Καλημέρα σε όλα τα μέλη.
Το πρόβλημά μου έχει ως εξής. Επειδή ήθελα να αγοράσω γυαλιά ηλίου επισκέφτηκα τον οφθαλμίατρο μου. Ενώ ήξερα πως είχα περίπου 0.5 βαθμούς μυωπίας και στα δύο μάτια στην συνταγή που μου έδωσε έχει τα εξής. Cyl -050 120 kai 050 60 στο δεξί και αριστερό μάτι αντίστοιχα. Το θέμα είναι πως τα γυαλιά ηλίου φτιάχτηκαν με αυτή την συνταγή και εκτός του ότι δεν βλέπω το ίδιο καλά με τα γυαλιά μυωπίας μου (μικρή αλλά υπάρχει διαφορά) έχω και το πρόβλημα ότι όλα τα αντικείμενα τα βλέπω διαφορετικά. ΠΧ όταν τα φοράω έχω την αίσθηση ότι κόντυνα και επίσης τα αντικείμενα τα βλέπω "ξαπλωτά". Τι συμβαίνει? Γνωρίζει κανένας?
Εμφάνιση 1-6 από 6
Θέμα: Μυωπικός Αστιγματισμός
-
11-01-09, 13:05 Μυωπικός Αστιγματισμός #1
-
11-01-09, 16:58 Απάντηση: Μυωπικός Αστιγματισμός #2
Αν έχεις αστιγματισμό και βάλεις γυαλιά να τον διορθώσεις τον πρώτο καιρό μέχρι να τα συνηθίσεις έχεις αυτά τα προβλήματα που λες. Προσωπικά έβγαζα τα γυαλιά όταν ήμουν έξω γιατί φοβόμουν ό,τι θα πέσω και θα σπάσουν τα γυαλιά στα μάτια μου! Πάντως δεν θα έπρεπε να βλέπεις χειρότερα.
http://www.betglory.com Προγνωστικά για το στοίχημα
-
11-01-09, 17:19 Απάντηση: Μυωπικός Αστιγματισμός #3
Εκτός απο το να τα συνηθήσεις, θα πρέπει να είναι σωστά ρυθμισμένα τα κέντρα των φακών (σύμφωνα με την απόσταση των ματιών σου μεταξύ τους) και επίσεις το παραμικρό στράβωμα του σκελετού (για τους ευλύγιστους μιλάω) θα το καταλαβαίνεις (και θα τους "ξαναφέρνεις" με το χέρι).
-
11-01-09, 18:07 Απάντηση: Μυωπικός Αστιγματισμός #4
επισης μπορει να εχει αυξηθει η μυωπια.ποσο καιρο εχεις να κανεις εξεταση?εμενα σε 6 μηνες που ειχα χασει τα γυαλια και βαριομουν να παω για αλλα μου αυξηθηκε σχεδον μισο βαθμο.Το νου σου με αυτα
Τ'απολωλότα πρόβατα τα φάγανε οι λύκοι
κι'αυτά που μείναν στο κοπάδι τα έφαγε ο βοσκός
-
11-01-09, 18:34 Απάντηση: Μυωπικός Αστιγματισμός #5
Τα γυαλιά φτιάχτηκαν μόλις μια βδομάδα μετά την εξέταση οπότε δεν παίζει να έχει αλλάξει η μυωπία. Ίσως πρέπει να τα συνηθίσω απλά είναι πολύ σπαστικό. Επίσης δεν ξερω αν για τον 0.25 και 0.5 βαθμούς μυωπίας στο ένα και στο άλλο μάτι που δεν έγραψε ο γιατρός αξίζει να πάω να του κάνω φασαρία και να παραγγείλω νέα κρύσταλλα (δηλαδή μια 50άρα στο νερό)...
-
12-01-09, 14:19 Απάντηση: Μυωπικός Αστιγματισμός #6
Υπάρχει απόκλιση πάντα όταν μετράς την μυωπία από 0.25 μέχρι σπάνια 0.50.
http://www.betglory.com Προγνωστικά για το στοίχημα
Bookmarks