Σελ. 10 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 58910
Εμφάνιση 136-144 από 144
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    11858/1023
    ISP
    2 TEE και 1 CONN-X
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΙΓΑΛΕΩ
    Router
    zyxel 660Η-61,TG585v7
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 32(dB)
    άλλο πράγμα οι δημόσιοι υπάλληλοι, και άλλο οι ΟΤΕτζήδες. ΔΕΗτζήδες κλπ. Δεν θα βρεις κάπου συγκεντρωτικά στοιχεία, γιατί ο ΟΤΕ δεν ειναι δημόσιο. Δημόσιο είναι όσοι πληρώνονται από το γενικό λογιστήριο του κράτους. Όσο για την παραγωγικότητα του ΟΤΕ (και της ΔΕΗ), το αποτέλεσμα μετράει, δηλαδή τα τηλέφωνα και το ιντερνετ δουλεύουν, τα αιτήματα των καταναλωτών πραγματοποιούνται σε εύλογο χρονικό διάστημα, επομένως τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχουν παραγωγικότητα? μόνα τους γίνονται όσα γίνονται?
    Ακόμα και στο δημόσιο δημόσιο, καποιες υπηρεσίες δουλεύουν (πχ οι οικονομικές και οι τεχνικές υπηρεσίες). Οι διοικητικές είναι αυτές που είναι άστα να πάνε. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Μπράβο foyltaka.

Έχεις απόλυτο δίκιο και καλά είναι να λέγονται αυτά και συχνά μάλιστα, για να κοπεί η όρεξη μερικών να βρίζουν τους πάντες ενω οι ίδιοι είναι οι χειρότεροι κηφήνες.
    Δεν έχω σχέση με σχετική δουλειά αλλά έπαθα πλάκα όταν κάποτε κόπηκε το ρεύμα και οφείλονταν στο στύλο της ΔΕΗ.
    Ήρθαν οι ΔΕΗτζήδες και μέ αέρα 10 μποφόρ, (μένω Κυκλάδες) και βροχή ανέβηκαν στον στύλο να το φτιάξουν.
    Και ξέρεις τι σημαίνει ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.
    Μιλάμε να μην μπορούν να σταθούν πάνω στον στύλο.Να κουνιέται ο στύλος τόσο πολύ με τον άνθρωπο επάνω που να μήν μπορεί να αφήσει τα χέρια για να δουλέψει.
    Ας έρθει ένας απ'αυτούς που βρίζουν να το κάνει.
    Βέβαια, το τοπικό γραφείο κατά περίεργο ?? τρόπο, έχει καμμιά 20αριά στα γραφεία, ενώ για έξω εναερήτες, (όπως λέγονται) 3.
    Οι γνωστές αμεροληψίες στις προσλήψεις.

Το avatar του μέλους giorgosa5
    giorgosa5 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maik49 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν νομιζω οτι ο συντακτης του μηνυματος ηθελε να προκαλεσει λυπηση και συμπονια ουτε συγκινηση.
    Βεβαια δεν ηξερε ο καημενος οτι η μικροψυχια ζει και βασιλευει.
    μηπως τοτε αφου λειτουργης ως εκφραστης των ξενων αποψεων, μπορεις να μας δωσης την δηκια σου ερμηνεια? ετσι για να μας δηξεις την μεγαλοψυχια σου μιας και εγω ειμαι μικροψυχος.
    εκτος και εαν λογο ηλικιας νομιζης οτι εχεις το αλαθητο οποτε παω πασω και κανω τοπο στα περηφανα γηρατεια.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Alcatel 585 v7
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giorgosa5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μηπως τοτε αφου λειτουργης ως εκφραστης των ξενων αποψεων, μπορεις να μας δωσης την δηκια σου ερμηνεια? ετσι για να μας δηξεις την μεγαλοψυχια σου μιας και εγω ειμαι μικροψυχος.
    εκτος και εαν λογο ηλικιας νομιζης οτι εχεις το αλαθητο οποτε παω πασω και κανω τοπο στα περηφανα γηρατεια.
    Ειπα αυτο που καταλαβα απο το μηνυμα. Αν σε ενοχλει γιατι θελεις οποσδηποτε να βγαλεις την χολη σου , ανωνυμα μαλιστα , μπορεις να το κανεις απερισπαστα. Τρολλ εχουμε πολλα , ανα παραπανω δεν θα βλαψει .

Οσο για αυτα τα περι ηλικιας θα σου απαντησω οτι εισαι πολυ νεος και ανωρμος. Οχι ηλικιακα, αλλα οσον αφορα την συμμετοχη σε ανοιχτες κοινοτητες.
    Προσοχη!!!!!!!! Τα αυτια εχουν τοιχους.

Ιστοριες καθημερινης τρελλας και παλης.
    Ημερολογιο ανεργου

Το avatar του μέλους giorgosa5
    giorgosa5 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maik49 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειπα αυτο που καταλαβα απο το μηνυμα. Αν σε ενοχλει γιατι θελεις οποσδηποτε να βγαλεις την χολη σου , ανωνυμα μαλιστα , μπορεις να το κανεις απερισπαστα. Τρολλ εχουμε πολλα , ανα παραπανω δεν θα βλαψει .

Οσο για αυτα τα περι ηλικιας θα σου απαντησω οτι εισαι πολυ νεος και ανωρμος. Οχι ηλικιακα, αλλα οσον αφορα την συμμετοχη σε ανοιχτες κοινοτητες.
    ενα θα σου πω μονο. τετεια λεγανε και τα πεζοδρομια και τα κανανε στην μπαντα.

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giorgosa5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενα θα σου πω μονο. τετεια λεγανε και τα πεζοδρομια και τα κανανε στην μπαντα.
    Τώρα τον έκανες χώμα. Πως θα βγει ο καημένος μετά από μια τέτοια δήλωση να ξαναγράψει στο forum; Ίσως να σκέφτεται να φύγει και από την χώρα...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    DSLAM
    Wind - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kles Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπράβο foyltaka.

Έχεις απόλυτο δίκιο και καλά είναι να λέγονται αυτά και συχνά μάλιστα, για να κοπεί η όρεξη μερικών να βρίζουν τους πάντες ενω οι ίδιοι είναι οι χειρότεροι κηφήνες.
    Δεν έχω σχέση με σχετική δουλειά αλλά έπαθα πλάκα όταν κάποτε κόπηκε το ρεύμα και οφείλονταν στο στύλο της ΔΕΗ.
    Ήρθαν οι ΔΕΗτζήδες και μέ αέρα 10 μποφόρ, (μένω Κυκλάδες) και βροχή ανέβηκαν στον στύλο να το φτιάξουν.
    Και ξέρεις τι σημαίνει ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.
    Μιλάμε να μην μπορούν να σταθούν πάνω στον στύλο.Να κουνιέται ο στύλος τόσο πολύ με τον άνθρωπο επάνω που να μήν μπορεί να αφήσει τα χέρια για να δουλέψει.
    Σαφώς και σεβασμός στον υπάλληλο που δουλεύει κάτω απο αντίξοες συνθήκες για να έχω ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και ό,τι άλλο στο σπίτι μου αλλά μέχρι εκεί. Και εγώ τρέχω 12 ώρες την μέρα να κάνω την δουλειά μου, δεν έχω αργίες, Σαββατοκύριακα κτλ, αλλά δεν το υπολογίζει κανένας. Αν αργήσω θα με κράξουν.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kles Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βέβαια, το τοπικό γραφείο κατά περίεργο ?? τρόπο, έχει καμμιά 20αριά στα γραφεία.
    Σε κάποιους από αυτούς ταιριάζει περισσότερο ο όρος κηφήνες ΟΤΕτζήδες.

........Auto merged post: Gio Alex added 3 Minutes and 33 Seconds later........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zeta Εμφάνιση μηνυμάτων
    άλλο πράγμα οι δημόσιοι υπάλληλοι, και άλλο οι ΟΤΕτζήδες. ΔΕΗτζήδες κλπ. Δεν θα βρεις κάπου συγκεντρωτικά στοιχεία, γιατί ο ΟΤΕ δεν ειναι δημόσιο. Δημόσιο είναι όσοι πληρώνονται από το γενικό λογιστήριο του κράτους. Όσο για την παραγωγικότητα του ΟΤΕ (και της ΔΕΗ), το αποτέλεσμα μετράει, δηλαδή τα τηλέφωνα και το ιντερνετ δουλεύουν, τα αιτήματα των καταναλωτών πραγματοποιούνται σε εύλογο χρονικό διάστημα, επομένως τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχουν παραγωγικότητα? μόνα τους γίνονται όσα γίνονται?
    Ακόμα και στο δημόσιο δημόσιο, καποιες υπηρεσίες δουλεύουν (πχ οι οικονομικές και οι τεχνικές υπηρεσίες). Οι διοικητικές είναι αυτές που είναι άστα να πάνε. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Βέβαια, παραγωγικότητα, όταν έχουν 2πλασιο και 3πλασιο προσωπικό από τις ανάγκες τους...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gio Alex : 14-03-08 στις 17:57. Αιτία: auto merged post
    "Μόνο το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχουν όρια. Και για το σύμπαν δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος."
    Albert Einstein

Downloads
    45
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    Δεν γνωριζω για το ΟΤΕ αλλα για την ΔΕΗ ξερω γιατι καποτε δουλευα εκει.Στην ΔΕΗ ισχυει σε καθε Πρακτορειο να δουλευουν 6 και οι υπολοιποι 55 να καθονται να μην ξερουν πως να σκοτωσουν την ωρα τους και να ρουφιανευει ο ενας τον αλλον να σχηματιζουν ομαδες απο (πρασινους και Μπλε ) και οποιος δεν θελει να ομαδοποιηθει κοματικα να τον κυνηγανε μεχρι εσχατων.Οσο για τους αερητζηδες που ανεβηκανε στον στυλο ειναι απο αυτους τους 6 η απο εργολαβο (ιδιωτη) μια και η αναλογια ηλεκτρολογων με γραφειαδες ειναι 1 προς 8.Ειναι μια πολιτικη του Ελληνικου κρατους να την πουλησουν κανοντας την προβληματικη.Σημερα ενα μεγαλο μερος της ΔΕΗ ανοικει σε ιδιωτες αφου τα πιο δαπανηρα εργα τα αναλαμβανουν ιδιωτες εργολαβοι βαζοντας μεταναστες να σκαβουν κλπ για πενταροδεκαρες ενω η επειχηρηση ειναι φουλ απο γραφειαδες και υποφερει απο τεχνικους.Το εαν καθονται οι δημοσιοι υπαλληλοι φταινε αυτοι που βαλανε μεσα ανθρωπους με κοματικα συμφεροντα αφου τους πληρωνουν για να ψηφιζουν και οχι για να δουλευουν.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    11858/1023
    ISP
    2 TEE και 1 CONN-X
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΙΓΑΛΕΩ
    Router
    zyxel 660Η-61,TG585v7
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 32(dB)
    ........Auto merged post: zeta added 0 Minutes and 55 Seconds later........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gio Alex Εμφάνιση μηνυμάτων

Βέβαια, παραγωγικότητα, όταν έχουν 2πλασιο και 3πλασιο προσωπικό από τις ανάγκες τους...
    βρες μου εσύ σε οποια νομαρχία-υπουργείο κλπ. θες, 2πλασιο και 3πλασιο προσωπικό απο τις ανάγκες τους!! έλλειψη έχει και μονο έλλειψη.
    Το 5πλάσιο προσωπικό από αυτό που χρειάζεται ο δημόσιος τομέας, το έχει σε κλητήρες κλπ, από ΔΕ και κάτω, εκεί που ειναι πιο ευκολες οι συναλλαγες στα βολευτικα μαγαζακια.
    ο δημόσιος τομέας πάσχει απο ΠΕ τραγικά, και ειδικά οι δημοι, νομαρχίες. Και ειδικά στις επαρχίες.
    οπως και στα νοσοκομεία, δεν εχουν γιατρους και νοσοκομες, υπαρχουν γιατροι στα νομαρχιακα νοσοκομεια που δουλευουν 2 μέρες σερι (και τις νυχτες), και μια νοσοκομα κανει βαρδια σε ολοκληρη πτερυγα 24ώρες μόνη της, ενω υπάρχουν ταυτόχρονα 15 οδηγοι ασθενοφόρων, 15 τραπεζοκομοι και δεν ξερω ποσοι αλλοι υπεραριθμοι.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zeta : 16-03-08 στις 02:29. Αιτία: auto merged post

Σελ. 10 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 58910

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-07, 16:52
  2. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-05, 10:58
  3. Μία νύχτα δίχως adslgr.com
    Από McAli στο φόρουμ Η Γνώμη σας
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-04, 09:25

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks