Σελ. 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 46-60 από 82

Θέμα: NanoXX 9600iP

Ευχαριστώ για τις απαντησεις

Περιοχή
    Δυτ. Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    'Εχω και γω το Protek 9600IP
    Υποτιθεται οτι σήμερα θα ανοιγαν καποια πακετα και αντι αυτού επεσε και η ιστοσελιδα με πληροφορίες για το Protek (www.protefliles.com) (LOL)

........Auto merged post: ZT2000 πρόσθεσε 1 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ZT2000 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υποτιθεται οτι σήμερα θα ανοιγαν καποια πακετα και αντι αυτού επεσε και η ιστοσελιδα με πληροφορίες για το Protek (www.protefliles.com) (LOL)
    ΔΙΟΡΘΩΣΗ : www.protekfliles.com
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZT2000 : 09-07-08 στις 23:04. Αιτία: auto merged post

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ZT2000 Εμφάνιση μηνυμάτων

........Auto merged post: ZT2000 πρόσθεσε 1 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα αργότερα ........

ΔΙΟΡΘΩΣΗ : www.protekfliles.com
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα με ετρωγε ο απ αυτος μου και καλα να παθω δεν αγορασα τον techview γιατι εκανε κολληματα και αγορασα τον protek 9600 που δεν τον ειδα να δουλευει γιατι υποτιθεται εκανε αναβαθμιση ο server προσθεστε λοιπον ενα αλλο κοροιδο στη λιστα.

Περιοχή
    Χαλανδρι.
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    206/20
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    Nokia
    SNR / Attn
    9(dB) / 4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    o nanno 9600ip ειναι και παλι online οχι με ολα τα πακετα...Συντομα θα ειναι ολα online και παλι.Παιδια ο protek και ο techview ειναι οι φθηνες εκδοσεις του nanno που απευθυνονται σε αλλες ηπειρους(ισως και ο ενας απο του δυο ειναι κλωνος)...Λυπαμαι που σας το λεω αλλα με την αλλαγη τον server που εγινε δεν θα δειτε κατι απο ευρωπη και πολυ πιθανο να μην δειτε ουτε τα αλλα πακετα,αν κοιταει απο που μπαινετε...Κοινως η ευρωπη δεν μπορει να συνδεεται με τους server για αφρικη κτλ...

Περιοχή
    Άρτα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ~13000/~1000
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΤΑ
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mephisto Εμφάνιση μηνυμάτων
    o nanno 9600ip ειναι και παλι online οχι με ολα τα πακετα...Συντομα θα ειναι ολα online και παλι.Παιδια ο protek και ο techview ειναι οι φθηνες εκδοσεις του nanno που απευθυνονται σε αλλες ηπειρους(ισως και ο ενας απο του δυο ειναι κλωνος)...
    Ο protek είναι κλώνος του nanoxx. Οι tecview δεν έχουν σχέση με αυτούς.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Serafeim Karakostas : 15-07-08 στις 17:03.
    Φιλικά, Άκης

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παιδιά καλησπέρα,
    είμαι και εγώ ένας κάτοχος nannoxx. Έχετε καμιά ιδέα τι θα γίνει τελικά? Ποια πακέτα δουλεύουνε (εμένα προσωπικά δεν ανοίγει τίποτα)?
    Διαβάζω από διάφορα forums οτι είναι θεμα ημερών αλλά αυτό ακούγετε πολλές εβδομάδες τώρα...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Vodafone
    Router
    PFSense
    Path Level
    Interleaved
    Μην τρώτε πρόλογο και μην παρασύρεστε απο τις υποσχέσεις διαφόρων για να πουλήσουν. Οι δέκτες αυτοί είναι 100% σίγουρο οτι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα αχρηστευτούν εντελώς. Αυτό γιατί πρώτον οι "σερβιτόροι" που έχουν μέσα βρίσκονται στην άλλη άκρη του κόσμου, και το ping είναι στα ύψη (γι'αυτό και τα κολλήματα). Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ - οι λόγοι προφανείς.

Δεύτερον, οι "σερβιτόροι" αυτοί δεν μπορούν να αλλάξουν απο τον χρήστη, οπότε δίνετε λεφτά και παίρνετε κάτι αμφιβόλου ποιότητας, που σήμερα παίζει, αύριο δεν παίζει, μεθαύριο μπορεί να σταματήσει να παίζει εντελώς - και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι'αυτό. Γι'αυτό και ΚΑΝΕΝΑΣ έμπορος δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να σου πει οτι θα παίζει για πάντα. Σου λέει πάρτο και όσο παίξει... όσο παίξει αλλά τα λεφτά τα παίρνεί όλα και όχι για όσο καιρό θα παίζει ο δέκτης.

Οποιος έχει όρεξη για ψάξιμο να πάρει ενα Dreambox500 κλώνο στα 100€ (παίζει άψογα, μην δίνετε σημασία σε αυτά που λέγονται. Εχουν περάσει 2 απο τα χέρια μου και είναι σκυλιά) και να ψαχτείτε γενικότερα στο ιντερνετ. Οσο περισσότερο χρόνο για ψάξιμο έχετε και όσο καλύτερα είναι τα Αγγλικά σας, τόσο πιο γρήγορα και ποιοτικότερα αποτελέσματα θα έχετε. Τονίζω οτι θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ψάξιμο και ΠΟΛΥ υπομονή και αρκετό διάβασμα.

Οποιος απο την άλλη ΔΕΝ έχει όρεξη για ψάξιμο, πάει και κάνει μια συνδρομή στην ακατανόμαστη και ξεμπερδεύει μια και καλή απο τα προβλήματα.

Καλησπερα!
    Εχω ενα nanoxx 9600ip και το μονο που καταφερα να δω ψαχνοντας για hotbird ειναι ενα μηνυμα στη τηλεοραση 'scrambled service -internet on'.Τι μπορει να ειναι;

Περιοχή
    Χαλανδρι.
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    206/20
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    Nokia
    SNR / Attn
    9(dB) / 4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    χαλαρωστε εδω δεν ειναι το φορουμ του nanno!οπως και να εχει θα δουμε τι θα γινει.Δυστυχως αυτα τα μηχανηματα ειναι ρισκο...(pecado)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    μπορει καποιος φιλος να μας πει τι γινεται με τον nanoxx?

Περιοχή
    Χαλανδρι.
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    206/20
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    Nokia
    SNR / Attn
    9(dB) / 4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Υποτιθεται οτι σημερα αυριο θα ανοιγε και παλι το section του 9600ip στο forum.Αλλα προς το παρον εχει πεσει το site απο το πρωι...H κατι αλλαζουνε η ηρθε η μεγαλη καληνυχτα...

Περιοχή
    Σφηκοφωλια
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Με βροχή 70
    ISP
    LanIna
    Router
    BoxFritz
    SNR / Attn
    geta(dB) / life(dB)
    Η ελπιδα λενε πεθαινει τελευταια...
    Αλλα μετα απο το σημερινο δεν υπαρχει επιστροφη φιλοι μου.
    Δεν νομιζω το forum να επεσε σημερα εντελως τυχαια.
    Τι πω... μακαρι να κανω λαθος αλλα εγω εχω σταματησει να ελπιζω.
    Απο τι βλεπω ουτε το forum της Protec δουλευει τωρα.
    Οσο παει και καλυτερα...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    και τωρα τι κανουμε μηπωσς ξερει καποισς φιλος πως δουλευει to pay server ston visionet kai to site του visionet επεσε....

καλησπερα σε ολους.
    δεν ξερω ποσο κατατοπιστηκος μπορω να γινω , το σιγουρο ειναι πως θελω βοηθεια.
    εχω και γω το ΝΑΝΟ ΧΧ9600IP εδω και ενα μιση μηνα δεν μπορει να συνδεθη στο internet το λεω αυτο γιατι στις ρυθμησεις δεν διαβαζει το IP της συνδεσεις μου .εννοητε πως ρωτησα καποιους γνωστους μου που ειχαν και αυτη το ιδιο μηχανακι και ειχαν παρομοια προβληματα , εχω ελπιδα να δω τιποτα;
    σας ευχαριστω πολυ.

Σελ. 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία