Εμφάνιση 1-6 από 6
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Καλημέρα σε όλα τα μέλη.

Το πρόβλημά μου έχει ως εξής. Επειδή ήθελα να αγοράσω γυαλιά ηλίου επισκέφτηκα τον οφθαλμίατρο μου. Ενώ ήξερα πως είχα περίπου 0.5 βαθμούς μυωπίας και στα δύο μάτια στην συνταγή που μου έδωσε έχει τα εξής. Cyl -050 120 kai 050 60 στο δεξί και αριστερό μάτι αντίστοιχα. Το θέμα είναι πως τα γυαλιά ηλίου φτιάχτηκαν με αυτή την συνταγή και εκτός του ότι δεν βλέπω το ίδιο καλά με τα γυαλιά μυωπίας μου (μικρή αλλά υπάρχει διαφορά) έχω και το πρόβλημα ότι όλα τα αντικείμενα τα βλέπω διαφορετικά. ΠΧ όταν τα φοράω έχω την αίσθηση ότι κόντυνα και επίσης τα αντικείμενα τα βλέπω "ξαπλωτά". Τι συμβαίνει? Γνωρίζει κανένας?

Περιοχή
    Sydney
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20480/1024
    Αν έχεις αστιγματισμό και βάλεις γυαλιά να τον διορθώσεις τον πρώτο καιρό μέχρι να τα συνηθίσεις έχεις αυτά τα προβλήματα που λες. Προσωπικά έβγαζα τα γυαλιά όταν ήμουν έξω γιατί φοβόμουν ό,τι θα πέσω και θα σπάσουν τα γυαλιά στα μάτια μου! Πάντως δεν θα έπρεπε να βλέπεις χειρότερα.
    http://www.betglory.com Προγνωστικά για το στοίχημα

Περιοχή
    127.0.0.1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/700
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    cisco887va+sec-k9
    Path Level
    Fastpath
    Εκτός απο το να τα συνηθήσεις, θα πρέπει να είναι σωστά ρυθμισμένα τα κέντρα των φακών (σύμφωνα με την απόσταση των ματιών σου μεταξύ τους) και επίσεις το παραμικρό στράβωμα του σκελετού (για τους ευλύγιστους μιλάω) θα το καταλαβαίνεις (και θα τους "ξαναφέρνεις" με το χέρι).

Downloads
    35
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    ISP
    HOL
    επισης μπορει να εχει αυξηθει η μυωπια.ποσο καιρο εχεις να κανεις εξεταση?εμενα σε 6 μηνες που ειχα χασει τα γυαλια και βαριομουν να παω για αλλα μου αυξηθηκε σχεδον μισο βαθμο.Το νου σου με αυτα
    Τ'απολωλότα πρόβατα τα φάγανε οι λύκοι
    κι'αυτά που μείναν στο κοπάδι τα έφαγε ο βοσκός

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τα γυαλιά φτιάχτηκαν μόλις μια βδομάδα μετά την εξέταση οπότε δεν παίζει να έχει αλλάξει η μυωπία. Ίσως πρέπει να τα συνηθίσω απλά είναι πολύ σπαστικό. Επίσης δεν ξερω αν για τον 0.25 και 0.5 βαθμούς μυωπίας στο ένα και στο άλλο μάτι που δεν έγραψε ο γιατρός αξίζει να πάω να του κάνω φασαρία και να παραγγείλω νέα κρύσταλλα (δηλαδή μια 50άρα στο νερό)...

Περιοχή
    Sydney
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20480/1024
    Υπάρχει απόκλιση πάντα όταν μετράς την μυωπία από 0.25 μέχρι σπάνια 0.50.
    http://www.betglory.com Προγνωστικά για το στοίχημα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία