Σελ. 206 από 298 ΠρώτηΠρώτη ... 186196201204205206207208211216226 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.076-3.090 από 4466
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nanas Εμφάνιση μηνυμάτων
    για το τσικ τσικ στον ήχο ειδικά σε live μεταδόσεις:
    Το τσιτσιρισμα στον ηχο σε live μεταδοσεις το εχω συναντηση μονο σε αποκ/τη Tilgin.Αν δεν ακολουθει και σπασιμο εικονας μαλλον οφειλεται στον αποκ/τη.Δοκιμασε και συνδεση με HDMI.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Full
    Ταχύτητα
    10240/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    Router
    Air-Ties RT-111
    Να πω την αλήθεια μου τη μαύρη, αν έπαιρνε το γυναικείο αμερικάνικο παίζει και να ξενυχτούσα για να δω ποδόσφαιρο μπας και μπει κανα γκολ και βγάλουν κάνα μπλουζάκι πάνω στον πανηγυρισμό. Τώρα ποιόν να δω; Τον απόγονο του Βαλντεράμα μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα;

Εχει πλάκα ο ανταγωνισμός nova και OTE. Έχουν βγει στη γύρα και μαζεύουν ότι κινείται.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    zte
    Η φορμουλα ειναι 100% σωστη κινηση...
    μιλαμε θα τραβαει σαν μαγνιτης..τωρα το MLS λιγο κινηση για να γεμισει το πακετο μου φενεται..παντως απο αθλητικα το εχουν παρει πολυ ζεστα στον οτε
    αντε να δουμε και τιποτα απο ψυχαγωγια κανα καναλακι?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΠΕΛΟΠΑΣ
    Router
    Technicolor TD5136v2
    SNR / Attn
    9(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    πιστευω και το καλοκαιρι του 14 , μπορει κ νωριτερα , θα χτυπησει και superleague
    (ή καποιες ομαδες) εξαιτιας πολλων συνθηκων που θα αρχιζουν να διαμορφωνονται στο εξης...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από silegav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πω την αλήθεια μου τη μαύρη, αν έπαιρνε το γυναικείο αμερικάνικο παίζει και να ξενυχτούσα για να δω ποδόσφαιρο μπας και μπει κανα γκολ και βγάλουν κάνα μπλουζάκι πάνω στον πανηγυρισμό. Τώρα ποιόν να δω; Τον απόγονο του Βαλντεράμα μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα;

Εχει πλάκα ο ανταγωνισμός nova και OTE. Έχουν βγει στη γύρα και μαζεύουν ότι κινείται.
    Το ζήτησες και έγινε φίλε μου...ποδόσφαιρο γυναικών στης 19:45!!!Για δες το σημερινό πρόγραμμα.....
    Μεταδόσεις Τετάρτης:
    17:15 ΒΟΛΙΒΙΑ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (copa-america εφήβων από το eurosport2)
    18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ημιτελικός κυπέλλου Ελλάδος)
    19:45 ΤΖΟΥΒΙΣΗ(Γαλλ.) - ΠΟΤΣΝΤΑΜ(Γερ.) προημιτελικά cham.league γυναικών από το eurosport
    21:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ημιτελικός κυπέλλου Ελλάδος)
    21:00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ (copa-america εφήβων από το eurosport2)
    23:00 ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (copa-america εφήβων από το eurosport2)
    00:30 ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ (κύπελλο Βραζιλίας)
    00:30 ΤΕΞΑΣ - ΑΛΑΜΠΑΜΑ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)
    02:50 ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ (κύπελλο Βραζιλίας)
    02:50 ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ(Χιλή) - ΣΑΝΤΟΣ(Βραζ.) κόπα λιμπερταδόρες
    03:00 ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από singara Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η φορμουλα ειναι 100% σωστη κινηση...
    μιλαμε θα τραβαει σαν μαγνιτης..τωρα το MLS λιγο κινηση για να γεμισει το πακετο μου φενεται..παντως απο αθλητικα το εχουν παρει πολυ ζεστα στον οτε
    αντε να δουμε και τιποτα απο ψυχαγωγια κανα καναλακι?
    τους αγώνες για την pole position της formula πήρε όχι τον καθεαυτού αγώνα. Αυτός θα είναι κανονικά στον alpha. Κι αυτό όπως και το MLS απλά είναι για να γεμίσει το πρόγραμμα. εκτός από το beckam ξέρουμε τίποτα άλλο για το MLS?
    Ελπίζω στο μέλλον...

Downloads
    70
    Uploads
    5
    ISP
    .
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnsruro Εμφάνιση μηνυμάτων
    τους αγώνες για την pole position της formula πήρε όχι τον καθεαυτού αγώνα. Αυτός θα είναι κανονικά στον alpha. Κι αυτό όπως και το MLS απλά είναι για να γεμίσει το πρόγραμμα. εκτός από το beckam ξέρουμε τίποτα άλλο για το MLS?
    Πηρε ολη την F1 μαζι με τον αγωνα της Κυριακης για 2 χρονια. Απλα, υπαρχει προυποθεση η μεταδοση της Κυριακης να γινεται και απο καποιο ελευθερο καναλι.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Το Conn-X TV Sport θα μεταδίδει παράλληλα με τον Alpha τα GP της Φόρμουλα 1, κάτι που γράψαμε από χθες. Η διαφορά στις μεταδόσεις των δύο καναλιών είναι πως το IPTV του ΟΤΕ θα δείχνει τα GP δίχως την παρεμβολή διαφημίσεων. Στην δε περιγραφή θα βρίσκονται οι Αντρέα Παλομπαρίνι, Κώστας Ψάρρας για τα δοκιμαστικά του Σαββάτου και ο Αντρέα Παλομπαρίνι (ίσως και με κάποιον άλλον) στο κυριακάτικο GP.
    Στο IPTV οι ετοιμασίες τις αμέσως επόμενες μέρες θα είναι πυρετώδεις προκειμένου να ετοιμαστεί και το ειδικό στούντιο απ' το οποίο θα προβάλλονται οι εκπομπές, καθώς θα υπάρχουν και τέτοιες. Τόσο πριν απ' το GP, όσο και μετά, διάρκειας μίας και μισής ώρας αντίστοιχα.

Συντάκτης: Νίκος Μαυρομμάτης

onsports.gr

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnsruro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπέκαμ,Τιερί Ανρί,Ράφα Μάρκεζ,Χουάν Πάμπλο Άνχελ,Ντόνοβαν,Κάρλος Ρουίζ(από τον Άρη),Μπόσκοβιτς,Ντιντιέρ Ντομί(του Ολυμπιακού),Ταίνιο,Τζον Ρούνευ(ο αδερφός του γνωστού!),Μοντραγόν,Κέλερ.
    Το πρωτάθλημα ξεκινάει 19 Μαρτίου.Εμείς από τις 18 ομάδες που συμμετέχουν υποστηρίζουμε τις δύο Καναδέζικες!!!!
    Επίσης είμαστε με τη Φιλαδέλφεια-Γιούνιον για τρεις λόγους:αδελφοποιήθηκε με τον Εργοτέλη,έχει πρώην παίκτη του Άρη και Έλληνες συνιδιοκτήτες...!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    7750/860
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Router
    Baudtec
    SNR / Attn
    12(dB) / 34.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλησπέρα στο φόρουμ..!!
    Έκανα και εγώ αίτηση για connx-tv και ενω η υπηρεσία έχει ήδη ενεργοποιηθεί, περιμένω τον εξοπλισμό τη Δευτέρα. Εχώ 24αρα γραμμή και μέχρι τώρα κλείδωνα στα 9.5-10mbps λόγω attenuation αλλα με το καινούριο προφίλ έχω σταθερά 7.5.

Παρόλο που ρώτησα στον ΟΤΕ αν η γραμμή είναι κατάλληλη για το connx-tv και μου ειπαν πως δεν θα έχω πρόβλημα, δεν είμαι απολύτως σίγουρος. Τουλάχιστον ρώτησα και μου είπε η κοπέλα στην εξυπηρέτηση πως αν έχω προβλήματα με τη γραμμή μετα το tv, θα το ελέγξουν και θα διακόψουν την υπηρεσία χωρίς χρέωση

SNR Margin: 13
    Line Attenuation :34.3
    Data Rate: 7406

Εσείς με αυτά τα στοιχεία πως το βλέπετε? Δεν με νοιάζει όταν είναι ανοιχτο το STB που θα πέφτει η ταχύτητα (ετσι όπως έχω ακούσει η δικιά μου θα περιορίζεται στα 2-3mbps) αρκεί να μην έχω κολλήματα, διαρκείς αποσυνδέσεις κλπ. Από router έχω το baudtec (χάλια το ξέρω). Δυστυχώς το linksys που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα (wag120n) μάλλον δεν θα είναι συμβατό.

Τέλος, έχω παραγγείλει το pirelli χωρίς τον δίσκο. Γίνεται να τους πώ να μου στείλουν αυτό με τον εσωτερικό ή εφόσον έχει γίνει η παραγγελία δεν αλλάζει?

Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρόνο σας!!

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Full
    Ταχύτητα
    10240/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    Router
    Air-Ties RT-111
    δε σε βλέπω και πολύ καλά και αν παίζεις θα παίζεις οριακά. Δε ξέρω βέβαια αν μπορούν να κάνουν κάτι για να αναβαθμίσουν τη γραμμή σου και να βελτιωθείς λίγο. Το χειρότερο σενάριο βέβαια είναι να υπολειτουργούν iptv και dsl και να καταλήξεις να πληρώνεις και για τα δύο έχοντας όχι καλή υπηρεσία.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    7750/860
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Router
    Baudtec
    SNR / Attn
    12(dB) / 34.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τυπικά λόγω κακής ποιότητας γραμμών στην περιοχή, η γραμμή μπορείς να πείς πως "υπολειτουργούσε" πάντα. Με το καινούριο προφίλ πάντως, δεν έχω δεί (φτού σκόρδα) καμία αποσύνδεση ακόμα και αυτό για το baudtec μονό καλό σημάδι είναι.

Αναμένουμε λοιπόν..

Περιοχή
    ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    Asus Rt-ax92
    Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες περί απόκτησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της F1 από το συνδρομητικό κανάλι Conn-x TV.

Και επίσημα σε HD η F1

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η πλατφόρμα IPTV του ΟΤΕ αγόρασε το πλήρες πακέτο των μεταδόσεων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι θα προβάλλει απευθείας τα τρία σκέλη των ελεύθερων δοκιμών, τις κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα, και μάλιστα χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις, αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Αυστραλία την ερχόμενη εβδομάδα (25-27/3).

Εφόσον επιβεβαιωθεί επίσημα η είδηση, θα είναι η πρώτη φορά που κάποιο ελληνικό κανάλι θα δείχνει όλες τις δοκιμές και τον αγώνα της F1, χωρίς οι τηλεθεατές να χάνουν λεπτό από τη δράση μέσα στην πίστα.

Μένει να φανεί αν το Conn-x TV κάνει χρήση της δυνατότητας κάλυψης των αγώνων σε Υψηλή Ευκρίνεια (HD), την οποία προσφέρει από φέτος η FOM σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα με τα οποία έχει συμβόλαιο.

Ολοι οι αγώνες του πρωταθλήματος θα συνεχίσουν να μεταδίδονται ζωντανά και από τον Alpha, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα σε ό,τι αφορά τις ελεύθερες συχνότητες μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο σταθμός θα προβάλλει το πρόγραμμα σε φορμάτ 16:9.

Ωστόσο φέτος το κανάλι της Κάντζας δεν θα προσφέρει στους τηλεθεατές του τις κατατακτήριες δοκιμές σε απευθείας μετάδοση, αλλά θα δείχνει τα κυριότερα στιγμιότυπα σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή πριν από την έναρξη του αγώνα.
    Θοδωρής Κατσαρογιάννης
    sport.gr

........Auto merged post: pankostas πρόσθεσε 1 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Λετε να δουμε F1 σε HD?
    Ειναι δυσκολο μεσω iptv?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pankostas : 18-03-11 στις 02:40. Αιτία: auto merged post

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    7750/860
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Router
    Baudtec
    SNR / Attn
    12(dB) / 34.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Aν με SD περιεχομενο δεσμευει 4-5 mbps απο τη γραμμη μας, με HD ποσα θα ηθελε? Πιστευω θα ηταν λιγοι αυτοι που θα μπορουσαν να δουν HD απο IPTV χωρις θεματα στην Ελλαδα. Τα νεα της f1 χωρις τισ διαφημισεις παντως μονο καλα ειναι.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Μεταδόσεις Παρασκευής:
    13:00 κλήρωση champions league από το eurosport
    14:00 κλήρωση uefa europa league από το eurosport
    18:00 ΟΚΛΑΝΤ - ΤΕΞΑΣ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)
    19:30 ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (Β' Γερμανίας)
    20:30 ΜΕΜΦΙΣ - ΑΡΙΖΟΝΑ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)
    21:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ (Α' Γερμανίας)
    21:45 ΣΑΣΟΥΟΛΟ - ΜΟΝΤΕΝΑ (Β' Ιταλίας)
    22:30 ΤΕΞΑΣ - ΟΧΑΪΟ ΣΤΕΪΤ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)
    23:45 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (copa america εφήβων από το eurosport2)
    01:00 ΠΕΡΟΥ - ΒΟΛΙΒΙΑ (copa america εφήβων από το eurosport2)
    01:00 ΛΟΝΓΚ ΑΪΛΑΝΤ - ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)
    03:30 ΤΖΟΡΤΖΙΑ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soccermania : 18-03-11 στις 20:40.

Σελ. 206 από 298 ΠρώτηΠρώτη ... 186196201204205206207208211216226 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-08, 14:50
  2. Μηνύματα: 57
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-07, 03:05
  3. Conn-x + 50E μονο για νεους συνδρομητες?
    Από InCoRrEcT στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-07, 16:24

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία