Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ?

Ψήφισαν
154. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ΝΑΙ

43 27,92%
  • ΟΧΙ

56 36,36%
  • ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ

8 5,19%
  • ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΡΕΑ

5 3,25%
  • ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ

4 2,60%
  • ΤΟ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ

27 17,53%
  • ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ

1 0,65%
  • ΤΟ ΕΚΟΨΑ

13 8,44%
  • ΜΕΧΡΙ 1 ΠΑΚΕΤΟ

15 9,74%
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΑΚΕΤΟ

24 15,58%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση 61-70 από 70
    Περιοχή
    Άνω Πατήσια
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Router
    Thomson 585v7
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από viron
    Χμ... άραγε ποιός να πληρώνει για αυτές τις διαφημίσεις....?
    Οι ογκολόγοι!
    ISTJ

Περιοχή
    Κρήτη
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    .
    Πολύ ωραία τα λες Viron και με πολύ ωριμότητα. Νομίζω οτι οι περισσότεροι αντικαπνιστές αντιδρούν με πάθος λόγω προσωπικής εμπειρίας με το κάπνισμα (είτε με τον εαυτό τους είτε με κοντινά πρόσωπα). Ελάχιστοι έχουν βίτσιο να κυνηγάνε αγνώστους και να τους αναγκάσουν να κόψουν το κάπνισμα, έτσι για το γαμώτο.

Έχω την υποψία οτι οι μεγαλύτεροι και πιο εκδηλωτικοί αντι-καπνιστές υπήρξαν πρώην καπνιστές. Εγώ όποτε κατάφερνα και έκοβα το τσιγάρο και περνούσαν λίγες μέρες και καθάριζε η όσφρηση μου... ένοιωθα μια σιχαμάρα στη μυρωδιά του καπνού. Απαιχθάνομαι πάρα πολύ τη μυρωδιά του καπνού στα ρούχα μου. Δεν έχω πρόβλημα με το να καπνίζει ο άλλος, με ενοχλεί όμως να το μυρίζω και να το αναπνέω. Καλώς ή κακώς έχω συνδέσει τη μυρωδιά του καπνού στο μυαλό μου με ενόχληση και αηδία. Νομίζω οτι πολλοί άλλοι που πέρασαν και ξεπέρασαν τη φάση του καπνίσματος θα νοιώθουν το ίδιο.

Καταλαβαίνω οτι το κάπνισμα είναι βαθιά στο υποσυνείδητο μια στάση "τελευταίας επανάστασης" για πολλούς και οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα αυτό προκαλεί αντίσταση. Και ναι στην κοινωνία μας έχουμε γεμίσει περιορισμούς, "μη", και "δεν πρέπει". Είναι όμως στην ανθρώπινη φύση, και έναν περιορισμό να είχες μόνο, να συγκεντρώσεις την προσοχή σου σε αυτόν! Για σκεφτείτε τα τόσα εκατομμύρια άλλα πράματα που ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε.

Και δυο λόγια σε αυτούς που θα θελαν να το κόψουν... Δεν υπάρχει αποτυχία στο κόψιμο του καπνίσματος. Κάθε προσπάθεια σε φέρνει και λίγο πιο κοντά. Μπορεί να πάρει ένα βήμα, μπορεί να πάρει 500, σημασία έχει στο μυαλό να βρίσκεται πάντα καρφωμένος ο τελικός στόχος. Επίσης το κάπνισμα είναι βαθιά συνδεδεμένο με την ψυχολογία του καθενός. Αυτός είναι ένας λόγος που είναι τόσο εθιστικό. Αποσύνδεσε το κάπνισμα απο οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα για να το αποδυναμώσεις. Μην καπνίζεις όταν μιλάς στο τηλέφωνο, μην καπνίζεις όταν βλέπεις τηλεόραση, όταν σκέφτεσαι τα προβλήματά σου κλπ κλπ... όταν θες να καπνίσεις, κάνε το, αλλά σταμάτα οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα και συγκεντρώσου απόλυτα στο τσιγάρο και την αίσθηση του καπνίσματος μέχρι να το καπνίσεις εντελώς. Θα δεις οτι εκεί είναι όλο το ζουμί. Τέλος, για να αφήσεις μια κακή συνήθεια, καλό είναι να την αντικαταστήσεις με μια άλλη της επιλογής σου... γράψου γυμναστήριο, άρχισε το τρέξιμο... οτιδήποτε... βρες πράγματα που γουστάρεις και ξεκίνα. Αυτά και καλή τύχη!

