Εμφάνιση 3.076-3.090 από 4466
-
16-03-11, 03:33 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3076
-
16-03-11, 11:09 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3077
Να πω την αλήθεια μου τη μαύρη, αν έπαιρνε το γυναικείο αμερικάνικο παίζει και να ξενυχτούσα για να δω ποδόσφαιρο μπας και μπει κανα γκολ και βγάλουν κάνα μπλουζάκι πάνω στον πανηγυρισμό. Τώρα ποιόν να δω; Τον απόγονο του Βαλντεράμα μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα;
Εχει πλάκα ο ανταγωνισμός nova και OTE. Έχουν βγει στη γύρα και μαζεύουν ότι κινείται.
-
16-03-11, 14:41 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3078
Η φορμουλα ειναι 100% σωστη κινηση...
μιλαμε θα τραβαει σαν μαγνιτης..τωρα το MLS λιγο κινηση για να γεμισει το πακετο μου φενεται..παντως απο αθλητικα το εχουν παρει πολυ ζεστα στον οτε
αντε να δουμε και τιποτα απο ψυχαγωγια κανα καναλακι?
-
16-03-11, 15:14 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3079
πιστευω και το καλοκαιρι του 14 , μπορει κ νωριτερα , θα χτυπησει και superleague
(ή καποιες ομαδες) εξαιτιας πολλων συνθηκων που θα αρχιζουν να διαμορφωνονται στο εξης...
-
16-03-11, 15:47 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3080
Το ζήτησες και έγινε φίλε μου...ποδόσφαιρο γυναικών στης 19:45!!!Για δες το σημερινό πρόγραμμα.....
Μεταδόσεις Τετάρτης:
17:15 ΒΟΛΙΒΙΑ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (copa-america εφήβων από το eurosport2)
18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ημιτελικός κυπέλλου Ελλάδος)
19:45 ΤΖΟΥΒΙΣΗ(Γαλλ.) - ΠΟΤΣΝΤΑΜ(Γερ.) προημιτελικά cham.league γυναικών από το eurosport
21:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ημιτελικός κυπέλλου Ελλάδος)
21:00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ (copa-america εφήβων από το eurosport2)
23:00 ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (copa-america εφήβων από το eurosport2)
00:30 ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ (κύπελλο Βραζιλίας)
00:30 ΤΕΞΑΣ - ΑΛΑΜΠΑΜΑ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)
02:50 ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ (κύπελλο Βραζιλίας)
02:50 ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ(Χιλή) - ΣΑΝΤΟΣ(Βραζ.) κόπα λιμπερταδόρες
03:00 ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)
-
16-03-11, 17:46 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3081
-
16-03-11, 18:37 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3082
-
16-03-11, 19:50 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3083
Το Conn-X TV Sport θα μεταδίδει παράλληλα με τον Alpha τα GP της Φόρμουλα 1, κάτι που γράψαμε από χθες. Η διαφορά στις μεταδόσεις των δύο καναλιών είναι πως το IPTV του ΟΤΕ θα δείχνει τα GP δίχως την παρεμβολή διαφημίσεων. Στην δε περιγραφή θα βρίσκονται οι Αντρέα Παλομπαρίνι, Κώστας Ψάρρας για τα δοκιμαστικά του Σαββάτου και ο Αντρέα Παλομπαρίνι (ίσως και με κάποιον άλλον) στο κυριακάτικο GP.
Στο IPTV οι ετοιμασίες τις αμέσως επόμενες μέρες θα είναι πυρετώδεις προκειμένου να ετοιμαστεί και το ειδικό στούντιο απ' το οποίο θα προβάλλονται οι εκπομπές, καθώς θα υπάρχουν και τέτοιες. Τόσο πριν απ' το GP, όσο και μετά, διάρκειας μίας και μισής ώρας αντίστοιχα.
Συντάκτης: Νίκος Μαυρομμάτης
onsports.gr
-
16-03-11, 20:20 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3084
Μπέκαμ,Τιερί Ανρί,Ράφα Μάρκεζ,Χουάν Πάμπλο Άνχελ,Ντόνοβαν,Κάρλος Ρουίζ(από τον Άρη),Μπόσκοβιτς,Ντιντιέρ Ντομί(του Ολυμπιακού),Ταίνιο,Τζον Ρούνευ(ο αδερφός του γνωστού!),Μοντραγόν,Κέλερ.
Το πρωτάθλημα ξεκινάει 19 Μαρτίου.Εμείς από τις 18 ομάδες που συμμετέχουν υποστηρίζουμε τις δύο Καναδέζικες!!!!
Επίσης είμαστε με τη Φιλαδέλφεια-Γιούνιον για τρεις λόγους:αδελφοποιήθηκε με τον Εργοτέλη,έχει πρώην παίκτη του Άρη και Έλληνες συνιδιοκτήτες...!
-
17-03-11, 01:20 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3085
Καλησπέρα στο φόρουμ..!!
Έκανα και εγώ αίτηση για connx-tv και ενω η υπηρεσία έχει ήδη ενεργοποιηθεί, περιμένω τον εξοπλισμό τη Δευτέρα. Εχώ 24αρα γραμμή και μέχρι τώρα κλείδωνα στα 9.5-10mbps λόγω attenuation αλλα με το καινούριο προφίλ έχω σταθερά 7.5.
Παρόλο που ρώτησα στον ΟΤΕ αν η γραμμή είναι κατάλληλη για το connx-tv και μου ειπαν πως δεν θα έχω πρόβλημα, δεν είμαι απολύτως σίγουρος. Τουλάχιστον ρώτησα και μου είπε η κοπέλα στην εξυπηρέτηση πως αν έχω προβλήματα με τη γραμμή μετα το tv, θα το ελέγξουν και θα διακόψουν την υπηρεσία χωρίς χρέωση
SNR Margin: 13
Line Attenuation :34.3
Data Rate: 7406
Εσείς με αυτά τα στοιχεία πως το βλέπετε? Δεν με νοιάζει όταν είναι ανοιχτο το STB που θα πέφτει η ταχύτητα (ετσι όπως έχω ακούσει η δικιά μου θα περιορίζεται στα 2-3mbps) αρκεί να μην έχω κολλήματα, διαρκείς αποσυνδέσεις κλπ. Από router έχω το baudtec (χάλια το ξέρω). Δυστυχώς το linksys που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα (wag120n) μάλλον δεν θα είναι συμβατό.
Τέλος, έχω παραγγείλει το pirelli χωρίς τον δίσκο. Γίνεται να τους πώ να μου στείλουν αυτό με τον εσωτερικό ή εφόσον έχει γίνει η παραγγελία δεν αλλάζει?
Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρόνο σας!!
-
17-03-11, 04:30 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3086
δε σε βλέπω και πολύ καλά και αν παίζεις θα παίζεις οριακά. Δε ξέρω βέβαια αν μπορούν να κάνουν κάτι για να αναβαθμίσουν τη γραμμή σου και να βελτιωθείς λίγο. Το χειρότερο σενάριο βέβαια είναι να υπολειτουργούν iptv και dsl και να καταλήξεις να πληρώνεις και για τα δύο έχοντας όχι καλή υπηρεσία.
-
17-03-11, 09:55 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3087
Τυπικά λόγω κακής ποιότητας γραμμών στην περιοχή, η γραμμή μπορείς να πείς πως "υπολειτουργούσε" πάντα. Με το καινούριο προφίλ πάντως, δεν έχω δεί (φτού σκόρδα) καμία αποσύνδεση ακόμα και αυτό για το baudtec μονό καλό σημάδι είναι.
Αναμένουμε λοιπόν..
-
18-03-11, 02:40 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3088
Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες περί απόκτησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της F1 από το συνδρομητικό κανάλι Conn-x TV.
Και επίσημα σε HD η F1
Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η πλατφόρμα IPTV του ΟΤΕ αγόρασε το πλήρες πακέτο των μεταδόσεων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Αυτό σημαίνει ότι θα προβάλλει απευθείας τα τρία σκέλη των ελεύθερων δοκιμών, τις κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα, και μάλιστα χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις, αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Αυστραλία την ερχόμενη εβδομάδα (25-27/3).
Εφόσον επιβεβαιωθεί επίσημα η είδηση, θα είναι η πρώτη φορά που κάποιο ελληνικό κανάλι θα δείχνει όλες τις δοκιμές και τον αγώνα της F1, χωρίς οι τηλεθεατές να χάνουν λεπτό από τη δράση μέσα στην πίστα.
Μένει να φανεί αν το Conn-x TV κάνει χρήση της δυνατότητας κάλυψης των αγώνων σε Υψηλή Ευκρίνεια (HD), την οποία προσφέρει από φέτος η FOM σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα με τα οποία έχει συμβόλαιο.
Ολοι οι αγώνες του πρωταθλήματος θα συνεχίσουν να μεταδίδονται ζωντανά και από τον Alpha, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα σε ό,τι αφορά τις ελεύθερες συχνότητες μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο σταθμός θα προβάλλει το πρόγραμμα σε φορμάτ 16:9.
Ωστόσο φέτος το κανάλι της Κάντζας δεν θα προσφέρει στους τηλεθεατές του τις κατατακτήριες δοκιμές σε απευθείας μετάδοση, αλλά θα δείχνει τα κυριότερα στιγμιότυπα σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή πριν από την έναρξη του αγώνα.
Θοδωρής Κατσαρογιάννης
sport.gr
........Auto merged post: pankostas πρόσθεσε 1 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Λετε να δουμε F1 σε HD?
Ειναι δυσκολο μεσω iptv?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pankostas : 18-03-11 στις 02:40. Αιτία: auto merged post
-
18-03-11, 12:16 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3089
Aν με SD περιεχομενο δεσμευει 4-5 mbps απο τη γραμμη μας, με HD ποσα θα ηθελε? Πιστευω θα ηταν λιγοι αυτοι που θα μπορουσαν να δουν HD απο IPTV χωρις θεματα στην Ελλαδα. Τα νεα της f1 χωρις τισ διαφημισεις παντως μονο καλα ειναι.
-
18-03-11, 14:40 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #3090
Μεταδόσεις Παρασκευής:
13:00 κλήρωση champions league από το eurosport
14:00 κλήρωση uefa europa league από το eurosport
18:00 ΟΚΛΑΝΤ - ΤΕΞΑΣ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)
19:30 ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (Β' Γερμανίας)
20:30 ΜΕΜΦΙΣ - ΑΡΙΖΟΝΑ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)
21:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ (Α' Γερμανίας)
21:45 ΣΑΣΟΥΟΛΟ - ΜΟΝΤΕΝΑ (Β' Ιταλίας)
22:30 ΤΕΞΑΣ - ΟΧΑΪΟ ΣΤΕΪΤ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)
23:45 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (copa america εφήβων από το eurosport2)
01:00 ΠΕΡΟΥ - ΒΟΛΙΒΙΑ (copa america εφήβων από το eurosport2)
01:00 ΛΟΝΓΚ ΑΪΛΑΝΤ - ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)
03:30 ΤΖΟΡΤΖΙΑ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (NCAA κολεγιακό μπάσκετ από το ESPNamerica)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soccermania : 18-03-11 στις 20:40.
Παρόμοια Θέματα
-
Τι εντυπώσεις έχετε οι ενεργοποιημένοι CONN-X στο DSLAM Ν. Σμύρνης?
Από kostask στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-08, 14:50 -
Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα του Internet
Από lewton στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 57Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-07, 03:05 -
Conn-x + 50E μονο για νεους συνδρομητες?
Από InCoRrEcT στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-07, 16:24
Bookmarks