Σε αυτόν λέω να καταλήξω https://www.skroutz.gr/s/9248889/Edi....html#sku-info
Υπάρχουν και αυτοί σε χαμηλότερη τιμή με καλά reviews και τουλάχιστον σύμφωνα με το φίλτρο του skroutz είναι dvb-t2 αλλά δεν ξέρω.. Any idea?
https://www.skroutz.gr/s/13770941/MA...orites#reviews
https://www.skroutz.gr/s/9332312/OEM...ount_favorites
Εμφάνιση 3.061-3.075 από 3139
-
13-08-18, 20:16 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3061
-
13-08-18, 22:52 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3062
Φίλε μου ο edision δεν λέει χαρακτηριστικά. Αν είναι ο ίδιος που δίνει το e-shop στα 31,90 είναι εντάξει.Edit: Προτίμησε αυτόν τον edision με 2.50 ευρώ παραπάνω - Σαν χαρακτηριστικά και μόνο, για το service δεν ξέρω, τόσο φτηνό μηχανάκι προσωπικά ίσως δεν το πήγαινα καν αν χάλαγε.
Οι άλλοι 2 σίγουρα δεν έχουν h.265, σύντομα όσοι τους πάρουν θα τους έχουν για τούβλα. Μην πάρεις αν δεν λέει explicitly ότι υποστηρίζει h.265, αυτή είναι η κωδικοποίηση που θα έχει το dvb-t2 όταν εφαρμοστεί.hnesne
-
14-08-18, 13:09 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3063
Εδώ τα χαρακτηριστικά του Hybrid Lite Led και δεν αναφέρεται κάτι για h265 οπότε τον αφήνω.
Είμαι ανάμεσα στην πρόταση σου και στον CRYPTO REDI 270P επειδή ο τελευταίος διαθέτει και έξοδο scart που ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή ( σύνδεση σε παροπλισμένη crt ή χάρισμα σε συγγενή πάλι με crt tv)
Επίσης με h265 υπάρχουν και αυτοί της Emos αλλά δεν γνωρίζω την εταιρία και δεν βρίσκω περισσότερες πληροφορίες.
https://www.e-expert.gr/180.html?ref=bestprice.gr
https://www.8com.gr/emos-emos-em170-...f=bestprice.gr
Επειδή το κούρασα το θέμα και με κούρασε, κλείνω προς τον Crypto λόγω scart, θα περιμένω λίγο βεβαια μήπως υπάρξουν ενστάσεις, αν ναι θα παώ για τον PROTON T265.
-
14-08-18, 13:43 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3064
Εγώ προτείνω να πάρεις τον Crypto που έχει σοβαρότερη υποστήριξη με αναβαθμίσεις λογισμικού.
-
19-08-18, 13:17 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3065Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
19-08-18, 13:59 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3066
2020 με 2022 θα μεταβούμε στο dvt2.
-
19-08-18, 14:06 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3067
Δεν σου έχω απάντηση το πότε θα γίνει, λένε για τέλη 2019
Ρίξε μια ματιά εδώ
-
18-10-19, 01:36 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3068
Γεια σας! έχω ένα πρόβλημα με τον δέκτη μου "Audioline gk-b019" έχω χάσει το τηλεκοντρόλ και δε μπορώ να κάνω τίποτα... Πρέπει να γίνει νέο σκανάρισμα στα κανάλια ή με κάποιο τρόπο να γυρίσει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά με τα κουμπιά που έχει μπροστά δε γίνεται... δε μπαίνει καν στο μενού.. Έχω κάποια universal τηλεχειριστήρια αλλά δεν μπορώ να τα ρυθμίσω με τίποτα... Τι να κάνω??? ????
-
18-10-19, 09:13 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3069
@chga14
Τα universal τηλεχειριστήρια πρέπει να γράφουν το μοντέλο, άλλη λύση να πάς τον αποκωδικοποιητή σε κατάστημα που να πουλά univeral τηλεχειριστήρια και να τα δοκιμάσεις.
-
18-10-19, 09:37 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3070
Διάβασε λίγο εδώ στο γειτονικό forum μήπως βρεις κάποιο τηλεχειριστήριο που ταιριάζει. Όπως αντιλαμβάνομαι είναι κλώνος. Πιθανόν από FU να ταιριάζει αλλά από παλαιότερο μοντέλο.
-
18-10-19, 10:58 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3071
παντο σε μαγαζι που ασχολειται με κεραιες και δορυφορικα και φλασαρει universal τηλεκοντρολ. το μοντέλο είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις. στην αντιπροσωπεία ρώτησες?
το έψαξα στην db της TELE και δε το βρήκα, πράγμα απίστευτο, δε πρεπει να τον ξερει ουτε η μανα του αυτον τον δεκτη.
-
19-03-21, 22:28 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3072
Καλησπέρα σας,
Στο πατρικό μου υπάρχουν 3 αποκωδικοποιητές supra sdt 90 σε ισάριθμες παλιες crt τηλεοράσεις. Στις 2 εκανα επανσυντονισμο σημερα και ολα Οκ. Στην τρίτη τηλεόραση πιανουν ολα τα καναλια εκτος απο mega , alpha , Σκάι, αντ1, οπεν . Ta αντιστοιχα hd πιανουν αλλα βγαζει μυνημα οπως και στους αλλους δυο unsupported video. Τσέκαρα το σημα και ειναι λιγο πιο ασθενες απο τις αλλες δυο συσκευές. Ερτ και ολα τα μικρα καναλια παιζουν κανονικα. Τι μπορεί να συμβαινει; Έχετε καποια ιδέα; Ευχαριστώ
-
19-03-21, 22:49 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3073
Τα HD δε τα παίζει για προφανείς λόγους.
Δοκίμασες τον προβληματικό σε καλώδιο κεραίας κάποιου από τους άλλους; Και τούμπαλιν, ένα που τα βρήκε τα κανάλια οκ, στην προβληματική θέση.
Είναι και οι τρεις το ίδιο μοντέλο; Τα κανάλια έχουν αλλάξει διαύλους UHF, ίσως η νέα συχνότητα για κάποιο λόγο να μην είναι σε αυτές που σκανάρει ο προβληματικός. Έχω δει να υπάρχουν ρυθμίσεις "Χώρας" σε αποκωδικοποιητές που επηρεάζουν το εύρος των συχνοτήτων που ψάχνει για κανάλια.
Ίσως στη νέα συχνότητα να έχει πολύ θόρυβο το καλώδιο. Ίσως απλά ο ένας αποκωδικοποιητής να βγήκε off...."... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
----
Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!
-
19-03-21, 23:00 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3074
Μάλλον οι δέκτες supra sdt 90 δεν είναι HD και ακούς μόνο τον ήχο.
-
19-03-21, 23:07 Απάντηση: Ψηφιακοί δέκτες MPEG4 για DIGEA - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα #3075
Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα
το δοκιμάσω αυτό που προτείνεις. Πολύ καλή ιδέα. Είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο και οι 3 αποκωδικοποιητες. Περίεργο που τα πιάνει όλα εκτός από τα μεγάλα ιδιωτικα που ανέφερα. Την προηγούμενη φορά που βγήκε στον αέρα πάλι το mega, δεν το έβρισκε, αλλά βρήκε open, alpha, star, open, σκαι. Τώρα,ούτε αυτά. Θα ελέγξω ρυθμίσεις τοποθεσίας. Αλλιώς θα βρω μια αριελι με 100€ να ξεμπερδέψω.
- - - Updated - - -
Σωστό αυτό, αλλά το θέμα μου είναι ότι δείχνουν όλασε sd εκτός από τα μεγάλα ιδιωτικά που δεν τα βρίσκει καν
Παρόμοια Θέματα
-
Google Chrome - συζητηση, αποριες, προβληματα
Από Gordito στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 2103Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-25, 14:32 -
Windows 7 - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα
Από DaveMurray στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 14580Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-25, 08:22 -
Επίγειοι Ψηφιακοί Δεκτες
Από giocass στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-12, 16:06
Bookmarks