Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 23
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Πριν λίγες μέρες χρεώθηκε η συνδρομή της πιστωτικής μου κάρτας για το επόμενο έτος. Η συγκεκριμένη κάρτα δίνεται πλέον από την τράπεζα χωρίς συνδρομή. Ζήτησα λοιπόν να ακυρωθεί η χρέωση συνδρομής. Μίλησα με κατάστημα και το δέχτηκαν. ΠΡΟΣΟΧΗ. Αν σας χρεώσαν συνδρομή πηγαίνετε και ζητήστε ακυρωση τής!Μην το αφήστε!Δεν ενημερώνουν κανέναν ότι μπορεί να γίνει αυτό αλλα πλέον οι κάρτες δίνονται χωρίς συνδρομή

Περιοχή
    Στο cockpit μίας Ferrari
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nmavro73 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πριν λίγες μέρες χρεώθηκε η συνδρομή της πιστωτικής μου κάρτας για το επόμενο έτος. Η συγκεκριμένη κάρτα δίνεται πλέον από την τράπεζα χωρίς συνδρομή. Ζήτησα λοιπόν να ακυρωθεί η χρέωση συνδρομής. Μίλησα με κατάστημα και το δέχτηκαν. ΠΡΟΣΟΧΗ. Αν σας χρεώσαν συνδρομή πηγαίνετε και ζητήστε ακυρωση τής!Μην το αφήστε!Δεν ενημερώνουν κανέναν ότι μπορεί να γίνει αυτό αλλα πλέον οι κάρτες δίνονται χωρίς συνδρομή
    Οχι όλες.

Αν στους όρους του συμβολαίου αναφέρεται η συνδρομή, αν δεν υπάρχει ενημέρωση για το αντίθετο, η συνδρομή ισχύει.

Τυπικό παράδειγμα οι κάρτες τύπου Gold (Gold Visa, Gold Amex κλπ)...

Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
    "If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve

Το avatar του μέλους opener
    opener Guest
    Μηπως μπορεις να μας πεις σε ποιες καρτες αναφερεσαι;

Απο οσο γνωριζω για την Εμπορικη Visa, χρεωνεται αυτοματα η ετησια συνδρομη της.
    Αν θελω να την διακοψω, πρεπει να τους ενημερωσω (πριν την ανανεωση), για δωρεαν συνδρομη (εκτος της πρωτης) δεν γνωριζω.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Εγω alpha bank visa αλλά είναι παλιά και τότε ήταν με συνδρομή. Η κάρτα δίνεται πλέον χωρίς συνδρομή. Και ζήτησα αντιλογισμό της και μου είπαν να πάω να την ακυρώσουμε.
    Και μένα αυτόματα χρεώνεται.Η κάρτα μου όμως για τους νέους συνδρομητές είναι δωρεάν.Γιατί εγώ να πληρώνω κάθε χρόνο τα 24 τότε;Και ΟΝΤΩΣ την ακυρώνουν. Απλά δεν ενημέρώνουν κανέναν παλιό συνδρομητή ότι δικαιούται να μην την πληρώσει. Οποιος το πάρει χαμπάρι μόνο τη γλιτώνει

Οι όροι των συμβολαίων έχουν αλλάξει και ισχύουν και για τους παλιούς προφανώς.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nmavro73 : 06-08-08 στις 12:10.

opener Guest
    Εγω alpha bank visa αλλά είναι παλιά και τότε ήταν με συνδρομή. Η κάρτα δίνεται πλέον χωρίς συνδρομή. Και ζήτησα αντιλογισμό της και μου είπαν να πάω να την ακυρώσουμε.
    Και μένα αυτόματα χρεώνεται.Η κάρτα μου όμως για τους νέους συνδρομητές είναι δωρεάν.Γιατί εγώ να πληρώνω κάθε χρόνο τα 24 τότε;Και ΟΝΤΩΣ την ακυρώνουν. Απλά δεν ενημέρώνουν κανέναν παλιό συνδρομητή ότι δικαιούται να μην την πληρώσει. Οποιος το πάρει χαμπάρι μόνο τη γλιτώνει
    Νομιζω οτι ειναι προσφορα =

Alpha Bank Bonus Visa

Δωρεάν συνδρομή για πάντα για κάρτες που θα εκδοθούν έως 31.12.2008

http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=4589&la=1

http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=4590
    edit:

Η ιδια προσφορα ισχυει και για την Alpha Bank Bonus Mastercard =

http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=5985
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος opener : 06-08-08 στις 12:18. Αιτία: edit

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Οταν την έβγαλα εγώ δεν ήταν.Δεν διαβάζεις τι γράφω πιο πάνω. Την έχω από το 2003. Και πληρώνω συνδρομή.Πλέον δίνεται χωρίς συνδρομή.Παρόλο που τον Ιούλιο χρεώθηκε για μένα μπορώ να ζητήσω ακύρωση.Οπως και όλοι όσων οι κάρτες πλέον εκδίδονται χωρίς συνδρομή, άσχετα αν όταν την έβγαλαν είχε

opener Guest
    Οταν την έβγαλα εγώ δεν ήταν.Δεν διαβάζεις τι γράφω πιο πάνω. Την έχω από το 2003. Και πληρώνω συνδρομή.Πλέον δίνεται χωρίς συνδρομή.Παρόλο που τον Ιούλιο χρεώθηκε για μένα μπορώ να ζητήσω ακύρωση.Οπως και όλοι όσων οι κάρτες πλέον εκδίδονται χωρίς συνδρομή, άσχετα αν όταν την έβγαλαν είχε
    Και αυτα που γραφεις τα διαβασα οπως και αυτα που λεει η προσφορα.
    Το οτι θα διδεται πλεον (επ'απειρον) χωρις συνδομη δεν βλεπω.
    Αν ομως σου το ειπαν αυτο στην Τραπεζα, ενταξει.

Ερωτηση=
    Ανανεωσες την παλαια καρτα χωρις να χρεωθεις την ετησια συνδρομη η ακυρωσαν την παλαια και σου εβγαλαν νεα απο τη προσφορα;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος opener : 06-08-08 στις 12:33.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ο nmavro73 τα λεει σωστα.Εγω εχω κανει αποχρεωση [απο μια φορα-για ενα ετος δηλαδη ] σε καρτα Alpha και Eurobank.Ταυτοχρονως κανεις και αιτηση να μην ξαναχρεωθει η καρτα του χρονου ξανα με συνδρομη και τελειωσες.Στην Eurobank απαιτουσαν για την αποχρεωση να κανεις τουλαχιστον μια συναλλαγη τον χρονο.
    Κατι παρόμοιο θα εχουν και αλλες τραπεζες.

Το avatar του μέλους CMS
    CMS Guest
    Παρόμοια εμπειρία είχα με την EUROBANK Visa... Κάποτε πλήρωνα συνδρομή μέχρι που μία μέρα που είδα την χρέωση τηλεφώνησα και τους είπα ότι αφού υπάρχουν προσφορές για άλλες κάρτες Visa χωρίς συνδρομή ή να μου καταργήσουν την συνδρομή ή να μου καταργήσουν την κάρτα να πάω αλλού ...

Και επειδή μάλιστα είμαι και αρκετά καλός πελάτης της Visa (δηλαδή όποτε μπορώ της δίνω και καταλαβαίνει) τους πήρε μόνο μερικά λεπτά να καταργήσουν την συνδρομή και να κάνουν αντιλογισμό της χρέωσης ...

Αφού ρε παιδιά , παίρνουν τις προμήθειες κάθε φορά από την αγορά που κάνετε μέσω Visa , προφανώς και αφήνουν την συνδρομή για εκείνους που δεν διαμαρτύρονται ...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Ναι το είπαν από την τράπεζα και θα πάω σήμερα να κάνω την αίτηση. Δυστυχώς δεν ενημερώνουν ότι μπορεις να το ζητήσεις να μην έχεις πλέον συνδρομή προφανώς για να περάσει στα ψιλά γράμματα και όποιος δεν το ψάξει να πληρώνει!