Περιοχή
    POTS & Mobile γωνια
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ~11700 / 775
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟΥ
    Router
    TP-Link TD-W8960N
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yiapap
    Το ίδιο συμβαίνει και με όσους είναι υπέρβαροι. Να πληρώνουν και αυτοί παραπάνω;
    Το ίδιο συμβαίνει και με όσους τρώνε κακής ποιότητας γεύματα. Και αυτοί;
    Το ίδιο συμβαίνει και με όσους επαγγελματικά έρχονται σε επαφή με τοξικές ουσίες (π.χ. φυτοφάρμακα). Στο κεφάλι;
    Το ίδιο συμβαίνει και με όσους δεν αθλούνται. Στην πυρά;
    Για να μη μιλήσω για γονίδια.

Και όλα αυτά όταν όλοι γνωρίζουμε πως σπαταλήθηκαν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων, πως πέρνονται οι συντάξεις μαϊμού, πως υπάρχουν 35χρονοι συνταξιούχοι, πως, πως, πως.

Κατεβαίνω με αντιπρόταση:
    Όποιος συλληφθεί με τσιγάρο στο στόμα, να πυροβολείται επί τόπου.
    Ξέρετε πόσα λεφτά θα γλυτώσουμε;
    Σωστα...ολα τα παραπανω.

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από papdoux
    Σωστα...ολα τα παραπανω.
    Συντροφοι να μου επιτρεψετε να διαφωνησω καθετα
    Απλα θα προσκαλουσα τον γιατρο Jack kevorkian για να τους κανει ευθανασια
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    FORTHnet
    Καλα το θεμα κατηντησε ακυρο εντελως...!!
    Οποιος θελει καπνιζει και οποιος θελει δεν καπνιζει.
    Το θεμα ειναι ο ενας να σεβεται την επιλογη του αλλου και κυριως οι καπνιστες γιατι ο καπνος δεν μπορει να περιοριστει τοπικα σε αυτον.Πηγαινει σε ολο τον χωρο και αυτο ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο για τους μη καπνιστες-αντικαπνιστες.

Και οπως ειπα και πριν: Ο νομος του υπουργειου υγειας σχετικα με τους χωρους καπνιστων και μη καπνιστων εγινε ανενεργος?
    Δεν εχω συναντησει πουθενα τετοιου ειδους χωρο παρα μονο σε προσφατο ταξιδι μου στη Νεα Υορκη οπου απαγορευοταν δια παντος το καπνισμα.

Περιοχή
    Μπραχάμι
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΔΑΦΝΗΣ
    Router
    Level-1
    Δεν νομίζω να ζητήσει κάποιος από έναν καπνιστή με στοιχειώδεις τρόπους συμπεριφράς να καπνίσει κάπου αλλού και να μην το έκανε. Το θέμα είναι πως θα το ζητήσει.

Περιοχή
    EU
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    1 κόμμα κάτι
    Ως πρώην καπνιστής και μάλιστα "θεριακλής" (2 πακέτα ή το αντίστοιχο σε καπνό ήταν 500gr/2 ημέρες) επιτρέψτε μου να πω ότι το τσιγάρο είναι σαφώς η μεγαλύτερη βλακεία που μπορούμε να κάνουμε. Σέβομαι την αδυναμία των καπνιστών, δεν ξεχνώ, ούτε κάνω τον έξυπνο επειδή πλέον δεν καπνίζω. Όμως χαίρομαι αφάνταστα, χαίρομαι απερίγραπτα που δεν βάζω αυτό το δηλητήριο μέσα μου και από την άλλη αυτό που λέω μόνον τώρα είμαι σε θέση να το καταλάβω. Επίσης, να πω σε όσους καπνίζουν ότι τελικά είναι πιο εύκολο να το κόψεις απ' ότι νομίζεις. Η όλη δυσκολία είναι στην αρχή. Η κρίσιμη καμπή είναι όταν αντιληφθείς πόσο διαφορετική είναι η ζωή χωρίς τσιγάρο. Αυτή η γνώση με έσωσε και από ένα πισωγύρισμα ύστερα από κάμποσους μήνες. Επί μία εβδομάδα έκανα ένα πακέτο την ημέρα και μάλιστα 25άρι. Την 8η ημέρα είπα στον εαυτό "αφού δεν θέλω πια να καπνίζω, πρέπει να το σταματήσω" κι έτσι λειτούργησε. Ήταν όμως κτήμα μου η γνώση του πόσο καλύτερη είναι η καθημερινότητα χωρίς τσιγάρο.

Προχθές έκανα μία τράκα και ύστερα από δύο τζούρες το παράτησα, μου έφερε και λίγο αηδία. Καμμιά φορά μου λείπει (όπως οι παλιοί έρωτες, έτσι και το τσιγάρο δεν ξεχνιέται). Γνωρίζω όμως ότι και να καπνίσω, ακόμη και πακέτο να κάνω ένα βράδυ με παρέα και γλέντι, δεν το θέλω πλέον στη ζωή μου και την επομένη θα το αποχαιρετήσω. Θα είναι one night stand. Τώρα πλέον είμαι σίγουρος ότι αν θα το ξανάρχιζα ποτέ, θα ήταν μόνον ύστερα από ένα πολύ σκληρό κτύπημα της μοίρας που εύχομαι να μην μου τύχει ποτέ. Αλλά ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι θα ήταν βλακεία, διότι δεν θα μου προσέφερε κάτι καλό.

