Εμφάνιση 1-9 από 9
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    zte
    παιδια βασικα εχω το εξης δηλημα...θελω μαι προπληρωμενη για αγορες ιντερνετ

μεσα απο ψαξιμο εχω βρει

1) http://www.eurobank.gr/online/home/g...id=693&lang=gr

2) https://www.prepaidcard.gr

ειναι ασφαλες και γενικα...τι παιζει βασικα θελω να κανω αγορες μεχρι 200ευρω..για mp3

εισητιρια... χβοχ live...περιοδικα..cd κτλ..

σε καμια περιπτωση δεν θελω πιστωτικη ουτε νεκρος...

επισης βρηκα και αυτο

http://www.paysafecard.com/gr/

αλλα πρωτη φοορα το ακουω; θελω γνωμες

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Paysafe έχω χρησιμοποιήσει για γνωστό site για πόκερ . Το σύστημα είναι το εξής:
    μπαίνεις στο site που θές να πληρώσεις,αυτό σε προωθεί στο site της paysafe, εκεί δίνεις το pin της κάρτας και η συναλλαγή ολοκληρώνεται κανονικότατα. Την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, ποτέ δεν είχα πρόβλημα και η διαδικασία είναι απλή.Πας στο περίπτερο ζητάς μία paysafe των 10,20,50 ευρώ και είσαι κύριος.Το μόνο που πρέπει να δεις είναι εάν το site το οποίο θες να πληρώσεις δέχεται πληρωμές με paysafe .
    Τώρα άμα θες κάρτα υπάρχουν πολλά sites στο internet (π.χ. easyjet , aegean κ.α.) που δέχονται visa electron ,δεν είναι πιστωτική, την βγάζεις γρήγορα και το καλό είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς με λεφτά που δεν έχεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό οπότε άμα θες κάτι βλέπεις πόσο κάνει,πας τα βάζεις στην τράπεζα πληρώνεις και είσαι οκ.
    Προπληρωμένες και πιστωτική ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί ακόμα να χρησιμοποιήσω.

Περιοχή
    Καλλιθέα, Αθήνα
    Downloads
    46
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    212751/21998
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H 300s
    SNR / Attn
    17.6(dB) / 0.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό τη PrePaid της Eurobank χωρίς κανένα πρόβλημα. Πέντε λεπτά υπόθεση η έκδοση της.

Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    ΔΙΟΔΟΣ HOL
    Router
    AVM Fritz!Box Fon
    SNR / Attn
    31(dB) / 14(dB)
    εάν ψάξεις λίγο στα υπόλοιπα νήματα θα βρεις ότι πληροφορίες θες

αφού όμως μπήκα στον κόπο να απαντήσω, θα σου προτείνω την WeBuy της Πειραιώς η οποία δεν είχε και χρεώσεις φόρτισης, χρήσης μέχρι το Νοέμβριο ή την PrePaid της Κύπρου. προσθέτω ότι σήμερα φόρτισα την PrePaid της Κύπρου ενός φίλου σε ταμείο της τράπεζας, και δε μου χρεώσανε τη διαδικασία.

όλες βγαίνουν αμέσως και είναι απλούστατες στη χρήση και για ενεργοποίηση χρειάζονται λίγες ώρες.
    έχουν όμως μεγάλες χρεώσεις, σε σχέση με τις χρεωστικές, οι οποίες είναι δωρεάν κι απαιτούν μόνο το άνοιγμα ενός λογαριασμού.

προσωπικά εκτιμώ πως καλύτερα να μπει ένας "hacker" και να μου σηκώσει το υπόλοιπο του λογαριασμού μου(όπως είχε πει χαρακτηριστικά στο φίλο μου ο υπάλληλος της τράπεζας), παρά να πληρώνω σταθερά την τράπεζα γι αυτή την κάρτα.
    σου προτείνω να ανοίξεις ένα λογαριασμό σε μια τράπεζα, όπου σου επιτρέπουν να έχεις μηδενικό υπόλοιπο σε αυτόν χωρίς κρατήσεις, και να συνδέσεις σε αυτό μια debit card-χρεωστική κάρτα.

εάν πάλι εμμένεις στην ιδέα της PrePaid σου προτείνω να τη φορτίζεις με μεγάλα ποσά κάθε φορά ώστε να κάνεις όσο το δυνατό λιγότερες φορτίσεις -> λιγότερες προμήθειες. π.χ. αν θες ένα εισιτήριο των 80ευρώ, βάλε τουλάχιστον 100, για κάποια μελλοντική μικροαγορά που θα προκύψει
    Σεβασμός & Απειθαρχία

δεν αντέχετε το 50-50
    δεν το αντέχετε

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Επειδη το εχω ψάξει πολύ, αυτη την στιγμή η καλύτερη επιλογή ειναι η webuy της Τράπεζας Πειραιώς. Και λέω οτι ειναι η καλύτερη επιλογή γιατι συνεχίζει να προσφέρεται δωρεάν τουλαχιστον για 3 ακόμα μήνες. Επίσης γιατι δεν χρειάζεται να εχεις πλαστικό (σε αντίθεση με την prepaid της eurobank) και αν την βγάλεις μεσω winbank ενεργοποιείται αμέσως

Downloads
    10
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Path Level
    Fastpath
    Παιζει και απο Κυπρου Χρεωστικη,παλι 5λεπτη διαδικασια εκδοσης,ομως πληρωνεις 5ε- και καθε φορα που κανεις internetικη συναλλαγη κραταει 1ε ...Οποτε καλυτερα αυτα που σου προτεινουν οι αλλοι..

Παντως απο ασφαλεια μια χαρα ειναι ειδικα μεσω paypal-τουλαχιστον εγω δεν εχω συναντησει προβλημα..Βαζε οσα θες μεσα και ξοδευε τα κατευθειαν οποτε εισαι και ασφαλης-μηδενικο υπολοιπο

Το avatar του μέλους JimBss
    JimBss Guest
    Η χρεωστική θέλει στοιχεία, ταυτότητα κτλ ή είναι ανώνυμη;

Η paysafe συνεργάζεται με καμιά αλυσίδα ηλεκτρονικών;

Ευχαριστώ.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    Router
    Dlink
    Path Level
    Interleaved
    Προσωπικά χρησιμοποιώ για 2 περίπου χρόνια κανονική VISA για online πληρωμές,χωρίς μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα.

Κατα την γνώμη μου η καλύτερη λύση σε περίπτωση που δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις VISA ειναι το paypal,βεβαια ο καλύτερος τρόπος να προστατευτείς ειναι να προσέχεις τι και από που αγοράζεις

Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    ΔΙΟΔΟΣ HOL
    Router
    AVM Fritz!Box Fon
    SNR / Attn
    31(dB) / 14(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από marios88 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά χρησιμοποιώ για 2 περίπου χρόνια κανονική VISA για online πληρωμές,χωρίς μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα.
    εννοείς ότι κάνεις τις αγορές δίνοντας απευθείας τον αριθμό της VISA σου, χωρίς της χρήση PayPal;
    αν ναι σε τι site κάνεις συναλλαγές και τι μεγέθους αν επιτρέπεται;

βασικά σε ρωτάω από περιέργεια γύρω από την ασφάλεια που σου προσφέρουν αυτές οι συναλλαγές
    Σεβασμός & Απειθαρχία

δεν αντέχετε το 50-50
    δεν το αντέχετε

Παρόμοια Θέματα

1. Να φύγουν για παραγγελία? + ερωτήσεις για συναρμολόγηση
    Από alexis_21 στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-09-08, 14:12
  2. prepaid card help
    Από loukoumaki στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-08, 11:06
  3. Prepaid Callcards
    Από Crosstalk στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή Τηλεφωνία