Σιγά το δύσκολο.
Κι' ένας κολλητός μου, έχασε 95 κιλά σε μιά μέρα.
Spoiler:
Εμφάνιση 3.646-3.660 από 5483
-
25-06-11, 03:15 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3646
-
25-06-11, 03:26 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3647
@cranky
@ipo μέσα σε ένα χρόνο χωρίς γιατρό διατροφολόγο άπλα κάνοντας τα παραπάνω που είπα στο προηγούμενο ποστ μου
-
25-06-11, 03:38 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3648
Χαρά στο κουράγιο σου. Να χάνεις 4 κιλά το μήνα σταθερά επί ένα χρόνο είναι πολύ δύσκολο. Πάντως δεν είναι καλό για την καρδιά να χάνεις κιλά με τόσο μεγάλο ρυθμό. Κανονικά μέχρι 2 κιλά το μήνα πρέπει.
Μη μου πεις ότι τα 40 κιλά τα είχες πάρει σε ένα χρόνο στο στρατό...Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
25-06-11, 22:35 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3649
32km σήμερα,τα μισά άσφαλτο και τα άλλα μισά χώμα.
Η σημερινή διαδρομή ήτανε ένα καλό μάθημα για να αρχίσω να μαθαίνω χώμα,τεχνική κλπ.
Το πρώτο πράμα που διαπίστωσα ήτανε ότι χρειάζομαι καλύτερο λάστιχο για χώμα.
Η χωμάτινη διαδρομή δυστηχώς εάν και ήτανε τρομερή,ήτανε γεμάτη μελίσσια.
Κάποιος κορυφαίος μάλιστα έβαλε μερικά ακριβώς πάνω στον δρόμο στην άκρη.
Αυτοί που τα βάζουνε από ποιον πέρνουνε άδεια από τον δήμο;
Θέλω να πάω να ρωτήσω να δω πήραν άραγε άδεια αυτοί που τα βάλανε εκεί;
-
02-07-11, 00:13 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3650
Πού εξαφανιστήκατε όλοι;
Παρατήσατε το πηδάλι και λιώνετε στις παραλίες;
-
02-07-11, 00:50 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3651
Κάνω "πηδάλι" (θεσσαλονικώτικο ιδίωμα είναι αυτό; ), αλλά πιο χαλαρά και αραιά. Το παράκανα πριν από μερικές εβδομάδες και καταπόνησα περισσότερο απ' όσο έπρεπε τον τετρακέφαλό μου με συνεχόμενες ποδηλατοβόλτες, οπότε τώρα χρειάζεται προσοχή.
Χτες πήγα μία χαλαρή βόλτα στη λίμνη του Μαραθώνα, με στάσεις για διατάσεις μπας και τη γλιτώσει το πόδι από σοβαρό τραυματισμό. Πολύ καλός καιρός, ενώ μπόλικοι ποδηλάτες έκαναν την ίδια διαδρομή με εμένα. Μάλλον έγινε διάσημη η ομορφιά της.
Δοκίμασα το μπροστινό φως και φαίνεται πολύ ποιοτικό και δυνατό, μακάρι να αντέξει. Σε σκοτεινά σημεία φωτίζει το δρόμο, αλλά δε θα το πρότεινα για φως μονοπατιού. Εκεί χρειάζεσαι κάτι δυνατότερο.
Πήρα κι ένα παγούρι 750ml (0,5€ από Jumbo), διότι τα 500 ml του προηγούμενου δεν έφταναν με τίποτα σε δίωρη καλοκαιρινή ποδηλασία. Σκέφτομαι να πάρω μία μεταλλική βάση παγουριού, γιατί είδα ότι κάποιες χωράνε μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού του 1,5 λίτρου.
Εσύ πήγες πουθενά;Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
02-07-11, 01:02 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3652
Πήγα το περασμένο Σάββατο και ετοιμάζομαι και για αύριο με την προυπόθεση να είναι καλός ο καιρός και να έχω τον κατάλληλο ελεύθερο χρόνο φυσικά.
Αύριο θα φέρει και ψηφιακή κάποιος από όλους μάλλον οπότε θα σας φτιάξω πάλι.
Ανεβάστε και καμία φωτογραφία να βλέπω και εγώ τα μέρη σας ρε παιδιά μιας και δεν έχω βρεθεί ποτέ κατά εκεί.
-
02-07-11, 01:13 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3653
Φωτογραφίες είχα ανεβάσει μαζί με τα review των κινητών.
http://www.adslgr.com/forum/showthre...#content_start
http://www.adslgr.com/forum/showthre...#content_start
Περιμένουμε από τον Άρδη να ανεβάσει τίποτα από Ποίκιλο και το Mouse από Βάρκιζα. Αν στρίψεις την πλάτη σου στην πόλη, έχει πολύ ωραία θέα η παραλιακή.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
02-07-11, 01:18 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3654
Εγώ βρίσκομαι πάντα βράδυ στην παραλιακή. Οπότε πρέπει να κουβαλάω αναγκαστικά μαζί μου τρίποδο και dSLR για να βγάλω φωτογραφίες...
I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
02-07-11, 01:21 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3655
Αν έχεις φωτογραφική μηχανή compact που να υποστηρίζει μεγάλους χρόνους έκθεσης, μπορείς να τη στηρίζεις κάπου αλλού (βράχο, τοιχάκι, αυτοκίνητο, ποδήλατο). Έχω βγάλει φωτογραφίες με μεγάλους χρόνους έκθεσης με αυτόν τον τρόπο, όταν δεν είχα τρίποδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 02-07-11 στις 01:35.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
02-07-11, 01:29 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3656
Μας άνοιξες την όρεξη ρε ipe με την μακαρονάδα.
-
02-07-11, 03:13 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3657
-
02-07-11, 03:54 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3658
Καλα αν περιμενεις απο μενα... Περναω φαση "βαριεμαι το ποδηλατο", δυστυχως.. Ελπιζω να περασει.
btw επειδη ειπες για το παγουρι του jumbo, στο cyclist υπαρχει θεμα οπου λενε οτι παρα πολλα παγουρια (και ακριβα) εχουν εντελως ακαταλληλα πλαστικα τα οποια δεν προοριζονται για να βαζεις τροφη/νερο. Για τσεκαρε το, κριμα ειναι για 3-4 ευρω να καταπινεις οτι να 'ναι.No Justice - No Peace
-
02-07-11, 12:28 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3659
Πράγματι έχω ακούσει πολλά για την καταλληλότητα των παγουριών. Δυστυχώς δεν ξέρω να τα ξεχωρίσω. Ευελπιστώ το δικό μου pro να πληρεί τις προϋποθέσεις.
I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
02-07-11, 12:32 Απάντηση: Ποδήλατο κανεις; Ποδηλατικός χαβαλές και ποδηλατοβόλτες #3660
Πήρα και εγώ καινούριο παγουράκι πριν λίγες ημέρες,ένα iceberg 500αρι,δεν ξέρω όμως το πόσο κατάλληλο είναι.
Παρόμοια Θέματα
-
Adslgr's cyclist wannabe club: Eνδιαφέρεται κανείς για ποδηλατο-συναντήσεις;;;
Από nm96027 στο φόρουμ The Meeting pointΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 17-06-08, 23:37
Bookmarks