Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 16

Θέμα: Star Trek Online

Downloads
    28
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    35.000 / 35.000
    ISP
    Nova UNLIMITED 4G
    Router
    Archer MR600 v3
    Καλησπερα , ανοιξα το θεμα για σχολιασμο του παιχνιδιου και ισως για καποια συγκροτηση ομαδας στο συγκεκριμενο παιχνιδι...

Για το παιχνιδι αυτα που μπορω να πω ειναι οτι εχω μεινει ενθουσιασμενος σε πολυ μεγαλο βαθμο καθως τα γραφικα του παιχνιδιου , το gameplay και η γενικη παραμετροποιηση του παιχνιδιου ειναι παρα πολυ καλα

Περιμενω τα σχολια σας

Παρεπιμπτοντως , υπαρχει καμια ελληνικη κοινοτητα για το παιχνιδι ? καποια ιαστοσελιδα ?

ΨΑΧΝΩ ΚΟΜΙΚΣ DISNEY
    - αν εχετε στειλτε μου μυνημα

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50 VDSL Cosmote
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙ
    βασικά απο τότε που δοκιμασα το champions online (απο την ιδια εταιρία) και είδα οτι είχα συνέχεια ping 300ms + (εχω μια 8ρα γραμμή) βρήκα οτι έχουν μόνο ένα server κάπου στην Αμερική.

Εφόσον έχουν την ίδια πολιτική και στο star trek online και στα forum του παιχνιδιού, όποιος λέει οτιδήποτε άσχημο για το παιχνίδι είτε του κάνουν block το account για να μην ξανακάνει post, είτε οι άλλοι users του κάνουν πόλεμο σαν παιδάκια με χαζά επιχειρήματα "αμα δεν σαρέσει φυγε" θα περιμένω να βγεί trial για να το δοκιμάσω.

Πάντως αν άξίζει θα φανεί σε 3 μήνες που τα αρχικά subscriptions θα έχουν τελειώσει, το contect θα έχει εξαντληθεί και θα εχουν βγεί τα προβλήματα στον αέρα.

until then...have fun playing

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Eεεεε, πες μας και λιγα λογια για το παιχνιδι ντε.

Downloads
    28
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    35.000 / 35.000
    ISP
    Nova UNLIMITED 4G
    Router
    Archer MR600 v3
    απο lag εγω ημουν μια χαρα οποτε επαιξα οποτε προς το παρον δεν υπαρχει θεμα και απο οτι ειδα εχουν μεγαλη διαθεση για συνεχη υποστηριξη με προσθηκη καινουργιων σερβερς

........Auto merged post: HellV1L πρόσθεσε 1 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gordito Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eεεεε, πες μας και λιγα λογια για το παιχνιδι ντε.

θα προσπαθησω να παραθεσω reviews περιοδικων

........Auto merged post: HellV1L πρόσθεσε 3 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Μην ξεχασω , υπαρχει και εντυπο review του παιχνιδιου στο PCMaster αυτου του μηνα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HellV1L : 11-02-10 στις 14:29. Αιτία: auto merged post

ΨΑΧΝΩ ΚΟΜΙΚΣ DISNEY

Περιοχή
    Π. Φάληρο
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    16035/800
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΦΑΛΗΡΟΥ
    Router
    Cisco 876
    SNR / Attn
    8.0(dB) / 20.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Το έπαιξα αρκετά και να για πω την αλήθεια το μόνο ενδιαφέρον κομμάτι του παιχνιδιού είναι το starship building και advancement. Πως φτιάχνεις πλοία και τα upgrades τους βασικά.

Το space combat είναι κάτι που ξεχωρίζει (παίζουν ρόλο τα tactics και έχει αρκετό ενδιαφέρον) αλλά που είναι ακόμα μίλια μακριά από το αντίστοιχο και εκπληκτικό κομμάτι του SWG ενώ το ground combat ίσως να είναι και από τα χειρότερα που έχω δει σε ΜΜΟ.
    Πάρα πολύ απλό με τα basics μόνο και τίποτα παραπάνω.

Κατά τα άλλα τεχνικά (γραφικά, ήχος, animations) είναι αρκετά φτωχό για ΜΜΟ του 2010 αλλά και η ατμόσφαιρα και ο κόσμος δεν είναι κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο. Θα το πρότεινα μόνο σε τρελά φανατικούς του Star Trek (που πιστεύουν ότι το Enterprise υπάρχει δηλαδή) και μόνο αν βγάλουν κανένα free trial σε όλους τους υπόλοιπους.

Downloads
    28
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    35.000 / 35.000
    ISP
    Nova UNLIMITED 4G
    Router
    Archer MR600 v3
    executor το επαιξες σε beta φαση ? ποσο καιρο ?

ΨΑΧΝΩ ΚΟΜΙΚΣ DISNEY

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    17500/1024
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΟΝΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Executor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το έπαιξα αρκετά και να για πω την αλήθεια το μόνο ενδιαφέρον κομμάτι του παιχνιδιού είναι το starship building και advancement. Πως φτιάχνεις πλοία και τα upgrades τους βασικά.

Το space combat είναι κάτι που ξεχωρίζει (παίζουν ρόλο τα tactics και έχει αρκετό ενδιαφέρον) αλλά που είναι ακόμα μίλια μακριά από το αντίστοιχο και εκπληκτικό κομμάτι του SWG ενώ το ground combat ίσως να είναι και από τα χειρότερα που έχω δει σε ΜΜΟ.
    Πάρα πολύ απλό με τα basics μόνο και τίποτα παραπάνω.

Κατά τα άλλα τεχνικά (γραφικά, ήχος, animations) είναι αρκετά φτωχό για ΜΜΟ του 2010 αλλά και η ατμόσφαιρα και ο κόσμος δεν είναι κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο. Θα το πρότεινα μόνο σε τρελά φανατικούς του Star Trek (που πιστεύουν ότι το Enterprise υπάρχει δηλαδή) και μόνο αν βγάλουν κανένα free trial σε όλους τους υπόλοιπους.
    Διαφωνώ σε αρκετά σημεία.
    Καταρχάς το space combat κομμάτι το θεωρώ άθλιο κυρίως λόγω του ότι είναι πολύ πιο απλό από το ground combat.
    Δεν είχε τίποτα σπουδαίο κ ήταν πολύ βαρετό . Το Freelancer που ΔΕΝ απαιτεί συνδρομή είναι πολύ καλύτερο στο space combat όπως επίσης και το (ST) Starfleet Command που επίσης έχει multiplayer ικανότητα .
    (ST) Bridge Commander επίσης ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό στο space combat.

Πολύς κόσμος το συγκρίνει με Eve Online και space simulators.
    Σαν MMO η μόνη του σύγκριση είναι ΜΟΝΟ το Pirates of the Burning Sea .
    Ίδιο στυλ παιξίματος αλλά με τη διαφορά ότι το Star Trek Online ήταν καλύτερο από το PotBS.
    Τα γραφικά του ήταν αρκετά όμορφα . δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σου άρεσαν "τεχνικά" Δλδ τι περίμενες από γραφικά . Τους δίνω ένα 8,5/10 μαλλιστα
    Ώραια music tracks επίσης

Αλλά και ως λίγο φαν των ST πιστεύω ότι ΕΠΡΕΠΕ να δωθεί μεγαλύτερη σημασία στο ground combat παρά στο space combat.
    Σε ΟΛΟ το Star Trek Saga οι σκηνές μάχης (οι περισσότερες) γίνονταν στο έδαφος
    Εξαίρεση η σειρά Voyager.
    Για μένα το game έχασε στο Star trek feel του σε αυτό το σημείο.
    Σαν gameplay πάντως ήταν ευχάριστο δεν μπορώ να πω .... ΑΛΛΑ .. πόσο θα κρατήσει το repetitive space grinding ? Ελπίζω να φτιάξουν στο μέλλον περισσότερα ground missions καθώς ήταν αρκετά ενδιαφέρον
    Αν το ξεκινούσε ένα φίλος μου , το ίδιο θα έκανα και εγώ αλλά τελικά λέει άστο και πήγα οριστικά στο EVE εως ότου βγει beta/launch του SW:TOR
    Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
    Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
    Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
    Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ

Paintball team Last Chancers

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Το Star Trek Bridge Commander ήταν (και είναι ακόμα) αξεπέραστο φίλε μου, στο capital ship combat.

........Auto merged post: WAntilles πρόσθεσε 4 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JediMasterMANIAC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλά και ως λίγο φαν των ST πιστεύω ότι ΕΠΡΕΠΕ να δωθεί μεγαλύτερη σημασία στο ground combat παρά στο space combat.
    Συγγνώμη φίλε μου, αλλά με κάθε σεβασμό:

Χωρίς να είμαι ST fan απλά έχω δει όλες τις σειρές:

Μήπως είσαι μεθυσμένος;

"Οι περισσότερες σκηνές" στο έδαφος;

Δηλαδή ολόκληρο το Dominion War στο DS9 - μακράν το μεγαλύτερο war conflict που έχουμε δει σε ST - "εξελίχθηκε στο έδαφος";

Ήμαρτον, τί άλλο θ' ακούσουμε εδώ μέσα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WAntilles : 11-02-10 στις 19:54. Αιτία: auto merged post
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    17500/1024
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΟΝΟΣ
    Μάλλον πρέπει να δεις όλες τις σειρές πάλι :P Ειδικά ένας φίλος μου που είναι ST guru συμφωνεί σε αυτό

Αντοχές στο ποτό έχω μεγάλες ευτυχώς
    Επίσης δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε μία μόνο σειρά αναφέρθηκα σε ΟΛΕΣ τις σειρές
    Οπότε τα περι μεθυσμένων τα επιστρέφω πίσω με ανεπάρκεια υπομονής στο διάβασμα ολόκληρου του post

Για το Bridge commander συμφωνώ κ επαυξάνω
    Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)

Περιοχή
    Π. Φάληρο
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    16035/800
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΦΑΛΗΡΟΥ
    Router
    Cisco 876
    SNR / Attn
    8.0(dB) / 20.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από HellV1L Εμφάνιση μηνυμάτων
    executor το επαιξες σε beta φαση ? ποσο καιρο ?
    Έπαιξα από closed beta και open beta μέχρι και πριν μερικές μέρες που ξεκίνησα το ΜΕ2 που δεν βλέπω να ξεκολλάω εύκολα κιόλας.

Διαφωνώ σε αρκετά σημεία.
    Καταρχάς το space combat κομμάτι το θεωρώ άθλιο κυρίως λόγω του ότι είναι πολύ πιο απλό από το ground combat.
    Δεν είχε τίποτα σπουδαίο κ ήταν πολύ βαρετό . Το Freelancer που ΔΕΝ απαιτεί συνδρομή είναι πολύ καλύτερο στο space combat όπως επίσης και το (ST) Starfleet Command που επίσης έχει multiplayer ικανότητα .
    (ST) Bridge Commander επίσης ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό στο space combat.

Πολύς κόσμος το συγκρίνει με Eve Online και space simulators.
    Σαν MMO η μόνη του σύγκριση είναι ΜΟΝΟ το Pirates of the Burning Sea .
    Ίδιο στυλ παιξίματος αλλά με τη διαφορά ότι το Star Trek Online ήταν καλύτερο από το PotBS.
    Τα γραφικά του ήταν αρκετά όμορφα . δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σου άρεσαν "τεχνικά" Δλδ τι περίμενες από γραφικά . Τους δίνω ένα 8,5/10 μαλλιστα
    Ώραια music tracks επίσης

Σαν gameplay πάντως ήταν ευχάριστο δεν μπορώ να πω .... ΑΛΛΑ .. πόσο θα κρατήσει το repetitive space grinding ? Ελπίζω να φτιάξουν στο μέλλον περισσότερα ground missions καθώς ήταν αρκετά ενδιαφέρον
    Αν το ξεκινούσε ένα φίλος μου , το ίδιο θα έκανα και εγώ αλλά τελικά λέει άστο και πήγα οριστικά στο EVE εως ότου βγει beta/launch του SW:TOR
    Εγώ βλέπω ότι συμφωνούμε στα περισσότερα σημεία φίλτατε JMM, εσύ λες ότι είναι πολύ κακό ενώ εγώ λέω ότι είναι απλά κακό.
    Τα γραφικά μωρέ με χάλασαν γιατί έμπλεξα με το ΜΕ2 και τα δικά του sci-fi γραφικά το κατατρόπωσαν το καημένο το STO.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    17500/1024
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΟΝΟΣ
    καλό το θεωρώ αλλά όχι για τα γουστά μου εννοώ ^_^
    Καλύτερο του PotBS κατά τη γνώμη μου
    Απλά πέρνει βελτιώσεις

Περιοχή
    Newcastle upon Tyne, UK
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    4096/640
    ISP
    O2
    Router
    O2 box
    Προσωπικά δεν είμαι τρελός fan του όλου ST universe οπότε δεν με βλέπω να κολλούσα έστω και σε θεωρητικό επίπεδο με το παιχνίδι. Τα όσα έχω διαβάσει (από τη στιγμή που διάβασα και hands-on από φίλο του οποίου τη γνώμη εμπιστεύομαι αρκετά όσον αφορά στα MMO) δεν μου έχουν δείξει ότι πρόκειται για κάτι το τρομερό παρά για μια τυπική πρόταση που κλασσικά θα βρει κοινό στους φίλους του franchise και των sci-fi και ως εκεί.
    <a href=http://www.byteme.gr target=_blank>http://www.byteme.gr</a>

byteme.gr: το site για τα παιδιά που δεν σταμάτησαν ποτέ να παίζουν

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    17500/1024
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΟΝΟΣ
    Τι σχέση έχει ένας φίλος σου με το τι αρέσει σε ΕΣΕΝΑ ; :P
    Σε πληροφορώ ότι οι αρκετοί fan έχουν πει αρνητικά σχόλια , δεν θα έλεγα ότι υπερχύουν οι απόψεις αλλά μέχρι στιγμής θα τ λεγα 50-50

Προσωπικά το πλάνο / gameplay plan της Perpetual Entertainment μου είε φανεί πολύ πιο ενδιαφέρον όταν το είχαν ανακοινώσει
    Υπήρχαν κ τότε αρνητικές απόψεις αλλά πιστεύω ότι ήταν πολύ πιο ενδιφέρον κ RPGαδικο

Περιοχή
    Newcastle upon Tyne, UK
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    4096/640
    ISP
    O2
    Router
    O2 box
    Τι σχέση έχει ένας φίλος σου με το τι αρέσει σε ΕΣΕΝΑ ; :P Σε πληροφορώ ότι οι αρκετοί fan έχουν πει αρνητικά σχόλια , δεν θα έλεγα ότι υπερχύουν οι απόψεις αλλά μέχρι στιγμής θα τ λεγα 50-50
    Κοίτα, αν σκεφτείς ότι οι απόψεις μου με αυτές του συγκεκριμένου ανθρώπου ταιριάζουν σχεδόν στο σύνολό τους όσον αφορά στα MMORPG και με δεδομένο ότι εκείνος ήταν που έπαιξε κλειστές, ανοιχτές και press betas (εγώ διάβασα απόψεις και κυρίως είδα footage από το παιχνίδι), ε, όσο να 'ναι με καλύπτει μέχρις ενός βαθμού. Το παιχνίδι με περιμένει να το δοκιμάσω αλλά καθότι ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, δεν το βλέπω να γίνεται άμεσα...
    <a href=http://www.byteme.gr target=_blank>http://www.byteme.gr</a>

byteme.gr: το site για τα παιδιά που δεν σταμάτησαν ποτέ να παίζουν

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50 VDSL Cosmote
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙ
    χεχεχε. το παιχνιδι δεν παει καλα. μολις ειδα στο site του startrekonline οτι εριξαν την τιμή και οτι αρχισαν να δινουν ενα επιπλεον μηνα (αντι για τις 30 μέρες που δινουν ολοι). Αντε σε 3-4 μηνες να βγεί trial να το δοκιμασουμε και εμεις

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Star Trek XI
    Από gdp77 στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκι
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-09, 15:29
  2. Star Wars Vs. Star Trek
    Από pcman στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκι
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-06-06, 17:14

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές