καλησπερα σας.θα σας πω για ενα προβλημα που εχω με την σελιδα που δειχνει τα live scores στη σελιδα του οπαπ για το στοιχημα για οσους ξερουν.εχω το εξης προβλημα.εδω και λιγο καιρο ανακαινισαν την σελιδα απο τον οπαπ και απο τοτε βλεπω την σελιδα και τα ονοματα των ομαδων που ειναι στο κουπονι μου τα δειχνει μισα.για να καταλαβετε τι εννοω σας παραθετω και φωτογραφια.σημειωστε οτι εχω δει το site σε pc ενος φιλου και το εδειχνε κανονικα.εχω δοκιμασει με mozilla και με internet explorer ομως παραμενει το προβλημα.αν καποιος φιλος ξερει ας βοηθησει.ευχαριστω πολυ παιδια.
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
22-03-09, 17:18 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE #1
-
23-03-09, 18:45 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE #2
Κατεβασε την τελευταια εκδοση του Flash Player
-
23-03-09, 23:07 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE #3
-
27-03-09, 00:41 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE #4
καμια ιδεα ρε παιδες τι μπορει να συμβαινει?σε οποιο pc το εχω δει το δειχνει κανονικα.σε μενα γιατι τα δειχνει ετσι στριμωγμενα και μισα?
-
28-03-09, 00:40 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE #5
τι ανάλυση οθόνης εχεις; στο site τους προτεινουν τουλαχιστον 1024x768
"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
Ζ.Λορεντζάτος, COLLECTANEA
-
12-04-09, 19:22 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE #6
Παρόμοια Θέματα
-
Ψάχνω μια σελίδα του adslgr.com και δεν την βρίσκω
Από HttpC στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-08, 17:54 -
Πρόβλημα με την αρχική σελίδα
Από mpardsu στο φόρουμ Η Γνώμη σαςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-07, 15:03 -
Πρόβλημα με σελίδα του forum
Από ariadgr στο φόρουμ Η Γνώμη σαςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-04, 16:26 -
Πρόβλημα με την αρχική σελίδα
Από opimis στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-04, 03:55
Bookmarks