Εμφάνιση 31-45 από 55
-
08-03-10, 19:31 Απάντηση: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #31
- Περιοχή
- Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
- Downloads
- 11
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 1
- Ταχύτητα
- 102400/10240
- ISP
- COSMOTE
- Router
- ZTE Speedport Entry 2i
- SNR / Attn
- 14.6(dB) / 6.2(dB)
Crisis is the time when the old is dead, but the new cannot be born... Antonio Gramsci
-
08-03-10, 21:16 Re: Απάντηση: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #32
Ορίστε, έφτιαξα το post του symptom για να περιγράφει εμένα =)
Ενίοτε (στην Αγγλία περισσότερο) είχα δοκιμάσει και:
old holborn blue (πολύ βαρύς για τα γούστα μου) + aromatic (κακή απομίμηση του craven σε άρωμα, τον προτιμούσα για μια μικρή περίοδο αλλά το σταμάτησα) + white (άχυρο σε συσκευασία και τιμή καπνού!)
/ golden virginia green (πολύ βαρύς για τα γούστα μου) / yellow (άνοστος άγευστος άοσμος)
/ craven yellow (ο χειρότερος καπνός "γνωστής μάρκας" που έχω καπνίσει ποτέ!)
/ Samson gold (μετά έγινε samson green, o light samson ήταν πάντα μάχιμος, δεν έχω ψάξει ποτέ στην Ελλάδα να δω αν υπάρχει, ξέρω ότι υπάρχει ο βαρύς μπλε).
Έχω υποστεί επίσης από 1 φορά -πεταμένα λεφτά κτλ- (στην Ελλάδα):
drum (έχει scratch που ξανακλείνει...έχει αυτοκολλητάκι για τα χαρτάκια...αλλά σαν καπνός είναι μάπα σε όλες τις ποικιλίες!)
Karelia (απλά μέτριος, και ας εκτιμώ τα Καρέλια Χρυσή Κασετίνα πολύ)
Pall Mall (μπλιάχ)
Marlboro brown (μέτριος + βαρύς = μπα) / yellow (ο δεύτερος χειρότερος καπνός "γνωστής μάρκας" που έχω καπνίσει ποτέ!)
Γενικά είμαι ικανοποιημένος με το combo που προτιμάω, και μου κρατάει ο ένας 25ρης καπνός από 4 έως 7 μέρες ανάλογα με το που θα είμαι, καθώς δουλειά / σπίτι καπνίζω λιγότερο απ' ότι έξω, για κάποιον ανώμαλο (αλλά σωτήριο για την υγεία μου, σχετικά) λόγο. Γαλάζια χαρτάκια από το 2008, πριν μόνο πράσινα - με έκαναν convert στο στρατό όμως.
Τα μάυρα swan που λέτε τι είναι? Αν είναι πιο χοντρά από τα κίτρινα να μην τα πάρω...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sovjohn : 08-03-10 στις 21:22.
Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
08-03-10, 22:11 Απάντηση: Re: Απάντηση: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #33cpu: intel 15.600mhz RR GT με 52cores - m/b:assus XXturbo R - καρτα γρ.:nvidia RALLY KB GTRRR-psu:3.867watt+ανεμογεννήτρια RX DTD -sound card:το "Ποσειδώνιο" (παραλιακή) -tower:"National Bank Of Greece" με 18 εκ. ανεμιστηράκια
-
08-03-10, 22:43 Απάντηση: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #34
-
09-03-10, 05:18 Απάντηση: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #35
Old holborn κιτρινο χαρτακια rizla μαυρα και τωρα τελευταια φιλτρακια old holborn (Βολευει απιστευτα αυτη η συσκευασια)
Το προβλημα ειναι οτι σπανια πετυχαινω τον καπνο φρεσκο και ειναι ψιλοαθλιος
Παλια εκανα craven αλλα μου επεφτε λιγο βαρυς
Ενα διαστημα εκανα καρελια, αθλιος γενικα, αλλα ωραιο αρωμα
Τελευταια και οι old holborn που παιρνω ειναι τελειως ξεροι , δεν μπορω να πετυχω πουθενα φρεσκο ρε γμτ , μηπως αλλαξε κατι στην ποιοτητα?
-
09-03-10, 11:05 Απάντηση: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #36ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
09-03-10, 11:08 Απάντηση: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #37
- Περιοχή
- @ SNR Land
- Downloads
- 19
- Uploads
- 1
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 102400/10240
- ISP
- Wind
- Path Level
- Fastpath
-
09-03-10, 14:53 Re: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #38
Πιάνει επίσης και πολύ μικρό κομμάτι (μικρό, σε μέγεθος νυχιού!) από φλούδα πορτοκάλι, χωρίς ψυγείο απαραίτητα. "Αναζωογονεί" τον καπνό εύκολα!
Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
10-03-10, 00:57 Απάντηση: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #39
Από το 1995 καπνίζω καπνό,νωρίτερα κάπνιζα τσιγάρα.Από την στιγμή που ανακάλυψα τον καπνό έγινε ο αχώριστος φίλος μου.Έχω καπνίσει πολλές,πολλές μάρκες και ποικιλίες καπνού και αυτή που με έχει κερδίσει εδώ και 10 χρόνια είναι ο Van Nelle μπλέ,σε συνδυασμό με χαρτάκια drum(τα rizla δεν τα πάω καθόλου) και φιλτράκια rizla slim.Αυτός ο συνδυασμός με ακολουθεί χρόνια και δεν τον αλλάζω.Ένας 50αρης με κρατάει γύρω στις 4-5 μέρες,όσο για την ευκολία του στριψίματος,έχω καταφέρει να στρίβω μέσα σε 1 λεπτό με το ένα χέρι στο αυτοκίνητο....
-
16-03-10, 16:59 Απάντηση: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #40
Λογω κλειστω περιπτερων, εβγαλα απο τον πατο του συρταριου εναν καπνο interval (made by Παπαστρατος) που ειχα παρει μετα απο promotion στο περιπτερο πριν κανα 2 βδομαδες (Να που τελικα χρειαστηκε, δεν τον πεταξα μετα το 1 τσιγαρο που δοκιμασα , απλα τον κρατησα για καμια δυσκολη περιοδο
)
Λοιπον, μην εχοντας αλλη επιλογη τον ειδα με αλλο ματι
Πολυ ελαφρυς (εδεσε καλα με rizzla γαλαζια φιλτρακια) , μου φανηκε λιγο πικρος , αλλα γενικα αγευστος και ουδετερος (ισως επειδη δεν εχω συνηθισει τοσο ελαφρυ καπνο)
Στα + οτι φαινεται να ειναι πολυ καλη ποιοτητα του καπνου (δεν ειχε καθολου κοματια ξυλου μεσα) και ηταν σχετικα φρεσκος οταν τον προτοανοιξα
Επισης στα + η τιμη του, 2.2ε για 20gr
γενικα μετα την δευτερη δοκιμη μου φανηκε αρκετα τιμιος καπνος (βεβαια βρηκα επιτελους ανοιχτο περιπτερο σημερα και τον ξαναεβαλα στο συρταρι για ωρα αναγκης)
-
16-03-10, 17:07 Απάντηση: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #41
Δοκιμασα για φιλτρακια τα Swan τα κοκκινα και ειναι πολυ καλα φιλτρακια. Ειναι στο σωστο μεγεθος, ουτε μεγαλα, ουτε μικρα να σου καινε το χερι (αν και αυτο δεν το γλυτωνεις)
-
16-03-10, 23:54 Απάντηση: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #42
- Περιοχή
- Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
- Downloads
- 11
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 1
- Ταχύτητα
- 102400/10240
- ISP
- COSMOTE
- Router
- ZTE Speedport Entry 2i
- SNR / Attn
- 14.6(dB) / 6.2(dB)
Εγώ πάλι είπα να δοκιμάσω τα καινούρια τα smooth (στο μαύρο πακέτο). Έστριψα ένα τσιγάρο, το άναψα, τράψηξα δύο τζούρες, το έσβησα και απλά πέταξα τα φιλτράκια όμως τα πήρα στην ανακύκλωση. Τέτοιο χάλι δεν το περίμενα. Ειλικρινά δεν καπνίζονται
Περί ορέξεως φυσικά η κουβέντα, αλλά για μένα είναι για πέταμαCrisis is the time when the old is dead, but the new cannot be born... Antonio Gramsci
-
17-03-10, 01:59 Απάντηση: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #43
Όταν ξεκίνησα το στριφτό έπαιρνα Old Holborn μπλε με κάθε είδους χαρτάκια. Μιλάμε για πάνω από 10 χρόνια πριν. Μετά έπαιρνα τον κίτρινο old holborn. Εναλάσοντας με κανονικά τσιγάρα έχω πάρει κατά καιρούς διάφορους καπνούς, golden virginia, πράσινο και κίτρινο, craven έναν καιρό, αλλά είναι βαρύς, malboro (απαράδεκτος) και διάφορους άλλους. Craven έπαιρνα για αρκετό καιρό. Μετά το γύρισα στον black devil για αρκετό καιρό. Από χαρτάκια πλέον χρησιμοποιώ μόνο τα ασημένια ρίζλα, όλα τα άλλα μου φαίνονται πολύ χοντρά. Α, και drum καπνό για κάποιο διάστημα, και τον μπλε και τον άσπρο. Καθώς και Van Nelle, αλλά αυτός άρχισε να μου βρωμάει από κάποιο σημείο και μετά. Από κανονικά τσιγάρα, κλασσικά prince μαλακό, ή που και που camel σκληρό, άντε και κάνα malboraki μαλακό που και που. Μετά άρχισα να καπνίζω και πουράκια διάφορα. Βρήκα κάτι villiger με γεύση honey και τα έπαιρνα για ένα διάστημα. Τώρα πλέον έχω καταλήξει σε καπνό Harvest (κίτρινο πακέτο) που είναι αρωματικός από την Ολλανδία ή τη Γερμανία αν θυμάμαι καλά. Τώρα έχω στο συρτάρι μου τέτοιους καπνού, prince μαλακό και τα πουράκια στα οποία έχω καταλήξει, τα οποία είναι κάτι clubmaster με γεύση βανίλια, αρκετά ελαφριά. Καπνίζω από όλα αυτά. Το σημαντικό όμως, είναι ότι εδώ και έξι μήνες καπνίζω όχι πάνω από 5 την ημέρα, όποιου είδους τύχει, άντε το πολύ 6-7. Τα σημειώνω κιόλας, πόσα καπνίζω για να μην υπερβώ τα όρια. Θέλω να φτάσω στα 3 την ημέρα, διότι θέλω να αθλούμαι κιόλας και μου κόβουν την δυναμική. Δεν καπνίζω έξω πλέον, μόνο στον υπολογιστή, με καφέ/τσάι και μετά το φαγητό για χώνεψη. ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ βρωμοτσίγαρα!
........Auto merged post: Omega9 πρόσθεσε 4 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Α, επίσης τις προάλλες πέτυχα κάτι φιλτράκια swan με γεύση μέντα, και είναι πολύ καλά. Συνήθως χρησιμοποιώ τα κίτρινα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Omega9 : 17-03-10 στις 01:59. Αιτία: auto merged post
-
17-03-10, 02:09 Re: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #44
Old Holborn λευκο, χαρτακια ασημι, φιλτρακια swan.
Oτι πιο ελαφρυ.
Αμα βρεθει κανενα καλο πουρο απο τα μεγαλα, αραια και που μπροστα στο τζακι με καλη παρεα, δεν θα πω οχι.
-
23-02-11, 08:05 Απάντηση: Tobacco time...περί στριφτού ο λόγος. #45
σημερα πηρα craven. καλουτσικος.
πριν εκανα golden virginia κιτρινο, σιγουρα θα ξαναπαρω ειναι ωραιος καπνος.
απο χαρτακια rizla πρασινο. εχει τις εγκοπες και με βολευει πολυ.IN GOD, Virtues & Sciences WE TRUST // ETHICS ALWAYS PREVAIL
ΠΩΛΕΙΤΑΙ: THERMALTAKE FULL TOWER PC CASE
Παρόμοια Θέματα
-
περι UPS ο λογος
Από mgkillme στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 03-07-09, 21:15 -
Περί αοιδών ο λόγος
Από Ελενα στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκιΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 04-09-07, 23:39 -
Περι AbandonWare ο λόγος.....
Από dkaris στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-05, 06:36 -
περι wc3 ο λογος
Από nightfall2k5 στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-05, 20:08 -
Περί Dynamic IP ο λόγος!
Από boss στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-04, 21:15
Bookmarks