Mavlok, επειδή σε έχω γνωρίσει κι όλας θα σου πω το εξής: δίκιο έχεις, ποτέ δεν πρέπει να υπερβάλλουμε, όταν όμως καπνίζεις από τα 20 καλό είναι μετά τα 40-45 να αραιώνεις από το σπορ. Δύσκολα πλέον θα τη βγάλει κάποιος καθαρή καπνίζοντας μέχρι μεγάλος. Μην ξεχνάμε ότι οι παλαιότεροι ζήσαν σε διαφορετικό περιβάλλον και με λιγότερη ατμοσφαιρική ρύπανση. Αλλοιώς ήταν ο χωρικός που κάπνιζε 4 πακέτα Καρέλια, αλλά όλη μέρα ήταν στο χωράφι, στον καθαρόν αέρα, με συνεχή άθληση να σκάβει ή να κουβαλάει ή να τρέχει πάνω κάτω για τη δουλειά του. Σήμερα, όπως είμαστε κλεισμένοι σε ένα γραφείο που δεν αερίζεται επαρκώς και αν ανοίξεις μπαίνει περισσότερο καυσαέριο παρά οξυγόνο, είναι προφανές ότι το τσιγάρο κάνει μεγαλύτερη ζημιά.

Ολόκληρη σελίδα έγραψα, για να πω στους καπνιστές φίλους μας εδώ μέσα ότι το τσιγάρο δεν το χρειαζόμαστε. Αυτό είναι το μήνυμα και όχι ότι κάνει κακό. Η σωστή κατ' εμέ σκέψη είναι να πείτε, δεν θέλω να πληρώνω για να βάζω αυτό το δηλητήριο μέσα μου. Είναι δηλητήριο όχι λόγω καρκίνων, αλλά γιατί φράζει τις αρτηρίες και νοιώθεις μονίμως κουρασμένος. Λογικό αφού το αίμα δεν κυκλοφορεί ανεμπόδιστα. Άσε τη διαφορά στο σεξ, αυτό σας το άφησα τελευταίο, μπας και σας πείσω, είναι σαν το γλυκό μετά το φαγητό.

Καλόν αγώνα εύχομαι σε όσους σκέφτονται να το κόψουν. Και μία συμβουλή: μην πιεστείτε. Εάν δεν αντέχετε καπνείστε, δεν πειράζει, όλα επιτρέπονται. Δεν έχει νόημα να το κόψεις αλλά να χάσεις τον ύπνο σου, μεγαλύτερη ζημιά στην υγεία θα γίνει (και την ψυχική). Ακόμη και μετά από μία εβδομάδα να πάρεις πακέτο δεν πειράζει. Η πρώτη μάχη θα είναι κερδισμένη. Φτάνει να τα αξιολογείτε όλα. Πώς ένοιωσα χωρίς τσιγάρο, για να ξαναπροσπαθήσω πάλι την επόμενη εβδομάδα, πού θα πάει θα το καταφέρω. Αυτό πρέπει να είναι το μόττο. Άλλωστε, σιγά πια, ένα τσιγάρο θα με νικήσει;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lazar : 15-03-06 στις 04:01.

Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από frapes_drinker
    Δεν νομίζω να ζητήσει κάποιος από έναν καπνιστή με στοιχειώδεις τρόπους συμπεριφράς να καπνίσει κάπου αλλού και να μην το έκανε. Το θέμα είναι πως θα το ζητήσει.
    Παράδειγμα:
    Σέβομαι πάντα τους μη καπνιστές. Σε μέρος/χώρο που υπάρχουν προσπαθώ να καπνίζω όσο το δυνατόν λιγότερο και να τους επιβαρύνω λιγότερο κρατώντας μακριά το σταχτοδοχείο και φυσώντας προς τα πάνω τον καπνό.
    Ακούστε όμως περίπτωση.
    Πιερία, σε ξενοδοχείο, ξυπνάμε κατά τις 7 το πρωί μετά από bachelor party για να γυρίσουμε Θεσσαλονίκη. Όπως φαντάζεστε είμαστε όλοι κομμάτια. Κατεβαίνουμε μπουσουλώντας στο εστιατόριο το οποίο είναι άδειο (υπήρχε ένας τύπος μόνος του στη δική μας πλευρά 2 τραπέζια παραπέρα) και είναι ΠΟΛΛΩΝ τετραγωνικών (>200).

Τελειώνουμε το πρωινό πίνουμε τον καφέ κι επειδή στο αυτοκίνητο έχει μη καπνιστές λέω να κάνω ΕΝΑ τσιγάρο πριν το ταξίδι της επιστροφής. Βλέπω το σήμα στο τραπέζι μας, και μετακινώ την καρέκλα μου κοντά στο διπλανό τραπέζι που έχει τασάκι με μια γόπα. Ανάβω το τσιγάρο και μεταφέρω το τασάκι στο δικό μας τραπέζι.

Εμφανίζεται σχεδόν τρέχοντας σερβιτόρα που λέει ΕΠΙ ΛΕΞΗ:
    "Κύριε... Τι κάνετε;"
    επειδή το ύφος της είναι ιδιαίτερα έντονο... δεν καταλαβαίνω τι εννοεί... ψάχνω να βρω τι γκρέμισα, βραχυκ΄τκλωσα, σκότωσα.
    Μου δείχνει το σήμα απαγόρευσης.
    Της λέω, "το είδα αλλά πήρα το τασάκι από το διπλανό τραπέζι και μετακινήθηκα προς αυτό. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κόσμος"
    Απάντηση:
    "Αποκλείεται!"
    "Τι εννοείτε;"
    "Αποκλείεται να πήρατε το τασάκι από το διπλανό τραπέζι"

Να μην μακρυγορήσω για το τι επακολούθησε.

Και ρωτώ τους μη καπνιστές, ειδικά τους Ταλιμπάν:
    Είναι συμπεριφορά αυτή; Σε άδειο χώρο να μου τη λέει στεγνά επειδή κάπνιζα 1,5 μέτρο μακριά από τα προβλεπόμενα "σύνορα".

Όπως οι καπνιστές ΟΦΕΙΛΟΥΝ να καταλαβαίνουν τα δικαιώματα των μη καπνιστών έτσι κι εσείς (οι Ταλιμπάν) θα πρέπει να σέβεστε την επιλογή μου.

Ναι, ναι... ξέρω... η επιλογή μου βλάπτει την υγεία σας.
    Άλλωστε εσείς είστε ΑΨΟΓΟΙ! Η κάρτα καυσαερίων σας έχει προκύψει μετά από ενδελεχή έλεγχο του αυτοκινήτου σας. Ανακυκλώνετε όλα τα σκουπίδια σας. Δεν πετάτε ποτέ τίποτε εκτός των προβλεπόμενων χώρων και πάντα με τις προβλεπόμενες μεθόδους. Εννοείτε ότι μένετε σε σπίτι που δεν έχει καμμιά παρανομία. Μέχρι και τις μπαταρίες σας τις πηγαίνετε στην ανακύκλωση και έτσι δεν επιβαρύνετε καθόλου εμένα και τους υπόλοιπους καπνιστές.

Ή μήπως όχι;
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Περιοχή
    @ Copenhagen, DK
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    ISP
    Οtenet
    [action=KLG]respects yiapap[/action]

Εχεις γινει το ειδωλο μου στον αγωνα εναντιων των αντικαπνιστων.

Μπορει να σταματησω τελικα να καπνιζω, αλλα παντα θα αντιπαθω τους αντικαπνιστες. Αν και το προβλημα της κοπελας δεν ηταν οτι ηταν αντικαπνιστρια, μαλλον "εκανε και αυτη καλα την δουλεια της".

Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KLG
    Μπορει να σταματησω τελικα να καπνιζω, αλλα παντα θα αντιπαθω τους αντικαπνιστες. Αν και το προβλημα της κοπελας δεν ηταν οτι ηταν αντικαπνιστρια, μαλλον "εκανε και αυτη καλα την δουλεια της".
    Το πρόβλημα της κοπέλας ήταν... ότι είχε πρόβλημα.
    Σε ένα άδειο ξενοδοχείο (αρκετών *) όμως θα περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση.
    Το ανάφερα ενδεικτικά για να μη φτάσουμε στο επίπεδο της Καλιφόρνια. Όπου μπορεί οι βιομηχανίες να γεμίζουν τοξίνες το σύμπαν, αλλά ο πολίτης δεν επιτρέπεται να καπνίζει ούτε στο δρόμο!
    Καλά τα μέτρα... αλλά με όριο.
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Σελ. 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Παρόμοια Θέματα

1. Το μέλλον των κινητών επικοινωνιών
    Από 21century στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-08, 10:40
  2. Το μέλλον των υπολογιστών
    Από katafitos στο φόρουμ Γεγονότα και Απόψεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-12-07, 15:47
  3. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-06, 01:23
  4. Το μέλλον της πολιτικής των ISP's
    Από kayaman στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-06, 21:47

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές