Εμφάνιση 1-4 από 4
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Εχω προβλημα στο downloading απο filehosting sites σε managers οπως flashget και IDM.Αντι να αρχιζει το κατεβασμα του αρχειου .rar οταν το κανω add,ριχνει με τη μια ενα αρχειο με extension .htm με το ιδιο ονομα που ειναι 7-12KB περιπου, και εκει ολοκληρωνει...
    Ποιο ειναι το προβλημα και δεν αρχιζει τα κανονικα .rar αρχεια που ειναι για κατεβασμα?Εχω και jdownloader,cryptload που δουλευουν ανετα.
    Δοκιμασα και εβαλα flashgot plugin στον firefox αλλα δεν ειδα καποια διαφορα...
    Ξερει μηπως καποιος που οφειλεται, και ισως αν μπορω να το φτιαξω??
    Εχω vista x64...Παρακαλω τα φωτα σας...
    ....συγνωμη αν εχει ξαναγινει σχετικο post αλλα δε μπορεσα να βρω κατι...

Με την ευκαιρια γνωριζει καποιος ενα downloader που να μπορει να κατεβαζει ταυτοχρονα πανω απο 8 αρχεια?Περα απο τον jdownloader που εχει οριο 20 δεν εχω βρει αλλο...υπαρχει μηπως κατι??
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φρασίος : 27-03-09 στις 17:09.

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Νομίζω ότι μόνο με την επι πληρωμή υπηρεσία μπορείς να χρησιμοποιείς download manager σε αυτές τις σελίδες.
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Downloads
    70
    Uploads
    5
    ISP
    .
    Δοκιμασε να το κατεβασεις χωρις Download Manager

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Εχω premium στο rapidshare και εχω δωσει στο manager το user και password.(δε ξερω αν ισως δε τα εβαλα στο σωστο κουτι)...
    Παντως απο αλλου τα αρχεια κατεβαινουν κανονικα οπως opera και jdownloader....γιατι ομως σκαλωνει ετσι στο flashget & internet download manager?..
    Ειναι κανενας με το ιδιο προβλημα?πως αντιμετωπιζεται?

........Auto merged post: Φρασίος πρόσθεσε 99 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Οκ το κοιταξα και στον IDM απλα χρειαζεται το password και username στο παραθυρο που βγαζει πριν κανω add το αρχειο.Μετα το κατεβαζει κανονικα...Οντως μαλλον ειναι απαραιτητος ενας premium account για να κατεβασει τα αρχεια..
    Ομως στο flashget δε κανει το ιδιο..
    Γι'αυτο θελω να ρωτησω, που μπαινουν τα user&password premium account στον flashget για να κατεβασει κανονικα απο rapidshare?...οποιος μπορει να με κατατοπισει ευχαριστω εκ των προτερων...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φρασίος : 27-03-09 στις 18:46. Αιτία: auto merged post

Παρόμοια Θέματα

1. Blizzard Downloader problem
    Από Bechli στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-06, 08:00

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία