Εχω λογαριασμο στην paypal με μια χρεωστικη που εβγαλα απο την Κυπρου,το προβλημα ειναι πως βαζω το χρημα στον λογαριασμο Paypal.
Η paypal λεει οτι πρεπει να κανω request στην τραπεζα μου για να τα μεταφερουν,ετσι μπαινω στο site της Τραπεζας Κυπρου και μπαινω στον λογαριαμο της καρτας που ειναι συνδεδεμενη με το paypal και επιλεγω Μεταφορα σε "3 προσωπο" (υποθετω στην Paypal) εισαγω το ποσο που θελω να μεταφερω και μου εχει ενα "credit account",
φανταζομαι οτι πρεπει να βαλω το ID transfer που εχω λαβει απο την Paypal για να στειλει τα χρηματα στο ID/λογαριασμο μου,αλλα στο "κουτακι" που εχει δεν χωραει ολοκληρος ο αριθμος λογαριασμου μεταφορας της Paypal.
Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως μπορω να τα μεταφερω στην Paypal(αν εξαιρεσουμε οτι παω απλα στο μαγαζακι και τους το ζηταω)
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
17-01-10, 01:20 Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #1
-
17-01-10, 14:09 Απάντηση: Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #2
Γιατί θέλεις να μεταφέρεις χρήματα στο Paypal; Απλά συνδέεις τη χρεωστική σου στο Paypal και κάθε φορά που κάνεις κάποια συναλλαγή, το Paypal "τραβάει" απο την χρεωστική το ποσό.
Επειδή είχα προσπαθήσει πάντως κάποτε, η συγκεκριμένη υπηρεσία (να βάλεις χρήματα στο Paypal) υποστηρίζεται μόνο για Η.Π.Α.
-
17-01-10, 16:16 Απάντηση: Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #3Επειδή είχα προσπαθήσει πάντως κάποτε, η συγκεκριμένη υπηρεσία (να βάλεις χρήματα στο Paypal) υποστηρίζεται μόνο για Η.Π.Α.
-
17-01-10, 20:59 Απάντηση: Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #4
Τωρα που θυμαμαι οτι ειχα στην χρεωστικη το εμφανιζε και στο Paypal,αν θυμαμαι καλα,αλλα τωρα πχ εγω εχω 50 Ευρω και το paypal διαβαζει μονο το 1.5 που ειχε παρει στην ενεργοποιηση.Τι εγινε,γιατι δεν βλεπει πλεον τον λογαριασμο μου?
-
17-01-10, 21:00 Απάντηση: Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #5
-
17-01-10, 23:44 Απάντηση: Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #6
Αχα,δηλαδη και να εχω 0 ευρω και παω να αγορασω κατι το Paypal θα τραβηξει αυτοματα απο την καρτα?
Και κατι αλλο,στο Alterpay πχ,πηγα να πληρωσω κατι μαυτο και μου λεει οτι δεν μπορω γιατι εχω 0 Balance(δεχεται μονο δολλαρια νομιζω).Ειναι γραμμενη και αυτη πανω στην ιδια καρτα που εγραψα και το Paypal.
-
17-01-10, 23:45 Απάντηση: Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #7
-
18-01-10, 01:38 Απάντηση: Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #8Όσο για το Alterpay δεν έχω ιδέα.
Ακριβώς.
........Auto merged post: Deicider πρόσθεσε 84 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Α,πως λειτουργει το Balance δεν μου ειπες.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Deicider : 18-01-10 στις 01:38. Αιτία: auto merged post
-
18-01-10, 02:29 Απάντηση: Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #9
Γιατι μετα, αφου τα εχεις πλεον φορτωσει στο paypal αυτα τα χρηματα, μπορεις να τα καταθεσεις σε οποιον λογαριασμο θελεις σε ελλαδα και εξωτερικο, ειτε δικο σου ειτε καποιου αλλου, εντελως τσαμπα, δηλαδη παρακαμπτεις ολες τις ληστρικες προμηθειες που χρεωνουν οι τραπεζες (ειδικα οι ελληνικες) για εμβασματα, μεταφορες κλπ... Δεν ειναι και λιγο πραγμα αυτο...
-
18-01-10, 03:21 Απάντηση: Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #10
-
18-01-10, 21:45 Απάντηση: Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #11
E αυτο ρωτησε ο πρωτος φιλος. Δες το ποστ του. Αν μπορει δηλαδη να φορτωσει λεφτα απο την τραπεζα στο paypal. Σε αλλες χωρες (ειδικα στις ΗΠΑ) μπορεις να το κανεις αυτο: απο την τραπεζα Α (εντος ΗΠΑ) στο paypal. Συνδεεις τον τραπεζικο λογαριασμο σου Α με το paypal και φορτωνεις λεφτα απο τον τραπεζικο λογαριασμο Α στο paypal. Το ιδιο συμβαινει και σε καποιες ευρωπαικες χωρες. Δεν συνεβαινε μεχρι προσφατα στην Ελλαδα. Μηπως αρχισε να ισχυει προσφατα;;
Το αναποδο (απο το Paypal σε τραπεζικο λογαριασμο Β) ισχυει ηδη παντου.
Με αυτον τον τροπο μπορεις να μετακινεις λεφτα μεταξυ τραπεζων χωρις την παραμικρη προμηθεια. Απιστευτο για τα ελληνικα δεδομενα, ε;;;
-
19-01-10, 04:58 Απάντηση: Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #12Συνδεεις τον τραπεζικο λογαριασμο σου Α με το paypal και φορτωνεις λεφτα απο τον τραπεζικο λογαριασμο Α στο paypal.
-
20-01-10, 15:56 Απάντηση: Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #13
Εχεις χρησιμοποιησει καθολου Paypal;; Ή τσαμπα μιλαμε;;
Οταν εχεις μια online επιχειριση και σου στελνουν οι πελατες πληρωμες με paypal, πχ μαζευεις τελικα 1000 ευρω απο πληρωμες, τι τα κανεις τελικα αυτα τα λεφτα; Πώς τα πιανεις στα χερια σου;; Απο το paypal; Οχι. Συνδεεις το paypal με τραπεζικο σου λογαριασμο και "κατεβαζεις" τα λεφτα απο το paypal στον τραπεζικο σου λογαριασμο. Παιρνει 1-2-3-4 μερες μεχρι να φανουν τα λεφτα στην τραπεζα, αλλα μετα ειναι δικο σου ζεστο χρημα και το κανεις οτι θες.
Ε εγω ρωτω για το αναποδο: οπως "συνδεεις" για να ξεφορτωσεις λεφτα απο το paypal σε τραπεζικο λογαριασμο (paypal -> bank) ετσι μπορεις και να συνδεσεις (στο εξωτερικο) τραπεζικο λογαριασμο για να φορτωσεις λεφτα απο αυτον στο paypal (bank -> paypal).
Το πρωτο παντα γινοταν. Το δευτερο δεν γινοταν πριν λιγο καιρο στην Ελλαδα, γινοταν μονο στο εξωτερικο.
"Συνδεω" σημαινει "δηλωνω στο paypal", συνδεεις τον τραπεζικο λογαριασμο με το paypal, δηλωνεις τα στοιχεια του (χρειαζεται μια μικρη διαδικασια επιβεβαιωσης) και μετα μπορεις να μεταφερεις λεφτα περα-δωθε.
-
20-01-10, 21:12 Απάντηση: Μεταφορα απο τραπεζα σε paypal #14σημαινει "δηλωνω στο paypal"
Παρόμοια Θέματα
-
Virtual prepaid WeBuy, από την Τράπεζα Πειραιώς.
Από ipo στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 153Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-09, 21:50 -
Ερώτηση για ανάληψη χρηματικού ποσού απο τράπεζα
Από eniac στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 28Τελευταίο Μήνυμα: 27-04-09, 22:24 -
Sms Security Key από το Paypal για ασφαλείς συναλλαγές από κινητό τηλέφωνο
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-08, 15:45 -
Ληστές έκλεψαν 100 δις $ από τράπεζα
Από ciaoant1 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 35Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-08, 15:32 -
Φτηνή σύνδεση ISDN από την Τράπεζα Πειραιώς
Από soros99 στο φόρουμ Isdn - PstnΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-03, 12:39
Bookmarks