Ξερετε κανενα καταστημα, που να ειναι σοβαρο, το οποιο να αγοραζει παλια εξαρτηματα υπολογιστων, περιφερειακα κλπ?
Εχω καποια κομματια, και δεν ειμαι σιγουρος αν θα τα βαλω σε αγγελιες, λογω ελλειψης χρονου για τηλεφωνα-συναντησεις κλπ. Πχ. μιλαω για σκληρό, για hard disk enclosure, καρτες pci κλπ.
Ξερω οτι αν υπαρχει τετοιο καταστημα, θα τα αγοραζει χαμηλα, μπορω να το καταλαβω.
Θα εξετασω ομως αν ειναι ικανοποιητικες οι τιμες, και το σκεφτομαι.
Εχετε να μου προτεινετε κατι?
Εμφάνιση 1-15 από 15
-
04-02-10, 10:58 Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #1
-
06-02-10, 21:24 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #2
Υπαρχει ενα καταστημα πισω απο την Στουρναρη, που αγοραζει και πουλαει pc parts απο παλια pc. Μονο που δεν θυμαμαι πως λεγεται.. και πως ειναι κοντα στην πλατεια Εξαρχειων.
"Life is what happens to you when you are busy making other plans." John Lennon
-
08-02-10, 10:15 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #3
Επειδη εκει ειναι γεματο στενά, αν ηξερες είτε δρόμο, είτε επωνυμία καταστηματος, θα πηγαινα να το τσεκαρω. Αλλα να μην ψαχνω διχως να ξερω που ειναι.
-
09-02-10, 15:30 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #4
Ισως αυτοι σου κανουν.
http://www.ocs.gr/
-
09-02-10, 15:35 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #5
Το εψαξα στον χαρτη, η οδος πρεπει να λεγεται Διονυσιου Σολωμου και ειναι περιπου στο υψος εκει που ειναι το Πλαισιο. Ονομασια του μαγαζιου δεν θυμαμαι, αλλα απο εκει ειχα παρει μια παλια μνημη μου για το προηγουμενο pc μου και μπορεις και να πουλησεις παλιοτερα parts απο το pc σου.
"Life is what happens to you when you are busy making other plans." John Lennon
-
09-02-10, 16:09 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #6
Σολωμού και Μπόταση, δίπλα από το MG Manager. Αλλά μην περιμένεις ούτε το ένα τρίτο των χρημάτων που αξίζουν τα parts (πχ κάρτα γραφικών 4670 10 ευρώ!). Για καμμιά ανταλλαγή καλό είναι.
-
09-02-10, 17:13 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #7
δλδ ; ; αγοράζουν την 4670 με 10 ευρώ; χαχααχαχα
μάλλον μπερδεύτηκα, δεν το χωρά ο νούς μου!
-
09-02-10, 17:37 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #8
Ναι, τόσα πρόσφεραν πέρισυ σε έναν φίλο μου!
-
09-02-10, 17:56 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #9
-
09-02-10, 21:28 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #10
-
09-02-10, 21:36 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #11
Ναι, αν πας να την αγοράσεις σου την δίνουν 40-50. Βέβαια άμα έχεις πολύ πράμα μαζεμένο και θέλεις να πάρεις ένα χαρτζηλίκι τους προτιμάς
-
09-02-10, 21:44 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #12
χμ χμ..... μάλλον κάτι έπιασα....
Καλύτερα να περιμένω, και αν, παρά μηδέν στο χέρι
-
29-04-12, 04:52 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #13
Γεια!
Ξέρει κανείς αν το elx στα εξάρχεια λειτουργεί ακόμα? Ή έκλεισε?
Υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί κέντρο που να αγοράζει μεταχειρισμένα computer parts?
Ευχαριστώ!
-
29-04-12, 04:59 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #14
Το exl καπουτ!
Δεν ξερω κάποιο παρόμοιο μαγαζι
-
29-04-12, 15:27 Απάντηση: Κατάστημα που να αγοραζει μεταχειρισμενα computer parts #15
Κρίμα
Ευχαριστώ πάντως!
Παρόμοια Θέματα
-
Computer parts
Από geron στο φόρουμ Προσφορά - Ανενεργές ΑγγελίεςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 01-12-09, 19:06 -
Κατάστημα με μεταχειρισμένα hardware στη θεσσαλονίκη;
Από vax στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-09, 09:39 -
Κατάστημα με μεταχειρισμένα παιχνίδια στη θεσσαλονίκη;
Από vax στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 26-09-09, 18:37 -
Υπάρχει κανέν κατάστημα που να τα έχει τα πάντα;
Από SGFM στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-09, 16:05 -
Μαγαζί που να αγοράζει μεταχειρισμένους Η/Υ(Θεσσαλονίκη)
Από atsoum στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-06, 15:38
Bookmarks