Σελ. 200 από 236 ΠρώτηΠρώτη ... 180190195198199200201202205210220 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.986-3.000 από 3539
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zer0c00L Εμφάνιση μηνυμάτων
    τώρα ήρθε η Philip Morris / Παπαστράτος έβγαλε το IQOS (δεν ξέρω το κόστος)

ήρθε μετά από την μακρινή ιαπωνία μέσω της JAPAN.... το Logic Pro (ας πούμε ότι μοιάζει με ηλεκτρονικό τσιγάρο (δεν ξέρω πόσο είναι το κόστος του υλικού και πόσο των αναλωσίμων)

τώρα ακούσαμε για την British Tobacco και Nobacco και να το GLO... (άγνωστο επίσης το κόστος)

τι έγινε τελικά και πήγαμε από το άτμισμα υγρού είτε με νικοτίνη είτε χωρίς στην καύση...ας πούμε καπνού...
    Ρε φιλε τι φιλοσοφικα ερωτηματα ειναι αυτα?

Ο καθενας βγαζει οτι προιον γουσταρει και οι καταναλωτες επιλεγουν που θα χωσουν τα λεφτα τους.

Δηλαδη οι εταιριες τσιγαρων που μας ειχαν ολους εμας εδω μεσα πελατες και μας εχασαν (οπως και πολλα ακομα εκατομμυρια καπνιστων), τι περιμενες να κανουν? Να βγαλουν τιποτα διαφημησεις "κοψτε τα τσιγαρα μας και αρχιστε το ηλεκτρονικο"?

Προσπαθουν και αυτοι απο τη μερια τους να σταματησουν την κατρακυλα που βλεπουν στις πωλησεις τους. Απλα πραγματα!

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από George_Prix Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε φιλε τι φιλοσοφικα ερωτηματα ειναι αυτα?

Ο καθενας βγαζει οτι προιον γουσταρει και οι καταναλωτες επιλεγουν που θα χωσουν τα λεφτα τους.

Δηλαδη οι εταιριες τσιγαρων που μας ειχαν ολους εμας εδω μεσα πελατες και μας εχασαν (οπως και πολλα ακομα εκατομμυρια καπνιστων), τι περιμενες να κανουν? Να βγαλουν τιποτα διαφημησεις "κοψτε τα τσιγαρα μας και αρχιστε το ηλεκτρονικο"?

Προσπαθουν και αυτοι απο τη μερια τους να σταματησουν την κατρακυλα που βλεπουν στις πωλησεις τους. Απλα πραγματα!
    Καθόλου φιλοσοφία (δεν είμαι άλλωστε φιλόσοφος) πρώην πληροφορικάριος είμαι και μου αρέσει να ψάχνω στο διαδίκτυο

Δεν είσαι καλά ενημερωμένος φίλε μου

σε ενημερώνω ότι οι καπνοβιομηχανίες (παγκοσμίως) δεν έχασαν καθόλου πωλήσεις (αν το ψάξεις στο διαδίκτυο) θα δεις μια χαρά κέρδη έχουν

στην ελλάδα μπορεί να πέφτει κλάμα στον κλάδο του καπνοεμπορίου

μπορεί οι έλληνες να έκοψαν ή να ελάττωσαν ή να παίρνουν από το "παραεμπόριο" τσιγάρα για την κακή τους συνήθεια το κάπνισμα ή να ψωνίζουν καπνό χύμα από την λαική αγορά (άγνωστης ποιότητας/προέλευσης)

αλλά αν το συγκρίνω με το Philip Morris/Παπαστράτος (IQOS) που έπιασε το 3.5% της αγοράς , αν το συγκρίνω με το JAPAN... (Logic Pro) που δεν ξέρω τις πωλήσεις του αλλά από διαφήμιση μια χαρά τα πάει

από το Britich Tobacco/Nobacco και το GLO που δεν ξέρω...

σίγουρα δεν κλαίνε...

αυτοί που σίγουρα κλαίνε είναι οι επαγγελματίες του ΗΤ μέλη του ΣΕΕΗΤ γιατί έχασαν την "αγελάδα" που είχαν για άρμεγμα...

μπορεί να τους έκατσε η φάση με τα τελωνεία και το εξωτερικό (TPD) και να μην μπορούν οι χρήστες του ΗΤ (ατμιστές) να φέρουν ότι θέλουν από Ε.Ε και εκτός Ε.Ε (κίνα ή αμερική)

αλλά πάλι θα βρεθεί ο τρόπος ο χρήστης του ΗΤ (ατμιστής) να ατμίσει ότι υγρό θέλει εκείνος είτε με νικοτίνη είτε χωρίς...

άντε να σου πω μια φιλοσοφία....όταν μάθουμε ως λαός να "αγαπάνε όλες τις κατσίκες" και να μην θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και να ζήσει η δική μας (πράγμα που δεν θα συμβεί φυσικά) τότε ίσως έχουμε ελπίδα σαν λαός και σαν χώρα να πάμε μπροστά...

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Δεν βρήκα κάτι στο δίκτυο, έχεις κάτι εύκαιρο; λογικά πρέπει να έχεις αφού είσαι τόσο σίγουρος για αυτό που λές

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ
    @Zer0c00L δεν ξερω τι να πω. Πραγματικα δυσκολευομαι να σε παρακολουθησω...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    H300S/NetGear EX7000
    SNR / Attn
    6.1(dB) / 10.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    @Zer0c00L: ενημερωτικά να σου αναφέρω πως το logic pro δεν είναι προϊόν από ιαπωνία... αλλα από αγγλία... είναι εξαιρετικό και πολύ οικονομικό... και η κάψουλες παρασκευάζονται στην ευρώπη... είναι ένα καλο starter κιτ με πολύ καλή γεύση και οικονομικό για να το έχεις καθημερινά μαζί σου... έχει μονο 15 euro η συσκευή... και η κάψουλες έχουνε 3x1.5ml στα 4euro.. κάθε κάψουλα έχει και πάνω αντίσταση...! εγώ το χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο με 12mg νικοτίνη και μονο για το υγρό tobacco... πραγματικά είναι ότι καλύτερο σε καπνικό έχω δοκιμάσει..

https://logicvapes.co.uk/

Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν βρήκα κάτι στο δίκτυο, έχεις κάτι εύκαιρο; λογικά πρέπει να έχεις αφού είσαι τόσο σίγουρος για αυτό που λές
    για τα κέρδη των καπνοβιομηχανιών?

υπάρχει ένα βίντεο εδώ που ανέβασε ένας συνομιλητής μας

ένας από αυτούς τους "ειδήμονες" του ΗΤ που μιλάνε είναι στις ΗΠΑ εκεί ανέβασε τα Market Share των καπνοβιομηχανιών αλλά και το 3.5% που είναι το IQOS στην ελλάδα.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από akisgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    @Zer0c00L: ενημερωτικά να σου αναφέρω πως το logic pro δεν είναι προϊόν από ιαπωνία... αλλα από αγγλία... είναι εξαιρετικό και πολύ οικονομικό... και η κάψουλες παρασκευάζονται στην ευρώπη... είναι ένα καλο starter κιτ με πολύ καλή γεύση και οικονομικό για να το έχεις καθημερινά μαζί σου... έχει μονο 15 euro η συσκευή... και η κάψουλες έχουνε 3x1.5ml στα 4euro.. κάθε κάψουλα έχει και πάνω αντίσταση...! εγώ το χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο με 12mg νικοτίνη και μονο για το υγρό tobacco... πραγματικά είναι ότι καλύτερο σε καπνικό έχω δοκιμάσει..

για την εταιρεία λέω μια Japan Tobacco International και στην χώρα μας υπάρχει η JTI Hellas
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 18-10-18 στις 00:11.

sdikr Guest
    για τα κέρδη των καπνοβιομηχανιών?

υπάρχει ένα βίντεο εδώ που ανέβασε ένας συνομιλητής μας

ένας από αυτούς τους "ειδήμονες" του ΗΤ που μιλάνε είναι στις ΗΠΑ εκεί ανέβασε τα Market Share των καπνοβιομηχανιών αλλά και το 3.5% που είναι το IQOS στην ελλάδα.
    Λες πιο πάνω πως είναι παγκοσμίως και πως υπάρχουν παντού λινκ, τώρα λες πως είναι μόνο στις ΗΠΑ και το πως το αναφέρει κάποιος άλλος στο βίντεο, όποτε δεν υπάρχουν λινκ να υποθέσω;

Zer0c00L Guest

πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερο από το IQOS και το GLO...

- - - Updated - - -

Λες πιο πάνω πως είναι παγκοσμίως και πως υπάρχουν παντού λινκ, τώρα λες πως είναι μόνο στις ΗΠΑ και το πως το αναφέρει κάποιος άλλος στο βίντεο, όποτε δεν υπάρχουν λινκ να υποθέσω;
    να με συγχωρείς δεν έχω τώρα το χρόνο να το ψάξω (με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω όμως για να δείτε με οικονομικά στοιχεία) ότι δεν έχει χάσει κανείς μια χαρά οικονόμα κάνουν

στο βίντεο που αναφέρω για τον τύπο είπε για τις ΗΠΑ αλλά ανάφερε και παγκοσμίως τι παίζει

σίγουρα για να τα βρήκε αυτός (ιδιώτης) υπάρχουν στο διαδίκτυο κάπου αναρτημένα

sdikr Guest

να με συγχωρείς δεν έχω τώρα το χρόνο να το ψάξω (με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω όμως για να δείτε με οικονομικά στοιχεία) ότι δεν έχει χάσει κανείς μια χαρά οικονόμα κάνουν

στο βίντεο που αναφέρω για τον τύπο είπε για τις ΗΠΑ αλλά ανάφερε και παγκοσμίως τι παίζει

σίγουρα για να τα βρήκε αυτός (ιδιώτης) υπάρχουν στο διαδίκτυο κάπου αναρτημένα
    Ασε δεν χρειάζεται, καταλάβαμε

Zer0c00L Guest
    Ασε δεν χρειάζεται, καταλάβαμε
    επειδή μιλάω πάντα με επιχειρήματα

συγνώμη αλλά χρειάζεται και θα καταλάβεις τι λέω (καθώς η απάντηση σου με προσβάλει σε προσωπικό επίπεδο) με τις αποδείξεις αναρτημένες εδώ

για να δεις και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι τι παίζει με τις καπνοβιομηχανίες αλλά και το γιατί θέλουν να μπουν στο ηλεκτρονικό τσιγάρο ή στις εναλλακτικές μορφές καπνίσματος

και τι ρόλο βαράει ο ΣΕΕΗΤ , τα καταστήματα που εκπροσωπεί και οι εταιρείες που ασχολούνται με την εναλλακτική μορφή καπνίσματος

μετά μπορείτε να πείτε το σχόλιο σας / την άποψη σας

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    H300S/NetGear EX7000
    SNR / Attn
    6.1(dB) / 10.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    επιβεβαιώνω και εγώ.... πως η καπνοβιομηχανίες δεν έχουνε χάσει καθόλου χρήματα....!!! ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή του... τα τσιγάρα πουλάνε ακόμα και σήμερα.... δεν είναι τυχαία όσα λέει ο @Zer0c00L δεν χρειάζεται να ψάξει κάποιος για να επιβεβαίωση ότι η καπνοβιομηχανίες κερδίζουνε κάθε μέρα πολλά λεφτά......

αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή είναι ότι πολεμάνε το ηλεκτρονικό τσιγάρο... για να μην χάσουνε στο μέλλον χρήματα...

όμως όπως είπα... ο κάθε ένας πρέπει να έχει την επιλογή του...!!

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ
    Εγω δεν εχω διαβασει τιποτα ανακοινωσεις, αλλα χρησιμοποιω την κοινη λογικη. Παλιοτερα πηγαινα για εναν καφε και εβλεπα ολο τον κοσμο με ενα τσιγαρο στο χερι και πλεον οι μισοι κρατανε ενα ηλεκτρονικο στο χερι. Αυτα ειναι χαμενα λεφτα για τις εταιριες τσιγαρων. Γιατι φυσικα μιλαμε για τεως καπνιστες που το γυρισαν σε ηλεκτρονικο και οχι για καποιους που δεν ειχαν καπνισει στη ζωη τους και οταν ειδαν το ηλεκτρονικο σκεφτηκαν "ωραιο gadget ας παρω και εγω ενα".

Τωρα αν με ολα τα υπακαταστατα που εβγαλαν τελευταια αρχισαν να τσιμπανε παλι πελατακια και ανεκαψαν ελαφρως τα κερδη τους δεν το ξερω. Το μονο σιγουρο ειναι οτι φαγενε ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ (σε οικονομικο επιπεδο) απο το ηλεκτρονικο τσιγαρο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    H300S/NetGear EX7000
    SNR / Attn
    6.1(dB) / 10.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εγω δεν εχω διαβασει τιποτα ανακοινωσεις, αλλα χρησιμοποιω την κοινη λογικη. Παλιοτερα πηγαινα για εναν καφε και εβλεπα ολο τον κοσμο με ενα τσιγαρο στο χερι και πλεον οι μισοι κρατανε ενα ηλεκτρονικο στο χερι. Αυτα ειναι χαμενα λεφτα για τις εταιριες τσιγαρων. Γιατι φυσικα μιλαμε για τεως καπνιστες που το γυρισαν σε ηλεκτρονικο και οχι για καποιους που δεν ειχαν καπνισει στη ζωη τους και οταν ειδαν το ηλεκτρονικο σκεφτηκαν "ωραιο gadget ας παρω και εγω ενα".

Τωρα αν με ολα τα υπακαταστατα που εβγαλαν τελευταια αρχισαν να τσιμπανε παλι πελατακια και ανεκαψαν ελαφρως τα κερδη τους δεν το ξερω. Το μονο σιγουρο ειναι οτι φαγενε ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ (σε οικονομικο επιπεδο) απο το ηλεκτρονικο τσιγαρο.
    το θέμα είναι να στραφεί όλος ο κόσμος στο ηλεκτονικό τσιγάρο...

και πάλι η καπνοβιομηχανίες λεφτά δεν θα χάσουνε...! θα ύπαρξη επιλογή για όλους για ένα πιο ασφαλές κάπνισμα και ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο...! έρχεται σύντομα....

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  iqos.PNG 
Εμφανίσεις:  3 
Μέγεθος:  291,4 KB 
ID: 198028

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ
    και πάλι η καπνοβιομηχανίες λεφτά δεν θα χάσουνε...
    Πως γινεται να ειναι ολοι κερδισμενοι? Μετρημενα κουκια ειναι οι καπνιστες. Παλια ολοι καπνιζανε τσιγαρα και τωρα οι μισοι (ή το 1/3 ή το 1/4) ατμιζουν. Οσοι πλεον ατμιζουν ειναι διαφυγοντα κερδη για τις εταιριες τσιγαρων!

Zer0c00L Guest
    Πως γινεται να ειναι ολοι κερδισμενοι? Μετρημενα κουκια ειναι οι καπνιστες. Παλια ολοι καπνιζανε τσιγαρα και τωρα οι μισοι (ή το 1/3 ή το 1/4) ατμιζουν. Οσοι πλεον ατμιζουν ειναι διαφυγοντα κερδη για τις εταιριες τσιγαρων!
    Δεν έπιασες το παράδειγμα του πιο πάνω φίλου...

Βλέπε philip morris/Παπαστράτος αυτά που χάνουν από το κανονικό τσιγάρο τα κερδίζουν από το IQOS τυχαίο είναι λες το 3.5% στην Ελλάδα.?

Άντε άλλο ένα παράδειγμα britich tobacco/nobacco (glo)

Θες και άλλο japan tobacco international (Logic Pro)

Τι θέλω να πω πάρα πολύ απλά ότι χάσουν από το κανονικό τσιγάρο θα τους εναλλακτικούς τρόπους

Σελ. 200 από 236 ΠρώτηΠρώτη ... 180190195198199200201202205210220 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Dimmer 1-10V για ηλεκτρονικό ballast
    Από George_GPS στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-11, 16:42
  2. Software για να κοψετε το τσιγάρο !!
    Από f15 στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-10, 15:08
  3. Βοήθεια για ηλεκτρονικό εξάρτημα (RS-232 adaptor)...
    Από del_ahmettt στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-10, 05:31
  4. Ερωτηματολόγιο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο
    Από ndan_gr στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-08-06, 21:27
  5. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-06, 10:50

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα