Θέλω να αλλάξω το χρώμα στα εικονίδια του firefox - refresh - stop και home. Δεν μπορώ να το βρω μήπως δεν γίνεται τελικά;
Εμφάνιση 1-15 από 17
Θέμα: Απορία για Firefox
-
21-03-09, 23:57 Απορία για Firefox #1Βίλες κότερα χαβιάρι και βελουχιώτη άρη.
-
22-03-09, 00:05 Απάντηση: Απορία για Firefox #2
-
22-03-09, 00:28 Απάντηση: Απορία για Firefox #3
-
26-03-09, 05:21 Απάντηση: Απορία για Firefox #4
Για να μην ανοιγω νεο θεμα ρωταω εδω.
Απο τοτε που εβαλα τον explorer 8 οταν μου δινουν καποιο λινκ( πχ απο το MSN) και πατησω πανω,τοτε αυτο ανοιγει με τον explorer και οχι με τον firefox οπως πριν.
Εννοειται οτι εχω σαν προεπιλεγμενο τον firefox.
Ti να ρυθμισω ωστε να ανοιγουν με τον firefox?
-
26-03-09, 05:59 Απάντηση: Απορία για Firefox #5
-
28-03-09, 14:34 Απάντηση: Απορία για Firefox #6
Με την έκδοση 3 έχω το εξής πρόβλημα.Σε πολλές σελίδες,μου ανοίγει τις εκδόσεις mobile και όχι τις κανονικές.Π.χ στο amazon.com αλλά και σε άλλες.Ξέρει κάποιος τι να κάνω;
-
09-04-09, 11:13 Απάντηση: Απορία για Firefox #7
Μιας που υπάρχει αυτό το θέμα, ας μην ανοίγω ξεχωριστό για την απορία μου:
Όπως θα γνωρίζετε, όταν έχεις μια ιστοσελίδα ανοιχτή με κείμενο, στον Firefox υπάρχει η δυνατότης να πληκτρολογήσεις μια λέξη στο "κενό", και αυτομάτως να παραπεμφθείς στο σημείο του κειμένου που περιέχει αυτήν την λέξη, την οποία ψάχνεις. Έχω δύο ερωτήματα, ένα το βασικό, και ένα πρόσθετο:
α) (βασικό) Με τον παραπάνω τρόπο, σου βρίσκει την πρώτη φορά που συναντάται η αναζητούμενη λέξη στο κείμενο. Με ποια μέθοδο μπορώ να οδηγηθώ στο επόμενο σημείο που υπάρχει αυτή η λέξη; Ξέρει κανείς;
(Ελπίζω να το διατύπωσα αρκετά καλά, ώστε να καταλάβατε τι ρωτάω!)
β) (πρόσθετο) Υπάρχει αυτή η δυνατότης με κάποιον τρόπο και στον Explorer; Διότι τουλάχιστον όπως το κάνω στον Firefox, στον Explorer δεν γίνεται!Ξύπνησα και είχε συννεφιά, και εγώ ερωτήματα πολλά!...
-
09-04-09, 17:13 Απάντηση: Απορία για Firefox #8
Πάτα ctrl και F και εμφανίζεται κάτω η μπάρα που έχει "επόμενο" και "προηγούμενο".
Μετά μπορείς απλά και με το Enter να πηγαίνεις στην επόμενη λέξη αν δεν θέλεις να χρησιμοποιείς το ποντίκι.
Το ίδιο ισχύει και στον Internet Explorer. (ctrl και F)
-
13-04-09, 12:11 Απάντηση: Απορία για Firefox #9
-
17-04-09, 15:52 Απάντηση: Απορία για Firefox #10
Ερωτηση-απορια,αν σβησεις κατα λαθος εναν σελιδοδεικτη που ειχες αποθηκευμενο στον firefox ,υπαρχει καποιος τροπος να τον επαναφερεις?
-
17-04-09, 22:10 Απάντηση: Απορία για Firefox #11
Αν έχουν περάσει λιγότερο από 5 μέρες....αλλιώς θα χρειαστείς εργαλείο που επαναφέρει γενικότερα σβησμένα αρχεία από τον σκληρό.
Έναρξη -> Εκτέλεση. Γράψε "%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\\ ", χωρίς τα εισαγωγικά. Βρές τον φάκελο "bookmarkbackups". Όλοι οι σελιδοδείκτες των τελευταίων 5 ημερών είναι εκεί μέσα.
Υ.Γ. Τα αρχεία ανοίγουν με οποιονδήποτε επεξεργαστή κειμένου."Το πρώτο χρέος κάθε επαναστάτη, είναι να τη βγάλει καθαρή"
Abbie Hoffman
-
17-04-09, 22:23 Απάντηση: Απορία για Firefox #12
Κι επειδή ενδέχεται να μη βγάλεις άκρη με τα περιεχόμενα αυτών των αρχείων (.json), πηγαίνεις στον FF στα μενού «Σελιδοδείκτες», «Οργάνωση σελιδοδεικτών», «Εισαγωγή και αντίγραφο», «Επαναφορά» και εκεί επιλέγεις την ημερομηνία της οποίας τους σελιδοδείκτες θέλεις να επαναφέρεις.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
18-04-09, 01:51 Απάντηση: Απορία για Firefox #13
Ενταξει το καταφερα.
-
25-11-09, 21:06 Απάντηση: Απορία για Firefox #14
Νέο θεματάκι με τον Firefox:
Όπως είχα γράψει και σε άλλο νήμα, ο υπολογιστής μου, ανά διαστήματα κάνει μόνος του επανεκκινήσεις, δίχως να με ρωτήσει. Επειδή, εγώ μονίμως δεν τον κλείνω, παρά επιλέγω "Αδρανοποίηση", ώστε να μην πρέπει κάθε φορά να ανοίγω από την αρχή όλους του φακέλους, τις καρτέλες και τα έγγραφα που χρησιμοποιώ, όταν συμβαίνει αυτό, μου κλείνουν και όλα εκείνα που είναι ανοιγμένα. Δεν έχω καταφέρει ως τώρα να βρω τρόπο να αποτρέψω αυτές τις ακούσιες επανεκκινήσεις, μα αυτό είναι θέμα άλλου νήματος.
Αυτό που θα ήθελα εδώ να λύσω, είναι το εξής:
Οι καρτέλες που έχω στον Explorer αποθηκεύονται μόνες τους, και έτσι, ύστερα από την επανεκκίνηση, όταν τον ξανανοίξω ανοίγουν όλες.
Στον GoogleCrome πάλι, υπάρχει επιλογή για άνοιγμα των καρτελών που έκλεισαν πρόσφατα.
Στον firefox όμως, οι αντίστοιχες καρτέλες που έχω ανοιγμένες, δεν ξανανοίγουν! Πήγα δε στο μενού Ιστορικό, και κάτω κάτω, λέει "πρόσφατες κλεισμένες καρτέλες", μα δυστυχώς, δεν είναι επιλέξιμο!
Υπάρχει, λοιπόν, τρόπος να βρω στον FireFox τις καρτέλες που μου έκλεισαν και έχασα με την επανεκκίνηση;Ξύπνησα και είχε συννεφιά, και εγώ ερωτήματα πολλά!...
-
25-11-09, 21:12 Απάντηση: Απορία για Firefox #15
Tools -> Options -> Tab "Main" -> When Firefox starts: Show my windows and tabs from the last time.
Παρόμοια Θέματα
-
Απορία Firefox
Από etsi στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-09, 00:58 -
Απορία για διακοπη και επανενεργοποίηση για αξιοποίηση προσφοράς
Από KeyMaKeR στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 20-02-09, 08:55 -
Απορία για firefox 3
Από boza στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-08, 15:38 -
όλο Firefox και Firefox (2)... για δοκιμάστε και καμιά άλλη σαύρα
Από crimson στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-06, 22:28 -
Drivers για Gaming PC και απορία για Online Games
Από wintech2003 στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-04, 15:41
Bookmarks