Καλησπέρα παιδιά,
θέλω τη συμβουλή σας...Δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα ξέρει από το θέμα εδώ μέσα...
Μου προέκυψε μια επαγγελματική ευκαιρία, στο επόμενο διάστημα (δεν επείγει τόσο), που απαιτεί να...πηγαίνω στην άλλη άκρη της Αττικής από κει που μένω βέβαια.
Έτσι, αποφάσισα ότι ήρθε ο καιρός να κοιτάξω για κάρο. Ψάχνοντας διεξοδικότατα την κατηγορία, με τα παρακάτω κριτήρια:
- Κυβισμός: Μέχρι 1.350 ώστε να έχει 9 φορολογήσιμους ίππους, και πιο χαμηλά τέλη κτλ
- Καλά επίπεδα εξοπλισμού
- Όχι Dacia / Lada
- Μέχρι 14.000 κάπου, μετά ξεφεύγουμε
...κατέληξα στο Mitsubishi Colt. Αυτό απ' ότι βλέπω, αν και είναι ήδη συμπαθητικό ως μοντέλο (και η ελληνική σελίδα της εταιρίας αυτό δείχνει σε τιμές κτλ), βγαίνει σε "ανανεωμένη" έκδοση...την προσεχή βδομάδα.
Θα πάω να το δω σύντομα σε κάποια από τις εκθέσεις τους, αλλά απ' ότι είδα γενικότερα, είναι μια χαρά στα πάντα του. Η έκδοση του με τον καλύτερο εξοπλισμό κάνει 13.700, που είναι αξιοπρεπέστατη τιμή από τη στιγμή που δεν παίρνω...Zastava!
Επειδή όμως είμαι και άσχετος με το σπορ - μήπως υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει, ή κάτι καλύτερο να κοιτάξω? Φαντάζομαι ότι μπορεί να ξέρει κάποιος κανέναν που να είχε Colt (απ' αυτό που υπάρχει τα 1-2 τελευταία χρόνια υποθέτω, δεν ξέρω πότε παρουσιάστηκε - το πιο παλιό είναι...τετράγωνο!)
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις συμβουλές!
Εμφάνιση 1-15 από 64
-
27-11-08, 00:40 Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #1Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
27-11-08, 01:17 Απάντηση: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #2
το εχω 3.5 χρονια περιπου και ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. εχω την απλη εκδοση το 5θυρο και μου ειχε κοστισει τοτε 12.700. Καλυτερα παρε το 1400αρι σε οποια εκδοση θελεις. Πιστευω δεν θα το μετανοιωσεις, ειναι ενα πολυ τιμιο αυτοκινητο για τα χρηματα που ζηταει
-
27-11-08, 01:17 Απάντηση: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #3
Επειδη εχει τυχει να οδηγησω Κολτ (3πορτο), το τετραγωνο που λες, δεν μου αρεσε η θεση οδηγησης, οσο και να προσπαθουσα να τη ρυθμισω, τη μια φορα ημουνα ψηλα και την αλλη τερμα πισω. Κοιταξε το αυτο
Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι και στην εκκινηση για τα κυβικα του αλλα και στα φρενα αρκετα γερο.
-
27-11-08, 03:48 Απάντηση: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #4
Για μέχρι 14000 κατά την άποψη μου έχεις 2 επιλογές:
Mitsubishi Colt
Mazda 2
Το Colt για τα λεφτά του είναι πολύ καλό και πολύ καλές επιδόσεις
Το Mazda 2 έχει λίγο χειρότερες επιδόσεις αλλά είναι πιο όμορφο
-
27-11-08, 09:43 Απάντηση: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #5
απατη αυτοκινητο
-
27-11-08, 10:04 Απάντηση: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #6
Εχω το colt το προηγουμενο. Απο αυτο ειναι πολυ ικανοποιημενος. Προβλημα κανενα. Το πηγαινω συνεργειο (εξουσιοδοτημενο) οποτε πρεπει για τα service του και ολα μια χαρα.
Το ενα κακο που ξερω ειναι οτι την αντιπροσωπεια την εχει ο Σαρακακης. Εχω βλαστημησει καποιες φορες.
Το αλλο κακο που ακουσα στο συνεργειο.
Την τελευταια φορα που το πηγα στο συνεργειο για το service, καθοταν διπλα και ο ιδιοκτητης του συνεργειου. Εκεινη τη στιγμη το ειχαν σηκωσει για να το δουν απο κατω. Ερχεται και αυτος κοντα, το βλεπει και λεει:
"Αααα ρε αθανατα αυτα τα colt".
Με χαρα εγω, των ρωταω, "τα καινουρια τι λενε;"
"Μαπα το καρπουζι" μου απανταει. "Δεν ειναι αξιοπιστα". "Μαπα πλαστικα και προβληματικα".
Αυτα οτι μου ειπε στο συνεργειο. Εγω το νεο μοντελο δεν το εχω οδηγησει, ουτε καν εχω μπει μεσα.ΓΑΠ "το ΔΝΤ καταδικάζει μια χώρα στην …υπανάπτυξη"
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ "Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (29/8/2008) «Με την περαίωση υπάρχει ένα νέο χαράτσι...»
-
27-11-08, 11:19 Απάντηση: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #7
Το έκανα test drive πριν 2 μήνες, καθώς έψαχνα κι εγώ για κάρο στην ίδια περίπου κατηγορία τιμής. Δεν είναι κακό, αλλά έχει κάποια τριξίματα κι επίσης ο κινητήρας ακούγεται αρκετά μέσα στην καμπίνα επιβατών, επίσης δε μου άρεσε η αντίδραση της ανάρτησης εγκάρσιες ανωμαλίες του οδοστρώματος. Τελικά κατέληξα να αγοράσω το Renault Clio 1.2 Turbo, μια έβγαινε ίδια τιμή περίπου.
-
27-11-08, 11:34 Απάντηση: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #8
Στα λεφτά του υπάρχουν κατά τη γνώμη μου καλύτερα. Το οδήγησα πριν ένα χρόνο όταν κι εγώ έψαχνα αυτ/το για τη Σύζυγο. Το ατού του είναι ο κινητήρας του (ο 1.3).
Δεν είναι κακό, αλλά έχει κάποια τριξίματα κι επίσης ο κινητήρας ακούγεται αρκετά μέσα στην καμπίνα επιβατών, επίσης δε μου άρεσε η αντίδραση της ανάρτησης εγκάρσιες ανωμαλίες του οδοστρώματος.
Αγόρασα το Yaris μιας και της άρεσε και μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τέρας οικονομίας και απροβλημάτιστο αυτ/το.
Όμως το Mazda 2 δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Ρίχτου μια ματιά ένω πολύ καλό και κυρίως μοντέλο που κυκλοφόρησε πέρυσι.
Προσωπικά κι ήταν να το οδηγώ εγώ, θα έπαιρνα το Renault Clio 1.2 Turbo. Είχα το παλιό 1.4, και έχω να λέω τα καλύτερα. Καμμιά σχέση στην οδήγηση με όλα αυτά τα γιαπωνέζικα. Και μιας και ακούγονται διάφορα περί αξιοπιστίας των Renault, ήμουν κάτοχος clio, Megane και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
-
27-11-08, 14:14 Απάντηση: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #9
Όντως δες και το clio και ίσως το grande punto tjet (μην βαράτε είμαι ιταλόφιλος, τι νακάνουμε
)
Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE/Corsair RM850X/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250gb/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech mx master/Dell UP2716+SE2419/
Dell Latitude 6320/i5 2520m/8gb ram/Intel 160gb ssd/Logitech MX keys mini/Logitech MX anywhere 2
My Flickr
-
27-11-08, 14:27 Re: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #10
Μάλιστα, ενδιαφέροντα όσα λέτε...
Εγώ το fiat 500 ήθελα, κι ας είμαι κοντά 2 μέτρα ύψος, αλλά επειδή έχει lead time 6+ μήνες, δεν βολεύει τη δεδομένη στιγμή...Υποτίθεται ότι στην ανανεωμένη έκδοση (που, είπαμε, βγαίνει τώρα, αύριο παρουσιάζεται) λύνουν αυτά τα προβλήματα
Δεν είναι κακό, αλλά έχει κάποια τριξίματα κι επίσης ο κινητήρας ακούγεται αρκετά μέσα στην καμπίνα επιβατών, επίσης δε μου άρεσε η αντίδραση της ανάρτησης εγκάρσιες ανωμαλίες του οδοστρώματος.
Θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι καλό σε π.χ. 1.2 turbo κτλ, και από κει και πέρα, βλέπουμε (πάλι)...Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
27-11-08, 14:51 Απάντηση: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #11
Καλό θα είναι να ελέγξεις και τα "ψιλά γράμματα" της εγγύησης του Colt. Πέρυσι που το έψαχνα, μου είπαν στην αντιπροσωπία οτι είχε 7 χρόνια. αλλά η εργοστασιακή ήταν 4. Τα 3 ήταν του Σαρακάκη. Δηλ. άστο καλύτερα.
-
27-11-08, 15:59 Απάντηση: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #12
fiat gp 3θ
-
27-11-08, 16:04 Απάντηση: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #13
- Περιοχή
- @ SNR Land
- Downloads
- 19
- Uploads
- 1
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 102400/10240
- ISP
- Wind
- Path Level
- Fastpath
δες λιγο και το Citroen C3
1400 90hp
Το εχω εδώ και 3 μήνες και μπορώ να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημένος.
Καλά κρατήματα, γερά φρένα, καλές επιδόσεις για τα κυβικά του.
Τo colt δεν θα το έπαιρνα μονο και μονο για τη συμπεριφορά του στις στροφές ( όταν το ειχα κανει τεστ drive ).
Κατα τα άλλα μου άρεσε πολυ.
Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει και το swift το 1300 ( δεν ξέρω την τιμή του.)
Socii stamus Cadimus dividui
-
27-11-08, 16:41 Re: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #14
Χμμ, και στις στροφές φαίνεται να είναι βελτιωμένη η νέα έκδοση...Μου φαίνεται πρέπει να πάω να κάνω testdrive και μετά να βγάλω συμπέρασμα.
Ναι, και το swift (και κατ' επέκταση το splash, νέο φρούτο της Suzuki) είναι αξιόλογο. Μάλλον θα πάω να κάνω test drive 3-4 μοντέλα και όποιο μου αρέσει εν τέλει, "τσιμπάω" =)Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
27-11-08, 19:03 Απάντηση: Mitsubishi Colt - Να το πάρω? #15
Για αυτά τα λεφτά σε αυτή την κατηγορία μου αρέσει τρομερά το Kia ProCeed (Ceed 3θυρο δηλαδή). Κάτι λέει η Kia και για δωρεάν service για πάντα;;;
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Michael Jordan
Παρόμοια Θέματα
-
Mitsubishi Colt CZT Turbo
Από georgio24 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 85Τελευταίο Μήνυμα: 05-10-08, 20:03 -
Τι να πάρω; Το νέο Yaris ή το νέο Colt;
Από teacake στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 37Τελευταίο Μήνυμα: 25-05-06, 09:25 -
Εχω Γραμμη Dsl Γινεται Να Παρω Ondslkit Για Να Παρω To Wifi Router Τσαμπα?
Από Diktyo στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-05, 12:20 -
Να πάρω ή να μην πάρω HOL?
Από athan00 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 24-01-05, 16:38 -
να πάρω ή να μην πάρω, ιδού η απορία
Από lefteriss στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 22-07-03, 21:29
Bookmarks