το συμβολαιο και με κατι αλλες τεχνικες λεπτομεριες εξαρταται απο ποσους χρηστες εχει το κεντρο μαζι με σενα και φυσικα δεν υπαρχει εγγυηση για αυτες κοινως τον κωλο τους τον εχουν καλυμμενο σου λενε ξερουμε τα προβληματα αλλα δεν μπορουμε να προβουμε σε αναβαθμισεις λογω παλαιοτητας δικτυου.

Ο ΟΤΕ σας παρεχει αυτα που παρεχει σε ολους δεν κανει καμια διακριση απλα αν εισαι τυχερος και εισαι σε light DSLAM καλως αλλιως σερνεσαι.

Βεβαια με την αυξηση των συνδεσεων και οι προνομοιουχοι τωρα σε λιγο θα σερνονται και αυτοι γιατι ο ΟΤΕ εχει σκοπο να πιασει το μεγιστο σε συνδεσεις ADSL και ISDN χωρις τις απαιτουμενες αναβαθμισεις μιας και δεν τον κυνηγαει κανεις.

Απο πηγη μεσα στο κεντρο βυρωνα/παγκρατιου οι χρηστες ειναι πενταπλασιοι απο το επιτρεπτο οριο του κεντρου και θα αυξηθουν και αλλο.

Οσο για την απειλη ξερεις τι μου ειπαν απο την ΕΕΤΤ και απο ΟΤΕ αν ειχα το ονομα του υπαλληλου θα γινοτανε ΕΔΕ τιποτα αλλο δεν θα του κανανε και φαντασου οτι η βλαβη ηταν σε 5 οικοδομικα τετραγωνα να δω αν θα αφαιρεσουν τιποτα απο τον λογαριασμο μιας και δηλωθηκε αρχες φεβρουαριου και φτιαχτηκε αρχες μαρτιου (1 ΜΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 5 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ) το ΙΝΚΑ και η ΕΕΤΤ ηταν πληρως ενημερωμενοι ξερεις τι εκαναν απλα οτι διαβασαν την καταγγελια τιποτα αλλο.

τα σχολια δικα σας

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    συμφωνοι σε ολα αυτα...αλλα δεν εχω δει πολλες υποτιθεμενες σοβαρες εταιριες να κανουν τετοιες ντριπλες ....αν και ολα μπορουν να συμβουν στην ελλας..
    αλλοι με siemens dslam γιατι πετανε σε σχεση με εμας; εμενα μου λες που δεν κανουν διακρισεις...αν οχι αυτοι τοτε ας στρωσουν τα μηχανηματα τους σε μια φαση ιδια με ολους...
    να εξικονομηθει και ταχυτητα...

δεν γινεται ο αλλος ειναι δεν ειναι σε αδειο dslam να πιανει με siemens dslam 48 και εγω να πιανω 42 με ιντρακομ η αλκατελ...σωστη η siemens δεν λεω..πολυ σωστη εταιρια σε ορισμενα θεματα...αλλα ειπαμε... μην πιανει αλλος 48 και αλλος 42...αυτο δεν ειναι ολοι παιρνουν το ιδιο...ασχετως με το traffic και τις ταχυτητες σε διαφορες περιοχες.

παλαιοτητα δικτυου και κουραφεξαλα καλαβρεζικα...

αυτο το υφακι τους ομως σε φορτωνει αγρια...ωρες ωρες..αντι να κατσουν να κανουν μια ευγενικη συζητηση και να σου πουν,συγνωμη κυριε αλλα το δικτυο μας ειναι υπερφωρτομενο αυτον τον καιρο και δεν μπορει να γινει κατι...με νοημα δλδ αν δεν σου αρεσει μπορεις να φυγεις...οχι αν δεν σου αρεσει κοψε την...εχω δει εταιριες να ζητανε συγνωμη μες την ευγενεια για το χαλι τους αλλα ο οτε...παραπαει να πουμε..αυτο το μονωπολιο θα μας φαει...

δεν κατηγορω κατι η καποιον,ουτε θελω να κοψω ταχυτητες απο αλλους,μπραβο τους που πιανουν τοσα,αλλα οτι υπαρχουν διαφορες στις ταχυτητες που βγαζουν τα dslam ειναι πασυφανες...δεν το βλεπουν;

και συμφωνοι για τις ταχυτητες...αυτα τα ριμαδια τα πινγκ που πανε βολτες αεροπορικως δεν τα βλεπουν;
    αν και δε νομιζω να μπορει να γινει κατι...
    αλλα τουλαχιστον να παραδεχονται τα χαλια τους...οχι να βγαινουν και απο πανω...

αν παραφορτωσεις εναν γαϊδαρο τι νομιζουν οτι θα γινει; αν κουνηθει τρυπα μου την μυτη...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 29-03-05 στις 23:15.
    Gre-goir-X23.

Zer0c00L Guest
    τιποτα απλα οταν κορεστουν απο χρηστες ολα τα κεντρα τοτε ισως ξεσηκωθουν οι χρηστες αφου οι ταχυτητες θα πεσουν κατω απο 20ΚΒ/ς

υπομονη μεχρι τοτε...

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    να δουμε αν θα κανουνε αναβαθμιση τοτε...η αν θα πιασουμε 56κ...τι να πουμε...
    υπομονη και αγιος ο θεος...
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Sofia, BG
    Downloads
    30
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000MBPS
    ISP
    Mtel BG
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΜΝΗΝΩΝ
    Router
    Huawei
    Path Level
    Fastpath
    Ρε παιδιά... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ !!! Τί περιμένετε να γίνει;

Ειδικά με αυτή την ελληνική νοοτροπία......

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Η Ελλάδα των 2 ταχυτήτων.... ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ!

:P

Περιοχή
    v-form
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    aDSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Vivodi
    Router
    speedtouch 530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από balander
    Ρε παιδιά... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ !!! Τί περιμένετε να γίνει;

Ειδικά με αυτή την ελληνική νοοτροπία......

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Η Ελλάδα των 2 ταχυτήτων.... ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ!

:P
    Δωστα balander δώστα !!!!!!!!!!!

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    συμφωνοι μπαλαντερ αλλα και που φωναζουμε τι γινεται,εκτος απ το να μας γραφουν και να μας την λενε...τον φιλο επανω μονο που δεν του στειλαν εναν σταλονε να τον βγαλει νοκ αουτ..

εγω ομως ειπα και θα συνεχισω να λεω...συνεχιστε τις αναφορες και τα εμαιλ , οχι του θανατα αλλα σε λογικα πλαισια... υστερα υπομονη και ο θεος βοηθος...

γιατι δεν μπορουμε να ασχολουμαστε με τον οτε συνεχεια,κατανταει λιγο βαρετο και κουραστικο...

Moυ φαινεται πως η μονη λυση ειναι να αλλαζουμε περιοχες συνεχεια μεχρι να πιταρουν ολα τα dslam
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 30-03-05 στις 02:08.
    Gre-goir-X23.

Σελ. 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. Aλλο Ενα περιεργο Προβλημα
    Από Panosfg στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-07, 16:30
  2. Μηνύματα: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-12-05, 12:36
  3. Ένα περίεργο πρόβλημα με το jetspeed 520...
    Από panikos210 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-04-05, 21:14
  4. ενα περιεργο πρόβλημα ζηταει λυση
    Από darkchrisknfs στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-11-04, 04:31
  5. Σοβαρό πρόβλημα ζητάει τη λύση του...
    Από Antonis Papadopoulos στο φόρουμ Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-10-04, 15:20

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία