Παιδιά γειά σας,
μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, είμαι στρατιώτης και παρουσιάστηκα στην Αλεξανδρούπολη πριν 2 εβδομάδες. Εκεί πήγα με τρένο. Επίσης από αύριο ξεκινάνε οι άδειες των εκλογών. Έκλεισα πάλι με τρένο. Δυστηχώς οι ώρες για το ταξίδι είναι αρκετές, 9-10 ώρες τουλάχιστον μέχρι την Λειβαδειά. Σκέφτομαι λοιπόν να πηγαίνω από την επόμενη φορά με αεροπλάνο. Ξέρω ότι Αλεξανδρούπολη - Αθήνα (Ελ. Βενιζέλος) είναι 40 λεπτά με το αεροπλάνο. Μετά για να πάω κατευθείαν Λειβαδειά πρέπει να πάρω λεωφορίο από το ΚΤΕΛ των Λοσίων. Αυτό που δεν ξέρω είναι με ποιόν τρόπο, όσο ποιό οικονομικό γίνεται γιατί ήδη θα έχω πληρώσει τα κερατά μου στο αεροπλάνο, μπορώ να πάω από το Ελ. Βενιζέλος στον σταθμό ΚΤΕΛ των Λοσίων.
Κάθε πληροφορία δεκτή.
Ευχαριστώ.
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
03-06-09, 18:12 τρόπος μεταφοράς από Ελ. Βενιζέλος προς ΚΤΕΛ Λοσίων #1
-
03-06-09, 18:27 Απάντηση: τρόπος μεταφοράς από Ελ. Βενιζέλος προς ΚΤΕΛ Λοσίων #2
Το ε93 λεωφορείο σταματά 20 μέτρα πιο πέρα από τα κτελ!!! και το εισητήριο νομίζω είναι 3 ευρώ!
-
03-06-09, 18:40 Απάντηση: τρόπος μεταφοράς από Ελ. Βενιζέλος προς ΚΤΕΛ Λοσίων #3
Η βλακεία είναι ότι προσωρινά είναι κλειστός ο σταθμός του ηλεκτρικού στα Κάτω Πατήσια.
Την διαδρομή που αναφέρεις την κανω κάθε Σ/Κ που ανεβοκατεβάινω Ρόδο - Χαλκίδα.
Μέχρι πρότεινως έπαιρνα Προαστιακό απο το αεροδρόμιο (6 ευρώ) πήγαινα μέχρι Νεραντζιώτισσα και απο εκεί άλλαζα και έπαιρνα ηλεκτρικό προς Κάτω Πατήσια.
Βγαίνοντας απο τον ηλεκτρικό, διαγώνια δεξιά απέναντι υπάρχει ενα περίπτερο και δίπλα μια στάση. Απο εκεί περνάνε όλα τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ Λιοσίων που κατευθύνονται βόρεια (Χαλκίδα, Θήβα, Λειβαδιά κτλ).
Δυστυχώς τώρα όμως είναι κλειστός ο σταθμός των Κάτω Πατησίων (και δεν ξέρω για πόσο ακόμα) και έτσι αναγκάζομαι και πηγαίνω Άγιο Νικόλαο, και απο εκεί με τα πόδια στα ΚΤΕΛ Λιοσίων (περίπου 10 λεπτά περπάτημα).
Πάντως θα ψάξω και την περίπτωη του Ε93 που αναφέρει ο x69pr γιατί αν είναι έτσι βολεύει αφάνταστα!!<? while (!$success) { $try++; } ?>
-
03-06-09, 19:08 Απάντηση: τρόπος μεταφοράς από Ελ. Βενιζέλος προς ΚΤΕΛ Λοσίων #4
σορρυ λάθος!!! είναι Χ93!!! Μπερδεύτηκα!
-
03-06-09, 19:28 Απάντηση: τρόπος μεταφοράς από Ελ. Βενιζέλος προς ΚΤΕΛ Λοσίων #5
To X93 κανει την διαδρομη ΚΤΕΛ Κηφισου - ΚΤΕΛ Λιοσιων - Αεροδρομιο και αντιστροφα. Ειναι 12 στασεις. Οποτε παιρνεις αυτο και καθαρισες
Επισης:
Β. Οι παρακάτω κατηγορίες επιβατών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία απαλλάσσονται από την καταβολή κομίστρου για τη μετακίνησή τους με όλα τα ΜΜΜ αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (και Αεροδρόμιο) και Προαστιακό (στο τμήμα του Μαγούλα-Πειραιάς-Αεροδρόμιο), με την επίδειξη των αντίστοιχων δελτίων που αποδεικνύουν την ιδιότητα αυτή:
Οπλίτες θητείας των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
-
03-06-09, 20:22 Απάντηση: τρόπος μεταφοράς από Ελ. Βενιζέλος προς ΚΤΕΛ Λοσίων #6
μάλιστα, κατάλαβα, παίρνω το χ93. Αυτό υποθέτω το παίρνω από κάπου εκεί μέσα στο Ελ. Βενιζέλος. Όποτε πάω για να είμαι σίγουρος θα ρωτήσω και τον οδηγό για να κάνει σίγουρα στάση στα ΚΤΕΛ Λοσίων. Μήπως ξέρει κανείς τι ώρες έχει δρομολόγια αυτό το λεωφορίο;
-
03-06-09, 20:50 Απάντηση: τρόπος μεταφοράς από Ελ. Βενιζέλος προς ΚΤΕΛ Λοσίων #7
Πληροφοριες για το Χ93 εδω -> http://www.oasa.gr/index.asp?asp=rou..._id=1&medium=0
Παρόμοια Θέματα
-
Αδυναμία μεταφοράς γραμμής λόγω οφειλών προς ΟΤΕ
Από vrahnos στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 31-10-08, 13:03 -
Διαδικασία μεταφοράς από On Telecoms σε NetOne
Από sportis στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-08, 12:51 -
Προβλημα μεταφορας δεδομενων απο P3....?
Από antio zoh στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-06, 12:21 -
Τρόπος μεταφοράς αρχείων
Από makis3919 στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 13-11-06, 15:38
Bookmarks