πες ένα καλό λόγο για να με πείσεις γιατί ακόμα δεν ξέρω που να πάω .
Εμφάνιση 1.741-1.755 από 2627
-
05-07-10, 18:26 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1741
-
05-07-10, 18:34 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1742
Κοίταξε σε πολλά poll που έχουν γίνει βγαίνει το εξής:
1. Rapidshare
2. Megaupload
3. Hotfile
Οπότε σύμφωνα με το παραπάνω και:
Για τους free users
- Kατεβάζεις με 500 kb/σ και πάνω
- Όταν τελειώσεις να κατεβάζεις 1 part μετά μπορείς αμέσως να ξανακατεβάσεις αμέσως χωρίς να περιμένεις 15 λεπτά πχ όπως στο rs και 30 λεπτά όπως είναι στο hotfile
- Με free membership άμα "ανεβάζεις" μπορείς να πάρεις premium account, ακόμα και να κερδίσεις λεφτά
Για τους premium users
- Tα γνωστά απεριόριστο download όλη την μέρα χωρίς όριο
- Kατεβάζεις με την μεγαλύτερη ταχύτητα που μπορείς να κατεβάσεις
Επιπλέον έχει και happy hour:
"The details
Every weekday between 9:00 AM and 11:00 AM UTC you get free premium privileges.
You can download unlimited files at full speed during the Mega happy hour.
You can use the premium features in our Mega Manager during the Mega happy hour.
The requirements
You need to be logged in with a free account to receive the premium privileges during the Mega happy hour.
You need to have the Mega Toolbar installed on your PC. "
Tέλος, είναι (νομίζω) πιο παλιό από το Hotfile.-----------------------
"Respect cannot be learned, it can only be earned"
-----------------------
-
05-07-10, 18:45 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1743
Ντάξει, τελειωτικό χτύπημα στους πελάτες του το Rapidshare. Τι αηδίες είναι αυτά τα νέα μέτρα χρέωσης? Daily rapidz? Rapid packages?
Τι στο διάολο, τι τους χάλαγε στο παλιό σύστημα? Γιατί το αλλάζουν με κάτι τόσο χαζό, και εν μέσω τέτοιας μάχης με το MegaUpload? Πλήρωνες για συγκεκριμένους μήνες, χρησιμοποιούσες το account για όσο είχες πληρώσει. Καθαρά πράμματα, σαν ενήλικας πλήρωνες με τα λεφτάκια σου και έπαιρνες αυτό που σου αντιστοιχούσε.
Και να μη μιλήσω για το customer "support" τους, που μόνο support δεν είναι. ΟΤΑΝ σου απαντήσουν στις ερωτήσεις σου και ΑΝ σου απαντήσουν, όχι μόνο είναι σε κατακρεουργημένα αγγλικά, το μόνο που κάνουν είναι να σε λινκάρουν στο newspage που στην τελική είναι και αυτό κακογραμμένο.
Στα τσακίδια λοιπόν, Rapidshare, it's been fun.
Πάμε Megaupload.
........Auto merged post: ToFonikoAgouri πρόσθεσε 4 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Megaupload φίλος, έχουν καλό support σε περίπτωση προβλήματος και τα μέτρα τους έχουν μείνει σταθερά εδώ και χρόνια.
Και το availability σε links είναι το ίδιο με το RS, σε όποιο μεγάλο warez site.
DOUBLEPOST, DOSH, IM SORRYΤελευταία επεξεργασία από το μέλος ToFonikoAgouri : 05-07-10 στις 18:45. Αιτία: auto merged post
-
05-07-10, 19:12 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1744
-
05-07-10, 19:19 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1745
Check here
Spoiler:-----------------------
-----------------------
-
05-07-10, 19:28 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1746
Δεν μεταφερονται τα GBs. Αυτο εξαλλου δεν ειναι το προβλημα? Οτι πληρωνουμε με rapids(δλδ με ευρω) τα GBs τους και μας τα δινουν μονο για μια μερα...εαν δεν τα χρησιμοποιησεις εξαφανιζονται ως δια μαγειας. Μεγαλη ληστεια.
Οσο για αλλους providers εγω πηρα εναν μηνα hotfile 10 δολλαρια(7.3 ευρω την στιγμη της αγορας) για δοκιμη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και ουτε που το θυμαμαι το rapidshare. Το Hotfile το πηρα επειδη απο τα sites που κατεβαζω εχουν σιγουρα και hotfile links. Eαν τωρα καποιος μπαινει σε ιστοσελιδες που κανουν ποστ megaupload links ας παει εκει...σημασια εχει να φυγουμε απο το rapidshare για να μην νομιζουν οτι ειμαστε ηλιθιοι!!!
-
05-07-10, 19:55 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1747
Εγώ διέγραψα όλα τα αρχεία που είχα στο RS (για να μην το στηρίζω κιόλας) και πάω για ετήσια στο hotfile.
Θα κρατήσω τα rapids μόνο για κάποια σπάνια περίπτωση που δε θα βρω κάτι στο hotfile.
Δεν το εμπιστεύομαι πλέον οτι και να κάνει.
-
05-07-10, 20:14 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1748
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Προσωπικά πάντως πρέπει να το πω. Με το παλιό σύστημα είχα 3 μήνες περίπου ακόμη συνδρομής. Από ότι βλέπω αυτές τις μέρες με το νέο θα έχω 6 μήνες ακόμη, ίσως και πολύ παραπάνω, χωρίς να χρειαστεί να πάω σε άλλο file hosting service.
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
05-07-10, 20:23 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1749
Μα νομίζω ειπώθηκε ήδη ότι για τον casual downloader είναι μια χαρά (και φθηνότερο) το νέο σύστημα. Για όσους κατεβάζουν καθημερινά (έστω και λίγα GB) σε μη-happy hours ή είχαν πολλά αρχεία (uploaders) είναι απλά ασύμφορο. Χωρίς όμως upload δεν υπάρχει και download, μακροπρόθεσμα
-
05-07-10, 20:24 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1750
Είδα σε κάτι sites απ' τα οποία κατεβάζω βιβλία να παίζει στον υπέρτατο βαθμό το depositfiles.
Η συνδρομή ξεκινάει απ' τα 11$/month. Μια χαρά είναι, κοντά σ' αυτά που έδινα και στους Γερμανούς.
Δεν έχω κόλλημα με κανέναν σαν καταναλωτής, όσο με σέβεται ο πωλητής της υπηρεσίας, άλλο τόσο θα τον τιμάω και εγώ.
Αυτοί πλέον έχουν ξεφύγει...
-
05-07-10, 20:29 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1751
Συμφωνώ ότι έχει και τα καλά για κάποιον που δε κατεβάζει συχνά!
Εγώ δλδ μπορεί να κατεβάζω πάνω από 4GB μέρα παρα μέρα. Δε με συμφέρει!!
Αντικειμενικά η απόκλιση των 4rapids/day ( για 1GB) είναι τελείως αναλογική με τα 20rapids (για 5 GB). Κακώς!! Έπρεπε να υπάρχει καποια προσφορά.
Το αστείο είναι ότι υπάρχει προσφορά για τα 78rapids/day. Βάσει αναλογίας έπρεπε να μας χρεώνει 80rapids/day οπότε κερδίζουμε 2 rapids. Τέλεια!!-----------------------
-----------------------
-
05-07-10, 20:33 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1752
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Ξεχνάς όμως τα happy hours. Πάντως ακόμη και αν μέρα παρά μέρα πήγαινα στο πρόγραμμα με τα 5GB πάλι η συνδρομή μου θα κρατούσε αρκετά περισσότερο από ότι παλιά.
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
05-07-10, 20:42 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1753
Εγώ προσωπικά δεν κοιτάω καθόλου τα happy hours.
Θέλω να κατεβάζω, και έτσι κάνω, όταν θέλω (γι' αυτό είμαι Premium) και όχι οταν θέλουν. Εξάλλου ποιο το νόημα να είσαι premium & να ασχολείσαι με τα happy hours??? Μόνο αν σου τελειώσει το traffic και καίγεσαι να κατεβάσεις κάτι. Τώρα όμως με τα νέα δεδομένα του rapid θα καίγεσαι κάθε μέρα.
Συνεπώς, προτιμώ να είμαι free rapid user και να ασχολούμαι με τα happy hours & στα υπόλοιπα hours να είμαι premium με unlimited download!
Έχω άδικο;;-----------------------
-----------------------
-
05-07-10, 20:49 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1754
Κατά τη γνώμη μου happy hours=αφήνω ένα pc ανοικτό όλη νύχτα και περιμένω την επόμενη μέρα= torrent.
Γιατί να πληρώνω συνδρομές αν επιλέξω αυτό το δρόμο;
-
05-07-10, 21:23 Απάντηση: Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας #1755
Ακριβως το ιδιο που εκανα και εγω...το κρατησα το Rapidshare μηπως δεν βρισκω κατι στο hotfile βεβαια μετα την μαζικη αποχωρηση τον uploaders απο το Rapidshare πιο πολλα θα βρισκουμε στα αλλα παρα στο rapidshare.
Οσο για το happy hour καλυτερα να το παρουν οι ιδιοι του rapidshare γιατι θα το χρειαστουν οταν μεινουν χωρις δουλεια(Happy Hour = 1 ποτό + 1 δωρο) γιατι εαν ειναι να πληρωνω για να κατεβαζω ολο το βραδυ τοτε μενω στα torrents που ειναι και τσαμπα οπως εγραψες πιο πανω.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elgriego : 05-07-10 στις 21:32.
Παρόμοια Θέματα
-
Νέο Rapidshare, αλλαγές..
Από tsavman στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 527Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-09, 23:38 -
eBay: Μειώσεις στις χρεώσεις των πωλητών στο "Buy it now" και άλλες αλλαγές
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 27-08-08, 12:35 -
Αρχείο txt, όρων χρήσης ιστοσελίδας.
Από psaxtiri στο φόρουμ Web authoring, development & web designΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-06, 22:25
Bookmarks