Θα ηθελα να ρωτησω οποιον εχει ιδεα τι πως μπορει να παρει καποιος επιχειρηματικο δανειο απο τραπεζα...
Βλεπετε δεν ειμαι και πολυ του θεματος...
Αυτες τις μερες ψαχνω τι χρειαζεται κανεις για να ανοιξει μια μικροζυθοποιια....
Και απο οτι εχω καταλαβει γυρω στις 400.000 πρεπει να ειναι αρκετα για να ξεκινησεις....
Μη με παρετε για τρελο, απλα νομιζω οτι το φορουμ το χρησιμοποιουν ατομα που ισως μπορουν να απαντησουν στην ερωτηση μου...
Ευχαριστω και καθε προταση ευπροσδεκτη
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
01-09-08, 19:54 Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #1
-
01-09-08, 20:00 Απάντηση: Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #2
Σε 2-3 τράπεζες που είχα πάει παλιά μου είχαν πει ότι για να πάρεις τέτοιο δάνειο πρέπει να προϋπάρχει επιχείρηση. Διαφορετικά πρέπει είτε να πάρεις κάποιο άσχετο (μου είχαν προτείνει 'επισκευαστικό') ή να πάρεις δάνειο με προσημείωση ακινήτου. Τη λύση στη περίπτωσή μου την έδωσε όμως συγγενής (δανείστηκα από αυτόν:P)
-
01-09-08, 22:27 Απάντηση: Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #3
- Περιοχή
- Περιστέρι Αττικής
- Downloads
- 0
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 12
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 500M/250M
- ISP
- Cosmote
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Speedport Plus 2
- Path Level
- Interleaved
Eιδικά αυτή την εποχή οι Τράπεζες όσο κι αν ακούγεται περίεργο, έχουν κλείσει αρκετά τη "στρόφιγγα" των επιχειρηματικών δανείων.
Τυχαίνει να το γνωρίζω καλά διότι εργάζομαι σε μια από αυτές και ένα μέρος της δουλειάς μου είναι να ελέγχω και τους εγκρίνοντες τις πιστοδοτήσεις.
Αν κατάλαβα καλά είναι η πρώτη επιχείρηση που θέλεις να ανοίξεις, επομένως η όποια Τράπεζα θα ζητήσει εμπράγματη ασφάλεια (προσημείωση σε ακίνητο) για ένα σοβαρό ποσό, εφόσον δεν υπάρχουν οικονομικά στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να καθορίσουν την πιστοληπτική σου ικανότητα.
Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις και το ενδεχόμενο να δικαιούσαι κάποιου είδους επιδότηση από την πολιτεία για νέα επιχείρηση.Jazz is the teacher, Funk is the preacher !
-
01-09-08, 23:28 Απάντηση: Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #4
-
02-09-08, 00:55 Απάντηση: Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #5
Καλύτερα να πάρετε ένα τηλέφωνο σε κάποια εταιρεία συμβουλευτική(ή ακόμα καλύτερα να περάσετε απο κάποιο γραφείο για να μιλήσετε με κάποιον υπεύθυνο- η ενημέρωση δε στοιχίζει κάτι) . Άλλωστε κ τα νέα προγράμματα (επιδοτήσεις) τώρα θα βγουν.
-
02-09-08, 01:19 Απάντηση: Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #6
α) Δες αυτό: http://www.tempme.gr/index.html Νομίζω συνεργάζονται οι τράπεζες με αυτό
β) Σχετικά με τις συμβουλευτικές σου προτείνω να είσαι υπερβολικά υπερβολικά επιφυλακτικός και να μη δόσεις λεφτά μπροστά χωρίς αποτέλεσμα (μπορεί να σου ζητήσουν πχ 5.000 ευρώ προκαταβολή). Btw αν έχει κανείς να συστήσει καμιά καλή συμβουλευτική ας το πει
-
04-09-08, 19:45 Απάντηση: Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #7
Χρειάζεσαι πρώτα απο όλα business plan, οργανόγραμμα διάρθρωσης και μετά επιχειρηματικές προτάσεις. Φυσικά υπάρχει πάντα και η συμβουλή απο το Επιμελητήριο της περιοχής σου για ανάλογα θέματα που οφέιλεις να εξετάσεις με λεπτομέρεια.
-
05-09-08, 00:06 Απάντηση: Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #8
και επίσης παίζουν και επιδοτήσεις έως και 60% για τους νέους επιχειρηματίες και τις μικρές/πολύ μικρές επιχειρήσεις. Μερικά πολύ ενδεικτικά links εδώ και εδώ. Σίγουρα θα μπορούν να σου πουν περισσότερα σε κάποια τράπεζα γιατί την επιδότηση την παίρνεις υπό την μορφή δανείου από τράπεζα. Πάντως ψάξτο όσο μπορείς γιατί είναι πραγματικά αξιοσημείωτα τα ποσά που σου δίνουν για επιδότηση και τελικά το κεφάλαιο που βάζεις εσύ είναι πολύ μικρο.
-
27-03-11, 22:56 Απάντηση: Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #9
επισης θελω και εγω επιχειρηματικο δανειο αλλα 50000 ευρω για μαγαζι με αναλωσιμα μελανια χαρτικα.
καλυτερη τραπεζα ποια ειναι γι αυτα τα δανεια.
επισης υπαρχει επιδοτήση για τους νέους επιχειρηματίες και τις μικρές/πολύ μικρές επιχειρήσεις "λεω μηπως" εν ετη 2011?thnxs
-
27-03-11, 23:15 Απάντηση: Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #10I7 8700k – Asrock Fatality Z370 Gaming K6 – G Skill Trident Z 16GB DDR4-3200MHz – RX VEGA 56 to 64 ek custom watercooled - Samsung 960 PRO M.2 512GB – Corsair RM850X
-
27-03-11, 23:20 Απάντηση: Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #11
-
30-03-11, 18:43 Απάντηση: Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #12
η millenniumbank για επιχειρηματικα ανοιχτα δανεια ειναι καλη?
-
30-03-11, 19:04 Απάντηση: Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #13
Δίνουν ακόμα επιχειρηματικά δάνεια?
Καλή είναι η τράπεζα που σου δίνει...
-
15-04-11, 22:18 Απάντηση: Μην γελασετε.! Πώς μπορω να παρω επιχειρηματικο δανειο.? Μεγαλο..!! #14
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως λειτουργεί το επιχειρηματικό δάνειο;Αν πχ πάρει κάποιος 100.000 δάνειο με 7% πόσο θα είναι η δόση;Επίσης,οι δόσεις είναι μηνιαίες;Και τέλος,ποια είναι η διάρκεια αποπληρωμής του δανείου συνήθως;
Παρόμοια Θέματα
-
Πως μπορώ να πάρω Internet από τον αδελφό μου;;;
Από Green Dragon στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-08, 14:41 -
Πώς μπορώ να μην βλέπουν την IΡ μου σε άλλα site?
Από georarg στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-06, 16:16 -
Πως μπορώ να κάνω τους σκληρούς μου να μην αλλάζουν ονομασία;
Από TheCondor στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-06, 13:42 -
Πως μπορώ να πάρω φωτο απο το Powerpoint;
Από nasos στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-06, 15:33
Bookmarks