Σελ. 117 από 176 ΠρώτηΠρώτη ... 97107112115116117118119122127137 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.741-1.755 από 2627
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Wind
    Router
    netfaster
    SNR / Attn
    9.0(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    πες ένα καλό λόγο για να με πείσεις γιατί ακόμα δεν ξέρω που να πάω .

Music hard rock and metal blog

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Κοίταξε σε πολλά poll που έχουν γίνει βγαίνει το εξής:
    1. Rapidshare
    2. Megaupload
    3. Hotfile

Οπότε σύμφωνα με το παραπάνω και:
    Για τους free users
    - Kατεβάζεις με 500 kb/σ και πάνω
    - Όταν τελειώσεις να κατεβάζεις 1 part μετά μπορείς αμέσως να ξανακατεβάσεις αμέσως χωρίς να περιμένεις 15 λεπτά πχ όπως στο rs και 30 λεπτά όπως είναι στο hotfile
    - Με free membership άμα "ανεβάζεις" μπορείς να πάρεις premium account, ακόμα και να κερδίσεις λεφτά

Για τους premium users
    - Tα γνωστά απεριόριστο download όλη την μέρα χωρίς όριο
    - Kατεβάζεις με την μεγαλύτερη ταχύτητα που μπορείς να κατεβάσεις

Επιπλέον έχει και happy hour:
    "The details
    Every weekday between 9:00 AM and 11:00 AM UTC you get free premium privileges.
    You can download unlimited files at full speed during the Mega happy hour.
    You can use the premium features in our Mega Manager during the Mega happy hour.

The requirements
    You need to be logged in with a free account to receive the premium privileges during the Mega happy hour.
    You need to have the Mega Toolbar installed on your PC. "

Tέλος, είναι (νομίζω) πιο παλιό από το Hotfile.
    -----------------------
    "Respect cannot be learned, it can only be earned"
    -----------------------

Περιοχή
    Καβάλα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    13564/988
    ISP
    OTE Conn-x Δίοδος
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ
    Router
    Edimax AR-7284wna
    Ντάξει, τελειωτικό χτύπημα στους πελάτες του το Rapidshare. Τι αηδίες είναι αυτά τα νέα μέτρα χρέωσης? Daily rapidz? Rapid packages?
    Τι στο διάολο, τι τους χάλαγε στο παλιό σύστημα? Γιατί το αλλάζουν με κάτι τόσο χαζό, και εν μέσω τέτοιας μάχης με το MegaUpload? Πλήρωνες για συγκεκριμένους μήνες, χρησιμοποιούσες το account για όσο είχες πληρώσει. Καθαρά πράμματα, σαν ενήλικας πλήρωνες με τα λεφτάκια σου και έπαιρνες αυτό που σου αντιστοιχούσε.

Και να μη μιλήσω για το customer "support" τους, που μόνο support δεν είναι. ΟΤΑΝ σου απαντήσουν στις ερωτήσεις σου και ΑΝ σου απαντήσουν, όχι μόνο είναι σε κατακρεουργημένα αγγλικά, το μόνο που κάνουν είναι να σε λινκάρουν στο newspage που στην τελική είναι και αυτό κακογραμμένο.

Στα τσακίδια λοιπόν, Rapidshare, it's been fun.
    Πάμε Megaupload.

........Auto merged post: ToFonikoAgouri πρόσθεσε 4 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από loukoumaki Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδιά που καταλήξατε τελικά ...Σε πιο θα πάτε hotfile η megauoload?
    Megaupload φίλος, έχουν καλό support σε περίπτωση προβλήματος και τα μέτρα τους έχουν μείνει σταθερά εδώ και χρόνια.

Και το availability σε links είναι το ίδιο με το RS, σε όποιο μεγάλο warez site.

DOUBLEPOST, DOSH, IM SORRY
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ToFonikoAgouri : 05-07-10 στις 18:45. Αιτία: auto merged post

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Wind
    Router
    netfaster
    SNR / Attn
    9.0(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    είναι εύκολο να ανανεώσεις λογαριασμό με πόντους όπως κάνεις και στο rapid ?

Music hard rock and metal blog

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από loukoumaki Εμφάνιση μηνυμάτων
    είναι εύκολο να ανανεώσεις λογαριασμό με πόντους όπως κάνεις και στο rapid ?
    Check here

Spoiler:
    6. Rewards:
    -I have heard that I can earn premium status and cash from people downloading my files. Is that true?
    Yes, it is! Every qualifying download of one of your files will earn you a reward point. When you have reached a certain number of points, you can redeem them for premium status or even cash. If you have popular content that you have the rights to distribute, this program is for you. If you are trying to earn money by posting files that infringe on the rights of others, forget about it. You will be disqualified.

-I have earned a lot of points, what can I do with them?
    You can either wait until you have earned even more points, or redeem some for one of our awards:
    10000 reward points: one month premium membership
    50000 reward points: 6 months premium membership
    100000 reward points: One year premium membership
    500000 reward points: Lifetime platinum + $500 USD
    1000000 reward points: $1500 USD
    5000000 reward points: $10000 USD

-What is a qualifying download? How do you count the downloads I earned?
    Only one download per IP per day per file will be counted. Downloads from certain countries do not count (click here to see a list of qualifying countries). We reserve the right to exclude downloads from certain IP addresses from counting towards your rewards earnings if we detect fraudulent activitiy.

-What are reward points?
    We give reward points for downloads of your files. The more downloads your files get, the more points you will make. You can redeem your points for free premium services or real money. For more information, visit our rewards page.
    -----------------------
    -----------------------

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    1.020 / 16100-16500
    ISP
    Netone --> Cyta
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ
    Router
    Pirelli P.RG A4201G
    SNR / Attn
    6.0(dB) / 17.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fadasma Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι λογικό. Μετά το billing έπρεπε να σου δώσει 1Gb + 8Gb που σου είχαν περισσέψει δηλ σύνολο 9Gb και να σε χρεώσει μόνο για το Rapidsmall.
    Τα Gb που έχεις πληρώσει αλλά δεν έχεις καταναλώσει μεταφέρονται στο επόμενο billing.
    Δεν μεταφερονται τα GBs. Αυτο εξαλλου δεν ειναι το προβλημα? Οτι πληρωνουμε με rapids(δλδ με ευρω) τα GBs τους και μας τα δινουν μονο για μια μερα...εαν δεν τα χρησιμοποιησεις εξαφανιζονται ως δια μαγειας. Μεγαλη ληστεια.

Οσο για αλλους providers εγω πηρα εναν μηνα hotfile 10 δολλαρια(7.3 ευρω την στιγμη της αγορας) για δοκιμη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και ουτε που το θυμαμαι το rapidshare. Το Hotfile το πηρα επειδη απο τα sites που κατεβαζω εχουν σιγουρα και hotfile links. Eαν τωρα καποιος μπαινει σε ιστοσελιδες που κανουν ποστ megaupload links ας παει εκει...σημασια εχει να φυγουμε απο το rapidshare για να μην νομιζουν οτι ειμαστε ηλιθιοι!!!

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    OTE
    Router
    OPNsense
    Εγώ διέγραψα όλα τα αρχεία που είχα στο RS (για να μην το στηρίζω κιόλας) και πάω για ετήσια στο hotfile.
    Θα κρατήσω τα rapids μόνο για κάποια σπάνια περίπτωση που δε θα βρω κάτι στο hotfile.
    Δεν το εμπιστεύομαι πλέον οτι και να κάνει.

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Προσωπικά πάντως πρέπει να το πω. Με το παλιό σύστημα είχα 3 μήνες περίπου ακόμη συνδρομής. Από ότι βλέπω αυτές τις μέρες με το νέο θα έχω 6 μήνες ακόμη, ίσως και πολύ παραπάνω, χωρίς να χρειαστεί να πάω σε άλλο file hosting service.
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16280/920
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Router
    Asus DSL-N66U
    SNR / Attn
    9(dB) / 13.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Μα νομίζω ειπώθηκε ήδη ότι για τον casual downloader είναι μια χαρά (και φθηνότερο) το νέο σύστημα. Για όσους κατεβάζουν καθημερινά (έστω και λίγα GB) σε μη-happy hours ή είχαν πολλά αρχεία (uploaders) είναι απλά ασύμφορο. Χωρίς όμως upload δεν υπάρχει και download, μακροπρόθεσμα

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Είδα σε κάτι sites απ' τα οποία κατεβάζω βιβλία να παίζει στον υπέρτατο βαθμό το depositfiles.

Η συνδρομή ξεκινάει απ' τα 11$/month. Μια χαρά είναι, κοντά σ' αυτά που έδινα και στους Γερμανούς.

Δεν έχω κόλλημα με κανέναν σαν καταναλωτής, όσο με σέβεται ο πωλητής της υπηρεσίας, άλλο τόσο θα τον τιμάω και εγώ.

Αυτοί πλέον έχουν ξεφύγει...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mrsaccess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά πάντως πρέπει να το πω. Με το παλιό σύστημα είχα 3 μήνες περίπου ακόμη συνδρομής. Από ότι βλέπω αυτές τις μέρες με το νέο θα έχω 6 μήνες ακόμη, ίσως και πολύ παραπάνω, χωρίς να χρειαστεί να πάω σε άλλο file hosting service.
    Συμφωνώ ότι έχει και τα καλά για κάποιον που δε κατεβάζει συχνά!

Εγώ δλδ μπορεί να κατεβάζω πάνω από 4GB μέρα παρα μέρα. Δε με συμφέρει!!

Αντικειμενικά η απόκλιση των 4rapids/day ( για 1GB) είναι τελείως αναλογική με τα 20rapids (για 5 GB). Κακώς!! Έπρεπε να υπάρχει καποια προσφορά.

Το αστείο είναι ότι υπάρχει προσφορά για τα 78rapids/day. Βάσει αναλογίας έπρεπε να μας χρεώνει 80rapids/day οπότε κερδίζουμε 2 rapids. Τέλεια!!
    -----------------------
    -----------------------

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Ξεχνάς όμως τα happy hours. Πάντως ακόμη και αν μέρα παρά μέρα πήγαινα στο πρόγραμμα με τα 5GB πάλι η συνδρομή μου θα κρατούσε αρκετά περισσότερο από ότι παλιά.
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Εγώ προσωπικά δεν κοιτάω καθόλου τα happy hours.

Θέλω να κατεβάζω, και έτσι κάνω, όταν θέλω (γι' αυτό είμαι Premium) και όχι οταν θέλουν. Εξάλλου ποιο το νόημα να είσαι premium & να ασχολείσαι με τα happy hours??? Μόνο αν σου τελειώσει το traffic και καίγεσαι να κατεβάσεις κάτι. Τώρα όμως με τα νέα δεδομένα του rapid θα καίγεσαι κάθε μέρα.

Συνεπώς, προτιμώ να είμαι free rapid user και να ασχολούμαι με τα happy hours & στα υπόλοιπα hours να είμαι premium με unlimited download!

Έχω άδικο;;
    -----------------------
    -----------------------

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    OTE
    Router
    OPNsense
    Κατά τη γνώμη μου happy hours=αφήνω ένα pc ανοικτό όλη νύχτα και περιμένω την επόμενη μέρα= torrent.
    Γιατί να πληρώνω συνδρομές αν επιλέξω αυτό το δρόμο;

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    1.020 / 16100-16500
    ISP
    Netone --> Cyta
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ
    Router
    Pirelli P.RG A4201G
    SNR / Attn
    6.0(dB) / 17.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fadasma Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ διέγραψα όλα τα αρχεία που είχα στο RS (για να μην το στηρίζω κιόλας) και πάω για ετήσια στο hotfile.
    Θα κρατήσω τα rapids μόνο για κάποια σπάνια περίπτωση που δε θα βρω κάτι στο hotfile.
    Δεν το εμπιστεύομαι πλέον οτι και να κάνει.
    Ακριβως το ιδιο που εκανα και εγω...το κρατησα το Rapidshare μηπως δεν βρισκω κατι στο hotfile βεβαια μετα την μαζικη αποχωρηση τον uploaders απο το Rapidshare πιο πολλα θα βρισκουμε στα αλλα παρα στο rapidshare.

Οσο για το happy hour καλυτερα να το παρουν οι ιδιοι του rapidshare γιατι θα το χρειαστουν οταν μεινουν χωρις δουλεια(Happy Hour = 1 ποτό + 1 δωρο) γιατι εαν ειναι να πληρωνω για να κατεβαζω ολο το βραδυ τοτε μενω στα torrents που ειναι και τσαμπα οπως εγραψες πιο πανω.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elgriego : 05-07-10 στις 21:32.

Σελ. 117 από 176 ΠρώτηΠρώτη ... 97107112115116117118119122127137 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Νέο Rapidshare, αλλαγές..
    Από tsavman στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-09, 23:38
  2. Μηνύματα: 25
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-08-08, 12:35
  3. Αρχείο txt, όρων χρήσης ιστοσελίδας.
    Από psaxtiri στο φόρουμ Web authoring, development & web design
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-06, 22:25

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks