Έχω τον ST3200822AS SATA1 200gb.
Όταν τον βάζω στον υπολογιστή όλα βαίνουν καλώς. Ξεκινάω windows και όταν θέλω να κάνω access για πολύ ώρα ή να τρέξω κάποιο διαγνωστικό, τα πάντα κολάνε και πάμε για reset. Σε εγκατάσταση των windows δεν αναγνωρίζεται κ ας έχω κάνει εγκατάσταση F6.
Μετά το κόλλημα και το restart, ο σκληρός δεν υπάρχει πια στο BIOS. Έχω δοκιμάσει όλες τις παττέντες αλλά τίποτα.
Λογικά τα έχει ψιλοφτύσει και θα τον στείλω για εγγύηση. Απόδειξη αγοράς δεν έχω γιατί είναι απο ebay. Κοίταξα στην seagate.com και λέει Warranty End Date Dec 27, 2010.
Τι θα πρέπει να κάνω? Πού να το στείλω? Χρειάζεται απόδειξη? Υπάρχει αντιπροσωπία στην ελλάδα με τηλέφωνα?
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
07-04-08, 00:58 Χαλασμένος Seagate και εγγύηση #1
-
07-04-08, 01:03 Απάντηση: Χαλασμένος Seagate και εγγύηση #2
-
07-04-08, 21:47 Απάντηση: Χαλασμένος Seagate και εγγύηση #3
-
07-04-08, 21:53 Απάντηση: Χαλασμένος Seagate και εγγύηση #4
Η αποστολή στοιχίζει όσο θα σε χρεώσουν τα ΕΛΤΑ.
Η επιστροφή μάλλον είναι δωρεάν
Για λεπτομέρεις διάβασε αυτά που γράφει στο site και ακολούθησε τα βήματα.
-
10-04-08, 15:31 Απάντηση: Χαλασμένος Seagate και εγγύηση #5
Αφού ξεκινήσεις τη διαδικασία αποστολής και περάσεις τα στοιχεία σου, θα σου ζητήσει να επιλέξεις τη χώρα που θα τον στείλεις (εκέι που υπάρχει service center της seagate δηλαδή).
Φρόντισε να έχεις πακετάρει καλά το δίσκο (σχετικές οδηγίες δίνει και στο site).
Τυπώνεις την ετικέτα που παράγει αυτόματα το site όταν ολοκληρώσεις τη διαδικασία και το στέλνεις με τα ΕΛΤΑ. Το κόστος είναι max 10 ευρώ.
Αφού το ελέγξουν, μέσα σε 1,5 εβδομάδα θα σου στείλουν με courier με δική τους χρέωση) τον καινούργιο.
Για την πορεία της όλης διαδικασίας θα ενημερώνεσαι με e-mail.
Καλή επιτυχία.
-
10-04-08, 15:52 Απάντηση: Χαλασμένος Seagate και εγγύηση #6
Παρόμοια Θέματα
-
Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ SEAGATE ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΧΡΟΝΟΣ
Από costastg στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 19-09-08, 15:13 -
Χαλασμενος σκληρος
Από Bas στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 31-05-07, 18:28 -
Πρόβλημα με ήχο και αλλαγή Μ/Β στην εγγύηση...(όμως 478...τι γίνεται με AGP και CPU?)
Από Director CrisAK στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-07, 23:47 -
usb δέκτης χαλασμένος ξαφνικά?
Από ntampa7 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 42Τελευταίο Μήνυμα: 22-02-07, 01:44
Bookmarks