Το avatar του μέλους oidarvt
    oidarvt Guest
    Το θεμα ειναι να μην βγαλετε ποτε πιστωτικη καρτα.
    Και οταν σας τη στειλουν δωρεαν στο σπιτι να στειλετε ενα εμαιλ διαμαρτυριας, και να πατε απο την τραπεζα και να τους πειτε οτι δεν θελετε καρτες, και μην τολμησουν να σας βγαλουν καρτα εν αγνοια σας.
    Εγω ετσι εκανα με 2 τρεις τραπεζες , και με την προειδοποιηση οτι αν δεν συμορφονωταν , θα εκλεινα τους τραπεζικους λογαριασμους μου μαζι τους.

Παραδειγμα η eurobank δεν συμορφωθηκε και συνεχισε να παιρνει τηλεφωνα και να μου λεει να μου δωσει δανειο και καρτες. Εστειλα εμαιλ στα κεντρικα και τους ειπα το θεμα και οτι θα κλεισω τους λογαριασμους , και ετσι εγινε, εφυγα απο την eurobank.

Ενω η πειραιως οταν προσπαθησε να μου πασαρει δανειο, επιασε η απειλη οτι θα τα σηκωσω ολα και θα τα παω αλλου και δε με ξαναζαλισαν.

Ετσι θελουν, και τραπεζες , και προβαιντερς, που παιρνουν τηλεφωνα και μας ζαλιζουν, παρτε ιντερνετ, παρτε καρτες, για κοροιδα ψαχνουν).

To εχουμε παρακανει με τις καρτες στην ελλαδα, βλεπεις την κουτση μαρια π.χ. να πηγαινει στο σουπερ μαρκετ και να ψωνιζει τα λαχανικα και να πληρωνει με καρτα. Μετα λεει τα νοικοκυρια χρωστανε. Εμ , αν ειχαν μυαλο τα νοικοκυρια θα ηταν νοικοκυρηδες.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Είσαι λίγο εκτός κουβέντας. Εδώ λέμε για κάρτες που ήδη έχουμε ή που βγάλαμε ηθελημένα.Οχι για αυτές ου μας πλασάρουν. Εγώ θέλω να έχω κάρτα αλλά αφου πλέον δίνεται η ίδια κάρτα χωρίς συνδρομή γιατί εγώ να την πληρώνω που είμαι και 5 χρόνια πελάτης;
    Αν την ελέγχεις και τη χρησιμοποιείς σωστά δεν έχει φόβο η κάρτα

opener Guest
    Ενω λοιπον η Αλφα Visa ειναι πλεον χωρις ετησια συνδρομη,
    αλλη τραπεζα για να δωσει την δικη της Visa δωρεαν (υπο προυποθεσεις λεει) απαιτει να γινονται
    λογαριασμοι στην Visa της 10.000 ευρω ετησιως!

Περιοχή
    Στο cockpit μίας Ferrari
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από opel5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενω λοιπον η Αλφα Visa ειναι πλεον χωρις ετησια συνδρομη,
    αλλη τραπεζα για να δωσει την δικη της Visa δωρεαν (υπο προυποθεσεις λεει) απαιτει να γινονται
    λογαριασμοι στην Visa της 10.000 ευρω ετησιως!
    Καλό... το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν;

Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
    "If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    10000 ευρώ;;Για ποια τράπεζα μιλάμε;Χι χι ποτέ δεν είχα 10000 ευρώ!

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ελαχιστη πληρωμη πιστωτικής κάρτας
    Από lazar στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-08, 21:09
  2. Ακυρωση καρτας Σαββατιατικα
    Από Kurozuka στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-08, 01:34
  3. Ζητήστε από την Οn Telecoms
    Από erateinos στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-07, 16:07
  4. Αναζήτηση GATEWAY για χρέωση πιστωτικής κάρτας