Στα νερά εκεί της περιοχής, δεν ακουμπάω ούτε το πόδι μέσα.
Εμφάνιση 11.686-11.700 από 13285
-
17-05-20, 13:57 Re: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11686Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
21-05-20, 14:59 Απάντηση: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11687
Φθηνότερα τα εισιτήρια στις συγκοινωνίες της Αθήνας από 1 Ιουνίου έως 31 Οκτωβρίου
Πιστεύω ότι θα ήταν πιο σωστό η μείωση να ισχύει μόνο για ανανεώσεις καρτών ως κίνητρο να μην πετάγονται.
Χάνεται μια ευκαιρία ο κόσμος να αποκτήσει κίνητρο ώστε να μην βγάζει νέα κάρτα κάθε μέρα.
-
22-05-20, 01:30 Απάντηση: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11688
Τη Δευτέρα επανέρχονται οι γραμμές φοιτητών (250, 242, E90) στις οποίες χρησιμοποιούν αρκετά Mercedes με φυσουνα. Μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε μειωμένα δρομολόγια στις υπόλοιπες γραμμές...
Bonus: Το σπασμένο λεωφορείο της γραμμής 171 το περασμένο Σάββατο. Νομίζω ότι αυτό με κωδικό #416, ήταν ένα από τα οποία έγινε ανακατασκευή σχετικά πρόσφατα (πέρσι).
https://www.citybus-drivers.com/2020/05/171.html?m=1
-
24-05-20, 18:50 Απάντηση: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11689
-
05-06-20, 12:39 Απάντηση: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11690
Από Τρίτη λένε επιστρέφουν τα δρομολόγια του μετρό σε συχνότητα 4,5 λεπτών. Στον ΗΣΑΠ μένουν ως έχουν.
Επίσης, διαβάζω σε φόρουμ ότι η Ανθουσα έχει ξεμείνει από λεωφορεία ήδη από τις 6:30 το πρωί. Οδηγοί κάθονται στο αμαξοστασιο, αφού δεν υπάρχουν λεωφορεία για να βγουν να δουλέψουν. Κάποια δρομολόγια (πχ 301B) γίνονται με απόσπαση από άλλες γραμμές (302)...
-
13-06-20, 19:54 Απάντηση: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11691
Από αύριο, αλλάζει η διαδρομή σε αρκετά λεωφορεία και τρόλεϊ.
Τα Α2/Α3 τα στέλνουν ν' ανέβουν Ακαδημίας, που συνήθως είναι ζούγκλα από κίνηση. Ομοίως και τα τρόλεϊ, που αντί για ανάποδα Πατησίων, τα στέλνουν Ομόνοια και 3ης Σεπτεμβρίου (όπως το 608)...
Δεν πειράζει που τα λεωφορεία θα τρώνε επιπλέον ένα 10λεπτο καθυστέρηση, με την κατάργηση των λωρίδων τους, τουλάχιστον θα έχουμε ποδηλατοδρομο.
http://www.oasa.gr/news.php?id=funk2181
-
19-06-20, 13:59 Απάντηση: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11692
-
19-06-20, 17:58 Re: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11693
-
19-06-20, 18:05 Απάντηση: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11694
Σήμερα άκουσα καλασική μουσική στους σταθμούς του μετρό
-
01-07-20, 14:59 Απάντηση: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11695
Και για να μην γκρινιάζουμε μόνο, επιτελους καλά νέα για το Μετρό. Τη Δευτερα δίνονται σε λειτουργια οι 3 πρώτοι σταθμοι της επέκτασης προς Πειραιά (Αγία Βαρβάρα, Νίκαια και Κορυδαλλός). Τελευταία επέκταση του μετρό ήταν το Δεκεμβριο του 2013 με την παραδοση του σταθμού "Αγία Μαρίνα" πριν από 6,5+ ολόκληρα χρόνια. Είναι μακράν το μεγαλύτερο συνεχομενο χρονικό διάστημα χωρίς παράδοση σταθμού στην ιστορία του Μετρό της Αθήνας.
Στις 6 Ιουλίου εγκαινιάζεται η επέκταση του Μετρό μέχρι τη Νίκαια
Spoiler:
Επόμενη παράδοση σταθμών το 2022 με τους 3 υπόλοιπους της επέκτασης προς Πειραιά (Μανιάτικα, Πειραιάς, Δημοτικό Θέατρο). Μεθεπόμενη παράδοση βλέπω μετά το 2030(και δεν ξέρω αν θα είναι σταθμοί της πορτοκαλί γραμμής ή της επέκτασης της κόκκινης γραμμης προς Γλυφαδα) . Ανυπομονώ την επόμενη εβδομαδα να ακούσω για γραμμή "Νίκαια-Αεροδρόμιο" , καθως και να δω τις σχετικές ταμπέλες σε καθε σταθμο της μπλε γραμμής να αλλάζουν (τα "προς Αγία Μαρίνα" θα αλλάξουν σε "προς Νίκαια"). Τόσο δυτικά δεν εχω φτασει σχεδόν ποτέ στη ζωή μου και δεν ξερω σχετικα, οπότε ειλικρινως θελω να ρωτησω όσους μετακινουνται/ζουν εκει αν βολευουν οι σταθμοί. Με μια ματια στο Google Maps, φαίνεται να εξυπηρετουν πάρα πολύ. Με την πρώτη ευκαιρια θα κάνω μια εξορμηση προς τα εκει.
Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
-
01-07-20, 15:05 Απάντηση: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11696
-
01-07-20, 15:13 Απάντηση: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11697
Εννοειται θα κατεβω και στους 3 σταθμους. Θυμαμαι να βλέπω από Google Maps τις ομπρέλες απο τις καφετεριες πέριξ της πλατείας Ελευθεριας να ακουμπάνε σχεδόν τις λαμαρινες της εργοταξιακής κατάληψης και να αναρωτιεμαι πόσες θα αντέξουν μέχρι ν'ανοίξει το μετρό και να εκτοξευθει ο τζίρος τους. Η απάντηση τη Δευτερα
. Αν ειστε εκει κοντά, κάντε φωτορεπορταζ του περιβάλλοντος χωρου των 3 αυτων έτοιμων σταθμών, να δουμε κι εμείς.
Σχετικός χάρτης με όλες τις επεκτάσεις εδώ.Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
-
01-07-20, 15:20 Απάντηση: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11698
Πολύ πολύ ενδιαφέρον. Έπαιρνα αυτοκίνητο από Κερατσίνι, πάρκαρα Αγ. Βαρβάρα και κατέβαινα Μέγαρο. Τώρα Μανιάτικα, πολύ πιο κοντά, λιγότερη βενζίνη, μια χαρά. Ελπίζω να έχει χώρους στάθμευσης πέριξ...
You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry
-
01-07-20, 15:22 Απάντηση: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11699
Ωραία, ευκαιρία για βόλτα και καφέ σε περιοχές που δεν έχω πάει. Ένας σταθμός την ημέρα.
- - - Updated - - -
Τώρα με τον ιό, σιγά τον τζίρο που θα κάνουν... Η κίνηση στο μετρό βλέπω ότι είναι μειωμένη, αν όχι στο 1/3, στο 40%. Ίσως έχει να κάνει που δεν έχουν έρθει και τουρίστες.
Επιτέλους, μέσα μεταφοράς που χωράω να μπω χωρίς να αγκαλιαζομαστε με ξένους, όπως παλιά.
Υ.Γ. Πολλά τρένα της γραμμής 3 βλέπω ότι κάνουν τέρμα στο Αιγάλεω. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την επέκταση ή απλά είναι τόσα πολλά, που δεν χωράνε όλα στην Αγία Μαρίνα.
-
01-07-20, 15:51 Απάντηση: Εφιάλτης στην τροχιά με τα τρένα (ΗΣΑΠ, ΜΜΜ) #11700
ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ εκει γυρω μεγαλωσα, εχω κατι αιωνες (κυριολεκτικα) να περασω απο εκει!
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
Bookmarks