άλλο πράγμα οι δημόσιοι υπάλληλοι, και άλλο οι ΟΤΕτζήδες. ΔΕΗτζήδες κλπ. Δεν θα βρεις κάπου συγκεντρωτικά στοιχεία, γιατί ο ΟΤΕ δεν ειναι δημόσιο. Δημόσιο είναι όσοι πληρώνονται από το γενικό λογιστήριο του κράτους. Όσο για την παραγωγικότητα του ΟΤΕ (και της ΔΕΗ), το αποτέλεσμα μετράει, δηλαδή τα τηλέφωνα και το ιντερνετ δουλεύουν, τα αιτήματα των καταναλωτών πραγματοποιούνται σε εύλογο χρονικό διάστημα, επομένως τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχουν παραγωγικότητα? μόνα τους γίνονται όσα γίνονται?
Ακόμα και στο δημόσιο δημόσιο, καποιες υπηρεσίες δουλεύουν (πχ οι οικονομικές και οι τεχνικές υπηρεσίες). Οι διοικητικές είναι αυτές που είναι άστα να πάνε. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Εμφάνιση 136-144 από 144
-
04-03-08, 16:39 Απάντηση: Μια μέρα (και μια νύχτα) ενός “ΚΗΦΗΝΑ ΟΤΕΤΖΗ” #136
-
10-03-08, 13:11 Απάντηση: Μια μέρα (και μια νύχτα) ενός “ΚΗΦΗΝΑ ΟΤΕΤΖΗ” #137
Μπράβο foyltaka.
Έχεις απόλυτο δίκιο και καλά είναι να λέγονται αυτά και συχνά μάλιστα, για να κοπεί η όρεξη μερικών να βρίζουν τους πάντες ενω οι ίδιοι είναι οι χειρότεροι κηφήνες.
Δεν έχω σχέση με σχετική δουλειά αλλά έπαθα πλάκα όταν κάποτε κόπηκε το ρεύμα και οφείλονταν στο στύλο της ΔΕΗ.
Ήρθαν οι ΔΕΗτζήδες και μέ αέρα 10 μποφόρ, (μένω Κυκλάδες) και βροχή ανέβηκαν στον στύλο να το φτιάξουν.
Και ξέρεις τι σημαίνει ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.
Μιλάμε να μην μπορούν να σταθούν πάνω στον στύλο.Να κουνιέται ο στύλος τόσο πολύ με τον άνθρωπο επάνω που να μήν μπορεί να αφήσει τα χέρια για να δουλέψει.
Ας έρθει ένας απ'αυτούς που βρίζουν να το κάνει.
Βέβαια, το τοπικό γραφείο κατά περίεργο ?? τρόπο, έχει καμμιά 20αριά στα γραφεία, ενώ για έξω εναερήτες, (όπως λέγονται) 3.
Οι γνωστές αμεροληψίες στις προσλήψεις.
-
12-03-08, 03:50 Απάντηση: Μια μέρα (και μια νύχτα) ενός “ΚΗΦΗΝΑ ΟΤΕΤΖΗ” #138
μηπως τοτε αφου λειτουργης ως εκφραστης των ξενων αποψεων, μπορεις να μας δωσης την δηκια σου ερμηνεια? ετσι για να μας δηξεις την μεγαλοψυχια σου μιας και εγω ειμαι μικροψυχος.
εκτος και εαν λογο ηλικιας νομιζης οτι εχεις το αλαθητο οποτε παω πασω και κανω τοπο στα περηφανα γηρατεια.
-
12-03-08, 17:53 Απάντηση: Μια μέρα (και μια νύχτα) ενός “ΚΗΦΗΝΑ ΟΤΕΤΖΗ” #139
Ειπα αυτο που καταλαβα απο το μηνυμα. Αν σε ενοχλει γιατι θελεις οποσδηποτε να βγαλεις την χολη σου , ανωνυμα μαλιστα , μπορεις να το κανεις απερισπαστα. Τρολλ εχουμε πολλα , ανα παραπανω δεν θα βλαψει .
Οσο για αυτα τα περι ηλικιας θα σου απαντησω οτι εισαι πολυ νεος και ανωρμος. Οχι ηλικιακα, αλλα οσον αφορα την συμμετοχη σε ανοιχτες κοινοτητες.
-
13-03-08, 03:34 Απάντηση: Μια μέρα (και μια νύχτα) ενός “ΚΗΦΗΝΑ ΟΤΕΤΖΗ” #140
-
13-03-08, 10:42 Απάντηση: Μια μέρα (και μια νύχτα) ενός “ΚΗΦΗΝΑ ΟΤΕΤΖΗ” #141
-
14-03-08, 17:59 Απάντηση: Μια μέρα (και μια νύχτα) ενός “ΚΗΦΗΝΑ ΟΤΕΤΖΗ” #142
Σαφώς και σεβασμός στον υπάλληλο που δουλεύει κάτω απο αντίξοες συνθήκες για να έχω ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και ό,τι άλλο στο σπίτι μου αλλά μέχρι εκεί. Και εγώ τρέχω 12 ώρες την μέρα να κάνω την δουλειά μου, δεν έχω αργίες, Σαββατοκύριακα κτλ, αλλά δεν το υπολογίζει κανένας. Αν αργήσω θα με κράξουν.
Σε κάποιους από αυτούς ταιριάζει περισσότερο ο όρος κηφήνες ΟΤΕτζήδες.
........Auto merged post: Gio Alex added 3 Minutes and 33 Seconds later........
Βέβαια, παραγωγικότητα, όταν έχουν 2πλασιο και 3πλασιο προσωπικό από τις ανάγκες τους...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gio Alex : 14-03-08 στις 17:57. Αιτία: auto merged post
"Μόνο το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχουν όρια. Και για το σύμπαν δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος."
Albert Einstein
-
14-03-08, 18:33 Απάντηση: Μια μέρα (και μια νύχτα) ενός “ΚΗΦΗΝΑ ΟΤΕΤΖΗ” #143
Δεν γνωριζω για το ΟΤΕ αλλα για την ΔΕΗ ξερω γιατι καποτε δουλευα εκει.Στην ΔΕΗ ισχυει σε καθε Πρακτορειο να δουλευουν 6 και οι υπολοιποι 55 να καθονται να μην ξερουν πως να σκοτωσουν την ωρα τους και να ρουφιανευει ο ενας τον αλλον να σχηματιζουν ομαδες απο (πρασινους και Μπλε ) και οποιος δεν θελει να ομαδοποιηθει κοματικα να τον κυνηγανε μεχρι εσχατων.Οσο για τους αερητζηδες που ανεβηκανε στον στυλο ειναι απο αυτους τους 6 η απο εργολαβο (ιδιωτη) μια και η αναλογια ηλεκτρολογων με γραφειαδες ειναι 1 προς 8.Ειναι μια πολιτικη του Ελληνικου κρατους να την πουλησουν κανοντας την προβληματικη.Σημερα ενα μεγαλο μερος της ΔΕΗ ανοικει σε ιδιωτες αφου τα πιο δαπανηρα εργα τα αναλαμβανουν ιδιωτες εργολαβοι βαζοντας μεταναστες να σκαβουν κλπ για πενταροδεκαρες ενω η επειχηρηση ειναι φουλ απο γραφειαδες και υποφερει απο τεχνικους.Το εαν καθονται οι δημοσιοι υπαλληλοι φταινε αυτοι που βαλανε μεσα ανθρωπους με κοματικα συμφεροντα αφου τους πληρωνουν για να ψηφιζουν και οχι για να δουλευουν.
-
16-03-08, 02:29 Απάντηση: Μια μέρα (και μια νύχτα) ενός “ΚΗΦΗΝΑ ΟΤΕΤΖΗ” #144
........Auto merged post: zeta added 0 Minutes and 55 Seconds later........
βρες μου εσύ σε οποια νομαρχία-υπουργείο κλπ. θες, 2πλασιο και 3πλασιο προσωπικό απο τις ανάγκες τους!! έλλειψη έχει και μονο έλλειψη.
Το 5πλάσιο προσωπικό από αυτό που χρειάζεται ο δημόσιος τομέας, το έχει σε κλητήρες κλπ, από ΔΕ και κάτω, εκεί που ειναι πιο ευκολες οι συναλλαγες στα βολευτικα μαγαζακια.
ο δημόσιος τομέας πάσχει απο ΠΕ τραγικά, και ειδικά οι δημοι, νομαρχίες. Και ειδικά στις επαρχίες.
οπως και στα νοσοκομεία, δεν εχουν γιατρους και νοσοκομες, υπαρχουν γιατροι στα νομαρχιακα νοσοκομεια που δουλευουν 2 μέρες σερι (και τις νυχτες), και μια νοσοκομα κανει βαρδια σε ολοκληρη πτερυγα 24ώρες μόνη της, ενω υπάρχουν ταυτόχρονα 15 οδηγοι ασθενοφόρων, 15 τραπεζοκομοι και δεν ξερω ποσοι αλλοι υπεραριθμοι.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zeta : 16-03-08 στις 02:29. Αιτία: auto merged post
Παρόμοια Θέματα
-
Δωρεάν η υπηρεσία “COSMOTE ONEphone” και το πρόγραμμα “COSMOTE At Home” για τέσσερις μήνες
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-07, 16:52 -
DSL χωρίς τηλέφωνο; Και μέσα σε μια μέρα;;; Κι όμως...
Από megahead13 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-05, 10:58 -
Μία νύχτα δίχως adslgr.com
Από McAli στο φόρουμ Η Γνώμη σαςΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-04, 09:25
Bookmarks